Een rapport van 2016 van de New Century Foundation over ras en criminaliteitsstatistieken in de Verenigde Staten toont aan dat in het bijzonder zwarten, en ten tweede Hispanics, zeer oververtegenwoordigd zijn als daders van ernstige misdrijven. Als de Amerikaanse grote steden geheel blank zouden zijn, waren de misdaden zoals moord, verkrachting en roofoverval met ongeveer 90 procent gedaald.

Foto:  Chicago ghetto 1974 © John H. White / Wikimedia (CC0)

Wat verklaart het hoge niveau van de gewelddadige criminaliteit in de Verenigde Staten? In de eerste plaats is het vooral het toenemende aantal mensen met een achtergrond uit de derde wereld, Afrika, volgens het rapport.

Uit het rapport, gebaseerd op de officiële statistieken van de overheid, blijkt dat er dramatische verschillen zijn in criminaliteit tussen de verschillende raciale groepen in de Verenigde Staten. Aziaten zijn degenen die zich het best gedragen, gevolgd door blanken en vervolgens Hispanics. Zwarten hebben een bijzonder hoge criminaliteit. Dit patroon geldt voor vrijwel alle categorieën van criminaliteit en voor alle leeftijdsgroepen.

In 2013 was een zwart persoon zes keer meer geneigd om een moord te plegen dan een niet-zwart persoon en 12 keer meer bereid iemand van een ander ras te doden, dan hijzelf door een ander ras wordt vermoord.

Van de circa 660 000 geweldsdelicten in dat jaar waar zwarten en blanken bij betrokken waren, waren de daders in 85 procent van de gevallen zwart. Dit betekent dat een zwart persoon 27 keer meer kans maakt om een blank persoon aan te vallen dan vice versa, aldus het rapport. Een Hispanic maakt acht keer meer kans om een blank persoon aan te vallen dan andersom.

FBI's kinderporno-rechercheur onderzoekt de Biden-clan

New York wordt vaak enthousiast beschreven als een spannende culturele smeltkroes. Maar de diversiteit heeft echter ook een donkere kant.

In 2014 zijn zwarte mensen in de metropool 31 vaker gearresteerd voor moord als blanke mensen, en Latijns-Amerikanen 12,4 keer meer. Voor de misdaad “shooting” – gedefinieerd als het afvuren van een vuurwapen dat iemand met een kogel treft – zijn er 98,4 keer zoveel zwarten dan blanken gearresteerd, en een Hispanic 23,6 keer.

Als alle bewoners van New York blank zouden zijn, zou het aantal moorden met 91 procent dalen, diefstal met 81 procent, en schietpartijen, “shooting”, met 97 procent, volgens de studie.

In een compleet blank Chicago zouden de moorden met 90 procent verminderen, verkrachtingen met 81 procent, en berovingen met 90 procent.

In 2015 had een zwart persoon 2,45 keer meer hoger risico dan een blanke om te worden doodgeschoten door de politie. Een Latijns-Amerikaan 1,21 keer meer.

Dat de verschillen berusten op het “discrimineren” van minderheidsgroepen door justitiële autoriteiten wordt in het rapport volledig verworpen. Uit slachtoffer en getuigenverhoren blijkt dat de politie gewelddadige criminelen uit verschillende lagen van rassen arresteert, in nauwe proportie tot het percentage niveau van de rasgroepen die de misdaden plegen.

3 REACTIES

 1. Onveiligheid door rassen vermenging cq multiculturele samensmelting is simpelweg georganiseerde moord op de blanke mensen. Toen vroeger na auto ongevallen veel autobestuurders met letsel van het stuur en raam werden binnengebracht kwam men met de verplichte veiligheids gordel. Logica….

  Om geen Polio te verspreiden werd de verplichte Polio inenting bedacht, net ls Tyfus en Difterie. Om meisjes te “beschermen” tegen baarmoederhals kanker moeten ze worden gevaccineerd…twijfelachtig met vraagtekens qua balans tussen nuttig en juist gevaarlijk om het netjes te houden….

  Vervolgens importeert de “elite” cq het drek der westerse mensheid verkrachters per bootlading die HIV en andere zeikten dragen naar hier….om te kunnen moorden en verkrachten. De pakkans/ wil tot aanhouding en kans op veroordeling is vrijwel nul….. Iemand Keulen al vergeten?

  Dus wat is de grens tussen preventief iets doen en alles kapot maken.
  Zelfbescherming is een misdrijf, dus om het heel duidelijk te zeggen: we worden opzettelijk geslachtofferd met als sanctie een strafblad als we ons al dan niet actief of passief hiertegen verzetten.

  De wereld waarin mens niet mens meer mag zijn maar tot dier word gedegradeerd. Idem met Corona en Lockdown, met politie die zich toegang verschaft tot woningen omdat er idem met bezoek is die niet daar woont……

  Gezien verandering via stembusgang een onmogelijkheid is geworden rest alle hoop op extreem geweld en hopen dat we het overleven, een andere keuzemogelijkheid is ons ontnomen. Dus in die optiek is de import van gewelddadig vee uit andere oorden misschien ook wel de sleutel tot verandering….

  …triest maar enkel extreem geweld kan dit omvolken nog omkeren. en dat geweld zal komen, juist van de geimporteerden…..

 2. De blanken hebben altijd aan de leiding gestaan met de evolutie waardoor er altijd meer beschaving is bij de blanken dan bij de andere. Andere rassen hebben altijd achterna gelopen en nu willen ze die vooruitgang bij de blanken teniet doen in Europa en Amerika met als politiek wapen ‘racisme’ en ‘godsdienstvrijheid’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here