Eindelijk, eindelijk lijkt de Europese Unie tot bezinning te komen. Het enige wat ontbrak was dat de Duitse politici begrepen dat zij op het punt staan miljarden te verliezen en onrust te riskeren. Het nieuws van het IMF dat de stopzetting van de gasleveranties aan het land de grootste economie van Europa in 2022 1,5 procent van haar BBP zal kosten, schrikt de marionet Olaf Scholz erger af dan de communistische slimme meid Sahra Wagenknecht. Wat mij doet afvragen: was het communisme dan toch zo slecht? schrijft Phil Butler.

En als Duitsland het licht ziet en de volslagen idioterie van de door Washington geleide oorlog tegen de Russen betreurt? Wel, het is een beetje voorspelbaar als u erover nadenkt. Het alternatief, een wereldwijde thermonucleaire oorlog die Londen, Parijs en Berlijn als eerste zou vernietigen, lijkt ook minder waarschijnlijk. Dat zou generaties van gekweekte middelmatigheid wegvagen. Maar wat kunnen we daarna verwachten?

Als iemand weet hoezeer Russen van een goede grap houden, dan is het zeker de socialistische zoon van traditionele Lutherse ouders. Scholz is geweldig in het behagen van de Brusselse elites en de Amerikanen, maar hij weet maar al te goed dat het Russische onderhoud van de machinerie aan de Nord Stream pijpleiding spoedig de Moskouse Post zou kunnen imiteren. De mensen die ’s morgens om de -40°C lachen, lachen zeker om de Duitse leiders die de wereld rondrennen om om gas te bedelen. Alleen, er is geen gas meer te krijgen.

Wagenknecht heeft zelfs de kant van de CDU-premier van Saksen, Kretschmer, gekozen tegen Scholz, over de realiteit dat het met Duitsland gedaan is zonder Russische energie.  Vooral Oost-Duitsland is in grote moeilijkheden als het cliché van een Russische black-out uitkomt. Alleen een Rus met een grote moersleutel kan repareren wat kapot gaat in een Russisch systeem, dat weet iedereen. Maar hoe zit het met de huidige Duitse regeringsleider? Is Scholz van plan Poetin te dwarsbomen door de andere EU-partners te verraden?

  Vervallen Groot-Brittannië... Scholen storten in en Challenger-tanks worden aan diggelen geblazen

Hier wordt het gebrek aan een strategie van het westen pas echt dom. Het blijkt dat de Duitsers wel degelijk van plan waren om gas over te hevelen uit kleinere EU-staten om hun Volkswagen-productie van stroom te voorzien. Nee, ik maak geen grapje. Hetzelfde land dat Griekenland als kolonie en het Florida van Europa bestempelde, was van plan energie af te tappen van kleinere EU-staten om de industriële sector van Duitsland te laten draaien.

Duitse energieregelgevers stelden “voorrangsgebieden” in om beschermde toegang tot stroom te krijgen als er deze winter ernstige gastekorten zouden zijn, terwijl Brussel een zogenaamd “solidariteitspact” in het leven riep, dat onder meer rantsoenering van gas in heel Europa inhield. De voormalige Duitse minister van Defensie en huidige voorzitter van de EU, Ursula von der Leyen, kwam onlangs met plannen voor de EU-staten om het gas met 15 procent te rantsoeneren, in een paniekerige reactie op mogelijke Russische energiehumor.

De EU-president was nog maar kort geleden in Azerbeidzjan om gas te bedelen. Ongeveer op hetzelfde ogenblik werd de Amerikaanse president Joe Biden op de knieën gezien bij de Saoedische prinsen. Het lijkt er echter op dat de “wereld”, waarvan de westerse elites volhouden dat ze tegen Rusland is over het demilitariseringsproces in Oekraïne, eigenlijk helemaal niet tegen het land van de heer Poetin is. Voeg daarbij het feit dat er buiten Rusland, Iran en Venezuela gewoon geen voorraden meer zijn, en u ziet hoe krankzinnig de leiders van het westen zijn. Er is hier nooit een plan B geweest. En houdt u er rekening mee dat Saoedi-Arabië, Turkije en Egypte van plan zijn de BRICS binnenkort officieel om lidmaatschap te vragen.

  12 jaar over de houdbaarheidsdatum: Kunt u het nog eten?

Wat nu, vraagt u? Wel, u kunt nog meer geklaag en gejammer verwachten en enkele pogingen van Duitsland om de kolenverbranding nieuw leven in te blazen om BMW’s te maken. Maar als u bedenkt dat er een kolentekort is in landen als het naburige Polen… u ziet het addertje onder het gras, ik weet het. Het experiment van de EU is definitief op de klippen gelopen. Zelfs de Verenigde Staten kunnen deze keer niet ontsnappen aan de domheid van de stromannen van Joe Biden. Rusland levert 14 tot 20 procent van de energie in de wereld. Laat ik het anders zeggen. Rusland neemt bijna een vijfde van alle energie in de wereld voor zijn rekening, en de energieproducenten in de wereld zitten al aan hun capaciteitsgrenzen. Laat dat even bezinken.

Om het licht te laten branden in de Luxemburgse banken en in de fabrieken van de Oost-Duitse high-tech industrie zonder Russisch gas, zal er iets dramatisch moeten gebeuren. De Duitsers zullen natuurlijk zoveel mogelijk energie omleiden naar de zware industrie in het Westen, zodat het hele oostelijke deel van het land weer in een soort IJzeren Gordijn-tijdperk terecht zal komen.

De Duitsers zullen ofwel de energie uit de huizen van de EU-burgers in Roemenië en Sophia moeten zuigen, ofwel hun russofobie moeten afbouwen. Voor de Verenigde Staten bestaat de enige echte oplossing erin Venezuela binnen te vallen of de fracking-industrie vrij spel te geven. En wat er ook gebeurt, kernoorlog of niet, de planeet zal smelten, want er is nooit een groen initiatief geweest. Wij zijn de pineut, want er is nooit een plan geweest. De Westerse oligarchen hebben met rook en spiegels gespeeld, en nu zullen wij allen (behalve misschien de Duitsers) in de zomer levend verbranden en in de winter bevriezen.

  COVID-19 zwendel, NAVO-oorlogen, Groen Extremisme: Het Tirannieke Trio uit de hel

Het goede nieuws is, dat Poetin en de Russen dit spel al gewonnen hebben voordat het ooit begonnen was. Het slechte nieuws is, dat het experiment van de EU en al onze democratische visies om de planeet te redden een farce zijn. Het ging nooit om een wereldgemeenschap. Wij hebben ons laten misleiden en ons laten leiden door ongelukkige clowns.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Hier is uw “Red Pill” moment over de Rusland-Oekraïne oorlogVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelLepelbuiger Uri Geller geeft waarschuwing aan president Poetin – Dreigt Rusland met kernbommen te bestoken met zijn helderziende krachten
Volgend artikelDe begrafenisbranche doet het geweldig!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Duitsland had niet meer moeten bestaan. Na de oorlog hadden ze Duitsland moeten opdelen onder de aangevallen landen. Duitsland heeft veel te weinig straf gekregen voor alle ellende die WW2 teweeg bracht.

  • @jan en ook @Discobol…..

   Beste mensen,

   Jullie weten beiden niet waar jullie over praten.
   Leer jullie geschiedenis eens eerst een keertje alvorens zulke ongenuanceerde uitspraken te doen.

   Duitsland heeft allereerst in WOI zwaar geleden en daarna, nadat het verdrag van Versailles was OPGELEGD ook nog eens in WOII.

   Daarbij is Duitsland NIET verantwoordelijk voor het uitbreken van beide oorlogen maar zijn zij verantwoordelijk welke nu wederom voor al dit moois zorgen wat over ons heen gekotst wordt op dit ogenblik.

   Tip en welgemeend…..bekijk a.s.a.p. de tiendelige docu “Europa – The last Battle” waar nogal wat duidelijk gemaakt zal worden en zeker voor uw beiden!

   Nogmaals, Duitsland was NIET verantwoordelijk voor beide wereldoorlogen….en dat zijn de FEITEN!

   Ik ga hier verder niet meer op in. De genoemde docu zegt meer dan genoeg en doet daarbij ook een precies boekje open over de ratten van nu en over hetgeen er voor ons op het programma staat. Het is nogal belangrijk om te weten!!!!

   Ken je vijand anders ben je bij voorbaat verloren en dat zit er dan ook heel dik in!

   Fijne dag verder,

   Gladiator

    • Juist, slaat echt helemaal nergens op. Inderdaad, Duitsland had verdeeld moeten worden en als land ophouden te bestaan, is helaas niet gebeurd. Zie nu de gevolgen.

    • Hij heeft gelijk ! Ik vraag me soms af wat volk als jullie op een medium doen als dit , terwijl jullie 2 ogen dicht plakken van de prut! En je niet instaat bent deze te openen, ga naar normie land terug lees je nos kijk je tv… want met de realiteit zijn jullie NIET MEE!

   • Jan, Linda en discobol, waarom doen jullie zo ontzettend onwetend? Gladiator heeft 100% gelijk en miss moeten jullie eens in de èchte geschiedenis duiken voordat je hier los gaat met je domme reacties. Mijn advies….. ga terug naar twitter.
    En churchill was een smerige rat!

    • Gladiator heeft volkomen gelijk. De joodse vrijmetselaar Churchill was de grootste rat. Hij was de hoofd architect van zowel WO I als ook WO II. Hitler heeft nooit het Westen willen aanvallen. Zijn hoofddoel was het joodse imperium Sovjet Unie, van Stalin.
     Te veel om hier te vertellen, maar de domsten kunnen blijven vragen, zonder zelf op onderzoek uit te gaan. Zelfs de Britse historicus A.J.P. Taylor, wist dat al over WO II, in 1961, “The origins of the second world war”.

   • Beste Mensen

    Goed gezien door de heer Gladiator

    De Negatieve Kracht zit er steeds achter
    Genaamd de terroristische Democratie
    Anders gezegd the Crazy Demons
    Ook bekend als de Uit geschopten uit Europa
    Dekmantelnamen als Vikingen Columbus de Wereld ontdekkers
    Moordenaars , Barbaren , Kannibalen moesten hun heil ergens anders gaan zoeken
    Maar toen ze weer terug kwamen met geplunderd waar , welk hun ten tonele brachten
    Werden de Europeanen inhalig Gierig
    Daarna begon Oorzaak en Gevolg
    Eerste en tweede Wereld Oorlog
    Welken helemaal geen eerste en tweede wereld oorlogen zijn , werden uitgeschreeuw als medelijden opbreng methode aan de Verworden Gierig Inhalig Crimineel Europa toen
    Nu pas draait het mondjesmaat bij
    Maar er word een stokje voor gestoken en met de vinger verwezen
    Van ho ho pas op dat mag niet
    Eenmaal bekend als ….
    Moet zo blijven !
    Door wie word dit bewerkstelligd ??
    Jaa door de wezens uitzienden als Mensen van Huidig gestolen grondgebied door de Columbus & Kornuiten gedoopt onder de naam Amerika
    Met Hilly Billy & de Homofiele vrienden als de oproer kraaiers

    Dank U

  • Inderdaad, zelfde voor Japan.
   In 1960 waren de 2 rijkste landen ter wereld: Japan en Mofrikana.
   Ze hadden sowieso alle schades moeten betalen, volledig.

   Mijn oom nam in begin jaren 50 wraak. Toen kwamen de mffen al in auto’s op vakantie in NL, veelal oud nazi’s.
   Hij had een politie uniform en een motor met zijspan; stopte de moffen en zei met grote bek-dat ze te hard reden, en dat kostte. Minder als cash betaalden; en dat deden ze dus….

   Zelfs gedurende bezetting in de jaren 50, beschermde de moffen effectief de buitenlandse SS-ers; die kregen woning en pensioen.
   En nog: er zijn dromers die denken dat in 1945 de nazi’s ophielden te bestaan.
   De top nazi’s kregen hoge functies, in DE, in USA of werden via Vaticaan naar Zuid Amerika gesluisd, waar ze in luxe leefden.
   Kleine groep leefden onder eigen naam in Spanje.
   28.000 gearresteerde oorlogsmisdadigers werden vrijgelaten; McArty had het in de VN voor elkaar gekregen dat hun dossiers als staatsgeheim werden geregistreerd.

   • Het Beieren van Zuid Amerika, waar de Duitse Nazie’s zich na de WOII ook hebben gevestigd, licht in Argentinië, hier wordt nog volop Duits gesproken, en Braadworst gegeten.
    Sommige Nazie’s hebben hun naam veranderd.
    De Opa van Máxima, heeft na aankomst in het Zuid Amerikaanse Beieren, z’n naam veranderd in Zorreguieta.
    In opdracht van Koningin Wilhelmina, moest schoonzoon Bernhard in het Zuid Amerikaanse Beieren een geschikte vrouwelijke partner met Duits bloed zoeken, voor haar achter kleinzoon, (de troon op volger).
    De Opa van Willem Alexander, Prins Bernhard, een nazaat van een Nazie familie, vloog naar Argentinië om met Opa Máxima een deal te sluiten, dat ze zal trouwen met zijn kleinzoon Willem Alexander, dit allemaal om het Duitse (Nazie) bloed in de familie te houden.
    Zo hebben we nu een volbloed Duits (…..) koninklijke familie Willem en Max met hun nazaten.
    Wie gelooft nog in toeval?

 2. Auteur is grappig.
  Biden en Trudeau hebben de oliewinning in hun landen zo ongeveer stopgezet. Dat terwijl in Alaska en Canada de laatste jaren ongelofelijk grote voorraden zijn ontdekt. Beide landen zouden makkelijk energie onafhankelijk kunnen zijn en zelfs olie kunnen exporteren. In plaats daarvan kopen ze nu via een omweg russische olie en smeken ze Venezuela en Saudi Arabie om olie, blijkbaar is dat geen probleem voor het millieu. Het transporteren ervan over de halve wereld ook niet, nee, beter zo dan je eigen olie oppompen
  Aangezien ze aan de ‘groene gekte’ lijden zetten ze liever in op wind- en zonneenergie. Vooral in Canada uiteraard een groot succes, die zonnepanelen gaan het doen hoor. 3 meter sneeuw of meer in de winter? In een winter die 5-6 maanden kan duren. Nou ja, dan nemen de windmolens het over toch? Toch? Ja toch?

 3. In Griekenland zit de wereld aan gas en olie, in feite is het Saoedie Arabie van Europa.
  Afgelopen 5 jaar hebben ze meer dan 150 booreilanden gesloopt, toeval.
  Olie en gas zijn geen fossiele brandstoffen, als je eerst 3000 meter diep moet boren om olie en gas te vinden, ik denk niet dat er op die diepte vroeger ooit bomen hebben gegroeid.

  • Inderdaad Edwin, er bestaan geen zgn ‘fossiele brandstoffen’. Olie komt idd. van dieper en de putten hervullen zich. Bij verscheidene oliebronnen in de VS die zgz leeg waren bleek dat de olievoorraden terug gestegen waren na verloop van tijd. Ze maken ons al honderden, zoniet duizenden jaren iets wijs. Er is nog voor honderden jaren olievoorraad. Technisch kunnen wij auto’s maken die per 100 km 1.5l benzine verbruiken, auto’s kunnen op water rijden, de patenten bestaan maar zijn in handen van de oliebedrijven.

 4. Wat betreft de schuldigen van het uitbreken van de 2 WW blijkt dat het eigenlijk de UK is die de dader is door de duitsers iets wijs te maken over de dantzig corridor en polen op te jutten , Als duitsland de oorlog tegen de russen (stalin) niet was begonnen had stalin het jaar erop europa binnengevallen.

 5. Als ik Jetten was zou ik als de sodemieter Groningen klaar stomen voor het heropstarten om de eerste klap op te vangen bij een gas-tekort….

 6. Hoe dan ook: willen we niet meegesleurd worden in dit onafwendbare verval, moeten we plank gas uit EU.

  In principe was EU een leuk idee; 60 jaar terug schreef ik er een stuk over, werd beloond in kranten met foto’s en prijs.
  Eu zou moeten zijn: voor alle landen vrij vervoer van goederen; beperkt vrij reizen; en daarbij stoppen.
  Zelfs geld hoeft niet hetzelfde te zijn; verschil promoot verantwoording en initiatief van aangesloten landen.

  wat de meeste mensen niet weten: dat EP een eed van trouw hebben gezworen aan Brussel; NIET aan Den Haag

 7. De situatie in NL –sociaal/econmisch/juridisch/politiek is hetzelfde als waar ik jaren terug voor moest opdraven bij een bank in Amsterdam; daar waren toiletten onder riool niveau; dus de rotzooi werd via een vat opgepompt.
  Werkte maar 2 week max zonder storing.

  Ik bekeek de beveiligen en wijzigingen, en sloopte alles; had een emmer vol rommel.
  Verving alles met een simpele motorschakelaar, beveiligd met alleen trage zekeringen.
  Functioneerde 5 jaar zonder storing.

  Symptoombestrijding werkt nooit.
  Niet alleen een tumor maar ook de uitzaaiingen moeten weg.

  Ons politiek systeem is door en door verrot en corrupt.
  Een fatso die koninkje speelt zonder recht van titel, een kabinet dat meer landverraad pleegt dan ooit in de geschiedenis van NL; een parlement dat er niets over te zeggen heeft; regeer akkoorden die hele parlement buiten spel zetten, een groot deel van de bevolking die standaard gecriminaliseerd worden (toeslagen affaire) grote groepen waardelozen die ons land uitvreten binnengehaald, de grootste groep verdieners voor NL economie aanvallen (de boeren)

  Kabinet veracht de bevolking; PM doet precies wat ie wil, en wat WEF wil–zie invoering euro; zie betalingen aan terroristen.

  Wat ik bedoel te zeggen is simpel: met kleine wijzigingen bereiken we niets.
  We moeten duidelijk, snel en hard handelen; dan krijgen we ons kleine, maar gouden land terug.
  Dat betekent:
  uit euro; uit EU, grenzen dicht, uit Nato, uit VN, uit WHO, gulden terug, uitvreters eruit.
  beginnen bij begin: de linkse partijen eruit; D66, VVD, GL en kabinetsleden vervolgen voor landverraad

 8. Ons parlement: max 100 personen; maar allen terzake geschoold; min. politicologie. Hun taak voorlichting publiek via media.
  Beslissingen: viaelectronische maandelijkse referenda.
  kabinet: zaken kabinet, niet partij gebonden.
  Kunnen per direct ontslagen worden door parlement en via referendum.

  De oranjes, eruit; geef ze maar een huurhuisje en bijstand. Ze hebben geen recht van titel. paleizen: musea.

  Zo simpel is dat….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in