Prefeitura Campinas / Wikimedia / (PDM 1.0 DEED)

De gevaccineerden zullen binnenkort met honderden miljoenen beginnen te sterven volgens het Britse parlementslid Andrew Bridgen die onthulde dat een hoge minister hem details heeft verteld over het plan om turbokanker te gebruiken om de bevolking te ontvolken, bericht Thepeoplesvoice.

[Disclaimer – Dit gebeurt, maar absoluut niet op de schaal van “honderden miljoenen.”]

Volgens Bridgen vond het incident plaats in de theesalon van de Houses of Parliament in Westminster, waar de niet bij naam genoemde hoge minister hem vertelde dat hij “snel dood zou gaan aan kanker” omdat hij misleid was om het vaccin te nemen tijdens de lockdown.

“U kunt zeggen wat u wilt,” zei de minister tegen Bridgen. “Het maakt niet uit. U bent ingeënt. Binnenkort bent u dood aan kanker.”

Andrew Bridgen is sinds 2010 parlementslid voor North West Leicestershire. Hij is een prominente stem geworden in de strijd tegen globalistisch autoritarisme in het Verenigd Koninkrijk en protesteert tegen Covid vaccinmandaten, lockdowns en maskermandaten.

Bridgen’s tijdige waarschuwing over de explosief stijgende sterfte aan kanker als gevolg van mRNA-vaccins komt op het moment dat werknemers van Pfizer beginnen te vertellen over de zwendel.

  Waarom men zich niets moet aantrekken van wat anderen denken

Turbokanker zal de komende jaren het leven eisen van honderden miljoenen, zo niet miljarden mensen, volgens een insider van Pfizer die waarschuwt dat iedereen die gevaccineerd is met mRNA een wandelende, pratende tijdbom is die op ontploffen staat te wachten.

Volgens deze insider was de Covid-pandemie en de uitrol van mRNA een tientallen jaren durende operatie, met het uitdrukkelijke doel om mensen opzettelijk te verwonden, verminken en doden.

Maar het wordt nog erger. De uitrol van het mRNA staat nog maar in de kinderschoenen. De zieke en verdraaide griezels die verantwoordelijk zijn voor de enorme piek in turbokankers zullen nu enorme financiële voordelen opstrijken door de hele wereld te dwingen zich te laten vaccineren tegen het probleem dat zij in de eerste plaats hebben veroorzaakt.

De globalistische elite gebruikt de farmaceutische industrie om de grootste misdaad tegen de mensheid in de geschiedenis uit te voeren, en zoals gewoonlijk zijn ze vastbesloten om hun verdorven agenda in het volle zicht te verbergen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Toparts waarschuwt dat ’turbokanker’ veroorzaakt door mRNA miljoenen mensen kan dodenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWat wist de CIA en wanneer wisten ze het?
Volgend artikelBill Gates: “Ik zal aangenaam verrast zijn als ik in de hemel beland…”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

56 REACTIES

 1. Wat mij meer zorgen baart is dat shedding waardoor wij als ongevaccineerden ook gevaar lopen en natuurlijk al die chemtrails. God mag weten wat dat allemaal met ons systeem doet op lange termijn. Nu begreep ik dat onder andere NAC (N-Acetyl-Cysteïne) en Glutathion effectieve supplementen zijn om je lichaam weer te reinigen

  • Voor wat betreft chemtrails raad ik aan het artikel in Gezond Verstand nummer 46 te lezen, kan je gratis lezen via deze link: https://gezondverstand.eu/2022/07/22/zomeractie-2022-gratis-editie/
   De vliegtuig sporen zijn gewoon waterdamp dat bevriest in de hogere luchtlagen. Daarmee ontken ik niet dat er chemicaliën worden gespoten, maar niet op de grote schaal van b.v. de burgerluchtvaart. We moeten wel dingen gescheiden houden, niet ieder vliegtuigspoor in de lucht is een chemtrail. verre van dat. Lees het artikel, het is 100% waarheid.

   • Juist Simon, eindelijk iemand met hersens die gewoon kan nadenken, volgens vele hier halen we de zomer niet eens… de alu hoedjes kunnen weer terug in de kast!!! Ik ben als piloot verantwoordelijk voor mijn machine en de passagiers daar zit echt niemand mee te klote!! Het verbranden van kerosine is heus geen puur onschuldig waterdamp maar op die hoogte is het “giftige effect “te verwaarlozen!!! We gaan de zomer gewoon halen

    • Het onderhoudspersoneel is verantwoordelijk voor de technische aspecten van de “machine” en wat er in de kerosine bijgemengd is of wordt heb jij als piloot niet de minste kennis van of zeggenschap over.

     We zijn jaren geleden van turboreactors beland bij turbofans en vervolgens zgn High Bypass turbofans die nog veel minder con-trails (condensation trails) veroorzaken dan de oude turbines. Alle condens die op grote hoogte ijs wordt sublimeert in hooguit enige minuten en wordt dus onzichtbaar. Alles wat langer, soms wel dagenlang, blijft hangen is het gevolg van chemicaliën met veelal zware metalen en dus enorme hoeveelheden condensatiekernen die niet in de lucht thuishoren.

     De meeste piloten hebben niet de minste notie van het fenomeen geo-engineering en de daarbij behorende cloud-seeding en andere methoden ten dienste van… wat TPTB ook maar voor ons in petto hebben.

     Ga jezelf alsjeblieft gedegen informeren op de site van Dane Wigington die al decennia lang onderzoek doet:

     https://www.geoengineeringwatch.org/
     https://www.geoengineeringwatch.org/the-contrail-lie/

     De regering van Spanje heeft onlangs zwart op wit toegegeven dat ze al jaren op grote schaal aan geo-engineering doen. De paar militaire vliegtuigen die Spanje bezit zijn bij lange na niet voldoende voor dit doel en het moet dus wel duidelijk zijn dat ook de burgerluchtvaart ingezet wordt zonder dat het vliegend personeel daarvan op de hoogte is.

  • Klopt, er is meer om de rotzooi uit je lijf te halen en te voorkomen….kijk op wwwpuurbloed.nl en lees je in…
   Zink,vitamine c, d3 en nog veel meer…quercetine etc..etc.. er is genoeg om je te beschermen.

   • Quercetine (zeer goede fytonutriënt_ inderdaad. Daar heb ik ook twee potjes van. Het is goed dat we ons tezamen met die andere middelen kunnen wapenen tegen al die chemische meuk die op ons wordt losgelaten.

  • NAC wordt in t lichaam omgezet in glutatione dus dat scheelt weer een supplement. Ivermectine en laag gedoseerde nicotine pleister helpt ook om gifmoleculen uit receptoren weg te jagen. Plus t rijtje van politiek profeet..elk glas water aanlengen met vers citroensap..voor leverondersteuning.

   • Ivermectine dat is waar ook net als HCQ. Altijd handig om daar een voorraadje van in huis te halen. Als Hugo het clowntje en de rest van die OMT charlatans zegt dat het niet werkt weet je juist zeker dat het supergoed werkt. Bij deze lieden moet je altijd het omgekeerde denken.

  • Beste Nehemia,

   Als ik zo vrij mag zijn raad ik je aan om je alleen zorgen te maken waar je (allicht) wat aan kan doen. Je zorgen maken over dingen waar je niets aan kan doen leid alleen maar tot stress en dat is slecht voor je gezondheid.

   Ik heb geen medische achtergrond maar ik denk dat mijn logica je misschien kan helpen om je wat minder zorgen te maken. Iets dat gezond is dus doe ik mijn best.

   Shredding vind ik nog steeds een bijzonder verhaal. Als ik het goed begrijp wordt die mRNA in de bloedbaan gespoten en komt daardoor in al je organen. Je immuun systeem zou mRNA meteen vernietigen als het niet was verpakt in de injectie met een soort vetbolletjes. Daarom kan het in die mensen hun DNA terecht komen. Dan gaan ze het spike eiwit produceren in hun lichaam.

   Hun immuun systeem, zolang het bestaat, zal er alles aan doen om de mRNA getriggerde spike eiwitten te neutraliseren en dat faalt op een gegeven moment als we de tegendraadse wetenschappers mogen geloven. Dan sterft die persoon.

   We weten ook dat shredding gebeurt via het lichaam van de geinjecteerde. Longen zijn beschermd. Ik weet niet of uitademen ook gefilterd wordt door een lichaam. Het stoot doelbewust bepaalde dingen uit en ademt vervolgens dingen in die het ook filterd. Ik zou het knap vinden als de spike proteine zomaar wordt opgenomen om uit te ademen.

   Vervolgens moet zonlicht, verdunning door luchtstromen etc overwonnen worden door dat spike proteine. Dan adem je het in. Dan treed jouw immuun systeem in werking. He, wat is dat, ken ik niet en vernietig het. mRNA moest beschermd worden om cellen in te kunnen. Dat heeft de spike proteine niet. Oh, en je bloed moet het ook nog eens opnemen uit je longen.

   Wat gaat die proteine doen als ie er al doorkomt? Kan je DNA, cellen etc niet aanpassen zoals ik het begrijp. Ik kan niet uitsluiten dat het schade veroorzaakt zoals fietsen achter een paar optrekkende diesel trucks.

   Waar ik uit voorzorg wel rekening mee hou is dat ik geen bloed transfusies wil van geinjecteerde mensen. Ga ik liever dood. Wat ik ook niet doe is intiem zijn met geinjecteerden uit voorzorg. Maar ademen en handschudden geven mij geen zorgen over schredding. Zeker niet omdat er nu zoveel reclame wordt gemaakt om je er tegen te beschermen maar voor een prijs uiteraard.

   Ik sluit het niet uit want nogmaals, ik ben niet medisch geschoolt. Echter, ik vind het heel bijzonder allemaal. Doet me denken aan de bs trigger in mij mbt corona. Nee, we kunnen een ”luchtweg virus” écht niet identificeren in restaurants, werkplekken, musea etc waar mensen ademen maar WEL in het rioool! Verdund door regen, douchen, wassen, peopen, etc ja, daar zien we het echt wel.

   Verdeel een heers is mijn oordeel (tussen geinjecteerden en niet geinjecteerden)

   Wat betreft chemtrails of hoe ze ook wil noemen ben ik het eens. Ik kan me nog goed herrinneren dat ik op een terrasje zat met een vriend (en was nog nat achter mijn oren) en ik het met eigen ogen zag. Daarna nog heel veel vaker en snapte niet hoe het mij kon zijn ontgaan.

   Als je je daar zorgen over wil maken prima en terecht maar nogmaals, ik ben er geen expert in.

   In mijn optiek moet je je echt zorgen maken over dingen waar je denkt invloed op uit te kunnen oefenen of er op zijn minst aan bij wil en kan dragen om het op te lossen. Dane Wigington is een gewelig begin om climate engineering te onderzoeken. Het is niet alleen chemtrails. Hij is dit, volgens eigen zeggen, begonnen omdat de natuur wat zijn eigendom is & inmiddels ook was begon te sterven. Het ergste vond hij de kikkers die stierven. Hij zwom in zijn meer als de kikkers kwaakte op voorspelbare momenten en realiseerde zich dat het meer minstens ook het eigendom van de kikkers was.

   Hopelijk heb je hier wat aan.

   • Wellicht valt het ook allemaal wel mee met dat shedding, maar het is sowieso altijd handig om je lichaam af en toe een gezondheidsboost te geven. Over shedding gaan veel berichten rond en sommige artikelen hebben het erover dat ook bij ongevaccineerden vervuiling heeft opgetreden aan de hand van bloedmonsters. We worden echter bedolven onder een veelvoud van informatie dus is het altijd lastig in te schatten in hoeverre het echt waar is.

    In ieder geval is het lichaam geprogrammeerd om zichzelf te helen dus wat dat aangaat staan wij als ongevaccineerden veel beter in de wedstrijd dan degene die de spuitjes hebben genomen.

   • Shredding… is niet het zelfde als shedding. Misschien beter de waarschuwingen voor shedding in de documentatie van Pfizer lezen dan hier een verhaal van jouw gedachtenspinsels op te schrijven waar niemand wat mee opschiet.

    Shedding is een realiteit, en nog veel linker dan we denken. Natuurlijk zijn de veilige (en onveilige) drempelwaarden voor elk organisme en dus elk mens anders. Waar de een doodziek van wordt heeft een ander mogelijk totaal geen last van.

  • Ook zeoliet, dennennaaldenthee, D3, zink, selenium, intermittent fasting, C, mariadistel, zwarte komijnzaadolie/ivermectine, quercetine etc et

  • Zo werkt het niet
   Voorbeeld :
   – hard drugs verslaafden en
   – hiv/aids geinfecteerden
   Beide groepen bestonden ooit uit een 50.000 personen
   En vertrokken geruisloos uit de samenleving.

   Geen waterval maar wegsmelten

   • HIV bestaat niet, AIDS is de dodelijke ziekte veroorzaakt door de anti-HIV medicijnen, net als dat long-covid meestal wordt veroorzaakt door de prikjes.

 2. Nehemia, Brits parlementslid onthult dat “gevaccineerde binnenkort allemaal zullen sterven aan Midazolam GIF turbokanker” GIF ROTZOOI van PFIZER Dus u bent gewaarschuwd

  • Midazolam en Remdesivir (hoi dr Fauci) zijn uiterst toxische middelen die vaak tot orgaanfalen leiden. Deze middelen hebben ze in ziekenhuizen aan Covid19 patiënten gegeven wat tot een explosie van extra doden had geleid in combinatie met de ventilator en onthouding van voedsel. Talloze patiënten zijn moedwillig in ziekenhuizen vermoord mede omdat hier een financiële perverse prikkel stond. Voor elke Covid-dode konden de ziekenhuizen een flink bedrag claimen. Hierdoor konden ze de spuitjes natuurlijk ook beter slijten bij het grote publiek. De angst zat er goed in.

 3. Ik denk dat de man gewoon blufte. Om hem het zwijgen op te leggen. Angstporno gebruiken om iemand lam te leggen. Dat de gifpeik schade aanricht wisten we allang.

 4. Ik geloof er niets van dat alle gevaccineerden binnenkort sterven aan turbo kanker om verschillende redenen: 1. Er zal een significant gedeelte van de prikjes gewoon placebo zijn omdat de productie het niet bij kon houden en ze gewoon een zoutoplossing als dure mRNA “vaccin” uitleverden. Dus die gelukkigen hebben niks te vrezen. 2. De mRNA dosis had een enorme spreiding, sommige batches hadden weinig, sommigen veel. Heb je pech en zat je in de laatste kategorie dan inderdaad kan die turbokanker je vroegtijdig hemelen. Maar wat men niet snapt is dat het menselijk lichaam zoveel verdediging heeft tegen al die rotzooi, veel meer en groter dan gedacht zal het wel meevallen met al die turbokanker. Niettemin zullen er significante hoeveelheden mensen vroegtijdig overlijden, maar -by far- niet alle gevaccineerden. En dat is maar goed ook eigenlijk.

  • Dus jij denkt dat het magische goedje zoals het narratief in de MsM je moest doen geloven een experimenteel mRNA vaccinatie betrof? Nope deze serums lagen allang klaar (jaren) voor de grote depopulatie in het westen. Helaas…

   Voor wat betreft Chemtrails, deze bestaan en vliegtuigen met hun transponder uit stijgen op vanuit o.a. Rammstein vliegtuigbasis om een milky waas over ons te leggen waar de zon niet doorheen komt. Vroeger voornamelijk s’nachts maar ze hebben haast en dikke schijt en dit zijn zeker geen contrails. Helaas…

   • 🎯 kijk omhoog en je ogen vertellen je alles, of je nou een leek bent of niet!
    Wat betreft die mrna bende.. volgens Ronald Bernard zijn er 3 varianten geprikt, namelijk een zoutoplossing, een “milde” variant, en een dodelijke variant. Ik heb geen idee of dit klopt maar ik vind het wel zeer aannemelijk

   • Onzin, met 10.000 liter maximaal (benodigde Tanks, en sproei installatie dit onder opstijggewicht )is het sprayen van een volume dat jij kan zien.. al op als het vliegtuig boven Venlo is!!! De hoedjes mogen weer af!

    • Als jij toch eens wakker word krijg je de shock van je leven..ik begrijp echt wel dat je vanuit vakkennis praat, daar twijfel ik niet aan. Ik vrees alleen dat je zo verschrikkelijk gebrainwashed bent, dat je zelf het toegeven van overheden dat ze overal chemtrails en cloudseeding toepassen, in de msm verkondigd notabene, niet zal geloven, want jij hebt immers gelijk als piloot…

     • VakONkennis zal je bedoelen. 🙂 4 piloten in ons gezin, captains, net afgezwaaid of vlak daarvoor.
      Ze zijn alle 4 doodziek van de eigenwijze slecht opgeleide jonge piloten van de laatste jaren. Grote bek, oliedom, behoorlijk incompetent en bovendien veel te vaak ook nog geprikt. Levensgevaarlijk met dat soort sukkels op de bok. De komende jaren zullen er helaas veel luchtvaartongevallen gaan plaatsvinden.

 5. De gifprik doet wat het beoogde….gif prikken…dus de dood als eindresultaat….de een eerder dan de ander…geen mens is hetzelfde en de reacties op gif dus ook niet….uiteindelijk gaan alle geprikten gewoon dus DOOD.

 6. Er is duidelijk sprake van een oversterkte in Vrijwel alle landen van de wereld. Dat is inmiddels wel duidelijk. Een goed YouTube kanaal hierover is die van Dr John Campbell.
  Laat mij ook opvallen is dat het de laatste jaren zoveel ambulance oproepen zijn, waar ik woon is een woonplaats van 100.000 inwoners en de ambulance rijdt gemiddeld een keer per uur uit dat is erg veel.

 7. De godganse dag..sirenes Antwerpen… schapen die blaten..ik heb geen medelijden.. daarvoor is er teveel gebeurt..ze zouden mij vermoord hebben, zoals vele anderen én ze zouden er voor juichen.. schandpaal zouden ze leuk hebben gevonden..in een supermarkt of Natuurwinkel zelf’s..vergeet niet dat wij de melaatsen waren hé.. pure haat was het… Puur Bloed 🩸💪 is het 🤗💪

  • Zo is het maar net Raphael. Ook ik vergeet en vergeef niet. Laat ze maar afsterven die zogenaamde goede mensen….BAH

   • Wat mij betreft mogen ze ook barsten, zo netjes waren ze niet naar de ongevaccineerden.

    Ik haat ze niet, ze mogen alleen van mij kapot vallen. En dan heb ik het over de mensen die het allemaal wel goed vonden dat er vaccininatieverplichting zou worden opgelegd. Nooit en te nimmer laat ik mij verkrachten. En als ze het proberen komen er een paar s’avonds niet thuis voor de gehaktballen.

  • Inderdaad, ze zouden de ongevaccineerden vermoord hebben, en gejuicht hebben als ze afgevoerd werden. De mens is slecht, heel slecht. De overheid stel ik aansprakelijk, wanneer wordt er eindelijk recht gesproken! Smartengeld voor het ons, als ongevaccineerden, aangedane leed is toch wel het minste wat vanuit overheidswege aan ons uitbetaald zou moeten worden.

 8. Voor mij DUIDELIJK BEWIJS,waar ik woon op n dames hofje uit 1640 ,over buurman REMBRANDT , 28 Dames, 27 geprikten , men valt, GRIEP, daarvoor nooit wat , 2 overl turbokanker, VRESELIJK om ze ZO te zien………………….en ik, behoudens mijn zijn én de tia, NOOIT ZIEK. ook ONGEPRIKT. lmao, Grt Anjo Brendel, lees jullie graag, Speciaal GREET.

 9. Ik maakte vroeger chemtrail filmpjes en toen deelde buienradar nog de hoeveel fijnstof en allemaal andere waardes op de site . Dit had ik toen nog erns onderbouwt en een chemtraildag met een gewone dag vergeleken met grafieken en alles er bij. Overduidelijk. De week daarna alle info en grafieken van buienradar af. Toeval?

 10. In mijn familie zijn de gevaxd. Nu bijna allen ziek.
  Gaande van Turbo kanker, pijn in benen, astma en andere long problemen, enz. Een tijdje was het kalm, nu iedere dag opnieuw komen er ambulances voorbij gereden, voornamelijk in de vroege ochtend hier.
  Zelf niet geprikt, maar wel reeds 2 maand last van keelontstekingen. Iemand met soortgelijke ervaring?

  • Klopt. Hetzelfde in mijn familie en kennissenkring.
   Al 14 mensen zien sterven na de vaccinatie.
   Ikzelf ben al 20 jaar niet ziek op erfelijke hartaanvallen na dan.
   Maar sinds pas ook last van een lange keelontsteking en pijn in aanhechtingen.
   Ben niet gevaccineerd, maar moet wel medicijnen innemen. Misschien dat daar ook mee wordt gerommeld.

   • klopt ook langdurige keelpijn maar ik moet noodgedwongen steeds naar het ziekenhuis en iedereen loopt daar hoestend rond!
    In de wachtzaal is me ook opgevallen hoe kortademig de meesten daar zijn(hun borstkas gaat twee a drie keer sneller op en neer).
    Hun lichaam is aan het vechten om het zuurstof naar de longen te krijgen en het hart maakt overuren!

 11. Als het zo is dat mensen in Nederland zich door dwang en druk door hun werkgever hebben laten vaccineren, begrijp ik niet dat zij dit hebben gedaan. Met de vaccinatiebrief van het ministerie van WVS in de hand hadden zij de werkgever erop kunnen wijzen dat het vaccineren NIET verplicht is en daarom niet ontslagen kunnen worden, als hier sprake van zou zijn.
  Gevaccineerden hadden beter moeten nadenken.
  Zoals alle medicijnen en vaccins is een bijsluiter wettelijk verplicht. Bij afwezigheid, ga na, vraag, onderzoek: Wat zit erin en wat zijn de bijwerkingen voor een weloverwogen keuze.

 12. Ik hoop het niet maar ben bang van wel Benning.. ieder medicijn is ontworpen om de symptomen te bestrijden, niet om te genezen. Sterker nog, lees maar de bijsluiter bij welke klachten dan ook, vaak zijn de bijwerkingen van het “behulpzame” medicijn gelijk aan de klachten! Geneesmiddelen is dan ook de grootste misleidende term die je maar kunt bedenken.. evengoed verlichten er natuurlijk zat medicijnen wel je klachten, vaak de goedkoopste op de markt zoals paracetamol.. ik twijfel zelfs aan hun uitspraak over jouw erfelijke hartfalen, gewoon omdat ze veel verdienen aan zware klachten

 13. Het valt mij ook erg op dat msm laatste tijd met berichten komt over allerlei (mogelijke) oorzaken voor lichamelijke aandoeningen of sterfgevallen.
  Men gebruikt dan bepaalde ziektes, kruiden of medicijnen als oorzaak voor deze gevolgen die heel veel overeen komen met de gevolgen die wij zien bij mensen die geprikt zijn….Volgens mij zijn deze benoemde (mogelijke) oorzaken gewoon DEKMANTELS om de schapen van de waarheid af te houden…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in