Dag 4: De kloof tussen de populaire perceptie en de strategische realiteit blijft groeien in Oekraïne. 

Een westerling die vastzit in een hotel in Kiev gaat viraal omdat hij betoogt dat Rusland de oorlog resoluut aan het winnen is, en dat de berichtgeving van de media pure propaganda is, bericht Chris Menahan.

Schrijver Gonzalo Lira, die onder de naam Coach Red Pill door het leven gaat, zegt dat Oekraïne dan wel de propaganda-oorlog aan het winnen is, maar dat Rusland de werkelijke oorlog aan het winnen is.

Kijk:

Hier is zijn nieuwste YouTube video (zal waarschijnlijk gecensureerd worden wegens “haatzaaien”):

Deze behoudende kaart werd zondagmorgen gedeeld door Julian Ropcke van BILD:

Andere kaarten zijn veel erger:

Zoals Lira opmerkte, zou de komiek-president van Oekraïne, Volodymyr Zelensky, niet op dag vier kindsoldaten en grootvaders in dienst nemen, als het Oekraïense leger zich werkelijk staande hield.

Zelensky zou geen AK74’s uitdelen aan iedereen die ze maar wil (ook niet aan criminelen) en vrouwen vertellen dat ze zich in vijandelijke strijders moeten veranderen door molotovcocktails naar getrainde Russische soldaten te gooien als ze aan de winnende hand waren.

Zelenski probeert Oekraïense burgers te laten doden voor propagandadoeleinden, om de VS en Europa in de oorlog mee te slepen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Van de Zwarte Zee tot de oostelijke Middellandse Zee, por de Russische Beer nietVolg Frontnieuws op Telegram

  Bakhmut valt in handen van Rusland, Joe Biden escaleert richting kernoorlog terwijl Amerika brandt
Vorig artikelEU-functionaris: “Wij kunnen de Russische centrale bankreserves niet blokkeren”, zij hebben ze “in het afgelopen jaar verplaatst”
Volgend artikelJoe Rogan zeikt Bill Gates af omdat hij de mensen de les leest over gezondheid terwijl hij “man-tieten,” een pens, en “tandenstokers-armen” heeft
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Het is allemaal veel gekker: LIGHTS! CAMERAS! WAR! SPACE WASN’T THE ONLY THING MADE ON A GREEN SCREEN! https://www.youtube.com/watch?v=h5w_i_wdRYU
  GUY LIVES IN KIEV – NO WAR HAPPENING HERE
  https://brandnewtube.com/watch/guy-lives-in-kiev-no-war-happening-here_qcygrabsL9xXB8q.html

  This guy: Gonzalo Lira
  https://www.youtube.com/watch?v=1mbgjjEnbKc

  The staged war between Russia & Ukraine – They are playing you with a psyop
  https://www.roxytube.com/watch/the-staged-war-between-russia-amp-ukraine-they-are-playing-you-with-a-psyop_aweZCJYtSAFM88w.html

  Russian journalist got pulled off air for telling the truth about the Ukraine
  https://www.roxytube.com/watch/russian-journalist-got-pulled-off-air-for-telling-the-truth-about-the-ukraine_zEgjvi35MPQYTzB.html

 2. Eenzijdige berichtgeven is funest voor de realiteit. Ik heb al eerder geschreven dat Rusland tot aan de Djnepr gaat en de bruggen zal opblazen, de kans dat ook de dammen eraan gaan is aanwezig. Dat maakt een natuurlijke grens voor de toekomst, waarbij tanks niet meer Rusland kunnen aanvallen via Oekraine en ook geen grote hoeveelheden manschappen meer kunnen doorsturen. Bijna klaar daar dus…

  Daarna: met de Thermo Barische raketten en drones zal het Oekrainse leger aan de andere kant van de Djnepr worden gedecimeerd, en de Russische tanks zullen grotendeels naar het noorden gaan, om voor Polen en de Baltiische staten te worden gereserveerd. Iedere NATO inmenging zal direct gerichte nucliere aanvallen op westerse doelen tot gevolg hebben, waarbij zowel kernwapen opslag plaatsen als havens worden gepakt. Den bij Nederland aan Rotterdam, Uden, Volkel en vliegbasis de Peel, en de luisterpost in Drente en de vluchtleiding bij Heerlen….
  Zodra Swift word losgekoppeld van de Russen kan dit al gebeuren. Het is door de Russen vele malen gezegd en dit zijn lui die ook hun woord nakomen.

  De essentie denk ik van alles: je woord houden. Putin zegt niets tenzij hij het meent, onze politici menen niets van wat ze zeggen….
  Dat wij zulke lui onze wereld laten besturen gaat ons nu duur opbreken…..

  En verder….Oekraine krijgt straks een tapijt van bommen over zih heen tot er geen soldaat meer staat, de burgers die niet weg zijn zullen pech hebben. Ook dit is de Rus…

  En het Azov battaljon zal wanneer gevangen, en het ziet eruit dat ze klem komen op deze kaatjes, het Azov battaljon zal publiek worden geexecuteerd, en wij zullen de beelden ien, mogelijk verplicht. Om te zien wat Rusland doet met “Nazi’s” …
  Of dat je dit kunt zeggen van het Azov battaljon is gezien de geschiedenis van Oekraine en hoe de Russen er in 1930 huis hielden een ander punt, kijk je puur naar logica en neutraal dan was deelname aan de SS door Oekraine niets meer dan een logisch gevolg en gerechtvaardigd, net als de Este SS. Wie jou een wapen geeft en een uniform om je vermoorde famillie te wreken is je vriend. Dat onze geschiedschrijving in het verleden en ook nu door de pers niet neutraal is gedaan en naar de werkelijkheid is een deel van de oorzaak van de problemen nu in de wereld….

  Om die reden is geschiedvervalsing een niet te beschrijven misdaad, want je treft generaties erna nog mensen die geen schuld hebben…..

 3. Zelensky en zijn corruptie met Hunter Biden en Amerika dat zegt alles…… Zit te huilen om binnen de EU te komen, NEE anders gaan wij eruit van de EU.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in