Foundations World Economic Forum / Copyright by World Economic Forum / Pascal Bitz / flickr (CC BY 2.0 DEED)

Contant geld gebruiken om anonieme aankopen te doen die niet worden gecontroleerd door het invasieve controlesysteem van de centrale bank zal binnenkort voorbehouden zijn aan VIP-elites die een vergunning hebben om contant geld te gebruiken, als we toestaan dat het World Economic Forum van Klaus Schwab zijn zorgvuldig opgestelde plannen uitrolt, bericht Thepeoplesvoice.

Het WEF organiseerde een top in Saoedi-Arabië om in stilte de details te delen van hun verontrustende plannen om contant geld volledig uit te bannen ten gunste van een 100% digitaal systeem, terwijl ze toegaven dat de Covid-pandemie deel uitmaakte van het plan om consumenten weg te leiden van contant geld en in de koude omarming van centrale banken.

Helaas voor de mondiale elite en hun achterkamertjesonderhandelingen in ’s werelds meest repressieve staten, houden wij ze in de gaten als een havik, hebben we insiders die in de wandelgangen rondlopen en die de klok luiden, en is het onze plicht om hun duivelse plannen aan de wereld te onthullen.

Tijdens een WEF-bijeenkomst in Saoedi-Arabië vorige week zei Khalid Humaidan, de gouverneur van de centrale bank van Bahrein, dat gewone mensen niet vertrouwd kunnen worden om hun geld uit te geven zoals zij dat willen en dat de elite contant geld in de nabije toekomst volledig moet uitbannen ten gunste van een volledig digitale oplossing.

Humaidan pochte ook terloops dat het grote publiek de overgang van de elite naar een digitale munt van de centrale bank of CBDC zonder slag of stoot zal accepteren.

Heb je dat gehoord? De gouverneur van de centrale bank zei eigenlijk dat de mensen de centrale banken vertrouwen om te doen wat ze willen met ons geld.

  Een Nederlandse volksopstand tegen de elites heeft de wereld bereikt

Volgens Humaidan is het verontrustend dat de elites niet alleen van plan zijn om contant geld voor gewone mensen af te schaffen, ze zijn vastbesloten om het helemaal uit te bannen.

“Op een gegeven moment zullen we hopelijk 100 procent digitaal kunnen zijn,” pochte hij.

Het afschaffen van contant geld zal het anoniem overmaken van geld verbieden, een vooronderstelling die de banksector al heeft toegegeven.

Tijdens haar toespraak op de Bank for International Settlements Innovation Summit in maart 2023 gaf Christine Lagarde, president van de Europese Centrale Bank, toe dat een CBDC niet privé of anoniem zal zijn, maar ze probeerde de deal te versoepelen door te beloven dat contant geld niet volledig zal worden uitgebannen.

Elke keer als we de elite een duimbreed geven, nemen ze een kilometer.

We gaan een jaar verder en de elite is al teruggekomen op haar belofte om contant geld niet te verbieden.

Professor Eswar Prasad van de Cornell University sprak op de ‘Summer Davos’ top van het WEF in Tianjing, China, ook bekend als de Annual Meeting of the New Champions, waar hij toegaf dat de elite de macht zal hebben om elke transactie over de hele wereld te controleren.

Hij maakte geen grapje over de duistere plek die de technologie op de mensheid dreigt los te laten. Wacht maar tot je ziet wat er nu al gebeurt in Australië. De burgers stonden toe dat de overheid hun wapens in beslag nam, daarna lieten ze hen vaccins verplichten. Nu verbieden de elites hen om contant geld te gebruiken.

Maak kennis met Jared Bernstein. Hij is de voorzitter van de Raad van Economische Adviseurs en daarmee Biden’s belangrijkste economische adviseur.

  Wie is ingeënt tegen corona en wie niet? Is geïnjecteerde hydrogel en grafeenooxide bedoeld om dit te controleren?

Zijn achtergrond? Heeft niets met economie te maken. Hij heeft een BA in muziek en een PhD in, eh, sociaal welzijn.

Bekijk dit en je zult zien dat hij gewoon de fundamentele concepten niet begrijpt die nodig zijn om over economie te spreken. Dit is al het bewijs dat iemand nodig heeft om te begrijpen dat de regering Biden niets leidt. Ze zijn geselecteerd door de mondiale elite vanwege hun incompetentie.

Terwijl de regering Biden zichzelf op nieuwe en schokkende manieren blijft ontmaskeren, hebben de globalisten hun kraalogen op de prijs gericht.

De Algemeen Directeur van de Bank for International Settlements, Agustín Carstens, maakte tijdens een vergadering van het International Monetary Fund in oktober 2020 duidelijk dat het hele doel van CBDC’s is om controle te krijgen over waar mensen hun geld aan uitgeven.

Als de centrale bank je aankoop of de handelaar bij wie je koopt niet goedkeurt, zullen ze je niet toestaan om je geld uit te geven.

“We zullen de technologie hebben om dat af te dwingen,” waarschuwt Carstens.

Als je een voorproefje wilt van deze dystopische toekomst, kijk dan niet verder dan Australië, de eens zo trotse natie die hard op weg is om de proeftuin van de elite te worden voor hun autoritaire agenda.

De door het WEF geïnfiltreerde Australische regering is van plan om fysiek geld in het hele land te verbieden ten gunste van een CBDC en zal binnenkort alle burgers dwingen om een door Bill Gates goedgekeurd “digitaal paspoort” bij zich te dragen om deel te nemen aan de samenleving.

Natuurlijk beweert de regering dat deze dystopische hervormingen te maken hebben met veiligheid. Ik zal je intelligentie niet beledigen door je te vertellen waar het echt om gaat.

  Wereldwijde schaduwregering achter "gekozen" regeringsfunctionarissen en volksgezondheidsinstellingen

Ondertussen verbannen de grootste banken van Australië contant geld uit hun activiteiten en dwingen ze klanten over te stappen op een systeem dat alleen digitaal is.

Macquarie Bank kondigde aan dat ze dit jaar contant geld, cheques en telefoonbetalingen geleidelijk zal afschaffen om over te stappen op uitsluitend digitale transacties.

Australië is niet de enige staat die onder de totalitaire controle van de globalistische elite is gevallen.

Het Europees Parlement heeft een akkoord bereikt over de verplichte uitrol van Bill Gates’ Digitale ID die ingebouwde functies heeft die ontworpen zijn om mensen uit te sluiten van deelname aan de samenleving als ze niet voldoen aan de globalistische agenda.

The People’s Voice waarschuwt de massa’s al jaren dat een belangrijk plan in de agenda van de globalisten digitale ID’s en digitale valuta van de Centrale Bank inhoudt om de mensheid op te sluiten in een digitale gevangenis.

Ondertussen heeft de Europese Unie net toegegeven dat we al die tijd gelijk hadden.

De elite heeft deze plannen altijd ontkend en iedereen die hun plannen durfde te ontmaskeren beschreven als “samenzweringstheoretici” die gemuilkorfd moesten worden op social media, uit de samenleving verbannen en in sommige gevallen in de gevangenis gegooid.

Maar nu slaan de globalisten hun slag.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GEEN VLIEGREIZEN MEER: Globalisten willen (bijna) alle luchthavens tegen 2050 sluiten om de “klimaatveranderingsdoelen” te halenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet Israëlische leger is geen professioneel leger; zijn grondinvallen lijken op aanvallen van Daesh
Volgend artikelDuitsland stelt een door de NAVO afgedwongen ‘no-fly zone’ boven West-Oekraïne voor
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

37 REACTIES

 1. Share:

  De lering van Maitreya is eenvoudig. Men zou denken dat Zijn prioriteiten voor alle mensen duidelijk zijn; helaas is dit niet het geval. Maitreya legt een toekomst van rust en vreedzame inspanning voor als de zekere uitkomst van samendelen en rechtvaardigheid voor allen, de schepping van een wereld “waarin niemand iets tekort komt; waarin geen twee dagen gelijk zijn; waarin de Vreugde van Broederschap uit alle mensen spreekt”. Hoe is het mogelijk, zou men denken, om die boodschap van hoop te betwisten? Is dat niet de toekomst waar iedereen naar hunkert? Het is de toekomst waar het merendeel van de mensen op hoopt, doch niet iedereen. De mensheid staat op verschillende sporten van de evolutionaire ladder; boven een zeker niveau ziet het er goed uit voor de mensen. Het zijn degenen die die mate van hun goddelijk Zelf nog niet hebben geopenbaard, die niet inzien dat samendelen goddelijk is, dat rechtvaardigheid en juiste verhoudingen goddelijk zijn, maar die Goddelijkheid zien als wedijver en conflict, en de waarde van een mens aanduiden met de omvang van zijn rijkdom.

 2. Alles wat in de Bijbel staat, gaat uitkomen.
  Al sinds het ontstaan van de Bijbel stond erin geschreven dat ‘wie het teken van het beest niet op zijn hand of voorhoofd heeft, niet kan kopen of verkopen’.

 3. Niks te verbergen dus niks te vrezen. Zo kunnen we criminaliteit stopen, mensenhandel, kinderporno. Dus allemaal legitiem zal de massa denken. Dit is de wortel die ze je voorhouden. En gemak. Vooral dat.

  Er volgen grote campagnes, de hele media wordt ingezet en iedereen die meedoet krijgt € 100,- welkoms bonus. Het is alleen wel hotel Californië, je komt er niet meer uit. De val is dicht geklapt en weer voor het zelfde domme COVID volk.

  Ook nu moeten we ( de elite onder het grouw, om het zo maar eens te zeggen) weigeren, domme volk is er al aan of gaat eraan. Ze accepteren het dus. Niks meer aan doen.

  Maar weiger altijd. Als de mensen die de kar trekken weigeren kunnen ze niks. Want dan zitten ze met nutteloze vreters in de CBDC en die zien ze juist het liefste dood.

  Wat blijft over, een intelligent deel van de natie, ik reken op 20% minimaal die hun eigen geld gaan opzetten. Ruilhandel of zoiets. Buiten de belastingdienst om. Dan hebben ze het bereikt hoor.Bovendien is er al criptomunt die gulden heet. En wat is er mis met goud en zilver? Drank? tabak! Altijd te ruilen.

  Laat ze kapot vallen met de luchtfietserij van de zogenaamde elite.

  • Mooie reactie Gijp… ik ben het 100% met eens. Het is idd Hotel California, you can enter, but you can never leave. Dat nummer gaat vooral over de adrenochrome maffia, maar het komt neer op dezelfde maffia constructie. Weet je ook meteen in welk team The Eagles meededen. Vuile smeerlappen allemaal. Muziek, films, media, gadver.

   We moeten het idd van de 20% echt wakkeren hebben. Die zwaaien af en dan zitten de satanisten met hun useless eaters in hun useless systeem van digitale flippo’s terwijl wij terugkeren naar ruilhandel met middelen die echt wat waard zijn omdat ze nuttig of eetbaar of drinkbaar zijn. De satanisten zijn zo mega dom en ze denken dat iedereen dommer is en dat, icm symboliek, wordt hun val.

  • Top reactie Gijp.
   Ruilhandel of paralelle samenleving.
   Ik laat me geen spuit opdringen en geen digitaal ID.
   Ik lust ze rauw!

 4. Wat nou als;
  Europa de oorlog in Oekranazïe verliest?
  De joden hun eigen pogrom initiëren?
  ISSRAËL verslagen word door de Arabische wereld?
  De navo oorlog gaat voeren op Chinees grondgebied?
  Rusland wordt gedwongen om niet tactische kernwapens te gebruiken?
  Met andere woorden; wat als wij nou eens NIET bang zijn, hoe ziet de wereld er dan uit?
  Stay your Ground en toon liefde en erbarmen aan de mensen die voor jou dicht bij je staan.
  Want alleen SAMEN kunnen wij winnen.

  • Goede houding.In cojona tijd was ik niet bang.
   Sinds Doe Maar ben ik niet bang voor welke bom dan ook.
   Alsie klapt dan klaptie.
   Om mij heen zijn steeds meer ongevaxten,net als ik!
   Is niet gek he?3 dode buren in eeen half jar tijd?
   Ze willen het niet horen maar de gevaxten zorgen voor de oversterfte.Daar heb ik geen onderzoek voor nodig.
   Ik buig voor niemand.
   Of het moet Jezus of God zijn.

 5. Ah, kijk, daar hebben we de WEF clowns weer met hun ‘befehlt’. Zout op lulhannes Klaus of ik doe je wat, je begint me echt de strot uit te hangen zo langzamerhand.

 6. Het volk moet duidelijker zijn, op gebied van overredingskracht van onszelf. Wij het grote volk, hebben die who en wef helemaal niet nodig, wij het volk moeten er alles aan doen om deze club te verstoren, verwijderen. En de regeringen die hieraan meewerken ook .

 7. Ach, ze zijn weer een soort enquête aan het houden zijn. Kijken hoe (angstig) het volk hier weer op reageert om hun kans van slagen beter te kunnen inschatten. Wij maken het hun ook wel erg makkelijk. Ze hoeven maar een ballonnetje op te laten via de media en het volk reageert in grote getale. Maar wat als het volk nu eens deze krankzinnige reptielen totaal negeert. Dan zullen ze tot de ontdekking komen dat ze met al hun krachtige technologieën en hun vermeende machtsposities Totaal machteloos in hun eigen vet gaar staan te koken! Disconnected, schreeuwend in een woestijn en kansloze toekomstplannen, punt.

 8. Maar goed allemaal foto’s van dracula klaas schwaab,maar sinds het weekend van 14 april zijn er geen beelden meer van her dracula. Waar is de duivel.

  • Greet mei 13, 2024 Bij 11:11

   Voor wat het waard is

   JAG trekt de stekker uit Klaus Schwab

   Het verhaal van de globalistische koning Klaus Schwab culmineerde woensdagmiddag in zijn dood, nadat president Donald J. Trump vice-admiraal Darse E. Crandall naar verluidt opdracht had gegeven “de stekker uit het stopcontact te trekken”, vertelde een GITMO-bron aan Real Raw News.

   Schwab, die leed aan orgaanfalen en acute adrenochroomontwenning, had levensonderhoud gekregen sinds hij op 19 april in het Naval Hospital Guantánamo Bay aankwam, en het personeel had zich afgevraagd of hij zou herstellen om geschikt te worden geacht om terecht te staan, een vooruitzicht dat met elk overlijden kleiner werd. uur.

   Schwabs maar al te genadige dood kwam twee dagen nadat een zogenaamde Rode Hoed hem in zijn ziekenhuiskamer probeerde te vermoorden. Even terzijde: JAG was kritisch over de “sensationele kop” van RRN, waarin werd beweerd dat Red Hats GITMO had “geïnfiltreerd”, omdat de bewering geen inhoudelijk bewijs heeft. Momenteel brengt alleen de twijfelachtige bekentenis van de potentiële moordenaar hem in verband met de Roodhoeden, die hij om onbekende redenen zou kunnen proberen te betrekken. “Of hij echt een Red Hat is, zullen we ontdekken, maar hij zou een eenzame wolf kunnen zijn of een slimme Deep State-fabriek. De titel van uw artikel suggereert dat GITMO werd binnengevallen door een leger van Red Hats, maar dat is niet het geval. Doe het alsjeblieft beter”, vertelde JAG ons. We zullen het in de toekomst beter doen. >>>

   https://realrawnews.com/2024/04/jag-pulls-plug-on-klaus-schwab/

  • Het begint door te dringen dat de VS failliet is en uit een failliete boedel is niks meer te trekken. AAA status van de VS is nu junk! Iedereen rent naar de uitgang. En hopen dat je trouwe kassier je ooit gaat betalen. De VS heeft dat goud domgewoon niet. Zolang je krediet krijgt van de wereld en je kredietwaardig bent niks aan de aan de hand. Dan ben een betrouwbare bankier met een enorme militaire macht. Veilig dus. Maar nu niet meer!

   Gaat wel een dingetje worden. Goud maar €20.000,-? Ik volg deze vent al jaren maar kijk zelden een video van hem uit , soms zit hij goed en soms fout maar de lange termijn visie van hem klopt wel. 100%

   Let wel, ik hoop niet dat goud naar 20.000 gaat want dan zitten we pas echt in een shitzooi. Goud is niet om te speculeren, goud is welvaart beschermen als het onvermijdelijke gebeurt.

   https://www.youtube.com/watch?v=OIwImh-HajQ

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in