Er is veel gesproken over de eis van Rusland dat toekomstige aankopen van olie en aardgas door “onvriendelijke landen”, zoals de Europese Unie (EU) en andere, in de Russische munteenheid, de Roebel, moeten plaatsvinden, in tegenstelling tot de Euro of de U.S. Dollar. Duitsland heeft gezegd dat hun contract voorziet in betaling in Euro of Dollar, en dat zij als zodanig niet in Roebel zullen betalen. Maar het contract van Duitsland voor gas is met GAZPROM GERMANIA in Berlijn, en NIET met GAZPROM in Rusland! schrijft Halturnerradioshow.com.

Volgens Wikipedia:

GAZPROM Germania GmbH (Russisch: ГАЗПРОМ Германия ГмбХ), een in Berlijn, Duitsland, geregistreerde onderneming, is het hoofdkwartier van een gediversifieerd conglomeraat, GAZPROM Germania Group, dat 40 entiteiten omvat die in meer dan 20 landen in Europa, Azië en Noord-Amerika actief zijn. [5] Het was van 1990 tot 2022 een 100% dochteronderneming van ’s werelds grootste aardgasbedrijf, GAZPROM.

De overeenkomst(en) die Duitsland heeft om aardgas te kopen, zijn tussen Duitsland en GAZPROM Germania, GmbH, een afzonderlijk bedrijf en conglomeraat met hoofdkantoor in Berlijn. Dat afzonderlijke conglomeraat was een 100% dochteronderneming van GAZPROM in Rusland, maar het opereerde als zijn eigen bedrijf.

Vrijdag heeft GAZPROM in Rusland, zijn betrekkingen met GAZPROM Germania, GmbH beëindigd.

De Russische nieuwsdienst RIA bracht het verhaal:

De Gazprom-groep heeft de deelneming in de Duitse Gazprom Germania GmbH en al haar activa, met inbegrip van Gazprom Marketing & Trading Ltd, stopgezet, aldus Gazprom.

“Op 31 maart heeft de Gazprom-groep zijn deelneming in de Duitse onderneming Gazprom Germania GmbH en al haar activa, met inbegrip van Gazprom Marketing & Trading Ltd, stopgezet,” merkt het officiële Telegramkanaal van het bedrijf op.

Directe link hier.

  Het "schandaal": Chinezen applaudisseerden niet voor Zelensky

En nu dit lezen:

Er zouden GEEN CONTRACTEN zijn tussen GAZPROM (in Rusland) en GAZPROM Germania, GmbH, omdat deze laatste een 100% dochteronderneming van GAZPROM was en alle zakelijke transacties vrijwillig waren.

Nu GAZPROM in Rusland alle betrekkingen met GAZPROM Germania, GmbH beëindigd heeft, zal deze laatste geen gas meer hebben om aan zijn contractklanten te verkopen!

ZEROHEDGE gaf daar de voorbode van:

Gazprom stopt gastransporten naar Europa via kritieke pijpleiding nadat EU weigert in roebels te betalen

Algemeen wordt nu verwacht dat GAZPROM Germania, GmbH binnen enkele weken insolvent zal worden en gedwongen zal worden failliet te gaan, en waarschijnlijk via een faillissementsprocedure geliquideerd zal moeten worden omdat zij geen gas heeft om te verkopen.

Zodra GAZPROM Germania, GmbH ontbonden is, kunnen al haar huidige klanten gas bij GAZPROM in Rusland proberen te kopen, maar dat zouden NIEUWE klanten en NIEUWE contracten zijn, die allemaal moeten betalen in … Roebel.

Geen Roebel? Geen gas.

En aangezien er een vennootschapsluier is tussen GAZPROM in Rusland, en GASPROM Germania, GmbH, twee juridisch gescheiden vennootschappen, in verschillende landen, is er geen juridische band tussen hen waarvan een Duitse rechtbank gebruik kan maken om Rusland te dwingen gas aan Duitsland te verkopen in EURO.

Bovendien, aangezien Duitsland de buitenlandse valutareserves van Rusland al heeft ingepikt en naar verluidt ook al het goud dat Rusland in Duitse banken bewaart, heeft ingepikt, is er niets meer dat Duitsland van Rusland kan “nemen” om te proberen Rusland te dwingen het gas weer aan te zetten. Nu de betrekkingen tussen de EU en Rusland openlijk vijandig zijn, zal geen enkele Russische rechtbank de moeite nemen om een bevel van een Duitse (of EU-) rechtbank uit te voeren.

  Made in USA: De komende ineenstorting van de Europese Unie

Duitsland is F*cked.

Als publieke dienst wil The Hal Turner Radio Show Duitsland nu herinneren aan de vijf stadia van verdriet, over hun recente verlies van aardgas.

De vijf stadia van verdriet zijn:

ontkenning

woede

onderhandelen

depressie

… betalen in roebels.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Rusland stopt met gasleveringen aan EuropaVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelRusland valt Oekraïense olieraffinaderij aan die eigendom is van Igor Kolomoisky na aanval met Oekraïense helikopter
Volgend artikelTenniswereld geschokt na uitval van talrijke spelers uit de Miami Open – “Wat is er aan de hand?”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. Ik ben in dit onderwerp een leek, maar als Europa En Nederland hun energie gewoon uit hun kerncentrales gaat halen (zoals vermeldt stond in de Telegraaf), wat dan?

   • Inderdaad welke? NL heeft biocentrales die op bomen draaien en ja per centrale gaat om de vier minuten 1 vrachtwagen bomen in en men wil in NL naar de 646 biocentrales ivm omdat naar de milieu vriendelijke elect auto wil die dus op huisvuil en op bomen draait die bomen die men haalt uit Polen Estland en die richting en uit Noord en Zuid Amerika. Frankrijk heeft Kerncentrales en Duitsland Gas centrales. Weet dat alle elect leidingen door heel de EU met elkaar in verbinding staat dan weet je wat ons alle te wachten staat als Duitsland het niet gaat redden.

  • Daar hebben juist duizenden nederlanders tegen geprotesteerd aangezien ze nog steeds geen methoden hebben het afval op een verantwoorde manier te verwerken en aangezien het niet aangaat om dat zoals Noorwegen deed, door het onder bergen te stallen, met vele waarschuwingborden waarvan ze hopen dat het nageslacht die gaan begrijpen, voor ons nageslacht maar voorlopig ergens te dumpen. We krijgen al heel veel radioactiviteit vanuit Fukushima gratis via wind en oceanen aangeleverd. Energie kan gratis. Tesla en vele andere uitvinders. De machthebbers bergen die uitvindingen op in laadjes en vermoorden of suicideren de uitvinders. Zelfs in recent geschiedenis is het fantastisch wat uitvinders allemaal uit vonden. Een Nederlander vond een windturbine uit geschikt voor particulier gebruik. Pas een paar jaar geleden. Energiemaatschappijen vroegen of hij ze minder efficient kon maken. Let op een van de eerste lampen op elektriciteit brandt al 100 jaar in een USA brandweerkazerne. De uitvinder weigerde en zou ze in Korea gaan produceren. En toen bleef het stil. Maar ook andere methoden kunnen gratis energie produceren, zonder de risicos die Kerncentrales op leveren.

  • Kerncentrales gebruiken uranium. Maar dit is niet gelijk aan de delfstof uranium. Uranium moet worden opgewerkt naar brandstofstaven. Welk land heeft de grootste capaciteit voor het produceren van dergelijke brandstof? : RUSLAND.
   Hoelang duurt het bouwen van nieuwe kerncentrales? Zeker 10 jaar.
   Dit antwoord is bedoeld voor burgers die net zoals politici in sprookjes geloven.
   Veel succes met de kernenergiesprookjes., kan ik weer even de slappe lach hebben.

 2. Laten we wel zijn als ik iets verkoop en de koper leg op het geld beslag omdat hij mij niet mag ben je wel een idioot. Russen hebben gelijk het is hun gas en zij bepalen hoe en waarmee betaalt wordt en dat betaalt wordt met hun eigen munt lijkt mij een normaal iets.

 3. Rusland levert ca. 40% van het Europese gasverbruik. Daar kan Biden geen oplossing bieden met zijn schalie-gas LNG tankers, hij kan amper 10% leveren en de Europese LNG losinstallaties kunnen zelfs dat nog niet aan. Amerikaans gas kost een factor 10 meer dan Russisch gas. Biden gebruikt het enkel maar om zijn petrodollar in leven te houden. Als de petrodollar valt is het gedaan met geld uit het niets te drukken. Ik zie maar één oplossing : de groenen een trap onder hun kont geven en alle kerncentrales openhouden ! Begin maar alvast met de oude kerncentrales te renoveren.
  Of is het de bedoeling van de Globalisten om de dollar te doen vallen en een wereld-economische crisis te veroorzaken ? The great reset ?

  • De gruwellijke gevaren en consequenties van Fracking. In NL hevig tegen geprotesteerd met de vraag of de regering het illegaal toch toestaat zonder toestemming van de bevolking. Er zijn verschillende docus gemaakt over Fracking in de USA en de gevolgen die dat heeft op mensen, land/aarde, dieren etc. etc. Het weer wordt volledig gemanipuleerd door Geoengineering. Toevallig gaat het ineens nu vriezen. In Californie is al vele jaren nauwelijks regen gevallen en gaan de bomen massaal dood. Deborah Tavares bewees jaren geleden al dat de machthebbers Californie voor zichzelf willen en de bevolking willen verdrijven. De regen krijgen wij dan volgende week weer. De ultieme bedoeling is de wereld voor een specifieke groep en de rest wereldpopulatiereductie. Vlgs Ted Turner met 95 %. Deagel.com heeft eergisteren de bevolkingsprognoses voor 2025 plotseling verwijderd. De oprichter kennelijk sinds kort dood. Op Google krijg je nog wel een idee waar dat over gaat. Op welke Messiah wordt gewacht? Waarom kapen ze al die antieke sites? Arkaim site in Rusland?? Wiel van Rephaim op de Golan hoogte. de Stargate in Mesopotamie/Irak. Wie verwachten ze terug te keren. Enkelvoud Meervoud. De Tuatha Dé, Elven, Elohim???

  • Bouw centrales uitbesteden aan Chinese bedrijven onder NL kwaliteit eisen; thorium centrales dus…

   • Beste Pierre H.M. van de Kletersteeg, wie anders?
    Lijkt geen verstandig idee
    Straks word ook Nederland over genomen door de Chinezen
    Nederlanders moeten zelf de handen uit de mouwen steken
    Lijkt verstandiger

    Dank U

 4. t wordt steeds moeilijker die hele verd*** clownshow te volgen zonder depressief te worden van de ongelooflijk gore machtsspelletjes verhuld als ‘crisis’ door Esau [WEF etc].
  Ze hebben ALLANG alternatieven om energie goedkoop op te wekken maar verd**n het natuurlijk om openbaar te maken ; nee dit getrut met ‘olieproducten’ is ideaal om de bevolking af te knijpen. Dat het tuig mag branden in de hel .

  • Die fase heb ik ook gehad. Er zijn genoeg tools om dat te doorbreken. Hoe hoger je eigen frequentie hoe minder kans op ziekte. Hoog genoeg dan kun je niet ziek worden. Biden wil alle supplementen aan banden leggen. Codex Alimentarius. De kleine producenten kunnen de goedkeuringsprocedures niet betalen. De grote wel en die kunnen dan supplementen gemaakt van petroleum derivaten verkopen als zijnde gezond. FDA goedkeuring en Pharmaceutische industrie medewerkers is een Revolving Door proces, wederzijdse uitwisseling medewerkers. FDA krijgt millioenen om goedkeuring te geven. Recent op tape gesnapt. Tesla wist hoe gratis energie te produceren, maar er zijn er meer en ook nu. Verspil je energie niet aan haat of woede. Ik voel me gezegend niet tot die groep te horen. Harari op vid. De Vrije Wil bestaat niet. Algoritmes werken beter. Kun je nagaan wat die man zijn geloofsysteem dicteert. Klinkt als Mindprogramma vanaf jonge leeftijd. Esau vermoordde Nimrod en stal zijn mantel die hem onzichtbaar maakte. Wij hebben geen flauw idee over onze menselijke geschiedenis. Vimanas gevonden in Afghanistan. Mahabharata oorlog bewezen echt gebeurd. Nucleaire oorlogen in de tijd van Abraham ook bewezen gebeurd. Etc. etc. Wij moeten dood. Mochten ze daarin slagen laat dan die transformatie door de deur van de dood positief zijn en overwin je depressie. Sterke daarmee.

   • “Nucleaire oorlogen in de tijd van Abraham ook bewezen gebeurd”

    O ?
    Bevond er zich een verrijkt uraniumstaafje in de ‘brandende braambos’ wellicht ?

    Leg ’s uit svp

    • Beste René Bahlmann

     De tijd Van Abraham was een stuk moderner en gemakkelijker dan nu het geval is .
     Die tijd was veel verder ontwikkeld
     Men word met de dag dommer
     Trek nooit iets in twijfels
     Tegenwoordig Alles kan
     Man kan Vrouw zijn
     Vrouw kan Man zijn
     Zo ook bij jongere als oudere geslachten

     Tegenwoordig
     Is het ook zo dat een Moordenaar de naam Slager mag dragen
     &
     De Slager is Gewoon een Moordenaar
     Dat is een fijt

     Dank U

     • Een feit is dat een koe meer schijt dan een geit; had die geit het geweten, had hij meer gescheten, maar da’s ook wat: een koe heeft een groter gat…..

 5. Via slimme tactieken krijgt Poetin z’n zin op de roebels-voor-energie vraag. De EU zei nee tegen zijn eis. Toch zal het gas blijven stromen. Dit leidde tot misleidende berichten dat “Poetin zich terugtrok.” Wat is er echt aan de hand? De Duitse Bondskanselier Olaf Scholz stemde in met Vladimir Poetins slimme manier om het probleem van de roebelbetalingen te omzeilen. De EU zal in euro’s betalen en via een aparte rekening bij Gazprom worden de euro’s onmiddellijk in roebels omgezet.

 6. De Heere Putin
  Beter gezegd Papa Putin & Zijn Denkt Tank
  Kunnen Denken
  Op een gezonde Wereld vriendelijke manier

  De keerzijde van dezelfde Medaïe
  Biden & Zijn denk tank de Vernietigers , Leugenaar , Vergift Mengers , Moordenaars , Huichelaars kunnen er een Punt aan Zuigen
  Maar toch …..
  Nu Zal en moet de Duivel Winnen dus de Biden zijde
  Aangezien er te veel intrede Duivelse Blanken via en door intreding in Witte belichamingen rond lopen
  Die moeten worden uitgeroeid
  Zo was het ook in de Tweede Wereld Oorlog en alle andere voorgaande en na Oorlogen
  Balans scheppen moet gebeuren
  Slecht groeit altijd in verhouding Meer dan Goed
  Daarom beste mensen
  Weest niet bang
  Als er moet worden gestreden voor het Recht
  Laat het Onrecht een Poepie Ruiken
  Welke mensen zitten genesteld in veele landen om de bevolking aldaar altijd een koppie kleiner te houden ??
  Juist ja …

  Dank U

 7. I ♥️ FOSSIL FUELS
  Ik wil de atmosferische CO2 waarden en globale temperatuur terug zoals die waren toen de aarde op haar groenst was met grootste biodiversiteit ooit gezien…..

 8. Ik zal dingen maar eens benoemen zoals ze zijn.

  In 1945 moesten de Übermenschen zich overgeven en toegeven dat ze in Rusland, ondanks massieve moordpartijen- van de Untermenschen verloren hadden.

  De duitsers toen waren nazi’s; ook de burgers; enkele uitgezonderd.
  Zij voedden hun koters op: als nazi; en die doen hetzelfde.
  Er gaan een slordige 100 jaar overheen voordat dat normaal is,…

  Nu moest Mofrikana o.l.v. Adolfina en Botox Beertje ALWEER toegeven dat ze de minderen zijn van Rusland; dat doet zeer.
  Dus sturen ze meer wapens, dus gaat Poetin weer zoals in 1945 massief bombarderen met granaten, bommen en raketten.

  Alles wat Adolfina doet heeft een tegengesteld effect.
  Side effect: wij mogen er voor betalen via Brussel en Nato.
  Wij moeten uit beiden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in