Onlangs verscheen Jamie Foxx na drie maanden stilte. Hij was bleek, vermagerd, beschreef dat hij buisjes had (waarschijnlijk endotracheale en voedingsbuisjes) en dat hij zijn nasolabiale plooi in het linker gezicht kwijt was, een duidelijk teken van een vermeende beroerte veroorzaakt door het COVID-19 vaccin. De occipitofrontalis toon was verdwenen en ik zag dat zijn overhemd tot helemaal bovenaan dichtgeknoopt was, wat ongebruikelijk is voor Foxx, mogelijk om een tracheostoma te bedekken. Laten we hopen dat Foxx, zijn familie en zijn agenten de collectieve moed hebben om zijn fans te vertellen over het COVID-19 vaccin en wat er werkelijk met hem gebeurd is – niet alleen voor hemzelf, maar ook om anderen te waarschuwen als een verantwoordelijk publiek figuur, schrijft Dr. Peter McCullough.

Het aantal gepubliceerde artikelen over zowel centrale als neurologische syndromen blijft toenemen en patiënten zoals Foxx kunnen verschillende componenten van syndromen hebben gehad, waaronder zowel ischemische als hemorragische beroertes met encefalitis of epileptische aanvallen. Er lijken geen grenzen te zijn aan de diversiteit van symptomen en klinische kenmerken. Finsterer citeerde 129 artikelen in zijn overzicht van de verwoestende neurologische bijwerkingen van de COVID-19 vaccins.

Finsterer J. Neurological Adverse Reactions to SARS-CoV-2 Vaccines. Clin Psychopharmacol Neurosci. 2023 May 30;21(2):222-239. doi: 10.9758/cpn.2023.21.2.222. PMID: 37119215; PMCID: PMC10157009. (klik voor groot)

Een gemeenschappelijk element van al deze vaccins lijkt de door Spike-eiwitten veroorzaakte directe schade of indirecte pathofysiologie te zijn, gemedieerd via ontsteking, verstoring van vasculaire endotheel en beschadiging van neuraal weefsel. Omdat de genetische vaccins geen “uitknop” hebben, stapelt het aanhoudende Spike-eiwit de schade nog verder op. Finsterer beargumenteert dat het herstel van bijvoorbeeld een beroerte vertraagd kan worden door de aanhoudende schade van het Spike-eiwit aan neuromusculaire eenheden en andere orgaansystemen. Dit zou kunnen verklaren waarom Foxx zo’n langdurig beloop heeft gehad.

EU-Database: tot dusver 1724 gerapporteerde sterfgevallen na vaccinaties

We hebben goede hoop dat 3 tot 12 of meer maanden van het drievoudige combinatie, orale Spike-ontgiftingsprotocol het Spike-eiwit kan inhalen en beginnen af te voeren, zodat het lichaam zichzelf kan genezen, op voorwaarde dat er geen verdere injecties worden toegediend.

 1. Nattokinase 2000 FU (100 mg) tweemaal daags
 2. Bromelaïne 500 mg eenmaal daags
 3. Nano Curcumine 500 mg tweemaal daags

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Justin Bieber annuleert hele wereldtournee voor 2023 wegens gezichtsverlamming na “vaccin”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTranshumanistisch WEF-adviseur Yuval Harari doet Nieuwe Wereldorde af als “onzin” en “fantasie”
Volgend artikelDe NAVO generaals weten dat de oorlog tegen Rusland verloren is – Het Pentagon legt rook om de aftocht te beschermen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

18 REACTIES

 1. Mijn vrouw was getuige van de wonden van een ongelukkig gevallen fietser.

  Hij bloedde stroperig en klonterig.

  Daar valt niets meer aan te redden.

  Schokkend.

  Die vermelding van ontgiftende middelen…….. BETER…….en Rommel…….zonder mensen als jij hobbelt de wereld op een handkar volledig naar de verdommenis.

  Mijn dank!!

  • Dat je zoiets ook zo terugziet. Dat het bloed bij uitstromen al zo dik is. Arme fietser. Die zal dan ook niet lang meer hebben. Benhet eens Rommel is onze verlosser, die houd ons wakker👍.

  • In het meer:

   “Hij bloedde stroperig en klonterig.

   Daar valt niets meer aan te redden.

   Schokkend.”

   Echt?!?

   Ik heb inmiddels geen contact meer met mensen uit het ziekenhuis milieu dus ik niet om bevestiging vragen of dit stroperige bloed vaker voor komt.

   • Heb gehoord van mijn man zijn tante(tandarts) zij had contact met een chirurg en hij zij dat gevaccineerden veel tand klachten hadden en tanden getrokken moeste worden. En dat het bloed raar was. Donker van kleur en dikker. Dit was na de 1ste 2 prikken

   • Is niet nodig want op LinkedIn zijn er meer dan genoeg pathologisch onderzoekers (lijken onderzoekers én opbaarders) die dit nieuws ruim delen en gedeeld hebben…

  • Gouden handel voor de medici, die mensen die blindelings vertrouwen en mentaal zó ziek zijn dat het doortrekt in hun lichaam.

 2. Hmmmm…..het zou kunnen betekenen, als het uit Noord Amerika moet komen, dat Trump uiteindelijk het leger in gaat zetten…….in samenwerking met het oosten. (Poetin?)
  We zullen zien.
  Yuval Harari heeft een podium gezocht om complottheorieën aan te vallen……en net als Rutte en consorten de ene na de andere sekte bezoekt in dure achterkamertjes. Te geborneerd om zich schuldig te voelen is liegen gewoon geworden.
  Ze worden bang. Zijn doodsbang om in het licht te worden gezet.
  Het huis van afgevaardigden in Amerika is de hele bende ‘wetenschappers’ in het licht aan het zetten, met een grondig onderzoek. Heb daar al een interessante video opname van gezien.

  Als palingen in een emmer snot roeren de Koopmansen en Fauci’s zich om de put afgedekt te houden.
  Lukt niet meer.

  We zullen zien. Ingrijpen van de adelaars gaat er aan komen…..als alles boven water is. Héél lang zal het niet meer duren.
  Het herstel wèl.

  We gaan het zien.

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10218189720013230&id=1796160899

  • Trump zijn zoon heeft voor 1 miljoen aandelen in pfizer. Zegt genoeg. Ik moet de man niet. Denk dat robert kennedy schonere handjes heeft en de beste keuze is om aan het roer te staan in amerika. Hij is nu de grootste favoriet onder de democraten stemmers. Hopelijk zijn de republikeinen gezond van verstand om op hem te stemmen. Trump zal niets ondernemen en zelfs de gifprik blijven promoten omdat hij de dominantie niet snapt van het who en omdat zoonlief er aandelen in heeft.

    • Dan is Gates de enige ‘aandeelhouder’ (c.q sponsor) van het WHO en dus als enige met zeggenschap. Het zal hem een worst wezen hoeveel kwartjes hij er tegen aan gooit. Zoveel hoeven dat er niet te zijn, zolang de regeringen maar in het gareel lopen en duimpjes omhoog voor het WHO.

   • als er nu 1 persoon is die totaal onbetrouwbaar is, is dat nu wel robertje…
    hij was een FERVENT PROvaxxer en vond dat het VERPLICHT moest zijn (in strijd met de constitutie) en heeft zijn kazak gekeerd toen ie bemerkte hoeveel tegenstand er kwam….
    hij is een democraat die zal zeggen wat het volk graag wil horen…
    zelfs mijn amerikaanse vrouw, een protrumpster, moet van die gast niets hebben…duidelijk stellend dat ie TOTAAL NIET IS gelijk zijn illustere voorgangers, maar dat ie wel een geniepig persoontje is….
    trump maakt zijn fouten, maar ie geeft dat op zijn minst ook toe en corrigeert die, ongeacht of het populair is of niet…wat van democraten (robert inbegrepen) NIET gezegd kan worden
    nou ja…lol…je gaat af op de naam kennedy…, maar dat wil niets zeggen.
    ps. waar jij he idee vandaan haalt dat trumps’ zoon aandelen zou hebben in pfizer, weet ik niet…maar een klein beetje opzoekingswerk kan wonderen doen wat dat betreft…misschien toch maar ’s doen

    • Nee, Trump geeft niet toe dat hij met dat virus en die “vaccins” fout zat. Robert Kennedy heeft een boek geschreven over het vaccinbedrog.

   • trump heeft zelfs tegen de vaccinatie gestemd enheeft corona gehad die hij in no time heeft overwonnen met eigen middelen en dus niet met phizer heeft samengeheuld Ik had ook phizer aandelen lang voor corona maar die stegen nauwelijks zodat ik ze verkocht heb tegen ene kleine winst per aandeel het vertrouwen in phizer was groot voor corona en deden goede dingen om mensen beter te maken Todat ene zekere geldwolf zich ermee ging bemoeien en er miljarden instopte en toen de koersen niet stegen ja toen gaf hij opdracht om het virus te verspreiden en te bestrijden met covid spuiten de zoon van trump is maar en heel kleine speler in Phizer!????

 3. Neurologische aan doeningen en hersenaandoeningen.
  Voorbeelden te over……
  Denk ook eens aan Edwin van der Sar……. Een hersenbloeding, z’ on gezonde kerel.
  Zou die ook in dit rijtje horen❓❓
  Er ontstaan ook bloed stolsels in benen van mensen als complicatie op de gen prik, dus waarom geen stolsels of een bloeding in de hersenen.???
  Naar de oorzaak wordt niet gezocht want als het onderzoek eens uitwijst dat het genetisch gemodificeerde prikje is, en dit de “wereld wijde fraude” aan het licht brengt….. oei wat dan……

  Dan kan Kuipers niet meer de aankondiging doen dat iedereen boven de 60 jaar in de komende herfst weer z’n genetisch spike prikje kan gaan halen….
  Dat zijn er in Nederland 7 miljoen‼️‼️
  Kassa……. Voor de farmaceuten, en misschien weleen bonus voor de overheid….. wie zal het zeggen……
  En de beroepsgroep “ uitvaart verzorging “ komt daarna……
  De goed gelovigen staan alweer in de rij…… 😡

  • Ja dat is waar want van de week had ik nog een discussie met pro vaccers die beweerden dat zij geen last hadden van bijwerkingen van covid spuiten die ze allen gehad hadden en dat ze blij waren dat ze die hebben laten zetten en dat weer zouden doen in de herfst Maar ze hadden allen corona wel een tot twee maal na die spuiten gehad en waren behoorlijk ziek ervan geworden maar ze hadden het overwonnen zeiden ze Conclusie:::: de spuiten die ze gehad hebben zijn door het lichaam afgestoten maar de schade die niet merkbaar is heeft plaatsgevonden dat waar men zich niet van bewust is!!! Bij de komende vervolg spuiten van Kuiper zal de afstoot niet meer plaats vinden omdat de weerstand dan op is!!!!!!!!!!!!De mens denkt dat ze eeuwig kunnen blijven leven als ze wonderspuiten nemen van geldwolven die die vervaardigen maar dat is een grote domme fout dat ze dan wel 120 jaar oud kunnen worden In de krant stond vorige week nog dat de nog niewgeborene kinderen wel 1000 jaar kunnen worden!???????????? Dus waarom dan geen wonderspuiten met levensverlengende voorzichten nemen?????????????

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in