In een nieuwe “educatieve” tv-show in Nederland trekken volwassenen hun kleren uit en beantwoorden vragen van kinderen over transgenderisme en geslachtsveranderende chirurgie, terwijl ze de transgenderlevensstijl promoten als “euforie”, terwijl de transgenderagenda aan kinderen wordt opgedrongen, bericht Newspunch.

Het programma Gewoon Bloot is nog niet uitgezonden [n.v.d.r. inmiddels blijkbaar wel], maar een trailer waarin volwassenen hun kleren uittrekken in het bijzijn van jonge kinderen is vrijgegeven door de NPO. Veel mensen beweren dat de beelden “bijna pedofilie promoten.”

In het programma beantwoorden naakte volwassenen vragen van kinderen over onderwerpen als hoe comfortabel zij zich voelen in hun eigen lichaam. De producenten beweren dat het programma bedoeld is om lichaamspositiviteit aan te moedigen.

Presentator van de show Edson da Graca zei: “Het doel is om kinderen te leren dat elk lichaam anders is en dat niet alle lichamen perfect zijn.”

De expliciet seksuele aard van de show heeft echter tot verzet geleid in Nederland, waarbij de producenten ervan werden beschuldigd kinderen te seksualiseren en “pedofilie te promoten.”

Parlementslid Tunahan Kuzu van de Denk-partij heeft zijn volgers op Twitter aangespoord om de omroep aan te schrijven en het programma uit de lucht te halen, en noemde het “belachelijk.”

En FvD-leider Thierry Baudet zei dat het programma “dicht in de buurt komt van het promoten van pedofilie”.

  Ziekenhuizen in Israël moeten zich voorbereiden op "duizenden slachtoffers" en andere alarmerende ontwikkelingen met wereldwijde gevolgen

The Independent meldt: In een preview van de serie worden de wisselende reacties van kinderen getoond, waarbij er één zegt “dit is geen programma dat ik moet zien.”

Een verklaring van de omroep zei: “De kinderen wisten precies wat er ging gebeuren en ze konden op elk moment tijdens het programma zeggen hoe ze zich voelden.”

“We hadden een beetje opschudding verwacht. Niet iedereen zal denken dat dit voor kinderen is en dat is niet erg. Het is aan de ouders om te beslissen of hun kinderen mogen kijken.”

De eerste aflevering van Gewoon Bloot werd op 21 maart uitgezonden door de NTR.

Het televisieprogramma is gebaseerd op een vergelijkbaar programma in Denemarken, Ultra smider tojet, dat destijds ook op verzet stuitte, maar in 2019 een tv-prijs won.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Een handvuurwapen tegen de Nieuwe WereldordeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Rusland alleen al kan het hele Westen confronteren…”
Volgend artikelNiccos: School en vervolgopleiding – Wat te kiezen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

56 REACTIES

 1. Wat wordt het volgende progamna?
  Met je leuter in een kleuter?
  Kneitergek zijn ze hier!!!
  Wordt het niet eens tijd voor actie i.p.v. demo’s?

  • In de vorige eeuw stonden pedofiele homo’s op de barricade voor seks met kinderen. Bijna elke politieke partij wilde de leeftijd voor seks met kinderen verlagen. Toen de publieke opinie zich tegen deze pedofiele homo’s keerde hielden ze hun mond en gingen underground maar hun smeerlapperij ging door. Nu zijn deze pedofiele homo’s aan de macht met alle gevolgen van dien. Het wordt tijd om de straat op te gaan om deze ellende voor onze kinderen en kleinkinderen te stoppen. Te beginnen met Amsterdam en den Haag de broeinesten van pedofilie. https://www.bnnvara.nl/joop/artikelen/pedofielen-verdienen-onze-bescherming

   • Daniel Cohn-Bendit, die in 1968 in opdracht van de CIA (zogenaamd als marxist) de Parijse studentenrevolte leidde en later de fractieleider van de groenen in het EP werd, beschreef zijn pedofiele activiteiten ooit in een boek dat in de jaren ’70 zomaar te koop was. Hij zou zich later als fel verdediger van de door het Nederlandse, Franse en (eigenlijk ook) Ierse volk verworpen EU-grondwet ontpoppen, en heeft daar grof geld aan verdiend.

   • Nee ik denk eerder dat er weer een Franse revolutie weer moet komen, en alle mensen die aan de macht nu zijn die er niks van zeggen, die gaan ……. net als wat er gebeurde in de Franse revolutie, maar dat zal niet gebeuren, omdat er VEEL ouders zijn die dit niet erg vinden, of geen last van hebben vinden ze.

 2. Goeiemorge…. wat een spektakel op de vroege ochtend. Wat ben ik ouderwets zeg! Dit is toch gewoon hartstikke leuk, zo met dat Marroccaanse accentje en dat hyper-energieke gehuppel van de presentator, en de blije kindjes met hun open mind die ook de euphorie willen meemaken. Nu nog alcohol schenken en de samenleving wordt nog eens echt gezellig hier in het NederLaLaLand. Er komen vast nog heel veel uitzendingen met allerlei prachtige perversiteiten en lichaamsverminkingen? Het kan toch niet ophouden met een paar tieten minder of een nep piemel, de pekker? Wat is de mens toch mooi geëvolueerd zeg! Geweldig hoe de natuur hier eindelijk eens hard aangepakt wordt.

  • Nederlalalaland.. gezellig dansen met Janssen.
   Alles kan, alles mag, alles is fijn en lekker. Doe maar wat je prettig vindt. Jij mag het zelf beslissen. Kom sluit aan in de Hedon polonaise. Er zijn geen grenzen. Misschien vind je het ook fijn om even op schoot te komen zitten. Dag lieve kaboutertjes.

 3. Wat wonen we in een ziek land, Nederland is verrot.
  Kijk eens naar de zogenaamde premier van nl, zal er niet raar van opkijken dat het ook een pedofiel is!

 4. ……..” Hoe meer mensen, hoe meer vreugd “……. luidde een oud gezegde.
  ‘k Begin der toch un bietje an te twijfelen.

 5. Het liefst zie ik heel die rotzooi in de fik gaan ik snap echt niet dat je kinderen deze smeerlapperij moet opdringen wat een degotante klootzakken die daar een pervers genoegen in hebben deze shit moet stoppen einde verhaal

 6. Je zou bijna met die porno schoolboekjes dat kinderen van vier jaar al leren wat pijpen is, met heel deze zooi erbij zou je je kinderen haast naar een islamitische basis school doen want daar zijn ze op dit punt veiliger dan op de “gewone” basisschool tegenwoordig.

  • Binnenkort openen de eerste renoisance scholen van thierry baudet. Is weer ouderwetse school van de jaren 80 en eerder. Gewoon wat je moet leren

   • Denk dat ze vele leerlingen zullen krijgen als dit smerig achterlijk onderwijs zich voorzet. Echt links vies pedo onderwijs gatver!

  • Dat zal niet gebeuren want het betekent dan ook dat alle pedo’s die nu in de bak zitten vrij kunnen komen omdat de wet die hun veroordeeld heeft nu wegens’voortschrijdend inzicht’ toch fout blijkt te zijn en hebben de daders, pardon, nu slachtoffers, recht op schadevergoeding voor de gezeten jaren.
   Denk je echt dat het nuchter volk dit zal toestaan?

 7. Die lui zijn gewoon zwakzinnig, hebben hersenbeschadiging opgelopen door vroegere vaccins die hun hormoonhuishouding volledig in de war heeft gegooid, zoals die spuit tegen baarmoederhals kanker die, ook bij jongens!, wordt ingespoten.
  Dat is dus letterlijk vragen om moeilijkheden. En die komen er dus ook en wat doen die sadisten?
  Ze geven nog meer hormoon verstorende middelen met als gevolg dat die personen, of noem het slachtoffers, geestelijk helemaal in de war zijn, zo erg dat je gerust mag spreken van geestelijk gestoord. Wat doen ze met deze mensen? Wel, daar hebben ze speciale ziekenhuizen voor, in de volksmond ook wel ‘gekkenhuis’ genoemd. Het is gevaarlijk, en dat heb je kunnen zien met die schiettoestand in Amerika, om gekken vrij te laten rond lopen, en diegenen die dat toelaten zijn nog gekker, en zelfs misdadig en daar hebben ze dan weer speciale ‘hotels’ voor.
  Het zou in ieder geval een schone opruiming zijn in het huidige straatbeeld.

 8. Die ganzen zijn nu nog superblij ja maar over 5 jaar heeft de helft zelfmoord gepleegd en dat moeten ze dan aan die kinderen laten zien.

 9. Harvard studenten krijgen nu les in hoe ze met transgender kindjes om moeten gaan.I shit you not HARVARD!!! ahahahahahahaha….

  • “Those whom the hods wish to destroy they make mad first.” (Prometheus)
   Als de goden een volk wensen te vernietigen, maken ze het eerst gek…

 10. Dit zijn de voorlopers wat uiteindelijk standaard wordt ingevoerd voor de eeuwige slaven. Vanuit de machthebbers willen ze elke slaaf onvruchtbaar maken. Dit stopt niet, het zal eerder erger worden met het perverse. Het is exact het zelfde fenomeen als met die gifspuiten. Daar waren de eerste hordes geprikte lyrisch over, alsof zij een hogere status hadden verkregen boven de ongeprikte. Nu we de werkelijke aard van de gifspuiten kennen, zijn deze wezens niet meer zo lyrisch er over. Zij hebben zonder het te beseffen zich onvruchtbaar laten maken. Dat zelfde zal gaan gelden voor alle omgebouwde, er is namelijk ook geen weg meer terug. Deze leeghoofden zijn aandacht gaan zien als liefde en zo wordt er stapje voor stapje onder valse voorwendselen het westerse blanke ras uitgefaseerd. Want tot nu toe is deze hype alleen in Amerika en de EU, waar de grootste populatie blanken wonen. Daar het westerse blanke ras inmiddels het verst van de natuur af is gegroeid en zo vele daar totaal geen binding meer mee hebben. Zoals vele kinderen veronderstellen dat chocolade melk uit bruine koeien komt, dan heb je als ouders toch compleet de plank mis geslagen met hun opvoeding en met elke generatie is het erger geworden. Met dank aan de indoctrinatie wat we onderwijs noemen. Dan is het letterlijk onder – wijs = minder – wijs maken.

 11. Een kind is heilig, daar blijf je dus van af. Eenieder die aan deze zieke en walgelijke kindermishandeling meewerkt OF er niets tegen onderneemt is willens en wetens volkomen schuldig en dient de marteldood te sterven. Elke weldenkende man of vrouw moet een kind beschermen.

 12. Beste Mensen

  Het is net als het verhaal Promoten
  Van als de neus is afgesneden dan kan men God Duivel Makkelijker zien

  Het moet wel met de Paplepel ingegoten worden hè
  Daar zijn de Europese leiders en vele volgelingen toch al zo goed in

  Dank U

 13. Naast de gifprikken heeft de transgender beweging eveneens tot doel: sterke bevolkingsafname. Ook de transgender gekte wordt wereldwijd bewust bestuurd door de cabal. Zelfmoord onder jongeren stijgt jaarlijks fors, ook in NL.
  Bijv. bij jonge meisjes in de VS ( waar de transgender waanzin voorop loopt ) die zich hebben laten verbouwen en later gek worden van spijt omdat zij kinderen willen baren, maar o.a geen baarmoeder meer hebben vanwege hun verbouwing.
  Meldingen van verwarde mensen is nu gemiddeld 12 000 per maand in NL.
  Voorspelbaar is dat het aantal verwarde mensen jaarlijks eveneens zeer fors zal toenemen.
  Zo sterk zelfs dat dit m.i een wereldwijde en onhanteerbare epidemie gaat worden!
  Alles wat tegen de Natuur ingaat leidt immers tot diep verval!
  Het vernietigingspad van de mensheid is allang ingeslagen, door het fysieke-en-mentale gif wat de mens vanaf zijn jeugd door de strot wordt geduwd.
  Nog nooit eerder in mijn leven heb ik als 74 jarige intens veel medelijden met iedere baby die nu geboren wordt…!

  https://data.politie.nl/#/Politie/nl/dataset/47021NED/table?ts=1670876134024

  • De 5 leuke geliefde plaatsen scoren het beste
   Met de minste last dus
   Hier zit Groningen net bij als een van de grotere Provincies
   Heel leuk

 14. Dit is wat je krijgt als je Nederland mede laat besturen door homofielen en lesbiennes
  Een dood ziek land om je kapot voor te schamen en iedere dag denkt wat ben ik blij dat ik geen kinderen heb.

 15. Ik zit al jaren in het lichaam van een koe.
  Voel mij steeds meer thuis in een stal, eet regelmatig gras en hou er van om gemolken te worden. Zou er voor mij misschien ook een podium zijn ?

 16. ….en wij maar denken dat moslims gek zijn omdat ze schapen en geiten neuken….

  Maar idd: pedofilie wordt straks legaal.
  De pushers ervoor: moslims.

  In feite was er altijd pedofilie…logisch

 17. En iedere dag denk je het kan niet gekker meer worden 🤔
  Wat heerlijk om in zo’n “vrij” land als ons achterlijke smerige Nederland te wonen!
  Ik heb altijd gedacht dat kinderen beschermt moesten worden tegen zulke smeerlapperij, maar ik zie het vast weer verkeerd. Hoe zou het er over een paar jaar uitzien? Ik wil het niet eens weten, kotsmisselijk word ik ervan! 😡

  • Putin doelde ook op een dag van de lantarenpaal.

   Persoonlijk weet ik veel over wat de wereld is overkomen en hoe ze er mee wegkwamen.

   En als dat kwartje bij de mensen valt….
   is geen overheidsmedewerker of cororatie in dienst getredene Ergens nog Veilig.

   En dan bedoel ik
   Echt helemaal Nergens !!

   Want geloof men het of niet.
   Het is 100% satanisme en baal kinderoffer en eerst geborene offer praktijken voor geld en macht en niets anders.

 18. Heeft iemand het programma bekeken van alle reaguurders?
  Ik heb een dergelijk programma een tijdje geleden gezien, een aflevering, vond het toen juist niks te maken hebben met pedofilie of weet ik wat voor negatiefs dan ook, er werd veel gelachen en bloot is niks om je voor te schamen, ik bekeek slecht 1 aflevering, als ik het goed heb waren er meerdere. Ik wijk in ieder af van de overgrote meerderheid, benieuwd of iemand 1 aflevering of meerdere heeft bekeken?
  Lees het graag!

  • SatansBox
   HersenspoelBox
   Een Richtings verkeerd wijzer
   Blijf daar ver vandaan
   Heb daar vroeger zelf heel vaak om de onnozele dingen Ruzie gehad
   Heel stom
   Sorry
   Inzichten van die Rot achter gestelde mentaliteiten gedoe Negatieve Energie verspreider Ego Sensatie Box
   Zoals van de mensen waarbij de dag niet s’morgens begint met De telling maar om middernacht met 1uur , 2uur en ga zo verder tot de volgende morgen is bereikt zijn er alweer 60 Uren verstreken
   De naukeurigste klok die er ooit gemaakt is
   Maar bij Satans nageslacht is er dan amper 6 Uren of anders 18 uren verstreken

   Mag die nauwkeurige klok niet hanteren van Satan
   De kinderen van Satan Regeren
   Te weten de Tong Slizz de Gespleten Tong
   Een Halve Tong heet God de andere Halve Tong heet Duivel
   Niks anders heet God of Duivel
   Nergens anders bestaat dat ook dan in de Mond
   Dat vieze glibberige Tong
   Vervolgens weer bij Hun Nazaten beginnen de dagen als de Zon zich Pal onder de voeten bevind van op de evenaar staande gekeken
   Of als de zon Pal recht boven het hoofd staat van op de evenaar staande gekeken precies op de dag tussen de langste en de kortste dag in

   Wat is logische gedachtegang ?
   En een logica ?
   Denk Denk Denk
   U kunt het

   Dank U

 19. Heb even zitten kijken via het internet, dit tv programma ging over info voor kinderen vanaf 9 tot 12 jaar, info ging buiten trans over van alles en nog wat, dit programma was in 2021 blijkbaar, het leek mij langer geleden maar ik bezie het verre van zo vijandig als men hierop de site beziet, smaken verschillen, vind wel dat je als je geen eens iets ervan kijkt zeer kortzichtig bent en een oordeel geeft zonder iets de kans te geven, maar ja ik bezie de wereld nou eenmaal anders, het programma is geen podium voor transgenders of pedofilie, verre van.

  • Beste Mensen

   De wetten zijn nog steeds hetzelfde
   De in de stoelen geplakte mensen zijn hun geheugen verloren
   Ineens zijn die Allemaal Pedofielen Kinder verkrachters geworden
   In de T.T. zijn het dat soort mensen die de wereld de lakens uitdelen
   Hun allen de laan uitknikkeren zou het beste zijn
   Hierbij moet sterk lijm verwijderbaar worden gebruikt om de geplakte billen van de toel waarin ze vastgeplakt zitten los te wrikken
   Allemaal splinternieuwe GEZONDE Hersenen met gezond verstand op die stoelen zetten
   Hierbij met verbod op gebruik van kleefband dubbelzijdige plakband secondelijm etcetera om zichzelf in de stoel gekleefd geplakt te houden

   Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in