Amerikaanse slimme bommen falen in Oekraïne, gebaseerd op succesvolle Russische elektronische stoormaatregelen, volgens een document van het Pentagon dat in verband wordt gebracht met de vermeende lekker Jack Teixeira.

Het hooggeclassificeerde document gaat niet alleen in op het gebruik van effectieve Russische tegenmaatregelen om de slimme bommen ondoeltreffend te maken, maar zegt ook dat in sommige gevallen technische problemen ertoe leiden dat ze niet ontploffen, bericht Tyler Durden.

In het kader van een defensiehulpprogramma van de regering-Biden is de Joint Direct Attack Munition-Extended Range (JDAM-ER) naar Oekraïne gestuurd om ongeleide bommen te veranderen in GPS-geleide “slimme bommen” die doelen op meer dan 80 km afstand kunnen raken.

Volgens Politico:

Een groter probleem is dat Rusland GPS-storing gebruikt om het richtproces van de wapens te verstoren, volgens de gegevens en een andere persoon die bekend is met de kwestie en niet tot de Amerikaanse regering behoort. Amerikaanse functionarissen geloven dat de Russische storing ervoor zorgt dat de JDAM’s, en soms ook andere Amerikaanse wapens zoals geleide raketten, hun doel missen.

“Ik denk dat er bezorgdheid is dat de Russen het signaal storen dat gebruikt wordt om de JDAM’s te sturen, wat een antwoord zou zijn op de vraag waarom deze munitie niet presteert zoals verwacht en hoe ze presteert in andere oorlogsgebieden,” zei Mick Mulroy, een voormalig Pentagon ambtenaar en gepensioneerd CIA officier.

Het document vermeldt dat “1.000 arming lanyards” werden goedgekeurd voor de Oekraïense strijdkrachten, wat suggereert dat meer dan 1.000 van de slimme bom-pakketten zullen worden verzonden.

Verre van de “game changer” te zijn waar Kiev op hoopte, falen ook andere belangrijke door de VS geleverde systemen. De uitgelekte Pentagon-documenten vermelden elders dat M270- en HIMARs-raketten worden gedwarsboomd door de Russische GPS-stoortactieken. Uit een aantal documenten in de stapel gelekte documenten blijkt steeds weer dat het Oekraïense leger in het algemeen te kampen heeft met munitie- en wapentekorten, ondanks de miljarden aan defensiehulp die door het Westen is gedoneerd.

  Soros, Gates, Rockefeller & Duits geld denktank onthult dat de anti-Russische propagandaoorlog faalt in India, China, Turkije en zelfs in de VS

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Operatie Z – Rusland heeft geen domme bommen, ze zijn allemaal naar school gegaanVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEerste Duitse Leopard 2A4 tank vernietigd door Oekrainse soldaten
Volgend artikelJanet Yellen stamelt zich door de-dollarisering verdediging in nieuw CNN-interview
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. “Uitgelekt document toont aan dat Amerikaanse slimme bommen falen in Oekraïne”.

  Amerikaanse gemiddelde IQ is ook niet meer van wat het eens geweest is, vooral de helft van de Amerikaanse kiezers is gewoon randdebiel links/liberaal. Sprak vaak een computer expert die veel in Amerika gewerkt heeft ook vertelde hij hoe veel Amerikanen niet weten welke staat naast de hunne heet, ook werd hij door zijn werkgever gevraagd om voorgoed in de States te wonen wegens het omslachtige gedoe van het vliegreizen, hij deed daar gelijk afstand van nemen, pracht kerel jammer dat ik hem niet meer zie, denk dat de corona periode grip op hem heeft gekregen.

  • Hebben de huidige volwassen amerikanen niet minimaal 54 vaccinspuiten ingespoten gekregen? Kan toch ook niet gezond zijn. Een op de zesendertig kinderen zijn nu autist.

 2. Dwaalsporen,
  Mogelijk was dit een tijdelijk project voor uitvoer depopulatie agenda en landjepik. Meer overzicht.
  Wordt nu aan gewerkt, dat ze het wel doen. -voor zolang nodig is- voor invasie.

 3. Medvedev noemde de ministers van Buitenlandse Zaken van de G7 “bedrieglijke wezens” na de aankondiging van kernwapens.

  Vicevoorzitter van de Veiligheidsraad van de Russische Federatie Dmitry Medvedev waardeerde de cynische verklaring van de ministers van Buitenlandse Zaken van de G7 die Rusland opriepen “de ontoelaatbaarheid van een nucleaire oorlog te bevestigen”, maar tegelijkertijd zwegen over de nucleaire bombardementen op Hiroshima en Nagasaki .

  “De ministers van Buitenlandse Zaken van de G7 riepen Rusland op om de ontoelaatbaarheid van een nucleaire oorlog opnieuw te bevestigen. En dit vreemde wezen Blinken gaf een parel uit dat de vernietiging van Hiroshima en Nagasaki het bewijs is van onmetelijk menselijk lijden. Tegelijkertijd noemde hij zijn land niet dat deze misdaad heeft begaan.

  Hier zijn de liegende wezens. Ze gebruiken kernwapens, maar bekeren zich niet.

  Ze zijn eindeloos hypocriet en liegen tegen zichzelf en anderen, maar ze zeggen dat ons land “valse informatie” over Oekraïne verspreidt.

  Ze eisen dat Rusland hen enkele garanties geeft over kernwapens, maar in feite zinspelen ze op een toekomstig nucleair conflict tussen ons land en de NAVO.

  En het speelt zich allemaal af in Japan. Waar honderdduizenden stierven door nucleaire bombardementen. Een land waarvan het leiderschap in wezen spuugt op de graven van hun door de Amerikanen vermoorde landgenoten. Wat een schande!” — schreef Medvedev in Telegram.

  – Russische lente

 4. ‘Uit een aantal documenten in de stapel gelekte documenten blijkt steeds weer dat het Oekraïense leger in het algemeen te kampen heeft met munitie- en wapentekorten, ondanks de miljarden aan defensiehulp die door het Westen is gedoneerd’.

  Tja, dat komt ervan als je president een zakkenvuller is.

 5. Kijk, dat heet nou: baas boven baas….
  USA en NATO hebben altijd geclaimed dat Rusland zo primitief en onontwikkeld is….
  maar allez; de Russen hebben begrepen dat als al de zware wapens die richtmiddelen hebben, functioneren met GPS data; dat als je de relevante satelieten “buiten spel”zet, of manipuleert, die wapens waardeloos zijn.

  Nou nog een beetje verder data manipuleren; zo, dat als ze denken op Russen te vuren, ze hun eigen stellingen onder vuur nemen….
  Dat zou prachtig zijn….
  ———————-
  Ze moeten nu toch wel zien dat overgave de enige optie is; zelfs een blind peerd kan dat zien….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in