Nu zelfs een deel van de mainstream media bericht dat de covid-19 injecties dodelijk zijn, dat zij ongeveer 150 potentieel ernstige bijwerkingen hebben veroorzaakt en dat zij aan vele duizenden mensen het leven hebben gekost, is het de moeite waard om eens goed te kijken naar de artsen die de injecties hebben gegeven, schrijft Dr. Coleman.

De meeste van die artsen hebben de prikken gegeven zonder de gevaren goed uit te leggen en zonder de patiënten, die per slot van rekening aan een experiment deelnamen, goed te monitoren.

Artsen hebben een lange, trieste geschiedenis van het uitvoeren van experimenten op patiënten. Tijdens de Tweede Wereldoorlog testte het Pentagon mosterdgas op Amerikaanse soldaten en in de jaren 1960 werd Agent Orange getest op gevangenen.

Maar de laatste decennia zijn zelfs de Amerikaanse militairen veel voorzichtiger geweest bij het testen van nieuwe producten.

Zo heeft het Pentagon tijdens het Servische conflict in de jaren ’90 toestemming van de FDA gekregen voordat het de troepen een experimenteel vaccin tegen door teken overgebrachte encefalitis aanbood. Alleen soldaten die het vaccin wilden, kregen het.

Elk nieuw vaccin dat is geproduceerd, werd getest (hoewel meestal niet afdoende) en de personen die aan de tests deelnamen werden altijd op de hoogte gebracht van de mogelijke bijwerkingen – en verteld dat zij deelnamen aan een experiment.

Dat veranderde allemaal met de covid-19 injecties.

Deze injecties waren, en zijn nog steeds, experimenteel.

De patiënten hadden gewaarschuwd moeten worden dat de prikken experimenteel waren, en zij hadden gewaarschuwd moeten worden voor alle mogelijke bijwerkingen.

  Health Canada bevestigt aanwezigheid van niet-gerapporteerd kanker-DNA in Covid-vaccins

De gevaren van de covid-19-prikken zijn in 2020 goed gedocumenteerd. Ik heb verschillende video’s gemaakt waarin ik uitlegde wat precies de risico’s waren. Ik noemde myocarditis en bloedproblemen als duidelijke risico’s.

Hier zijn links naar twee van de waarschuwingsvideo’s die ik gemaakt heb:

Covid-19 vaccine possible side effects” – gemaakt op 8 december 2020

Urgent News about the covid-19 vaccine” – gemaakt op 20 december 2020

Maar de meeste artsen negeerden het bewijs en lieten hun patiënten op drie manieren in de steek.

Ten eerste hebben zij verzuimd de patiënten te waarschuwen dat zij aan een experiment deelnamen.

Ten tweede hebben zij verzuimd de patiënten te waarschuwen voor de mogelijke gevaren. Patiënten moeten altijd van de gevaren op de hoogte worden gebracht – anders kunnen zij geen geïnformeerde toestemming geven om zich te laten prikken of behandelen. Geen chirurg zal een patiënt opereren zonder zijn toestemming. Geen enkele dokter zou een vaccin, van welke aard ook, mogen geven zonder geïnformeerde toestemming te krijgen. Maar de artsen hebben hun patiënten niet over de gevaren ingelicht. En zij kregen niet de juiste toestemming. Zij overtraden de medische regels en zij overtraden de wet.

Ten derde verzuimden de artsen hun patiënten te monitoren nadat zij geprikt waren. Een tijdlang werd in het Verenigd Koninkrijk tegen patiënten die een prik hadden gekregen gezegd dat zij 15 minuten moesten wachten voordat zij weggingen, voor het geval zij een anafylactische shockreactie hadden. Maar uiteindelijk werd zelfs dit opgegeven. Er werd geen controle op lange termijn gedaan. De artsen leken niet geïnteresseerd in het feit dat zij duizenden patiënten doodden en verwondden.

  Plotseling en onverwacht: sterfgevallen worden een Twittertrend

Op 2 februari 2021 – meer dan een jaar geleden – heb ik een video gemaakt, getiteld “Doctors and Nurses Giving the Covid-19 Vaccine will be tried as War Criminals.

Druk nu op de link als u de video wilt bekijken.

Er bestaat geen twijfel meer over dat de covid-19 prikken dodelijk en ongelooflijk gevaarlijk zijn. Het is niet overdreven om ze als vergif te omschrijven.

Artsen die de covid-19 prikken gaven of aanraadden, moeten worden aangegeven bij hun vergunningverlenende instantie (in het VK is dat de General Medical Council) en zij moeten hun vergunning verliezen.

En die artsen moeten gearresteerd, berecht en gevangengezet worden.

Omgekocht met enorme honoraria, hebben zij hun patiënten in de steek gelaten, hebben zij de beroepsgroep in de steek gelaten en hebben zij de samnleving in de steek gelaten.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het is tijd om doodsbang te zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr. Vernon Coleman: Wordt uw land geleid door een Psychopaat?
Volgend artikelDe voedselrellen van 2022 zijn al begonnen… ze zullen zich wereldwijd verspreiden… nieuwe info over schaarste van voedsel, mineralen, telecomapparatuur en meer
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Goeden middag.
  Ik werk in de zorg en zou mijn collega,s die al die ouderen hebben geprikt met dat gif zo aangeven, ik zou nog persoonlijk helpen ook om dat tuig af te voeren. Eerst maar eens zorgen dat dit wettelijk kan. Als dit gaat gebeuren dan geef ik mij op dit uit te voeren.

 2. De meeste Nederlandse artsen zijn gehersenspoeld. Gehersenspoeld door Balkenende, Hoogervorst en de zorgverzekeraars. Het moet zo goedkoop mogelijk als het moet over lijken, want er moet geld verdient worden aan zieken en hulpbehoevende. En altijd is de zwakkere de klos. Nog 200.000 patiënten wachten op behandeling of operatie, zal wel dat er oversterfte is. Begin eerst eens met de arrestatie van Balkenende en Hoogervorst.

 3. “Dr. Vernon Coleman: “Het is tijd om de schuldige dokters te arresteren die de covid-19 vaccins gaven””

  Roerend mee eens

  • niet alleen dokters en prikkers maar ook
   Klaus Swab, WHO,Rutte,Hugo de Jonge, RIVM, OMT, en vele anderen die dit op hun geweten hebben.

 4. de geprikten blijven blind het heeft geen zin hu angst zit er diep in aangejaagd door hun huisarts hoe geraken we hier uit met hun waanzinnige gedachte ze weigerren te horen naar andere bewijzen er mogen er doodvallen voor hun neus, nog zullen ze zeggen dat dit niet kan en dat de vaccins uitvoerig zijn getest en waar halen wij die foute info toch vandaan.

 5. Vernon zegt het mooi. Maar de macht van de Schapen is enorm, en die bepalen wat er gebeurt. Het is de Partij van de Schapen die de wereld stuurt. En de Ziopaten voeren slechts uit.

  De PvdS zal nooit zeggen dat de spuit giftig is. Ook al vallen er overal Schapen om. Ze snellen ook naar oorlogjes, al knippend en buigend voor de Ziopaat aan wie ze trouw zweren. Ze organiseren feestjes om duistere Ziopatische figuren geld te bezorgen op bijv Giro555. Ze eisen van medeSchapen dat ze meedoen aan het verderf en de zelfmoordcultus die ondersteund wordt door de PvdS. Ze vrezen de dood niet. Ze zoeken de dood zelfs op. Overal waar dood en verderf heerst, zie je de Schapen juichen.

  Aan de macht van de Schapen kan niet getornd worden. Er zullen dus nooit arrestaties en berechtigingen plaatsvinden, want dat zal de PvdS niet toestaan. Laat staan bajes tijd. En zo, aan de Schapen gaat de wereld ten onder.

 6. p.s. Vernon zegt dat Bill Gates of Hell op 7 biljoen mensen wilt experimenteren, en dat het experiment nog loopt tot eind 2023. Klopt. Maar Vernon weet niet waarom…. En het waarom is nog erger dan je denkt. Het gaat niet om mensen uitmoorden (ja, het is meegenomen, al die doden) maar het gaat om geo-engineering en de overlevingskans van mensen in de ‘New World’. Hiervoor moet, onder meer, het menselijk DNA permanent aangepast worden, en ze moeten duurzame GMO’s worden dmv kunstmatige toevoegingen (zoals grafeen) zodat ze permanent aan satellieten verbonden kunnen worden, zodra de geo-engineering begint en tot stand komt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in