De Britse toonaangevende krant The Times viert het begin van een zogenaamde “voedselrevolutie”, waarin hagedissen ceviche, worm chili en gebakken mieren worden omschreven als “felgekleurde” en “inventieve” voeding voor mensen, schrijft Jake Welch.

De chef-kok die verantwoordelijk is voor de keuken van de griezelige kruipdieren, Marsia Taha, zegt dat haar kleine restaurant een “pionier kan zijn in een diepere culturele verandering die de smaken van nog weinig bekend voedsel viert en tegelijkertijd taboes doorbreekt.”

Wanneer u het restaurant van mevrouw Taha in La Paz, Bolivia bezoekt, begint zij met “een larve of een mier” voordat zij de volgende gang van hagedissen ceviche, op smaak gebracht met rupsenpeperazijn, begint. The Times heeft zelfs het recept vrijgegeven, voor wie geïnteresseerd is:

Hagedis, 60g
Limoen, 5g
Zout, 1g
Rups peper azijn, 1g

“Insecten en larven,” aldus de auteur, “worden gezien als een veel duurzamere bron van eiwitten dan de traditionele steunpilaar van de postkoloniale keuken van Zuid-Amerika: rundvlees.”

“Het is iets cultureels,” voegde mevrouw Taha eraan toe, “mensen moeten zich openstellen” omdat “traditionele inheemse gemeenschappen ze al eeuwenlang rechtstreeks van de boom eten.” Daarom, suggereert zij, zou u dat ook moeten doen.

De nieuwste insecten-etende propaganda komt nadat de bedrijfsmedia jarenlang krekels, maden en erger hebben gepromoot. De stap heeft zelfs een memo-oorlog over het onderwerp ontketend, waarbij tegenstanders verklaren: “Wij eten geen insecten!” als slagzin.

De kwestie is doorgedrongen tot het algemene politieke discours, en werd besproken door leden van het Britse parlement, en kreeg een eervolle vermelding op het New York Young Republican Gala in Manhattan in 2021, toen secretaris Vish Burra verklaarde: “We zullen niet in de pods leven. We zullen de insecten niet eten. We drinken geen soja.”

De culinaire verandering is thematisch verbonden met de “Great Reset” agenda van het World Economic Forum, waarin de multinationale onderneming beweert dat de mens in de toekomst niets meer zou moeten bezitten en daar gelukkiger van zou worden.

  WEF-functionaris geeft toe dat '15-minutensteden' de mensheid voor altijd in lockdown opsluiten

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lancerenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe mensheid hacken: Transhumanisme
Volgend artikelAlle wegen leiden naar Beijing
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. De mens is niet geschikt, om wat voor insekten dan ook, te eten.
  Het verteert amper / niet, en kan heel schadelijk zijn.

  Gekweekte insekten zijn een explosieve bron van parasieten : te bestrijden met cyanide.
  Beide zijn dodelijk.

  Trouwens : het kweken van insekten, kost, per opgeleverde eiwitten en gewicht,
  MEER voedings-stoffen dan runderen, schapen, enz.

 2. ******

  “Het is iets cultureels,” voegde mevrouw Taha eraan toe, “mensen moeten zich openstellen” omdat “traditionele inheemse gemeenschappen ze al eeuwenlang rechtstreeks van de boom eten.” Daarom, suggereert zij, zou u dat ook moeten doen.

  ******

  Pfff,… ben geen spin.

  Alleen al dat woordje 2 x “moeten” zegt al genoeg. Gek mens.

 3. Je vraag je wel af waarom er überhaupt honger is in bv Afrika waar ze insecten als lekkernij beschouwen.
  Je zou zeggen zo moeilijk is het niet om te profiteren vd regelmatig verschijnende insecten plagen die her en der voorbijkomen. Vele miljoen hele grote sprinkhanen die de boel op komen vreten…?
  Netten, vangen, drogen of invriezen en BBQén maar. Een vliegend buffet zou je kunnen zeggen. Ok, je sla is misschien weg, maar daarvoor in de plaats heb je voor jaren aan vlees.

  Of moeten wij het alleen (gedwongen) eten?

  • LOL!!!

   Dat heb ik me ook wel eens serieus afgevraagd al heel lang geleden. We kennen allemaal wel die beelden van Afrikaanse kinderen en ook ouderen die onder de vliegen zitten. Mensonterend natuurlijk maar als ik een graadpakhuis zou zijn, extreem hongerig, zou ik toch echt iedere vlieg opeten. Blijkbaar willen deze WEF gekkies dit dus,….

   ,…. dacht het niet.

   Wat een wereld. :S

   • Exact en ik vraag mij dat ook al decennia af. En die vliegen blijven ook gewoon zitten verroeren zich nauwelijks. Dus makkelijk te pakken. En ik denk dat het merendeel van de mensen die het absoluut niet willen eten ook even: ‘het verstand op 0 en blik op oneindig en doorslikken die hap’ zullen ervaren.
    Tja, ratten en muizen zijn er ook ontelbaar en ik snap ook nooit die verhongerde dieren, de veestapel, die eet je toch op voor ze dood zijn? Drogen en ok, vet zal het niet wezen maar het is voeding.
    Toch te stom en te lui?

   • Die mensen horen zo mager want anders zouden ze zich niet zo snel voortplanten. Mits het niet de vliegen zijn die de bevruchting verzorgen, in dat geval zijn ze heilig en mogen niet gegeten worden. De blanke man zorgt wel dat de voedselbanken gevuld worden. En eens in de zoveel tijd slaan huti en tutsi elkaar de kop in voor verse vlees.

 4. Snap niet dat je daar aandacht aan moet besteden .
  Ik denk dat 80% van de mensen dit niet gaat vreten en als iemand daar zin in heeft ,SUCSES

   • Het gaat er niet om dat qij hwt niet willen eten, het gaat erom dat ze ons dwingen. Ze malen het gewoon overal doorheen en met de nieuwe EU wetgeving hoeven ze het niet eens te melden. Alleen misschien in een soort nano lettertype van 0,3 nanometer. dat het evt allergische reacties kan geven. Zal blijken dat daarom mensen het niet gaan kopen doen ze er gewoon 1 pinda in. Of helemaal geen tekst meer.
    Je hebt het hier over de meest perverse machtsgeile megalomane psychopaten die er maar bestaan en die zullen alles doen om hun zin door te drijven.
    Simpel de film ‘Soylent Green’ in actie en dat in een mix met ‘escape from New York’

    Zou je moeten kijken, wellicht heeft het die gekken op een idee gebracht. 🤮🤬

 5. Beste Mensen

  Is het misschien niet zo dat Kannibalisme gedwongen de toorn word ingeblazen
  Immers waar wetenschap eindigd
  Dus de gespleten Tong wezens Smaak proef God Duivel theorie vanaf daar start de kennis van de kenner kennen
  Van verlichting
  Kent Uzelf
  Geen èèn kan het voor een ander bepalen
  Alles gaat van Nature
  Het Ego bekend als : Satan Ik Het Blanke , Het KwallenRas , De Doorzichtigen
  De gespleten Tong Bediener
  Hierbij het gespleten Tong dat is twee in èèn GodZoete DuivelZure
  Het Mes die aan twee kanten snijd
  Bijde kanten vlijmscherp
  De eene Rand ingesmeerd met Zoetigheden
  De andere Rand ingesmeerd met Zurigheden
  Voorval :
  Bijde kanten snijden een belichaming
  Bijde gevallen stroomt bloed uit
  Welke kant van dat Mes is en snijd dan beter ?
  De GodPaplepel of de DuivelPollepel kant ?
  Spreken dat Kopie Plakwerkboeken dan maar een kleinbeetje de waarheid ?
  Het zijn er in totaal drie grondbeginsel funderings boeken
  Te benoemen als Oud , Midden , Jong
  Of Geest ,Vader , Kind
  Of Jahovah , Christen , Islaam
  Bediend door de kracht bezitter hierbij zijn de volgzame schaapjes de kracht bezorgers aan die tirannen
  Men kan die benoemen als de Aanhang Mozes , Jezus , Mohammed
  Zie voor Uzelf
  Vind het Uit
  Alles is inelkaar verweven

  Dank U

 6. Ach…..wormen en krekels. Nog altijd meer natuurlijker dan veel hedendaags voedsel.
  Maar daar horen we de boeren niet over.
  De jammeraars op hun rijkelijke vrije gronden.

  Ik heb laatst weer eens flink wat kilometers gemaakt.
  Al deze zogenaamde collectieve boeren hebben nergens een grote collectieve volkstuin.
  Met een visvijver ofzo, etc. fruitbomen :/

  Even bellen met Tumba, voordat deze boeren massaal aangifte doen van discriminatie.

 7. “De jammeraars op hun rijkelijke vrije gronden……”

  Pardon, a het zijn geen jammeraars maar keiharde werkers. Ik weet zeker dat ze meer uren maken dan jij. en b. niks vrije gronden. Gewoon grond wat in hun bezit is en betaald is. Net als jouw grond als je tenminste grond hebt, grond + bv een woning hebt gekocht. Dat is dan geen vrije grond, maar jouw grond.

  Eens kijken hoe leuk jij het vind als dit #Schwabinet bepaald dat jij maar op moet zouten omdat ze jouw grond voor iets anders willen gebruiken. En heb je een kamer over dan neem ik aan dat jij al wat echte jammeraars nl de namaak crimi/terrogranten in huis hebt genomen? Is een shotje voor de goedgevoelverslaving.

  Dat zal ff lekker wezen, men doet tegenwoordig of de grond van de boeren bezet is, nee het is hun BEZIT. en soms al eeuwen lang. Mensen zijn werkelijk vd pot gerukt en stapelgek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in