Als ik een dollar kreeg voor elke persoon die een verhaal heeft verteld over een vriend wiens kanker in remissie was vóór de COVID-vaccins, en kort na de vaccinatie oncontroleerbaar werd, dan kon ik met pensioen, schrijft Steve Kirsch.

De DMED database laat zien dat het aantal gevallen van kanker met 3x is toegenomen na de introductie van de COVID vaccins. Zie ACT OF WAR: Thanks to COVID “vaccines,” the military’s cancer rate has more than TRIPLED.

In gesprek met Ryan Cole hierover, gelooft hij dat dit voornamelijk te wijten is aan het versnellen van bestaande kankers (degene waarvan mensen al weten dat ze die hebben of recente kankers waarvan mensen zich niet realiseerden dat ze die hadden) in plaats van het creëren van nieuwe gevallen van kanker.

Bekijk deze video voor meer inzicht:

Klik

Kijk eens naar deze twee e-mails die ik op 5 februari 2022 ontving en die representatief zijn voor de reacties die ik de hele tijd zie:

Ik heb de Second Opinion bekeken en vroeg me af of u informatie heeft gevonden over iets waar over gesproken is. Het onderwerp waar ik in geïnteresseerd ben zijn de onvertaalde menselijke genen die aan de MRNA vaccins zijn toegevoegd en waarvan werd besproken dat ze mogelijk een nadelige invloed hebben op de manier waarop het immuunsysteem achter kankercellen aangaat – om de ontstekingsreactie op het vaccin te verminderen. Ik heb verschillende artikelen gezien met casestudies van specifieke patiënten bij wie de kanker na het vaccin enorm was toegenomen.

en

Ik ken twee mensen persoonlijk die nu een vrij ernstige vorm van kanker hebben… Ik sprak gisteren met mijn arts en zij zei dat een van haar patiënten op maandag was gediagnosticeerd en vorige week donderdag dood was… zij had geen eerdere kanker… 2XV@

Céline Dion annuleert concerten wegens "ernstige en aanhoudende spierspasmen"

en

En deze tweets suggereren dat de vaccins nieuwe kankers kunnen creëren:

Het komt erop neer dat je niet verbaasd moet zijn als je na de prik plotseling een terugval of een nieuwe vorm van kanker krijgt.

Samenvatting
Als je onlangs bent gevaccineerd en je voorheen onder controle zijnde kanker is nu uit de hand gelopen, is het zeer waarschijnlijk dat de oorzaak dat “veilige en effectieve” vaccin is dat je hebt genomen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Artsen: We zien dat kankers als wildvuren uitbreken na het vaccinVolg Frontnieuws op Telegram

6 REACTIES

  1. Bron: Steve Kirsch

    De uitvinder van de optische muis. 0% medische achtergrond, maar wel verschillende COVID vaccinatie claims die al meerdere keren zijn ontkracht. Artikel heeft verder ook geen enkele verwijzing naar een betrouwbare bron of een onderzoek.

    Sterker nog, er worden 3 random TWEETS gebruikt als bewijs. Als je random TWEETS als bewijs wilt leveren, dan ben je sowieso al niet serieus te nemen.

    oftewel: #FakeNews

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here