© Tim Reckmann (CC BY 2.0)

Een derde van de mensen is niet gevaccineerd en zal dat ook niet doen. Een derde heeft zich laten inenten en heeft daar spijt van. Zij nemen geen booster. Een derde van de mensen is gevaccineerd en gelooft in het vaccin. Zij zullen zo veel mogelijk boosters nemen. Dat is wat internist en cardioloog Peter McCullough vorige week aan Laura-Lynn Thompson vertelde, schrijft Uncutnews.ch.

Hij wees erop dat veel mensen die een booster hebben gekregen, nog steeds Corona krijgen. McCullough haalde onder anderen de woordvoerder van het Witte Huis Jen Psaki en de voormalige president Barack Obama aan. “De vaccins werken niet,” benadrukte de internist. “Ze stoppen covid niet.”

Evenmin is aangetoond dat de vaccins het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen verminderen, aldus McCullough. Uit het dossier van Pfizer, dat in september jl. in het New England Journal of Medicine is gepubliceerd, blijkt dat er in de Pfizer-groep meer sterfgevallen zijn gemeld dan in de placebogroep.

Volgens de internist blijkt uit gegevens uit het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika en Israël dat de meeste mensen die met Corona in het ziekenhuis werden opgenomen, gevaccineerd of geboosterd waren. “En hoe meer prikken de mensen krijgen, hoe erger de ziekte wordt,” zei hij. Aangenomen wordt dat het mRNA en het spike-eiwit het immuunsysteem verzwakken, legde hij uit.

De internist wees op Zuid-Korea, waar ongeveer 90 procent van de bevolking gevaccineerd is en meer dan 62 procent een booster heeft gekregen. Dit land heeft momenteel het hoogste aantal Corona-gevallen en -sterfgevallen.

In Zuid-Korea, dat vroeger geprezen werd als een pionier in de strijd tegen covid, is het aantal sterfgevallen sinds de invoering van vaccinpassen met 3410 procent gestegen.

Het aantal sterfgevallen in Zuid-Korea is met 3.410% gestegen sinds daar vaccinpaspoorten werden ingevoerd, ondanks de 95-99% consequente naleving van de maskers, en het huidige voor de bevolking gecorrigeerde percentage is het dubbele van dat in de VS. Kunnen wij de “deskundigen” laten ophouden met te doen alsof de cijfers alleen maar omhoog gaan als de mensen geen maskers meer dragen?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Eerstelijns dokter: Miljoenen zullen tegen de herfst AIDS krijgen van het COVID-19 vaccinVolg Frontnieuws op Telegram

  Nieuwe reden voor plotselinge hartaanval: "Omdat film Avatar 2 zo goed is"
Vorig artikelGasleveringen aan Europa kunnen in enkele DAGEN worden stopgezet
Volgend artikelDe Oekraïense presidentZelensky dringt aan op een “Grote Reset” en eist het einde van het gebruik van fossiele brandstoffen in Europa
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. “Landen met de hoogste vaccinatiegraad hebben nu het meest onder Corona te lijden” – wat die mensen onder de leden hebben is…van alles behalve covid. Dát is het probleem nu. Allerlei infecties en aandoeningen, wat toevallig weggesjorist kan worden onder de noemer “corona”.
  Gezien er ook het Adeno virus in die mensen ingespoten is en many more ingrediënten die we niet op de bijsluiters lezen….. komen ze mooi mee weg het “corona” te noemen. Omdat de testen positief op “corona” resulteren…maar dat virus was allang onderdeel van de injecties…en dan nu gemengd met allerlei gif. Wat de mensen wandelende tijdbommen maakt.

  Kijk eens hoeveel Van Gaal is afgevallen! Scharminkel!
  Horen we binnenkort ook weer een bericht: “Had Leukemie” o.i.d.
  Om mij heen zijn mensen ook wel 10 kilo in nog geen 3 weken afgevallen.
  Zal allemaal wel onder noemers geplaatst worden, behalve……….. het gif.

  • Ook dat bestaat niet nee…… het is een biowapen gecreëerd in een lab. Maar nu gemengd met GIF-prikken… dus nóg verder van huis…dan we al waren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in