Duitsland stopt nu ook vaccinaties AstraZeneca

1

Na talrijke voorvallen met bijwerkingen van vaccinaties stopt Duitsland nu ook met vaccinaties met het vaccin van de fabrikant AstraZeneca.

Gezien de talloze meldingen van dergelijke “incidentele gevallen” kan men zich echter afvragen waarom het zo lang heeft geduurd. Frontnieuws eist hetzelfde voor de vaccins van de fabrikanten BioNTech-Pfizer en Moderna!

Interessant is ook de vraag: hoe zit het met de miljoenen mensen die al met AstraZeneca zijn gevaccineerd? Hebben zij een verhoogd risico op bloedstollingsstoornissen of trombose?

Al deze mensen hebben ook alleen maar de eerste dosis van het vaccin gekregen – hoe kunnen zij dan volledige bescherming krijgen?

Frontnieuws verwijst in het onderstaande artikel naar de ernstige kwetsuren van werkelijk alle Coronavaccins. Met de groeiende lijst van rapporten over de bijwerkingen en sterfgevallen van deze twijfelachtige vaccinaties, wordt het echt moeilijk gemaakt om het vertrouwen in deze experimentele mRNA-vaccins te behouden, zoals de Europese Unie van ons eist.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

EU-Database: tot dusver 1724 gerapporteerde sterfgevallen na vaccinaties

  Pfizer is van plan een derde dosis van zijn COVID-vaccin te testen op zuigelingen en jonge kinderen
Vorig artikelZweeds echtpaar wil volwassen Afghaan adopteren: “Wij zijn een gezin”
Volgend artikelAstra Zeneca vaccin nu ook in Zweden gestopt – kan dodelijk zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. ‘Gezien de talloze meldingen van dergelijke “incidentele gevallen” kan men zich echter afvragen waarom het zo lang heeft geduurd.’

    Inschatting mijnerzijds: Vanwege de ontwikkelingen op juridisch gebied waarin rechtszaken worden aangespannen en waar men niet meer omheen kan. Om zichzelf veilig te stellen – hoe doorzichtig – wordt er nu her en der – en als volgend eendje in de rij nu dan ook Nederland – de verdere uitrol van de genocidale spuit een – voorlopig – halt toegeroepen. Dit is dan ook direct de bevestiging dat het tegengeluid en de tegenkrachten aangaande kwade handelingen vanuit het Volk moeten komen. Zonder dat dendert de dodentrein ongehinderd door.

    https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/03/15/rivm-en-ggd-passen-collectieve-volksverkrachting-toe-een-getuige-spreekt/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in