De Duitse regering heeft voor 2,5 miljard euro 100 miljoen doses bivalente vaccins BA.1 en BA.4/5 besteld, en bijna niemand wil ze hebben. Een vermakelijk artikel in de Welt beschrijft de taferelen in Duitse verlaten regionale vaccinatiecentra, die om de een of andere reden nog steeds open zijn:

Michael Hubmann had niet verwacht dat er zo weinig mensen zouden komen. Slechts 85 mensen lieten zich donderdag in Fürth in Midden-Franken, een district met 120.000 inwoners, tegen Covid-19 inenten. “We hebben geprobeerd het de mensen zo gemakkelijk mogelijk te maken”, zegt Hubmann, een kinderarts die de vaccinatiecampagne coördineert. Hij legt uit dat de vaccinaties gelijktijdig werden aangeboden in twee winkelcentra, een bus, een bejaardentehuis en in een voormalige winkel in het voetgangersgebied. “Toch wilde bijna niemand de vierde dosis.” 

De medische bureaucraten zijn verbijsterd, gewoon verbijsterd:

“Helaas is de belangstelling voor de vierde dosis tot nu toe vrij gering”, zegt Markus Beier, voorzitter van de Duitse vereniging van huisartsen. Tegelijkertijd zegt hij dat het belangrijk is dat vooral 60-plussers en mensen met eerdere ziekten zich beschermen met een extra dosis. “Er bestaat onzekerheid onder de bevolking over wat verdere vaccinaties opleveren. Maar ze versterken nog steeds de bescherming tegen ernstige gevolgen.”

Ondertussen vervallen enorme hoeveelheden vaccin. Alleen al eind augustus moesten 3,9 miljoen doses Moderna en nog eens 700.000 doses Novavax worden vernietigd, schrijft Eugyppius.

Bivalente booster opname mislukt. (Bron: eugyppius)

De grafiek hierboven vertelt het hele smerige verhaal van ons recente experiment met massavaccinatie. De vraag naar deze slangenolie was het grootst in het begin, voordat iemand er enige directe ervaring mee had; en in de herfst, toen de overheid vaccinatie koppelde aan specifieke sociale privileges. Nu de openlijke vaccinatiedwang is afgenomen en miljoenen mensen deze twijfelachtige elixers zelf hebben uitgeprobeerd, is de belangstelling vrijwel geheel verdwenen. Dit is de ultieme rechtvaardiging voor al diegenen die hebben gezegd dat de vaccins waardeloze overhypte farmaceutische producten zijn met een vreselijk bijwerkingenprofiel. Een veilig en effectief product zou alleen maar aan kracht winnen bij de bevolking. In minder dan twee jaar tijd waren deze vaccins uitgewerkt.

  Oogst wat je zaait? Artsen vallen sinds half oktober als vliegen in sterfgevallen omschreven als "onverwacht overleden" en "plotseling overleden" 

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ook in Italië stapelen de vaccindoden zich op – 100 “plotselinge” sterfgevallen in slechts 15 dagenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“EU Harakiri” in opdracht van Washington – De vernietiging van Nord Stream, is de EG van plan de Europese Unie te vernietigen?
Volgend artikelNederlandse regering belemmert onderzoek naar oversterfte
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Nu het massale verzet nog, tegen deze smeerlappen !!
  Dit zijn nazie praktijken, die gestraft moeten worden. Met de ergste straf !!

 2. Die bivalente vaccins BA1 en BA4/5 is gewoon oude troep en slechts getest op 8 muizen. Een ieder die denkt dat er een nieuw vaccin op de markt is gekomen moet toch maar eens achter z’n oren krabben.
  Lees eens Pfizer Gate: Official government reports prove hundreds of thousands of people dying every single week due to covid-19 vaccination9 (www.Globalreasearch.ca)

 3. Beste Mensen

  Hoe men V.K.G. Verkoudheid Koorts Griep ook anders gaat benoemen
  Daarmee veranderen die bacteriën helaas niet van hun structuur
  Zoals de benaming Covid – 19
  Hierbij gaat het om het getal 19
  Wat eraan toe is gevoegd
  Immers Covid is de verzamelnaam van alle ongeneeslijke ziekten bij elkaar

  Die zogenaamde vaccins hebben nooit gewerkt
  Immers tegen verkoudheid kan geen vaccins worden gemaakt
  Als men sterft
  Door verkoudheid
  Dan is dat dikke pech helaas

  Angst Zaaien leid tot :
  Uzelf laten vergiftigen
  Dan gaat U Zeker ziekten oplopen en in de meeste gevallen ook dood

  Dus U brengt Uzelf in de problemen als U Uzelf laat hersenspoelen

  Dank U

 4. Ach die komen wel op hoor.
  Als straks de winkels en openbaar vervoer alleen voor geprikte mogelijk is staan ze allemaal weer in de rij.

 5. Mogen van geluk spreken dat ze door ons, FN, blckbx.tv, Jensen Show, enz. hun brein laten werken want volgens bepaalde bronnen hadden ze nu wel dat lekker slangengif gekregen…met alle gevolgen van dien.

 6. Die smerige farmareuzen hebben hun geld al geïnd maar hun verdienmodel ten aanzien van deze gifspuiten droogt op. Men wil ze niet meer. Helemaal goed.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in