© Freepik

Wat de mainstream media je ook probeert wijs te maken, feit blijft dat er niet zoiets bestaat als een “Deltavariant”, tenminste niet voor zover het de momenteel beschikbare “tests” betreft, schrijft Ethan Huff.

Afgezien van het feit dat PCR-tests om te beginnen volledig frauduleus zijn, weigeren ziekenhuizen nu om patiënten die zogenaamd “positief” testen op de nieuwste Deltavariant hun eigenlijke testresultaten te laten zien, wat betekent dat er geen manier is om te bewijzen dat iemand het werkelijk heeft.

De reden daarvoor is natuurlijk dat de Deltavariant niet bestaat en slechts een hersenspinsel is van de betrokkenen. En er is zeker geen test voor iets dat niet bestaat, want hoe zou die er kunnen zijn?

Wat ze de Deltavariant noemen of zelfs “covid” in het algemeen, is gewoon vaccinatieschade en/of 5G-vergiftiging onder een andere naam. De echte ziekte in dit alles is het serum, met andere woorden – hoe meer mensen de gentherapie krijgen, hoe meer ziekte er zal zijn.

Dokters zijn gewoon aan het “gissen” naar de Deltavariant

Patty McMurray van 100percentfedup.com heeft dit verder onderzocht door contact op te nemen met haar huisarts om uit te zoeken hoe medisch personeel zogenaamd test op de Deltavariant. Dit is wat de dokter zei:

“We gokken gewoon dat het dat is omdat de Deltavariant zo besmettelijk is.”

De mainstream media geeft openlijk toe dat Amerikaanse patiënten niet eens mogen weten welke variant ze zogenaamd hebben. Gezondheidswerkers verzinnen gewoon dingen en vullen de datasheets dienovereenkomstig in.

Een musicus uit San Francisco met de naam Sam Reider, die “volledig gevaccineerd” is, kwam hier aan het begin van de zomer op de harde manier achter toen het California Department of Public Health hem liet weten dat hij positief getest was op de Covidgriep.

Reider werd gevraagd een tweede test te doen in een plaatselijke Kaiser Permanente instelling en later werd verklaard dat hij de Deltavariant had. Toen Reider echter om bewijs vroeg, vertelden de artsen hem dat zij deze informatie niet konden verstrekken.

“Toen ik de vervolgtest van Kaiser kreeg, zeiden ze dat het positief was, maar ze hadden geen informatie over de sequentiebepaling,” vertelde Reider aan Business Insider. Dat “voelde vreemd voor mij,” voegde hij eraan toe.

Een man uit New Jersey genaamd Ryan Forrest, ook “volledig gevaccineerd”, zegt dat hij ongeveer hetzelfde meemaakte nadat hij positief was getest nadat hij een bruiloft had bijgewoond.

“Het zou leuk geweest zijn om het te weten, gewoon uit nieuwsgierigheid, meer dan wat dan ook,” vertelde Forrest aan de media nadat hem bewijs werd geweigerd om aan te tonen dat hij werkelijk de Deltavariant had opgelopen.

Vele anderen hebben soortgelijke ervaringen gehad nadat zij zogenaamd positief op Delta waren getest. Toen zij om bewijs vroegen, konden of wilden de testfaciliteiten de gevraagde informatie niet verstrekken.

Het feit dat zo weinig mensen hier vragen over stellen is verontrustend maar te verwachten, aangezien de meeste mensen gewoon lijken mee te gaan in alle onzin over de pandemie, hoe idioot die ook is.

  De huiveringwekkende geheime agenda van de VN en de WHO: Totale onderwerping van de mensheid door middel van een "Wereldwijde Gezondheids Dictatuur"

“Wordt gevaccineerde patiënten informatie ontzegd uit tests die op hun lichaam zijn uitgevoerd omdat ‘medische deskundigen’ niet willen dat ze weten dat ze hetzelfde type COVID hebben als waartegen ze zijn gevaccineerd?” vraagt McMurray.

“Of is het omdat het het narratief van de propagandamachine dat elke Amerikaan gevaccineerd moet worden om te voorkomen dat hij besmet raakt met de nieuwste varianten van het Covidvirus zou opblazen?”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Angstaanjagende voorspelling van het dagelijks leven na de Great ResetVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelZiekenhuis stopt met bevallingen na ontslag van kraampersoneel over Covid-19 vaccinatiemandaten
Volgend artikelGewelddadige scènes in Frankrijk – politie en demonstranten vechten vanwege vaccinpassen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. VOOR STRAKS VOOR IEDEREEN > HIER IS ALVAST HET YPSILON VARIANT> ALLEEN TE VERKRIJGEN NA ALLE BESTAANDE VACCINS TE HEBBEN GENOMEN… DEZE VARIANT = NIET MEER UIT TE ROEIEN EN TOTAAL ONGEHOORZAAM,WIL ZICH GRAAG IN ALLE DIERSOORTEN NESTELEN DUS SCHUD OOK UW KAT OF HOND GEEN POOTJE…..EN AANGEZIEN DE VACCINS HET COMPLETE LICHAAMSWEERSTAND VAN DE MENS HEBBEN VERNIETIGD HEEFT DEZE VARIANT COMPLEET VRIJ SPEL EN ZAL DE BESMETTINGS GRAAD EXTREEM WORDEN

 2. mocht u deze variant herkennen op straat verzoeken wij u om het rivm te bellen mondkapje op en hard wegrennen,tevens dient u openbare gelegenheden zoveel mogelijk te bezoeken want als u nog niet was inge-ent dan kunt u hem gewoon een de gevaccineerden teruggeven… 🙂

 3. De volgende variant is naar het schijnt de MU-variant. Willen ze daarmee zeggen dat enkel ezels die laten inspuiten 🙂 .
  Sinds vorig jaar zijn er, indien dit virus wel degelijk zou bestaan, al zeker 15.000 varianten uit het stamvirus gekomen. Dus géén enkel vaccin zal helpen, enkel de variaties doen oplopen en is dat net de bedoeling?

   • Ho-la-di-jee,
    en we nemen er nog één of drie of twee.
    Want de meesten van ons allemaal
    zijn simpelweg suïcidaal.
    Tot besluit;
    erin met die spuit;
    mondje dicht en oogjes toe want nu is het uit.

  • Mu variant. Lijkt een verwijzing naar mu mu land (all bound for). Bekijk de clip en zie wat er letterlijk in tekst in beeld wordt gebracht. Begint met “warning”.

 4. Met het Delta variant wordt waarschijnlijk de variant bedoeld die door vaccinatie is uitgefilterd en waartegen de gifspuit geen antwoord heeft.
  Overigens is een variant meestal een zwakke afspiegeling van het origineel.
  Dus net als met het begin van de hoax is dit gewoon het vervolg.
  Ik ben van mening dat tijdens een pandemie (niet deze plandemie) nooit mag worden gevaccineerd.
  Zo train je een virus naar een resistente variant. (In dit geval, who cares)

 5. het zal enkel meer duidelijk worden bij de vaccin gelovigen als er deze winter massa’s gevaccineerden bij bosjes tegelijk doodvallen…ben benieuwd op wie of wat ze’t dan gaan steken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in