En niet vanwege Covid. Neem het niet van mij aan. Neem het aan van de goede mensen van Service Corporation International, “Noord-Amerika’s grootste leverancier van begrafenis-, crematie- en begraafplaatsdiensten” – die 450.000 lijken* per jaar verwerken, schrijft Alex Berenson.

(*niet hun woord).

De inkomsten van Service Corporation zijn in 2020 en 2021 sterk gestegen, dankzij Covid. Begrafenissen zijn een solide maar trage groeibranche, en de trend naar crematies heeft niet geholpen. Maar tussen 2019 en 2021 is de winst per aandeel van SCI meer dan verdubbeld, van $1,90 tot $4,57.

In het begin maakte SCI zich zorgen dat die groei wat het noemde “pull-forward” was. Met andere woorden, omdat Covid meestal mensen doodde die toch al dicht bij de dood waren, zouden meer doden in 2020 en 2021 er later gewoon minder betekenen.

Gelukkig voor Service Corporation en zijn investeerders blijkt “pull-forward” geen probleem te zijn. Amerikanen sterven nog steeds in een veel hoger tempo dan normaal, zelfs nu Covid dit jaar een minimaal deel van het bedrijf uitmaakt.

(De dood, het ziet er goed uit! Uit de presentatie van SCI aan de investeerders op 5 mei:)

Bron

Woensdag heeft Service Corporation zijn voorjaarscijfers bekendgemaakt – weer een topkwartaal, met bijna $1 miljard aan omzet en $135 miljoen aan winst. Zoals Tom Ryan, de president-directeur van het bedrijf, aan de investeerders en de analisten van Wall Street vertelde:

Ik denk dat de COVID-gevallen op nationale basis… eenvoudigweg niet het materieel voor onze cijfers is. Dus zoals wij op de beleggersdag al probeerden aan te geven, denk ik dat wij – wij hebben te maken met een verhoogd aantal consumenten. [Of, in het Nederlands, meer begrafenissen en crematies hebben.]

  Het lijkt erop dat één op de 1200 mensen die in Nederland zijn gevaccineerd, is overleden

Ryan gaf verder verschillende mogelijke verklaringen voor de toename van het aantal sterfgevallen:

En u zou zeggen: Oké, wat is dat, Tom? Nou, we hebben het er al een beetje over gehad, dat we denken dat er nog steeds een teveel oversterfte is. Wij denken dat we het in verband kunnen brengen met gebrek aan gezondheidszorg, mensen die waarschijnlijk te veel drinken, te veel roken, te hard rijden, depressie en toegang tot geestelijke gezondheidszorg.

Het probleem met deze verklaringen… is dat ze geen van alle zinnig zijn. Roken en zwaarlijvigheid hebben tientallen jaren nodig om dodelijk te zijn, en drinken duurt meestal een decennium of langer. Overdosissen zijn veel hoger en verkeersongevallen zijn ook hoger, maar lang niet genoeg om de algemene stijging van het aantal sterfgevallen te verklaren.

Maar goed. Het mysterie gaat door!


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Overmatige sterfgevallen stijgen 5 maanden na winter boostercampagne bewijst theorie COVID vaccins hebben 5 maanden nodig om ontvangers te dodenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEindelijk wordt de EU wakker – en ontdekt dat zij sowieso verdoemd is
Volgend artikelHet verval en de ondergang van het Westerse Imperium
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

  1. Mensen gaan maar een keer dood dus dat het op dit moment goed gaat met de begrafenis branche betekent onherroepelijk een terugslag ergens in de toekomst. Nu is het bovendien geweten dat we in de westerse wereld met een forse vergrijzing te maken hebben dus de verwachting was al dat deze sector met groei te maken zou gaan krijgen, is hiervoor gecorrigeerd?

  2. Ook in Nederland oversterfte maar dat wordt in de regulaire kranten botweg niet vermeldt omdat verboden is door Rutte en Co die de kranten en nieuwszenders overeind houdt met subsidies en steungelden Het CBS meldt de een dag dat er meer mensen bij komen en de andere week dat er oversterfte is u raadt wel hoe dat komt denk ik Rutte en Co zijn bezig met dit verlies op te vangen!? ja u raadt het al denk ik?????

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in