We zien een verontrustende voortdurende trend van hartstilstanden bij mensen die het vaccin hebben genomen,” meldde de wereldberoemde cardioloog Dr. Peter McCullough vrijdag aan Real America’s Voice. “Nu hebben we gegevens van Nakahara in een menselijke cardiale PET-studie waaruit blijkt dat positron emissie tomografie scans van het hart veranderen bij bijna iedereen die de prik heeft genomen, ten minste gedurende zes maanden of langer, waarbij het metabolisme van het hart verandert,” schrijft Vigilantnews.

Studie van Nakahara. Afbeelding via Dr. McCullough’s Substack.

“Dit is een beetje verontrustend,” voegde hij eraan toe. “We weten niet wat de implicaties hiervan zijn.”

In Dr. McCullough’s Substack post over deze studie, stelde hij: “Interessant bij degenen met een pijnlijke arm na de injectie, waren er meer opvallende verschillen in de hartscan, in overeenstemming met de ontstekingsveranderingen die Schwab et al (en anderen) bij autopsie in de arm en het hart zagen.”

Schwab studie. Afbeelding via Dr. McCullough’s Substack.

Daar hield het slechte nieuws niet op

Dr. McCullough noemde een studie van Krauson en collega’s van Harvard, die mRNA vonden dat vastzat in het hart bij mensen die stierven na een COVID-19 injectie.

Krauson studie. Afbeelding via Dr. McCullough’s Substack.

Op Substack schreef Dr. McCullough: “We kunnen concluderen dat, waarschijnlijk afhankelijk van de hoeveelheid mRNA in de injectie, het tijdstip en mogelijk individuele gevoeligheid (atletisch hart, cardiomyopathie, etc.) sommige individuen rondlopen met COVID-19 vaccin in hun hartspier. De implicaties op lange termijn voor hartstilstand, hartfalen en andere problemen zijn niet bekend. Hoezeer de academische gemeenschap ook probeert om Krauson et al. (en anderen) te minimaliseren, dit artikel is geen goed nieuws voor het Bio-Farmaceutische Complex.”

  "Een beetje in shock": GEVACCINEERDE Twitch top streamer Ninja onthult kanker diagnose

Het laatste onderzoek dat Dr. McCullough besprak kwam van Schreckenberg en collega’s uit Duitsland

Dit onderzoek toont aan dat Pfizer en Moderna direct toxisch zijn voor de hartspiercellen.

“Ik verscheen bij Grant Stinchfield op Real America’s Voice, Stinchfield Tonight en besprak een recente publicatie van Schreckenberg et al. (en anderen) die binnen 48 uur directe cardiotoxiciteit van zowel Pfizer als Moderna mRNA-vaccins op hartspiercellen aantoonden,” schreef Dr. McCullough op Substack. “Dit soort preklinische veiligheidsinformatie zou de ontwikkeling van alle mRNA-vaccins moeten stopzetten en er zou mechanistisch veiligheidsonderzoek moeten worden uitgevoerd. mRNA-vaccins voor infectieziekten zullen altijd coderen voor vreemde eiwitten die behoren tot microben zoals virussen, bacteriën en schimmels. Omdat mRNA hartspiercellen dwingt om een vreemd (niet-menselijk) eiwit te produceren, suggereert het Schreckenberg-paper dat alle toekomstige mRNA-vaccins harttoxiciteit zullen hebben.”

“Dus we hebben veel informatie die suggereert dat deze niet goed zijn voor het hart,” concludeerde Dr. McCullough in Real America’s Voice

Dr. McCullough’s volledige optreden in Real America’s Voice is te zien in de video hieronder:

Dr. Peter McCullough: “Ze [COVID-injecties] zouden helemaal van de markt gehaald moeten worden. Vertrouw het VAX-Syndicaat niet.”

Als u zich zorgen maakt over de langetermijneffecten van de COVID-injecties voor uzelf of uw dierbaren, lees dan meer over het ontgiftingsprotocol met spike-eiwitten van Dr. McCullough, zoals hier samengevat. Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie:

Lees over Dr. McCullough’s spike-eiwit ontgiftingsprotocol.

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Peter McCullough waarschuwt: Covid ‘gevaccineerde’ mensen zijn een gezondheidsbedreiging voor de ongevaccineerden (Video)Volg Frontnieuws op Telegram

  EU-Database: tot dusver 1724 gerapporteerde sterfgevallen na vaccinaties

Lees meer over:

Vorig artikelChristelijke zionistische pastor John Hagee, Armaggedon profiteur
Volgend artikelVraag naar “ongevaccineerd” sperma stijgt terwijl geboortecijfers blijven dalen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

  • ItsMe….Ik zeg vaker her helpt niet als je eigen straatje schoongeveegd is. Als zulke rampen op ons afkomen zijn we nu en later ook de klos. We hebben 1 directe zorg minder (dat we niet door die rotzooi omvallen) maar het brokkelt de maatschappij sowieso af en we zitten daar midden in.

   • De vraag naar ongevaccineerden voor werknemers neemt toe en ze vragen ook ongevaccineerd bloed,ongevaccineerd sperma dus goud voor je lichaam zoals Johan Cruijff te citeren ELK NADEEL HEEFT ZIJN VOORDEEL😜😁🖕💉⚰️

    • Wacht effe er is al een komplete wikipedia over het komend gevaar :->

     Sperm theft – Wikipedia
     https://en.wikipedia.org › wiki › Sperm_theft
     Sperm theft, also known as unauthorized use of sperm, forced fatherhood, spermjacking or spurgling occurs when a man’s semen is used, against his will or …
     ‎Legal status · ‎Cases · ‎Media coverage · ‎Sperm theft in the Hebrew Bible

     Hahahaha en dan moet je betalen alimentatie

 1. Ja het is weer de tijd, ongevaccineerde zijn weer aan de lopende band ziek en Ambu’s rijden weer op volle toeren naar hartstilstanden. Vanaf uurtje of 5:00 tot ver in de avond is het spits met de sirene’s…..In het jansssen vaccin zullen ze wel iets hebben gegooid wat depressief maakt of lbgtq maakt. Veel jongeren ineens massaal depri met de ziel eruit geslagen in vreemde unisex/outfits. AZ zit een Apenvirus in dus deze zullen ze wel aan een bepaalde bevolkingsgroep hebben gegeven die zich al een beetje zo gedroeg.

  • Precies in mijn omgeving ook hetzelfde en nu veel zieken en dan vraag ik of ze gevaccineerd zijn tja dan wordt het moeilijk dan citeer ik:
   Vragen naar een vaccinatie status is ongepast maar in 2020 werd het wel gevraagd voor het binnentreden van een sportschool,zwembad en restaurants etc🧐🖕💉⚰️

 2. De vraag naar ongevaccineerden voor werknemers neemt toe en ze vragen ook ongevaccineerd bloed,ongevaccineerd sperma dus goud voor je lichaam zoals Johan Cruijff te citeren ELK NADEEL HEEFT ZIJN VOORDEEL😜😁🖕💉⚰️

 3. Het verhaal klopt niet, de meeste voetballers en wielrenners hebben zich vorig jaar in het voorjaar voor het laatst laten gifprikken en alsnog krijgen zij anno nu hartklachten. Dan klopt heel het verhaal van 6 ,7 maanden na de gifprik mrna in het hart niet. Want 18 maanden na de gifprik krijgen gezonde mannen nog steeds het aan hun hart. Dus blijft die mrna veel langer hangen dan dat ze hier doen proleren. Dit verhaal gaat al 1,5 jaar de ronde dat het 6 maanden aanwezig blijft. Ik hoop dat die goede dokters nu eens een keer onder zoek doen naar mensen die schade ondervinden nu, waarvan de gifprik 1,5 jaar tot 2 jaar geleden is. De schade is veel groter,en het mrna veel omvangrijker in het bloed. Volgens mij verdwijnt het gewoon nooit en slaat het lichaam het ergens op één plaats op, zoals het lichaam gif dat in voedsel zit of wat we binnenkrijgen in vet opslaat in ons lichaam. En ik denk niet dat ik er veel naast zit. Mrna word opgeslagen bij ieder mens weer ergens anders in een orgaan.

  • Denk ik ook Greet. Behalve dat iedere dokter die zijn nek uitsteekt eraan gaat. Ze pakken gewoon het inkomen van de arts weg. En ruïneren hem. Uw overheid gaat over lijken. We zien het al. Maar de groep die het ook zie ziet ook

  • Zou het misschien kunnen zijn dat (bij de meesten) het ‘vaccin’ en de aanmaak van spike eiwitten verdwenen is maar er onrepareerbare schade is ontstaan.
   Bij top-sporters zullen de effecten van die schade eerder naar voren komen.

  • Het MRNA kan gaan sluimeren en dan ineens uitzaaien net als (turbo)kanker en het risico blijft bestaan tot de dood. Ik denk dat het spike eiwit zonder detox en vasten nooit meer je lichaam uitgaat.

   • Dat vermoed ik ook, mijn moeder was zo dom 2 jaar geleden zich 1 x te laten vaxen. Paar maanden terug zo een drie denk ik begon ze open wonden te krijgen ,gewoon hele gaten. Ja zegt de dokter dat is omdat ze suiker heeft. My ass, suiker,dat is gewoon een klote smoes om te verbergen dat de gifprik schade aan heeft gericht. Ze heeft evenwichtsstoornissen sinds 3 maanden. Haar zicht gaat ineens heel snel achteruit ,vergeet heel veel, kan geen 100m meer lopen, tot een half jaar geleden was mijn moeder fit, overwinterde in spanje op haar 75 ging naar rockavondjes in spanje alleen om te dansen, en nu is ze ineens een wrak aan het worden. Mij maken ze niks meer wijs. Ik zie nu schade ontstaan bij mensen die zich maar 1 x hebben laten vaxxen, twee jaar na dato…ik denk ook dat het bij de sporters eerder bovenkomt en dat bij gewone mensen vanaf nu meer schade komt kijken. Ook vliegen de ambulances sinds een grote week hier weer enkele keren per dag uit. Tis weer gifprik tijd. Je zal zien dat er nu veel meer oude mensen dood gaan.en de 55 plus woningen aangeboden bij de woningcorporatie in deze stad rijzen de pan uit. Dat houd in dat er weer veel oude mensen dood zijn of met schade naar een verzorgingstehuis.

    • Klopt helemaal maar ze strijden het bij hoog en laag af Ook jongeren die zich hebben laten spuiten met covid reppen er niet over als ze zich plotseling ziek voelen of moe zijn wat ze anders niet hadden Niemand geeft de oorzaak ervan aan de spuiten en als het even tegenzit dan gaan ze er weer voor om maar niet gewoon ,,,,,ziek!?,,,,te worden zoals dat vroeger gewoon was om deze tijd van het jaar De overheid laat dat telkens weer in spotjes op de tv zien dat men voor en serie spuiten goed zitten en dus niet dood kunnen gaan Ja en dan de oude mensen in de klinieken en verzorgingshuizen zijn overgeleverd aan dwang maatrelgelen als ze weigeren omdat het personeel uit eigen belang handelt Al met al de mensen weten niets van het bovenstaande gevolg af en willen het niet weten!????? Ik zal niet zeggen dat alles klopt wat op frontnieuws staat maar enkele dingen zijn bewezen dat het waar is

 4. het is helaas wel weer duidelijk, erg veel hartaandoeningen bij jonge mensen… vooral de mannen lopen hier schijnbaar in het nieuws, sporters of niet, je ziet het gewoon op straat…de vrouwen daarentegen, lijkt het er op dat zij meer andere (vreselijke) problemen hebben… blinden, gehandicapten en gestoord, het lijkt mij toch dat ik erg veel vrouwen behoorlijk aggressief zie…of ze helemaal niet meer zie..véél jonge meisjes ook..de Lockdowns, dat weet ik wel zeker, opnieuw helaas..te verwachten ook…je kan maar beter grijs haar hebben, denk ik soms..en bij God..mijn zoon én zijn zo verliefde vrouw uit elkaar beiden met hun demonen in het hoofd…ja het is een tsunami van misère, voor iedereen, de hele maatschappij…én het Waanzinnig hoge aantal Faillissementen !!!! het wordt/is.. een Hell… Vreselijk tranendal…

 5. Tjee.. wat een nette site hier. Alle andere sites geven ondertussen al de schuld aan de Joden.
  Dit meen ik serieus hoor. Bravo. Laat je niet gek maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in