Het Kremlin vanuit de lucht © Георгий Надеждин / ITAR-TASS / Wikimedia (CC BY 3.0)

De poging van de globalisten om de hele natie Rusland te deplatformeren, loopt een beetje in de soep.

“Wij kunnen de reserves van de Russische Centrale Bank niet in Moskou blokkeren. Of in China,” zei Josep Borrell, Hoge Vertegenwoordiger van de Europese Unie voor buitenlandse zaken en veiligheidsbeleid, in het weekend. “Het afgelopen jaar heeft Rusland zijn reserves geplaatst op plaatsen waar wij ze niet kunnen blokkeren. Rusland heeft zich financieel voorbereid op sancties.” schrijft Chris Menahan.

Borrell zei ook dat de EU-landen van plan zijn gevechtsvliegtuigen aan Oekraïne te leveren, samen met 560 miljoen dollar aan “dodelijke hulp”.

Hoewel opiniepeiling na opiniepeiling aantoont dat de Amerikanen geen zin hebben om zich met de oorlog te bemoeien, heeft het regime in Washington potentieel WO3-veroorzakende sancties tegen Poetin zelf en leden van zijn binnenste kring uitgerold. Samen met de EU hebben zij ook meerdere Russische banken van SWIFT geweerd. Zij zijn ook bezig om op agressieve wijze beslag te leggen op de tegoeden van de Russische oligarchen, waar Anne Applebaum op heeft aangedrongen.

Dit zijn regelrechte oorlogshandelingen.

  Duitse deskundige: Door wapenleveranties aan Kiev zal het Duitse leger het niet langer dan een paar uur uithouden in de strijd

Rusland heeft vergeldingsmaatregelen genomen door de verkoop van Russische effecten in handen van buitenlanders te verbieden.

Uit TASS, “Rusland kan eigendommen van VS-, EU-burgers nationaliseren als reactie op sancties – Medvedev”:

De vice-voorzitter van de Russische Veiligheidsraad, Dmitri Medvedev, speculeerde dat Rusland te midden van nieuwe anti-Russische sancties eigendommen kan nationaliseren van mensen die in de VS, de EU en andere onvriendelijke rechtsgebieden geregistreerd staan.

Hij merkte op dat Rusland gedreigd wordt met beslaglegging op bezittingen van Russische burgers en bedrijven in het buitenland – “zomaar, zonder enige sancties,” “op grove manier,” “uit wrok.” Volgens de politicus “moet daar op een heel symmetrische manier op gereageerd worden.”

“Met beslaglegging op tegoeden van buitenlanders en buitenlandse bedrijven in Rusland op basis van het landenprincipe. En misschien, met nationalisatie van eigendommen van mensen die in onvriendelijke jurisdicties geregistreerd staan. Zoals de EU, de lidstaten van de EU en een aantal meezingende staten van de Angelsaksische wereld die hieraan mee zullen doen,” zei hij zaterdag op zijn VK-pagina.

“Gelukkig hebben wij ruime ervaring en hebben wij een wet over deze kwestie. Een strenge,” voegde Medvedev er ironisch aan toe. “Dus het interessantste begint pas…”

  Newsbits over Oekraïne - Moerasloopgraven, korte training, zonder munitie

Onze heersende elite – die geweigerd heeft toe te geven dat enig wangedrag van hun kant tot de verkiezing van Donald Trump heeft geleid en in plaats daarvan alleen maar steeds weer op al hun “woke” waanzin is teruggekomen – volgt nu precies hetzelfde patroon met de op één na sterkste nucleaire supermacht van de wereld.

In plaats van toe te geven dat hun eindeloze agressie tegen Rusland een kolossale vergissing was, gaan ze gewoon nog een stapje verder en zetten ze aan tot WO3.

Onze bezetters zullen geen vinger uitsteken om ook maar iets voor het Amerikaanse volk te doen, maar zij zijn wel bereid om een kernoorlog te riskeren over Oekraïne.

Uit RT, “Wit-Russische Loekasjenko waarschuwt voor WWIII”:

De Wit-Russische president Alexander Loekasjenko heeft het Westen gewaarschuwd voor het opleggen van harde sancties aan Moskou, en gezegd dat dergelijke maatregelen Rusland in een “derde wereldoorlog” zouden kunnen duwen.

“Nu wordt er veel gesproken over de banksector. Gas, olie, SWIFT. Het is erger dan oorlog. Dit duwt Rusland in een derde wereldoorlog,” zei Loekasjenko op zondag, zoals geciteerd door plaatselijke media. Hij voegde eraan toe dat een nucleair conflict het eindresultaat zou kunnen zijn.

  EU wordt nu wakker en realiseert zich dat haar relatie met de VS het niveau van meester en slaaf heeft bereikt

De militaire aanval van Rusland tegen Oekraïne, waartoe president Vladimir Poetin op 24 februari opdracht had gegeven, is door de westerse naties veroordeeld en heeft geleid tot een nieuwe golf van strenge sancties tegen Moskou.

“Wij hebben ervaring. Wij hebben dit thema meer dan eens met Poetin besproken. Wij zullen overleven. Het is onmogelijk om ons uit te hongeren,” zei hij.

De vergeldingsmaatregelen die Moskou en Minsk aan het uitwerken zijn, zullen “zeer tastbaar” zijn, maar het is belangrijk om ze “zeer zorgvuldig te overdenken,” zei Loekasjenko, om geen zelfbeschadiging te veroorzaken.

De Wit-Russische leider heeft ook gezegd dat als het Westen zou overgaan tot het plaatsen van kernwapens in aangrenzende landen, hij Poetin zou vragen om de eigen kernwapens van Rusland “terug te geven” aan Wit-Rusland.

De wereldeconomie is nauw met elkaar verbonden en deze sancties zullen niet alleen de Russische economie doen instorten, maar de wereldeconomie in haar geheel.

Onze bezetters zijn echt psychotisch.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Duitsland schort kritieke gaspijpleiding met Rusland op; Rusland dreigt “Welkom in de brave new world waar de Europeanen zeer binnenkort 2.000 euro gaan betalen voor 1.000 kubieke meter aardgas!”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEU, NAVO, Al-Qaeda sluiten zich aan bij de oorlog aan de kant van de Oekraïense nazi’s
Volgend artikelWesterling vast in Oekraïne: Geloof de propaganda niet, Rusland wint de oorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. “De wereldeconomie is nauw met elkaar verbonden en deze sancties zullen niet alleen de Russische economie doen instorten, maar de wereldeconomie in haar geheel.” En dat is precies de bedoeling. 6uild 6ack 6etter. Aan beide zijden van dit spectrum werkt de door demonen geïnspireerde politieke maffia in het nadeel van de mensheid.

  Het artikel doet het voorkomen alsof de lieden aan deze zijde van het spectrum van het padje af zijn en dat ze aan de andere zijde een glazen bol hebben. Geloof dat maar niet.

  “In politics, nothing happens by accident. If it happens, you can bet it was planned that way.”
  Franklin D. Roosevelt

 2. De beste dat kan gebeuren voor het milieu de grote varkensindustrien, kippenindustrien en bloemen in NL gaan instorten. Eindelijk! EU uit elkaar!

 3. Russia gaat met Asia handelen zij hebben niet de EU landen nodig. De Yen wordt sterker en de dollar en euro storten gewoon in samen met de economie in america en EU. Dat is veroorzaakt door onze domme politicis aan de macht die niet alles consequenties hebben gekeken.

  • Hebben ze wel gedaan, en het is hun plan. Als de mensen niet willen luisteren dan maar wereldoorlog. Zie reactie van Daniel hierboven…

  • Klopt, als de Roebel gekoppeld gaat worden aan hun fysieke goudvoorraad, dan zal het snel duidelijk worden dat het op schuld gebaseerde westen totaal geen kleren meer aan heeft!

  • Klopt wat u zegt

   Europa komt aan de bedelstaf.
   Grote inflatie
   Geen of onvoldoende Gas.
   Bedrijfsleven uitgeschakeld
   Voedsel tekorten.
   Milieu financiën rijzen de pas uit.
   Grote armoede.
   Geen defensie meer.
   Enz enz enz

 4. “Goodnight Saigon”

  We met as soul mates
  On Parris Island
  We left as inmates
  From an asylum
  And we were sharp
  As sharp as knives
  And we were so gung ho
  To lay down our lives

  We came in spastic
  Like tameless horses
  We left in plastic
  As numbered corpses
  And we learned fast
  To travel light
  Our arms were heavy
  But our bellies were tight

  We had no home front
  We had no soft soap
  They sent us Playboy
  They gave us Bob Hope
  We dug in deep
  And shot on sight
  And prayed to Jesus Christ
  With all of our might

  We had no cameras
  To shoot the landscape
  We passed the hash pipe
  And played our Doors tapes
  And it was dark
  So dark at night
  And we held on to each other
  Like brother to brother
  We promised our mothers we’d write
  And we would all go down together
  We said we’d all go down together
  Yes we would all go down together

  Remember Charlie
  Remember Baker
  They left their childhood
  On every acre
  And who was wrong?
  And who was right?
  It didn’t matter in the thick of the fight

  We held the day
  In the palm
  Of our hand
  They ruled the night
  And the night
  Seemed to last as long as six weeks
  On Parris Island

  We held the coastline
  They held the highlands
  And they were sharp
  As sharp as knives
  They heard the hum of our motors
  They counted the rotors
  And waited for us to arrive
  And we would all go down together
  We said we’d all go down together
  Yes we would all go down together

  Wil de laatste het licht uitdoen .

 5. “Russia, in retaliation to recent sanctions has prohibited the selling of Russian securities owned by foreign funds and foreigners. They own up to 80% of shares. Ouch.” lmao another shoah!

  “EU-functionaris: “Wij kunnen de Russische centrale bankreserves niet blokkeren”, zij hebben ze “in het afgelopen jaar verplaatst”” whahahahahhahahaha

  rusland heeft ook zijn dollars op orde

 6. Als de Russen losgekoppeld worden van het SWIFT systeem, stappen ze meteen over naar het CIPS systeem van China.Daar hebben ze beiden jaren aan gewerkt.Dat is de toekomst. Einde westerse hegemonie.
  Rusland is jaren geleden al de Asiatische kant opgegaan. Zij hebben Europa niet meer nodig. Wij Europeanen hebben de laatste wagon gemist.

 7. Amerika en de NAVO lopen een “ beetje achter”
  De Russen hebben dit allang zien aankomen en hun maatregelen getroffen.
  Ze hebben nu een bondgenoot in China gevonden.

  Putin heeft al heel lang aan gekondigd dat hij de “ Verwestering” van de Ukraine niet zal toestaan.
  En het westen maakte hem belachelijk met deze woorden. In plaats dat ze er aandacht aan besteden.
  Putin is GETERGD DOOR HET WESTEN EN SLAAT NU TOE.
  Het is een “ halfslachtige oorlog hij wil inderdaad burgers sparen anders had hij allang electriciteits centrales uitgeschakeld..

  PUTIN ZIJN EINGE DOEL IN ZELENSKY WEG ( westerse invloeden ) UIT DE UKRAINE EN EEN NIEUWE RUSSICH GEZINDE REGERING.
  ALS ZELENSKY VANDAAR VERTREKT KOMT ER VREDE.
  DUS ZELENSKY ZORG VOOR JE LAND EN DE BEVOLKING…… VETREK VANDAAG…. !!!!
  Daar bewijs je Ukraine een dienst mee en het zal vele levens sparen……

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in