De heilsbeloften in het kader van de wereldwijde Corona-vaccinaties, volgens welke gevaccineerden op perfide wijze hun grondrechten zullen terugkrijgen, zullen waarschijnlijk een voorspelbare illusie blijken te zijn. Want deze herwonnen rechten en vrijheden zullen slechts tijdelijk zijn en zullen afhangen van de willekeur van de staat. Dankzij verschillende virusmutaties zal de gewillige burger zich in de toekomst meerdere malen per jaar moeten laten inenten om weer aan het sociale leven te mogen deelnemen (als hij de inentingen overleeft), dit is nu officieel bevestigd door CNN.

Beperkte vrijheden voor gevaccineerden

Onder de kop “CDC gives limited freedoms to fully vaccinated” legt de Amerikaanse mediagroep uit dat er nu een catalogus is van maatregelen van de “Centers for Disease Control and Prevention” in de VS, waarin wordt bepaald wat mensen mogen doen als ze volledig zijn gevaccineerd tegen het Coronavirus, bericht Unser Mitteleuropa.

En dat betekent vooral dat men zich moet blijven houden aan alle mogelijke Corona-maatregelen en richtlijnen – ondanks de zogenaamd beschermende vaccinatie, die een “nieuw normaal” mogelijk zou moeten maken.

Zo mogen gevaccineerden niet-gevaccineerden slechts op zeer kleine schaal ontmoeten, en moeten zij mondkapjes dragen en sociale afstand blijven houden. Ook de quarantaine blijft slechts gedeeltelijk achterwege voor gevaccineerden, omdat zij in de toekomst gedurende 14 dagen onder “toezicht” zullen staan. Ten slotte wordt gevaccineerden aangeraden zich regelmatig te laten testen op Covid-19 als zij symptomen van de ziekte vertonen, grote groepen mensen te vermijden en zich, indien vaccins beschikbaar zijn, ook regelmatig tegen de mutaties te laten vaccineren. En, reizen moet nog steeds vermeden worden!

  Prikspijt: Duizenden op Twitter "Betreuren vaccinatie" - "Bijwerkingen erger dan COVID"

Conclusie:

“So, the vaccinated can’t yet throw a big end-of-the-pandemic party or hang out over cocktails at a crowded bar.”

Verplichte tests en mondkapjes voor gevaccineerden

In Europa zal het Coronavaccin waarschijnlijk ook niet de beloofde vrijheden brengen. In Oostenrijk bijvoorbeeld moeten gevaccineerden nog steeds een Coronatest ondergaan als zij bijvoorbeeld naar de kapper willen gaan, of mondkapjes dragen waar dat verplicht is.

De officiële reden die door het Ministerie van Volksgezondheid wordt gegeven, is dat zij niet zeker zijn van de doeltreffendheid van de vaccins wegens het gebrek aan wetenschappelijke studies (!), met name betreffende de besmetting van anderen met het virus.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

5 vragen om aan je vrienden te stellen die van plan zijn het Covid-vaccin te nemen

Vorig artikelWaarom ik een “Covid Ontkenner” werd
Volgend artikelDe situatie in Israël toont aan hoe riskant de Covid-vaccinaties zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Ze zullen smoesjes en maatregelen uit hun mouw blijven schudden. Worden we nou eindelijk wakker en schoppen we alle veroorzakers achter slot en grendel? Zolang alle schapen die absurde maatregelen maar blijven opvolgen komen we hier niet uit. Genoeg is genoeg!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in