Ministerie van Defensie / Wikimedia / (CC0 1.0)

Nederland. Wat valt er te zeggen? Voor de meeste waarnemers: niet veel. Het was de Nederlandse Gouden Eeuw, Rembrandt, daarna tulpenmanie, ondeugd op de pof, en irrelevantie ten top.

De Fransen krijgen alle kritiek, maar vierentachtig lentes geleden bombardeerde Hitler Rotterdam en vouwden de Nederlanders hun natie in één dag op. Het was niet de moeilijkste overgang. Het vorige Duitse staatshoofd, keizer Wilhelm II, was er immers al, schrijft Curt Mills.

Wilhelm was na het mislukken van de Eerste Wereldoorlog uitgeweken naar het Utrechtse gehucht Doorn, een periode die wordt herdacht in de saaie film The Exception uit 2016, met wijlen Christopher Plummer en Lily James in de hoofdrollen. Naast het inspireren van twijfelachtige films, leverden de Nederlandse decennia van Wilhelm ook een paar opmerkelijke missives op.

Over de Duitse Führer zei de uit het ambt ontzette vorst vanuit Nederland: “Er is een man alleen, zonder familie, zonder kinderen, zonder God. Hij bouwt legioenen, maar hij bouwt geen natie. … Een alles verzwelgende staat … zet zichzelf op in plaats van al het andere, en de man, die als enige deze hele staat in zich opneemt, heeft geen God om te eren, noch een dynastie om te behouden.”

Vandaag de dag heeft Nederland een nieuwe regering, één die in de prestigieuze pers wordt aangeprezen als “de meest rechtse regering” sinds tijden (de symbiotische relatie tussen de vierde macht en de clonazepam-industrie gaat gewoon door). Dick Schoof, die in de Nederlandse pers soms “Tricky Dick” wordt genoemd – is alles Amerikaans? – staat op het punt minister-president te worden na een periode als spion, immigratiechef en minister van Justitie.

Schoof wordt door sommigen beschouwd als het technocratische masker voor een stille staatsgreep georkestreerd door Geert Wilders, die door critici wordt afgeschilderd als een asblonde, anti-islam psychopaat. Wat de waarheid ook moge zijn, na drie decennia stenen gooien tegen de kasteelmuren, kwam Wilders eind 2023 eindelijk aan de macht na een schokgolf bij de stembusgang.

Waarom kwam er een einde aan Wilders’ tijd in de wildernis? Per slot van rekening is de man die hij opvolgt, Mark Rutte, misschien wel de meest gerespecteerde mainstream conservatieve politicus in Europa. Maar deze tijd (het Wilders-Schoof experiment) kwam uit die tijd (bebrilde vermeend staatsmanschap). Waarom deze ontkoppeling?

Het beantwoorden daarvan zou een triviale bezigheid zijn, ware het niet dat Rutte waarschijnlijk zijn volgende baan heeft: secretaris-generaal van de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie, een alliantie die de president van de Verenigde Staten opvallend genoeg een “heilige verbintenis” noemt.

Rutte kwam in 2010 aan de macht. Hij had jarenlang gewerkt voor zijn voorganger Jan Peter Balkenende, een andere centrumrechtse politicus die alleen kan worden omschreven als “Mark Rutte 1.0.” Hij overleefde dertien jaar aan de top van het systeem en werd lang geprezen als “Teflon Mark”, nog zo’n copycat benaming uit Amerika.

De jaren 2010 en begin 2020 zagen de carrières en nalatenschappen van de meeste sterren van de Europese conservatieve constellatie ineenstorten, of op zijn minst in populariteit afnemen. Nicolas Sarkozy verloor in het voorjaar van 2012 van de ongelukkige François Hollande in Frankrijk. David Cameron nam ontslag in Downing Street na het verlies van zijn nalatenschap-brekende Brexit-referendum in 2016. In 2023 stierf Silvio Berlusconi in relatieve vergetelheid in Milaan; zijn laatste rol was als derde wiel aan de wagen in een conservatieve coalitie met veel jongere leidende politici. Angela Merkel is niet langer de ster van het bal, die, hoe onterecht ook, wordt gezien als de aartsengel van de Duitse naïviteit over de kwestie Rusland.

  Eindelijk begint een westerse natie “NEE!” te zeggen tegen immigratie

Voor het zover was, nam Merkel misschien wel de meest gedenkwaardige beslissing van een westerse conservatieve leider in decennia. Het toelaten van 1 miljoen vluchtelingen halverwege de jaren 2010 verdeelde rechts, en niet alleen in Duitsland. De stap scheidde de internationalisten van de globalisten, termen die nu cliché zijn maar dat toen nog niet waren. In de Verenigde Staten scheidde de stap de partij van George W. Bush van wat de partij van Donald Trump zou worden.

Als hard rechts ooit aan de macht komt in Duitsland, zal Merkels besluit over vluchtelingen van tien jaar geleden op een dag worden herinnerd als de stap die alles in gang heeft gezet.

Als de partij Alternative für Deutschland, waarvan de dreiging wordt overschat, de begunstigde is, kan het worden herinnerd als de opeenvolging van gebeurtenissen die het grootste land van Europa heeft bevrijd van nationaal masochisme. Als het toekomstige leiderschap brutaler en ballistischer is, zal Merkel worden herinnerd als een moderne Kurt von Schleicher, de conservatieve Duitse kanselier die radicaal rechts onderschatte en dacht dat hij ze kon oprollen, en dat deed ten koste van miljoenen levens, waaronder dat van hemzelf.

In de lage landen vermeed Mark Rutte al dit lawaai.

Als premier leek Rutte de Nederlandse reputatie van discretie, zakelijkheid en geluidloze competentie te belichamen. De geestelijk leider van de nieuwe regering, Wilders, is niets van dat alles. Wilders is 1 meter 80 met Super Saiyan haar, heeft nog nooit een echte baan gehad buiten de politiek en heeft nog nooit een baan gehad in de regering zelf.

Is de dramatische wisseling van de wacht in Den Haag niet relevant voor de leden van de defensieve alliantie, Amerikaanse belastingbetalers inbegrepen, die op het punt staan zoveel autoriteit aan de man toe te vertrouwen? Als Rutte het zo goed heeft gedaan, waarom hebben zijn landgenoten dan zo’n streep gezet door zijn ambtstermijn?

Zoals veel Europese prestigeproducten onthult een blik onder de motorkap een realiteit van gecompliceerd onderhoud.

“We willen België niet zijn!” klinkt het tegenwoordig in de Nederlandse politiek. Cosa Nostra, de gemilitariseerde handelaars van Medellín en faux-nostalgische gangsterfilms over het eind van de twintigste eeuw zuigen alle aandacht op, vooral in het tijdperk van de eeuwig-beroemde politiek. Maar er is alle reden om aan te nemen dat cocaïne het Europese hart heeft veroverd zoals het dat een generatie geleden deed bij zijn Amerikaanse neven.

In 2021 werd een recordhoeveelheid van 303 ton cocaïne in beslag genomen door EU-lidstaten. Europa is nauwelijks een bastion van morele meerderheidspolitiek, maar de grote bazen in Brussel maken steeds meer hun bezorgdheid over deze kwesties kenbaar.

“Als we de drugssituatie willen karakteriseren, zijn er drie hoofdtrends”, zei Alexis Goosdeel, directeur van het Europees Waarnemingscentrum voor Drugs en Drugsverslaving, in het voorjaar van 2023. “De eerste is dat drugs overal zijn. Alles kan tegenwoordig als drug worden gebruikt. En iedereen kan direct of indirect geconfronteerd worden met verslavend gedrag. Maar wat ook nieuw is, zijn de gevolgen van drugsgerelateerd geweld. Tien jaar geleden, toen we spraken over drugsgerelateerd geweld, hadden we het over Midden-Amerika. Vandaag hebben we het over de Europese Unie.”

  Terwijl Duitsland zelfmoord pleegt: Nederland trekt zich niets aan van gezamenlijke EU-sancties tegen Rusland

Hij voegde eraan toe: “We hebben ook gezien dat de zuiverheid van cocaïne de afgelopen tien jaar met 43 procent is toegenomen.” Analyse van afvalwaterresten – nu een trotse wetenschap in Brussel – onthult dat de meest gedrogeerde steden in Europa zijn: Antwerpen (België), Tarragona (Spanje) en Amsterdam.

In een veel ander moreel landschap twintig jaar geleden bezette Nederland ofwel een boeman ofwel een utopische positie in de Amerikaanse geest, afhankelijk van iemands perspectief. Door de lakse drugs- en prostitutiewetten leek het een poort naar de toekomst. En dat was het ook. En in het tijdperk van massale de facto legalisatie van cannabis en kunsttermen als “sekswerk” zijn de gekke Hollanders niet meer een opvallende verschijning.

Maar de reputatie verhulde meer dan het onthulde. In deze tijd van nationale Las Vegasization waren starre tactici als Balkenende en Rutte de heersers in Den Haag. Tijdens een top in Ottawa in 2018, aan de zijde van Justin Trudeau, zei Rutte: “De marihuana die je tegenwoordig kunt kopen is zoveel sterker. … en dat is slecht voor de gezondheid, vooral voor jongeren. … Het beste drugsbeleid voor jezelf is geen eerste gebruik. Het klinkt conservatief, maar ik zou je willen aanraden: probeer het helemaal niet. … Als je het toch doet, zorg er dan in ieder geval voor dat je niet van dit spul op andere drugs overgaat.”

Maar zulke verbanden zijn niet zo moeilijk te verteren. Per slot van rekening hebben de meeste Amerikaanse lezers net bijna tien jaar Donald Trump beleefd, een rechtse bedreiging, als het grootste nieuwsitem van de dag, en in die tijd werd de grens tussen man en vrouw poreus en werd iets wat lijkt op zwart nationalisme mainstream.

Nuance heeft echter zijn prijs. De realiteit is dat Nederland noch volledige legalisatie noch een totalere Krieg op zeden kent. In zo’n breuk komen criminele organisaties.

Er zijn zorgen in het thuisland van Rutte dat de situatie net zo erg kan worden als in Zuid-Spanje. Rotterdam is de grootste haven van Europa. Afgelopen augustus vorderden Nederlandse douanebeambten 8 ton cocaïne in die verstopt zat in bananen. Afgelopen april arriveerde drugs in Rotterdam met ananassen uit Costa Rica. De verhalen gaan maar door. Ahmed Aboutaleb, de oude burgemeester van de stad, zegt dat Rotterdam “verdrinkt in cocaïne.”

Een uur rijden verderop in Amsterdam zei burgemeester Femke Halsema dit jaar in een opiniestuk dat Nederland “een narcostaat dreigt te worden.” In januari noemde ze Rotterdam het “wereldwijde doorvoercentrum voor cocaïne” en beweerde ze dat haar stad Amsterdam “nu dient als een marktplaats waar de vraag naar drugs wordt bepaald en waar vanuit de hele wereld wordt onderhandeld en betaald.”

Dit klinkt misschien allemaal als een rechtse koortsdroom. Maar een dergelijk sentiment komt van Aboutaleb, die van Marokkaanse afkomst is – wat geen kleinigheid is aangezien velen in het land criminele bendes uit Noord-Afrika meer dan wie ook de schuld geven van de status quo. En het wordt naar voren gebracht door Halsema, die lid is van de partij Groen Links, een uitvloeisel van een politieke fusie in de jaren negentig waar ook de oude communisten deel van uitmaakten.

  VVD-leidster Dilan Yeşilgöz wil niet met Geert Wilders in Nederlandse coalitie, maar is bereid om een centrumrechtse regering vanaf de zijlijn te steunen

Ongetwijfeld zullen weinigen het eens zijn over oplossingen. Ahmed Aboutaleb zou de immigratieaanpak van de afgelopen decennia niet graag veroordelen. Dat verandert niets aan het feit dat het tegenwoordig in Europa gebruikelijk is om de Marokkaanse maffia te beschouwen als de tweede macht op het continent, na de Italianen.

Halsema stelt dat “de uitdagingen waar we nu voor staan in Nederland geen aanklacht zijn tegen ons liberale drugbeleid, eerder het tegenovergestelde,” dat “dit betekent dat alternatieven dringend besproken moeten worden in lokale overheden, nationale parlementen en vooral in internationale vergaderingen” en dat het de plicht is van iedereen om “een globale omgeving te smeden waar innovatief, gezondheidsgericht drugbeleid kan worden geïmplementeerd,” wat dat ook moge betekenen.

Het recht op libertinisme werd grotendeels veilig gesteld in de afgelopen jaren. Maar men vermoedt dat de redacteurs van de oude garde bij High Times te geïnteresseerd waren in het “innoveren” van een “gezondheidsgericht beleid,” want het recht om met rust gelaten te worden, de geest die leidde tot de oprichting van ons eigen land en die de wereld inspireerde en hopelijk nog steeds inspireert, is nog lang niet verzekerd.

Dat brengt ons bij een onderwerp dat saillant lijkt en toch uit het westerse debat is verdwenen: waar dient de NAVO voor?

President Biden was ontwijkend in zijn verklaring over de 75e verjaardag in april, hij noemde slechts “democratieën” en schoof de verantwoordelijkheid door naar Harry Truman. Ter afsluiting van zijn (korte) verklaring haalde Biden de 34e president aan ter gelegenheid van de oprichting van de NAVO. Truman zei: “Als er iets zeker is vandaag, als er iets onvermijdelijk is in de toekomst, dan is het de wil van de mensen van de wereld voor vrijheid en vrede.”

Maar worden vrijheid of vrede veiliggesteld door de huidige maximale strategische houding van de NAVO? Het is een argument dat blind vertrouwen vereist.

Mannen worden tot bloedens toe in mootjes gehakt in vruchteloze loopgravenoorlogen die doen denken aan de tsaar. President Volodymr Zelensky van Oekraïne heeft verkiezingen opgeschort, ook voor zijn eigen ambt, als vermeende noodzaak in oorlogstijd. De Democratische Partij onder leiding van Biden stond toe dat zijn politieke tegenstander werd veroordeeld voor 34 dubieuze misdrijven (Biden had om gratie kunnen vragen; gouverneur Kathy Hochul had dat nog steeds kunnen doen; officier van justitie Alvin Bragg had kunnen weigeren de zaak aan te spannen; het zijn allemaal gekozen Democraten). Tientallen miljoenen Amerikanen willen Donald Trump hoe dan ook weer president maken.

Als Biden afglijdt naar herverkiezing, of als een verontwaardigde Trump weer aan de macht komt, zal de minzame technocraat Rutte een vraag moeten beantwoorden waarvoor hij volgens zijn carrière onvoldoende is toegerust: Waar zijn we mee bezig?


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

WEF-Schwab brieven aan Mark Rutte opgedoken: Nederland geprezen voor vooruitgang Great ResetVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZelensky’s Vredestop is slechts een echokamer
Volgend artikelVogelgriep: EU heeft de eerste 640.000 doses van een experimenteel vaccin al besteld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. https://www.frontnieuws.com/europas-oorlogsstoker-wef-man-macron-blijft-de-vlammen-aanwakkeren/#comment-300378
  John juni 11, 2024 Bij 07:39
  De EU = de 2e ronde van herstelbetalingen (Є) aan Frankrijk van het grote Duitsland. Dus misschien wil Macron het weer zo regelen.

  https://www.frontnieuws.com/europas-oorlogsstoker-wef-man-macron-blijft-de-vlammen-aanwakkeren/#comment-300381
  John juni 11, 2024 Bij 08:10
  Immigratie naar de EU is het creëren van goodwill van Frankrijk naar zijn Afrikaanse koloniën die het land zo aan zich bindt en die zo ook in de EU zitten. Het is corrupt. Hetzelfde soort kunstmatige probleem met racisme bestaat in het Verenigd Koninkrijk, dat door ons vol te stoppen met immigranten de koloniën aan zich gebonden houdt.

  https://www.frontnieuws.com/europas-oorlogsstoker-wef-man-macron-blijft-de-vlammen-aanwakkeren/#comment-300382
  John juni 11, 2024 Bij 08:13
  Vandaar de open grenzen, vrij verkeer van goederen en personen, een Franse vinding.

  • Kunt U zich een kleinbeetje voorstellen wat er met Rutte en het Westen van Europa gebeurd als Rusland c.q. Poetin beslag legt op Oekraïne ?
   Dan Komt De Onderste “STEEN” Boven..!!
   Dan komt de waarheid van MH 17 onder die steen vandaan…!!!
   Wat blijft er over van die Rutte en z’n vriendjes in Europa en Amerika.
   Hoe zullen de nabestaanden van de MH17 zich voelen, als blijkt dat onder de steen een TOTAAL andere waarheid boven komt dan de Leugens van de Fantast ?????
   Rusland c.q. Poetin heeft “GEDULD”…….!!!
   Maar Rutte doet het steeds dunner in z’n broek….!!!!!

 2. Mensen blijven maar praten over links en rechts. We worden allemaal kapotgemaakt door psychopaten die ons met links en rechts verdelen. Links en rechts bestaat niet. Het is alsof je twee kleuters laat ruziën en iedereen moet een kant kiezen. Pfff… wat zijn we toch dom.

  En wat is een artikel nog waard als de schrijver voor 75% niet snapt wat er echt speelt. Er zijn geen partijen of stromingen of carrières. Er is de satanische maffia en hun sekte en er is de mensheid!
  De satanisten hebben een hele ‘werkelijkheid’, een matrix, gecreëerd van instanties, instituten, ministeries, functies en organen om ons mee te regeren en te besturen. Het is HUN MATRIX… hun verzonnen wereld, waar WIJ dom genoeg allemaal braaf naar luisteren en binnen functioneren. WIJ leven braaf volgens alle regels en voorwaarden die zij bedenken en we geven al ons geld af… we worden geëxploiteerd als prostituees en we houden ons heel braaf aan de krankzinnige voorwaarden van onze totaal gestoorde en nutteloze parasiterende pooiers.

  Alle systemen zijn hun verzonnen systemen. Het is bijna kinderachtig als je er op een afstand rustig naar kijkt. Wij leven in een matrix van hun verzinsels en hun wetten en hun regels en hun gestoorde plannen. Ze hebben zichzelf in hun verzonnen wereld ALLE macht gegeven. We leven in script dat hen brengt waar zij willen komen en wij draaien dat script met onze ego’s af omdat we onbewust zijn en denken dat we maar gewoon moeten gehoorzamen aan hun verzonnen werkelijkheid.

  Zolang wij hun matrix in stand houden en meedoen aan het opzetten van een nieuwe matrix, blijven we in HUN matrix. Wij leven in hun gestoorde verzinsels. Zij zijn het sadistische en psychopatische kindje dat de hele klas gestoorde dingen laat doen omdat iedereen bang is en als volwassen psychopaat verzieken ze geen klas, maar een heel land.

  Hun matrix is hun verzonnen bullshit wereld die, als wij dom en braaf gehoorzamen, hun paradijs creëert. WIJ zijn knettergek dat we in hun fantasiewereld blijven meespelen.

  En voor wie wil weten wat we er aan moeten/kunnen doen. Het bewustZIJN moet groeien, dus praat hierover. De realisatie hoe stompzinnig dit allemaal is, haalt de hele matrix onderuit als een soort kinderlijk schoolpleinplan van de nare kindjes op school.

  Maargoed… Rutte gaat naar de NAVO en wij gaan allemaal nog een tijdje hun spelletjes in hun verzonnen matrix meespelen tot we realiseren dat we onszelf vernietigen als we blijven meespelen in hun kleuter matrix van horror, doem, ellende en satanisme. Wacht maar tot iedereen bewust wordt hoe dom en kinderlijk het allemaal is, dan verliezen ze hun macht. En dit keer gaat het om een evolutionaire sprong in ons bewustZIJN, dus de satanisten (egoïsten) komen voorlopig heel lang niet meer terug als ze dit verliezen, want wij gaan de komende 1000jr niet meer in de soort kinderachtige, kwaadaardige, mindfuck spelletjes trappen.

  • @Theme,
   Helder, maar helaas ‘de mensen’ worden niet wakker. Dus ga daar niet op zitten wachten. De meerderheid der mensen wil namelijk niet wakker worden.

   • @Flying Dutchman…

    Ik zit niet te wachten op ‘de mensen’, ik zit te wachten tot het bewustZIJN in ons terugkomt. Wakker worden op ego niveau is wakker worden op aards niveau voor alle shit in de wereld. Wakker worden op spiritueel niveau is wakker worden in God-bewustzijn.

    Niet iedereen ontwaakt voor het totaalplaatje van de horror op het aardse niveau. Maar IEDEREEN is op draagkracht op weg naar spiritueel ontwaken. Als het niet bewust gebeurt is er trauma nodig om mensen spiritueel te ontwaken. Iedereen krijgt het trauma dat ze aankunnen, wanf dat is wat ze nodig hebben. Dat is je karma.

    We zitten nu op koers om allemaal te ontwaken, omdat elk mens op aarde op zijn/haar eigen niveau trauma voelt en dat wil ontstijgen. Dat is The Great Awakening in een notendop. Dat is een natuurkracht en de satanisten onderdrukken die kracht al duizenden jaren. Het is Game Over, alleen is het nog de vraag voor wie.

    Ik wacht trouwens niet, ik aanschouw en net als iedereen speculeer en projecteer ik wat ik denk/voel/hoop/wens. Ik hoop dat de mensheid een reorganisatie doet en innerlijk groeit en een doorstart maakt, want we hebben ALLE middelen om vrij eenvoudig een hemel op aarde te realiseren. Maar tot dat besef, spelen we dit domme spel van de satanisten omdat we helemaal afhankelijk, onwetend en volgzaam zijn gemaakt. Maar ze kunnen het niet stoppen. Tijdelijk, maar niet eeuwig. De satanisten beseffen helemaal niet dat ze datgeen wat ze willen doven, juist aanwakkeren. De satanisten snappen alles van angst, maar niks van liefde en het is een kwestie van tijd tot de liefde terugkomt… en dan worden de satanisten bang. Want daar kunnen ze niet tegenop, dan gaan ze mensen kruisigen, dus WO3 is een teken dat ze doodsbang zijn en in paniek. Het enige dat wij hoeven te doen is alles weigeren tot ze omvallen en dan is het klaar.

    • Dank je wel Theme voor jou reflectie. Er is vast wel zoiets als spiritueel of geestelijk ontwaken. Voor mij betekent dat ontwaken uit de droom van het ego ☀️ of the mind. For the mind is a wonderful tool but a horrible master.

  • Goed gezien, rechts en links zijn om ons te verdelen, maar dat is dan ook heel makkelijk want de werkelijke verdeling is dom en dommer. Enkele uitzonderingen zoals jij zelf daargelaten.

 3. Aardige reflectie van Curt Mills over wat Nederland is verworden anno 2024. De grote schuilsteen hier heeft mij onwetend gemaakt voor het economisch belang van cocaïne voor de bv Nederland. Interessant. Helaas zoals in vele beschouwingen en andere hypothetische reflecties op het decor van de wereld ontbreekt ook hier de meest bepalende en sturende gebeurtenis van de afgelopen 5 jaren. Dat is de ‘plandemic’. De hele politieke arena roept links en rechts. Wilders die de anti immigratie kaart speelt als zijn paard van Troje om meer macht naar zich toe te trekken. Maar geen woord over de grootste misdaad in de menselijke geschiedenis. Ja groter dan de bom op Hiroshima. De ‘plandemic’ met de gifprik als sluipmoordenaar. Met (en blijf het aub benoemen) eerste verantwoordelijke willens en wetens schuldig Hugo de Jonge die het volk frikandellen etende idioten noemt niet capabel om zelfstandig te denken. Die het volk heeft opgeroepen om kritisch denkende artsen op hun vestje te spugen. Die de jeugd heeft misleid met dansen met Janssen. Die heeft gedreigd om zelfstandig denkende mensen thuis op te zoeken. Enz. Dat is Nederland anno 2024.

 4. Die drugshandel is het grootste probleem in ons land. Uit eigen hand (twee tienerkinderen die opgegroeid zijn in Amsterdam) kan ik zeggen dat een significant aantal jongeren helaas drugsverslaafd is en dat de aantallen veel hoger zijn dan vroeger. (Drugs)Prostitutie kent ook een enorme toename, maar niet zichtbaar omdat het tegenwoordig mogelijk is via Internet af te spreken. Helaas kijkt de NPO de andere kant op. Vanuit de NPO nooit een kritiek woord over Halsema en / of Rutte bijvoorbeeld. Zeer beschamend om te zien hoe ons Amsterdam West afgegleden is naar een status die nog bedenkelijker is dan Medellin of Bogota. Met trekpop Rutte wordt de NAVO net zo’n rotzooi als menig ander onderwerp waar hij in betrokken geweest is.

  • Hoi Emile,
   A challenge so to speak om te leven in Amsterdam. Not my cup of tea. Wij wonen in het buitengebied ver van de stad en de drugs. Moet bekennen dat hier inmiddels wel mooie wietplanten groeien.

 5. secretaris-generaal van de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie, een alliantie die de president van de Verenigde Staten opvallend genoeg een “heilige verbintenis” noemt.

  Ofwel allemaal afstammelingen van koning David zijn aan de macht, ook in de NAVO. Het heilig zaad van koning David is nog steeds zeer actueel in de west Europese koninkrijken….
  Koning David koning van het Koninkrijk Israël (1040 v. Chr. tot 970 v. Chr.) verenigde Israël en vestigde tevens het centrale joodse geloof als instituut

  Dit joodse instituut was ten tijde van Jezus Christus dus 1.000 jaar oud en goed en vakkundig georganiseerd en gerund door intelligente joden.

  Na de kruising van Jezus Christus waren er 70 christelijke sektes met mensen van goed wil maar totaal ongeschikt voor opzetten grote organisaties. Sterker nog de 70 sektes konden totaal niet met elkaar overweg.

  Het joodse geloof instituut zag een uitgelezen kans om met hun kennis, ervaring en kunde Het Vaticaan op te zetten voor een twee ledig doel:

  1: introuwen koning David bloedlijnen in Europese koninkrijken die trouw zijn aan Het Vaticaan

  2: de christelijke volgelingen een simpel en afgeschaafd christelijk geloof te geven bedoelt voor de simpele massa

  Voor meer informatie, zie

  https://www.facebook.com/Lamoraal

 6. En dan schijnt bloemschoen burgemeester van Rotterdam te worden.
  Noem je dat niet de kat op het spek binden!
  Volgens het radiojournaal is de politie nu duikers aan het oppakken die de coke onder het schip vandaan halen.

 7. >maar vierentachtig lentes geleden bombardeerde Hitler Rotterdam<

  Pardon? Rotterdam is door de nep geallieerden grotendeels plat gebombardeerd net als vele andere grote steden in NL.

  btw, vraag eens aan mensen hoeveel mensen er wel niet dood zijn gegaan door de oorlog van zeg 1940-1945… en dan zeg je bv in de Sovjet Unie vielen er zeg 25 miljoen e.d. dan denken mensen al snel, nou NL door al dat gepraat en herdenkingen elk jaar, wel 2 miljoen…

  het waren er schijnbaar nog geen 200.000 in WW2 en ga er vanuit zeer vele daarvan door 'vriendelijk' vuur veelal dankzij de so called 'geallieerden'

 8. Om nu van die drugs weer een hetze te maken, verveelt een beetje. Maar ik hoorde van een provinciestadje waar ik weleens kom, dat het de drugshoofdstad (speed, cocaïne) is van Nederland. Het kwam uit een min of meer betrouwbare bron, Ben de zwerver, die voor ik hem kende een dealertje was. Het is meer een beetje een Reintje de Vos of Tijl Uilenspiegel nu. Ik heb mijn gesprekken met hem moeten beëindigen, omdat steeds twee minuten later de politie er al aankomt, en ik er ben voor mijn rust en contemplatie.
  Hij is in zijn uitleg geen voorstander van drugs, maar gebruikt wel alcohol wat buiten kennelijk verboden is. Laatst toen ik er even was en hij een verkreukeld blikje in zijn handen had, kwam Handhaving er al aan. Ben zei wat is er, een van de twee jongemannen zei mmm, en aarzelde en toen als een eureka enthousiast: “Drank!” Hij was nieuw. De hoteleigenaar die eertijds uit zijn slaap werd gehouden door Bens boombox/smartphone daarnaast werd het zelfs te veel. Hij kwam protesteren; het was zondag.
  Ben zat verschillende keren vast. De laatste keer dat ik hem zag had hij op de haven plots handboeken aan gekregen; hij was naar het politiebureau gebracht voor een zonnebril van 6 euro, hij stond op camera, dat hij de bril uit een rek had gepakt. Hij zei dat het klopt maar dat hij ook had betaald, wat bleek te kloppen.

  Ik herinnerde me van Krishnamurti dat Cannabis eigenlijk slechter is vanwege gifstoffen in de hersenen. Of dat echt klopt weet ik niet, maar ik las van een zoon van een kennis die kort voor zijn zoons middelbare school stierf in een juridisch conflict over de toediening van drugs, medicijnen voor ADHD bij het kind, dat de jongen daarna tien jaar had geblowd en een paar keer naar een ontgiftingscentrum in Engeland was geweest. Naast drugs die hersencellen kunnen vernietigen, heb je natuurlijk de smartphone.
  De vader woonde in een atelier in Amsterdam op de begane grond, een oude supermarkt, de verhuurder erboven, hij betaalde 100 gulden, later 100 euro huur terwijl de straat was vernieuwd, een klein appartementje kostte zo 1500 euro. De familie van de verhuurder was geïnteresseerd geraakt in een erfenis van het huis en ze konden het huis niet verdelen maar wel de prijs van de grond. Ze wilden hem daar weg. De zaak lag al bij de burgemeester, maar was weg met zijn overlijden. We kennen de gevolgen voor de huur in Amsterdam.
  Een maand later zag ik een metersdiep gat op de plek van het atelier.

 9. “Er is een man alleen, zonder familie, zonder kinderen, zonder God. Hij bouwt legioenen, maar hij bouwt geen natie. … Een alles verzwelgende staat … zet zichzelf op in plaats van al het andere, en de man, die als enige deze hele staat in zich opneemt, heeft geen God om te eren, noch een dynastie om te behouden.”

  Typisch deze uitspraak rechtvaardigt het doen en laten van Rutte, zelf denk ik dat Rutte als Secretaris Generaal van het apparatchik de NAVO naar een geheel nieuw level gaat optillen, deze man is een onderkoelde Prins van de duisternis, jaren lang dat gezemel van die schapen die hem aanbeden als een van de grote staatsmannen die Nederland gekend heeft, wetende dat er bijna geen dag voorbij ging zonder zijn flagrante leugens, wees toch eens eerlijk wanneer een goede bekende van u een leugen vertelde, nou ja dan kan je leven met de gedachte dat het een leugen om bestwil is geweest de 2e en de daarop volgende leugens is een patroon die veel Nederlander gelaten over hen heen lieten komen, manmanman wat zijn ‘we’ in onze reten geneukt.

  • ‘deze man is een onderkoelde Prins van de duisternis’

   🎯🎯🎯

   Type satanist dat witheet wordt als jou bloed vlekken in zijn kleren maakt terwijl hij je martelt.

 10. Wat spreekt deze man verschrikkelijk Engels

  MARIANNE STELLING – SATANISME IN DE NEDERLANDSE POLITIEK

  Mark Rutte speaking to the World Economic Forum about Transforming Food Systems and Land Use (video Telegram)
  Mark Rutte Betrapt, gaat Voluit voor het World Economic Forum: Food Innovation House via #COVID19

  Nadat #boeren Geheel Onteigend zijn komen er Food Hubs in Uitrol #sustainabledevelopmentgoals onder Leiding van van #VNONCW en #VNGemeenten

  Hij zei “Ik heb alleen nog niet genoeg “Autoriteit.” #onteigening #onteigenen

  https://robscholtemuseum.nl/wp-content/uploads/2021/09/Mark-Rutte-speaking-to-the-World-Economic-Forum-about-Transforming-Food-Systems-and-Land-Use-video-Telegram_.mp4?_=1

  Satanisme in de Nederlandse Politiek

  In de Nederlandse Politiek is er sprake van Veel Duistere Activiteiten op het Gebied van Satanisme. Veel Politici en Hoge Ambtenaren zijn hiervan op de Hoogte. Het gaat om het Actief Deelnemen aan Satanische Rituelen, waarbij er sprake is van het Doden van Kinderen en Volwassenen door middel van van Tevoren Bedachte Rituele Handelingen. Veel Politici en Hoge Ambtenaren hebben In de Loop der Jaren hieraan Meegedaan. >>>

  https://robscholtemuseum.nl/marianne-stelling-satanisme-in-de-nederlandse-politiek/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in