In een klaarblijkelijke poging om de wereld te helpen de Derde Wereldoorlog te voorkomen, heeft lepelbuiger en zelfverklaard helderziende Uri Geller een waarschuwende boodschap gestuurd naar de Russische president Vladimir Poetin.

“Ik heb een waarschuwing voor u, Poetin,” zei Geller terwijl een enorm scherm op de achtergrond de leider van het Kremlin en een nucleaire paddestoelwolk toonde. Daarop beweerde hij dat de plannen en raketten van Poetin “averechts” zouden werken als ze gelanceerd zouden worden.

“Wist u dat Rusland en China op de VS voorlopen met hypersonische raketten,” vroeg de televisiepersoonlijkheid hypothetisch, voordat hij eraan toevoegde dat als een kernraket Schotland zou raken “er 200.000 mensen zullen omkomen.”

Geller richtte zich vervolgens tot de Russische president en zei: “Ik heb een waarschuwing voor u Poetin, ik verzoek u dringend mijn waarschuwing te lezen, u allen. En ik meen het serieus. Heel serieus,” voordat hij van de camera wegliep.

Zijn bizarre video werd enkele seconden later snel overtroffen toen Geller een nog schandaliger brief aan Poetin plaatste, waarin hij dreigt “elke laatste molecule van mijn geestkracht te gebruiken om te voorkomen dat u een kernaanval uitvoert”.

Geller vroeg de lezers vervolgens om “vijf seconden van uw dag te nemen om een stralend, energiek krachtveld te visualiseren… als een oogverblindend, gouden schild aan de hemel”, dat volgens hem alle kernkoppen van het Kremlin zou afbuigen en ze terug zou draaien om Rusland te vernietigen.

Via Newspunch.com.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Poetin verzekert vernietiging van “Westerse Globalistische Elite” (Video)Volg Frontnieuws op Telegram

  Een gecontroleerd lek en een 21-jarige zondebok?

Lees meer over:

Vorig artikelIn het Westen terreur en dood, terwijl COVID in Afrika stilletjes voorbijgaat. Waarom?
Volgend artikelEindelijk wordt de EU wakker – en ontdekt dat zij sowieso verdoemd is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

49 REACTIES

  • Ho… niet zo snel.
   Uri is van origine een jood, geboren in Tel Aviv in 1946.
   Lepeltjes mentaal verbuigen is een hele kunst.
   Maar de waarheid verkrachten is voor dit soort gasten een fluitje van een cent.

 1. Wanneer krijgen we hier op Frontnieuws een serieuzer komkommertijdartikel?
  Over het monster van Loch Ness bijvoorbeeld. De Grote Kraak, UFO’s, Planeet X, Engelse spookhuizen of weet ik veel wat.
  Trouwens uit een komkommertijd vele zomers geleden herinner ik me dat gele badeendjes zeer goed kunnen drijven, dat er ooit eens een container badeendjes overboord sloeg en opende tijdens een storm en de eendjes in 11 jaar tijd drijvend over de oceanen de hele wereld rondreisden.
  Dus nu vandaag ongeveer spoelt de radioactiviteit van Fukushima hier op onze Nederlandse en Belgische kusten aan. Komkommertijd of niet, daar schrijven de media niet over. Zijn vast nog aan het bedenken hoe er zo een verdraaiïng aan te breiën dat de Russen het gedaan hebben, in werkelijkheid deden de Jappen het natuurlijk maar wegens geen Russen of Chinezen is het geen nieuws, zelfs niet in komkommertijd!

  • Goed punt hoor. Die Fukushima druipt al vanaf Maart 2011 in de oceanen. Ik vraag het me ook vaak af wat de status is van die rotzooi, en wat de impact is op de 75% water waaruit de Aarde bestaat.
   Kennelijk was deze aardbeving in Japan veroorzaakt door diep onder water ‘sustained pulsing’ oefeningen tegen de tectonische plaat. Zo was de aardbeving in Haiti ook veroorzaakt. In Japan was dit als ‘straf’ uitgedeeld omdat ze geen US Bonds meer wilden kopen. (De ‘Jappen’ hebben deze aardbeving niet veroorzaakt.) Maar of het zoveel schade had moeten aanrichten dat het de oceanen van de wereld moest vergiftigen, dat was niet duidelijk. En zal ook nooit duidelijk worden. Wat geen larie is dat er heel veel gerotzooid wordt onder water met ULF. Hierdoor raken ook walvissen etc de weg kwijt. Rosalind Peterson destijds (nu dood) deed hier ook veel onderzoek naar, en observeerde dat de navy heel veel aan het rotzooien was met die frequenties onder water. Ook een soort van oorlogvoering, aardbevingen veroorzaken. Haiti was maar een testje. (Bush en Clinton hadden er toen zelfs nog een charity voor opgezet om er effe lekker van te kunnen boeren, die hufters.)

   • De cabal/ illuminati/ Deep State heeft Japan op 11 maart 2011 inderdaad een lesje willen leren.

    De latere koningin Juliana (1909 – 2004) heeft op 11.03.1927 het leven geschonken aan een meisje en de verwekker was Juliana’s stiefvader Hendrik von Mecklenburg –
    Schwerin (1876 – 1934).

    De mondiale COVID-19-plandemie is afgekondigd op 11.03.2020.

 2. Een enkele reis naar Siberië…kijken of hij dan nog praatjes heeft. Hij had beter zijn “krachten” kunnen gebruiken om Zelensky te elimineren. Had er helemaal geen conflict geweest. Vliegtuig van Pelosi had hij beter ook kunnen “corrigeren” zodat ze niet naar Taiwan kon. Had weer een hoop ellende en narigheid gescheeld in de wereld. Wie denkt ze wel dat ze is? Sambal infuus geven…met de groeten uit China. Al die jaren wel profiteren van goedkope arbeid en spullen uit China, dan een mes in de rug door zoiets te doen. Mijn oma zei vroeger altijd, wat moeten we dankbaar zijn dat we in het westen leven. Mijn oma heeft al jaren vrede onder een groen tapijt en hoeft gelukkig al deze waanzin niet mee te maken.

 3. Ik ben géén fan van Geller, absoluut niet. Hij is in het verleden met té veel verkeerde mensen omgegaan en wellicht nog steeds. Maar wat hij nu zegt is in wezen niet verkeerd. Dwz, alleen het eerste gedeelte. Je kunt met je mind alles. Maar stel dat je nucliaire raketten tegen kunt houden dan ga je ze toch niet terugsturen??? Mogen die dan wel op onschuldige Sovjetinwoners vallen? Niet echt lekker voor je karma.

  • Gelukkig iemand die verder kijkt en de oorzaak en gevolgen overweegt. Geller gooit een balletje op wat veel serieuse mogelijkheden heeft over een breed spectrum het is eigenlijk Magie. Ofwel toegepaste kennis van hoe de gedachten golven werken. Als andere mogelijkheden zie ik Data centers onschadelijk maken en satellieten uit hun baan halen of uitschakelen dan is het leger en de controlemaatschappij namelijk aardig afgeblind Bij de satellieten is het denk ik beter om de baan te veranderen waarbij ze wegdrijven en niet in de atmosfeer ontbinden en nucleaire fall out veroorzaken. Ik denk ook dat dit net als de rest ten gunste van en tegen de medemens gebruikt kan en zal worden. Het is in het verleden reeds gedaan door magië en hekserij er is niets nieuws onder de zon.

   • Laten we terstond met de Magie beginnen! Ik heb het nog niet eerder in de praktijk gezien. Maar als het lukt dan kunnen we ook meteen al die stupide schapen ergens anders heen laten drijven. Ik ga vast oefenen op mijn auto zodat die zonder verbruik van benzine 100 km verderop komt.

    • Beste Immortal, het gaat niet om jouw de “Wakkere” en wat je schapen noemt of het “We against them” spel. Beter niet oordelen over niets en niemand. We zijn samen een organisch geheel wat momenteel teveel onbalans heeft en naar herstel /harmonie zoekt.
     De mind van de massa of het collectieve bewustzijn wordt gekneed door de media (Ook op deze sites moet je nuchter blijven) door een achterliggende gedachte (mind focus)”. Kijk hoe het publiek in bepaalde shows als een collectieve kracht bespeeld wordt en massaal klappen of boe roepen.
     Die gedachte is momenteel alles en iedereen tegen elkaar uitspelen. . Men vliegt elkaar dan in de haren via pen en papier of toestenborden in comments op bijvoorbeeld deze sites. Met als resultaat dat we elkaar dood wensen of veel bijwerkingen van prikken toewensen en letterlijk elkaar afstoten en afmaken. Het is dus de gedachte/intentie/mindset gekoppeld aan wilskracht om mensen tegen elkaar uit te spelen die zijn uitwerking heeft. Kijk om je heen het werkt wel degelijk gedachte met een focus gekoppeld aan wilskracht die zich in het fysieke manifesteerd. Dokteren hebben het over psychosomatische klachten. Ofwel dat de mind het lichaam beïnvloed. Een Geller kan iets meer namelijk vrij direct materie beïnvloeden dus een korte tijd tussen intentie en manifestatie de materie is metaal.. Hij kon ook goud opsporen vanuit een helikopter in opdracht van een mijnbouw company, ze vonden goud waar hij het aangaf. Het werkt dus wel Daarom vind ik Annemiek zo apart en meer op mijn resonantie. omdat ze de mogelijkheden en de consequenties inziet , nuchter blijft en compassie toont. De mindpower is straks het enige wat nog overblijft voor de burgers als ze nergens meer recht kunnen vinden.
     Je kan in gedachten mensen op afstand beïnvloeden door positieve of negatieve energie te sturen. Als je zover bent dat je de auto zonder verbruik 100 km verderop kan krijgen wat in principe ook een energie transfer is . Dan hoop ik dat je inziet waarom dan niet beter gewoon door de lucht zweven van A naar B . Dat scheelt auto aanschaf verzekeringen mijnbouw en wat er niet meer in de keten voorkomt. Veel succes vond hem wel leuk gevonden hoewel het ego aan centjes uitsparen dacht en niet het collectieve nut bekeek. Er zijn films op YouTube van een Tibetaanse magiër Milarepa die iets rond de 300 jaar gelden leefde. Hij was in staat om een roversbende via mindpower tegen elkaar op te zetten. Kan je nagaan wat een groep mensen samen kan bewerkstelligen.
     Hij kon de elementen beïnvloeden en nam wraak via rampen op een dorp. Later zag hij in dat wraak niet de oplossing was en keerde zich tot Boedhha Dharma. Kreeg verlichting en deed vele wonderlijke dingen. Kortom de optie die Geller aandraagt heeft veel potentie voor het heden en de toekomst. Er lopen al.kinderen rond die aardig wat paniek bij het establishment hebben veroorzaakt. Daarom wil men je vrije wil afpakken via trans-humanisme. Dit het einddoel de rest is je proberen te laten verdwalen in de actuele gebeurtenissen. In principe draait het om een focus wat je wil bereiken en hoe, dan is het de wilskracht die eraan gekoppeld wordt. Je hoofd wil een sportwagen, dat is verlangen of desire (wat ons eigen Hamsterwiel draaiende houdt) , je wilskracht en akties zorgen voor de vereiste middelen, stelen is ook een optie en dan is je gedachte gemanifesteerd. We doen het vaak onbewust. Als je bewust wordt van deze werking in de Kosmos dan hoop ik dat je inziet dat dit een hele reële mogelijkheid is vooral als meerdere mensen zich koppelen.

     • Beste mensen

      Onmogelijk
      Omdat iedereen weer anders
      Denkt Eet Drinkt Leeft

      Gedwongen kan niks worden bewerkstelligd op hoog Geestes Niveau
      In Liefde 100% Overgave is een Prè

      Liefde tot Alles

      Dus Ook inclusief tot de Moordenaar en het te Vermoorden of Reeds Vermoordde

      Liefde Liefde Liefde
      Alleen Liefde Doet wonderen

      Dus voorstel van Heer Uri Geller valt in het water of zal super averechts werken en die bommen nog sneller naar de plaatsen van bestemming kunnen doen dirigeren begeleiden

      Dank U

     • Keller kan helemaal niks en helderziend is hij al helemaal niet.
      Hij is maar een zielige acteur.
      Die weer is de boel moet uitbuiten omtrent de ontwikkelingen
      Een publiciteits-stunt dus voor zijn verdienste.
      Zijn budget is zeker op.
      En om weer in de picture te staan.
      Nogmaals blijf met je benen op de grond
      en trap niet in deze praatjes.
      Hij maakt een alluhoedje van je.
      En o ja! de wereld is zo rond als een knikker.
      Pass op voor dit soort vallen.
      Keller was allang geleden ontmaskerd.

   • Inderdaad niets nieuws onder de zon alleen zijn de meesten vergeten hoe het werkt. En het kan zo sinpel zijn. Het nieuwe boek van David Icke, the Trap (ook al vertaald in het Nederlands als de Val) staat vol met tips hoe e.e.a. te bewerkstelligen. Alles is frequentie en als je daarmee eenmaal aan het stoeien gaat is alles mogelijk. Probeer het uit en je zult versteld staan.

 4. 🤣🤣🤣🤣gelijk die lepels buigt met zijn mind zeker🤣🤣🤣🤣
  Grote oplichter, wie gelooft nu die🤡
  Wacht nog straffer ik stuur die bommen met mijn mind terig naar meneer keller☄️💥
  Owmy🤣🤣🤣🤣🤣
  Je moet wel een echte narcist zijn om zulke slappelach onnozelheden te spuien 🤣🤣🤣🤣

 5. Geller buigt niet alleen T-lepeltjes maar tegenwoordig ook de waarheid omdat hij daarvoor geld ontvangt. Hij kan niet eens zien als een nuke bom recht op zijn huis valt. Hij heeft het over Schotland terwijl de Russische min. van BUZA het over wegvagen van VK heeft. Zijn geologische kennis is waarschijnlijk ook verbogen!

 6. Lachwekkend en KRANKZINNIG..een vriendje van Ex-Epstein ???🤔 en de rest vd (Zogenaamde) Westerse elite zo lachwekkend…

 7. Beste Mensen

  Die Uri Gerry Giegelaar Geller
  Heeft grote Dromen
  Hoop het beste voor Hem

  Slaap Zacht Geller Uri
  Laat de Uil Uw nachtrust niet verstoren met z’n geuil Uhu Uhu Uri Uri Uhu Uhu Uri

  Dank U

 8. Ondanks dat ik vol ongeloof zijn verhaal las,en nog steeds waanzin vind het volgende.
  Uri was al op TV in de 70,s. In de late 80ers, toonde hij je hoe je een lepel verboog.Dat kon je thuis nadoen.Ik weet nog dat mijn vriendin zon lepel verboog of dat het van koper gemaakt was.! Probeer het maar eens zonder brute kracht.
  Een andere keer kon hij stilstaande klokken,horloges weer nieuw leven in blazen.Ik pakte eentje die het al jaren niet meer deed,en echt waar,even later liep dat ding.!
  Maar raketten om laten draaien gaat mij te ver.
  Dus mensen, Uri heeft zeker wel wat bijzondere krachten volgens mij.

 9. Als uri echt zulke krachten had zou hij de waarheid moeten… dus of hij is een walgelijke WEFfer of hij is niet meer dan een illusionist.

 10. Keller kan helemaal niks en helderziend is hij al helemaal niet.
  Hij is maar een zielige acteur.
  Die weer is de boel moet uitbuiten omtrent de ontwikkelingen
  Een publiciteits-stunt dus voor zijn verdienste.
  Zijn budget is zeker op.
  En om weer in de picture te staan.
  Nogmaals blijf met je benen op de grond
  en trap niet in deze praatjes.
  Hij maakt een alluhoedje van je.
  En o ja! de wereld is zo rond als een knikker.
  Pass op voor dit soort vallen.
  Keller was allang geleden ontmaskerd.

 11. Heel leuk uri maar God beslist anders die vind het wel een goed idee, Europa steld verder geen ene drol voor, niet dat het verder heel veel uitmaakt of Amerikanen of Engelsen er wat aan denken te doen maar tot zover 🧪🛡️👽elite plannen zijn soms wel aardig, Europa geheel van de kaart vegen beginnende met de VS en london maar goed ze maken ook een pietsje een foutje in de berekening en dat is dat de anti Crist niet het zelfde is als satan, niks van dat zogeheten eliminatie gebeuren,integendeel dat is een oppergod gewoon een mens met een buitengewoone gave en een sleutel tot het universum vandaar ook die vreemde verschijningen aan de hemel, alien, UFO, paranormale entiteiten.what ever, maar die draaien altijd alles om. Dus. Dus de zogenaamd machtige jongen met hun geld en techniek.. Is een lachertje. 👽Helemaal niks in de echte grote boze wereld. En dat driehoek met dat oog heeft geen ene bal met satan te maken maar is symbool van het bovennatuurlijke het al zien oog. GOD.

 12. Truukjes werken niet op Putin. Putin kan echter wel met mentale kracht het bevel geven om het westen in radioakieve stof en puin om te buigen……

 13. You wonder why this kind of people, who are so convinced of their “rightfully statements” haven’t applied their “magic” for peace on the planet??

  IMO, this person is a zionist and Bolshevik a group that tortured and murdered in the past millions of Russian people during “their revolution” in the begin of the twentieth century.
  The hate of this person for Russia is in the blood. And there is no reason why.
  Russia did him nothing because he is nothing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in