Rusland heeft op de aanval met helikopters van Oekraïne op een oliedepot in Rusland gereageerd met een aanval op de enige olieraffinaderij van Oekraïne – die eigendom is van de corrupte Israëlisch-Oekraïense oligarch Igor Kolomoisky.

Hoewel het Zelenski-regime de Oekraïners heeft afgesloten van het delen van beelden van oorlogsschade, heeft Rusland toch doorgezet en zelf video’s van de aanval gedeeld, schrijft Chris Menahan.

Via UPI:

Het Russische leger heeft zich met een reeks aanvallen gericht op de grote olieraffinaderij in de centraal gelegen Oekraïense stad, onder meer met “hoge-precisieraketten en op zee gebaseerde wapens,” zei de woordvoerder van het Russische Ministerie van Defensie Igor Konasjenkov tegen CNN. De aanvallen vernietigden opslagplaatsen met benzine en dieselbrandstof voor de Oekraïense troepen in de oostelijke en centrale regio’s van het land.

  Generaal Surovikin omsingelt 30.000 Oekraïense soldaten en ontruimt Bakhmut: De Russen bezetten Kurdyumivka en trekken Klishchiivka binnen (Video's)

De Russische strijdkrachten hebben ook hoge-precisieraketten vanuit de lucht gebruikt om militaire vliegvelden te raken in steden ten oosten van Kremenchuk, waaronder Poltava en Dnipro, voegde Konashenkov eraan toe.

Hoewel de aanval met helikopters van Oekraïne op Rusland vakkundig werd uitgevoerd, kan het eindresultaat alleen maar meer verwoesting van de Oekraïense infrastructuur zijn, wat Rusland duidelijk heeft proberen te vermijden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Verslaggever haalt uit naar Witte Huis’ strategie in Oekraïne: U zet deze jongens aan tot zelfmoordVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGetuige beschrijft hoe de Oekraïense leugenmachine de aanval op het ziekenhuis van Mariupol in scène zette in de stijl van de Witte Helmen
Volgend artikelEr is geen contract voor aardgas tussen Gazprom in Rusland en Duitsland – Duitsland is F*cked!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in