Een rapport van 2016 van de New Century Foundation over ras en criminaliteitsstatistieken in de Verenigde Staten toont aan dat in het bijzonder zwarten, en ten tweede Hispanics, zeer oververtegenwoordigd zijn als daders van ernstige misdrijven. Als de Amerikaanse grote steden geheel blank zouden zijn, waren de misdaden zoals moord, verkrachting en roofoverval met ongeveer 90 procent gedaald.

Foto:  Chicago ghetto 1974 © John H. White / Wikimedia (CC0)

Wat verklaart het hoge niveau van de gewelddadige criminaliteit in de Verenigde Staten? In de eerste plaats is het vooral het toenemende aantal mensen met een achtergrond uit de derde wereld, Afrika, volgens het rapport.

Uit het rapport, gebaseerd op de officiële statistieken van de overheid, blijkt dat er dramatische verschillen zijn in criminaliteit tussen de verschillende raciale groepen in de Verenigde Staten. Aziaten zijn degenen die zich het best gedragen, gevolgd door blanken en vervolgens Hispanics. Zwarten hebben een bijzonder hoge criminaliteit. Dit patroon geldt voor vrijwel alle categorieën van criminaliteit en voor alle leeftijdsgroepen.

In 2013 was een zwart persoon zes keer meer geneigd om een moord te plegen dan een niet-zwart persoon en 12 keer meer bereid iemand van een ander ras te doden, dan hijzelf door een ander ras wordt vermoord.

Van de circa 660 000 geweldsdelicten in dat jaar waar zwarten en blanken bij betrokken waren, waren de daders in 85 procent van de gevallen zwart. Dit betekent dat een zwart persoon 27 keer meer kans maakt om een blank persoon aan te vallen dan vice versa, aldus het rapport. Een Hispanic maakt acht keer meer kans om een blank persoon aan te vallen dan andersom.

  Politieagent schiet meszwaaiende zwarte aanvaller dood: BLM rellen en plunderingen: "ongewapend 14-jarig zwart kind doodgeschoten" 

New York wordt vaak enthousiast beschreven als een spannende culturele smeltkroes. Maar de diversiteit heeft echter ook een donkere kant.

In 2014 zijn zwarte mensen in de metropool 31 vaker gearresteerd voor moord als blanke mensen, en Latijns-Amerikanen 12,4 keer meer. Voor de misdaad “shooting” – gedefinieerd als het afvuren van een vuurwapen dat iemand met een kogel treft – zijn er 98,4 keer zoveel zwarten dan blanken gearresteerd, en een Hispanic 23,6 keer.

Als alle bewoners van New York blank zouden zijn, zou het aantal moorden met 91 procent dalen, diefstal met 81 procent, en schietpartijen, “shooting”, met 97 procent, volgens de studie.

In een compleet blank Chicago zouden de moorden met 90 procent verminderen, verkrachtingen met 81 procent, en berovingen met 90 procent.

In 2015 had een zwart persoon 2,45 keer meer hoger risico dan een blanke om te worden doodgeschoten door de politie. Een Latijns-Amerikaan 1,21 keer meer.

Dat de verschillen berusten op het “discrimineren” van minderheidsgroepen door justitiële autoriteiten wordt in het rapport volledig verworpen. Uit slachtoffer en getuigenverhoren blijkt dat de politie gewelddadige criminelen uit verschillende lagen van rassen arresteert, in nauwe proportie tot het percentage niveau van de rasgroepen die de misdaden plegen.

Vorig artikelDe greep van Soros op het ECHR door Frans weekblad onthuld
Volgend artikelAfghaan verkrachtte 11-jarig meisje – Zweeds Hooggerechtshof: “Men kan alleen om bijzondere redenen uitwijzen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Onveiligheid door rassen vermenging cq multiculturele samensmelting is simpelweg georganiseerde moord op de blanke mensen. Toen vroeger na auto ongevallen veel autobestuurders met letsel van het stuur en raam werden binnengebracht kwam men met de verplichte veiligheids gordel. Logica….

  Om geen Polio te verspreiden werd de verplichte Polio inenting bedacht, net ls Tyfus en Difterie. Om meisjes te “beschermen” tegen baarmoederhals kanker moeten ze worden gevaccineerd…twijfelachtig met vraagtekens qua balans tussen nuttig en juist gevaarlijk om het netjes te houden….

  Vervolgens importeert de “elite” cq het drek der westerse mensheid verkrachters per bootlading die HIV en andere zeikten dragen naar hier….om te kunnen moorden en verkrachten. De pakkans/ wil tot aanhouding en kans op veroordeling is vrijwel nul….. Iemand Keulen al vergeten?

  Dus wat is de grens tussen preventief iets doen en alles kapot maken.
  Zelfbescherming is een misdrijf, dus om het heel duidelijk te zeggen: we worden opzettelijk geslachtofferd met als sanctie een strafblad als we ons al dan niet actief of passief hiertegen verzetten.

  De wereld waarin mens niet mens meer mag zijn maar tot dier word gedegradeerd. Idem met Corona en Lockdown, met politie die zich toegang verschaft tot woningen omdat er idem met bezoek is die niet daar woont……

  Gezien verandering via stembusgang een onmogelijkheid is geworden rest alle hoop op extreem geweld en hopen dat we het overleven, een andere keuzemogelijkheid is ons ontnomen. Dus in die optiek is de import van gewelddadig vee uit andere oorden misschien ook wel de sleutel tot verandering….

  …triest maar enkel extreem geweld kan dit omvolken nog omkeren. en dat geweld zal komen, juist van de geimporteerden…..

 2. De blanken hebben altijd aan de leiding gestaan met de evolutie waardoor er altijd meer beschaving is bij de blanken dan bij de andere. Andere rassen hebben altijd achterna gelopen en nu willen ze die vooruitgang bij de blanken teniet doen in Europa en Amerika met als politiek wapen ‘racisme’ en ‘godsdienstvrijheid’

 3. Praten over rassen theorieeen: voor de wappies onder ons : er is maar 1 Menselijk Ras op deze planeet.
  Daarbinnen kennen wij verschillende volkeren met hun eigen uiterlijkheden e.d. Het is triest en intreist om dit soort idioterie nog te horen/ lezen.
  De term ‘ beschaving’ is een containerbegrip. Idioten weten dat niet en kunnen het ook niet begrijpen.
  Voor hen die alleen naar Waltdisney’s tekenfilmpjes kijken, bier drinken, verslaafd zijn aan ‘voetbal’ en nauwelijks lezen; wiens ‘analyses’ niet verder komen dat Suske en Wiske en andere witte idioten, wil ik het volgende meegeven:
  Darwin was wit en ontwikkelde een theorie, dat ‘wij’ ( dus de witten) afstamden van de dieren(..). Aha, zie hier het dierlijk gedrag van degenen, die 2 Wereldoorlogen op hun naam hebben staan. Als wij in Nederland kijken naar al het voetbalgeweld : wie zijn hier de veroorzakers en daders? Juist ja: overwegend witte jongens ( en in mindere mate meisjes). De Pornografische Industrie in de VS-Europa is een product van de witte mens. Is dit dan jullie beschaving . Waar jullie vrouwen en dochters met dieren sex bedrijven? De huidige oorlogen ontstaan in de hoofden van zieke geesten( overwegend witte mannen in de top van de politieke ladder). Straks zien wij dit weer gebeuren bij Rusland – Oekraiene ( Poetin is wit) . Mooie beschaving van jullie. De witte man brengt de wereldvrede in gevaar. Als er dan een ‘ras’ is dat moet verdwijnen( allen naar de Maan in hun spaceshuttles en daar blijven !) zou de wereld er anders (vredelievender hebben uitgezien, en hadden wij vandaag geen COVID en opwarming van de planeet). HEBZUCHT en ANIMALE GULZIGHEID- dát is wat de witte mens drijft. Overal waar de witte mens verschijnt is er chaos en polarisatie. Hoe zo beschaving( of is dat jullie beschaving?). Dat zwarten meer neigen naar criminaliteit is een theorie die men niet meer gelooft: manipuleren met de statistiek is een vorm van bedrog om iets te verbergen. Benjamin D’Israeli schreef ooit: Er zijn 3 soorten leugens: LEUGENS- VERDOMDE LEUGENS EN STATISTIEKEN !. De wapenfabrieken zijn in handen van de witte mens. Waar is de witte mens bang voor? In de Bijbel staat er een uitspraak in Handelingen , waar de Schepper zegt: ” God heeft elk volk zijn tijd gegeven” !!!!!! Aan alles komt er een eind. Er is een tijd om te heersen, en een tijd om overheerst te worden…. Een tijd om te doden, en een tijd om gedood te worden. Van alle volkeren op deze planeet heeft alleen het zwarte ‘ Ras” 9 DNA- profielparen; de rest van de mensheid maar 6 ! Aan de racisten op deze site: Think about this( of snappen jullie het nog niet? Ik denk van niet, want de witte man gelooft in de evolutie theorie dat de mens van de apen afstamt. Geen wonder de apengeluiden die zij maken tijdens de voetbalwedstrijden: zij doen hun voorouders na ). De drugsmaffia in de VS-Europa is overwegend WIT( ZOALS OOK DE COKE)…. Dus aan al die racisten op dit forum: ik weet niet hoe hoog jullie IQ- is: maar uitgaande van de reacties komen jullie niet verder dan 28(..)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in