Italiaanse politie over immigrantenopstanden: “We weten niet hoe we ze moeten stoppen”

20
1445
Foto & bericht via Unsermitteleuropa

Gisteravond was er in Agrigento weer een opstand van migranten, voornamelijk Tunesiërs, die een brand stichtten in het opvangcentrum  Viale Cannatello in het dorp Mosè, om onder bedekking van het vuur te ontsnappen aan de quarantaine. Ze gooiden brandblussers, matrassen, delen van gebroken ramen, stenen en andere voorwerpen van allerlei aard naar de politie, waarbij ze drie politieagenten van de mobiele eenheid van Palermo verwondden.

Dergelijke gebeurtenissen vinden in Italië reeds met een alarmerende frequentie plaats.

Valter Mazzetti, secretaris-generaal van de Staatspolitie vakbond (FSP), beschuldigt de verantwoordelijken in de regering van hun klaarblijkelijke onverschilligheid ten aanzien van de werkomstandigheden waaronder de politie in deze sector moet werken.

De politie eist een volledige herziening van de surveillancesystemen in de opvangcentra. Deze moeten op gezondheidsniveau met het oog op de Coronaviruspandemie maar ook in verband met de openbare orde en veiligheid worden beschouwd als tijdbommen.

Vrijwel overal in deze opvangcentra weigeren migranten in quarantaine te blijven. Er zijn voortdurend massale opstanden en ontsnappingen. We zijn niet in staat om met de aantallen om te gaan en we hebben geen duidelijke instructies om dat te doen. We riskeren systematisch bloedbaden en zware misdaden.

Illegalen bestormen de Italiaanse grenzen – politie bekent: We zijn machteloos

Vorig artikelCorona-vaccinatietests met schokkende bijwerkingen – media hullen zich in stilzwijgen
Volgend artikelDuitsland: 63.848 misdaden gepleegd door immigranten in drie maanden tijd
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

20 REACTIES

 1. Italiaanse politie : “We weten niet hoe we ze moeten stoppen !” Lijkt me toch niet erg moeilijk : ze zijn, nét als de NL-politie ,, behangen met wapens , w.o. vuurwapens ; die dragen ze toch niet om mee te pronken ? Nou , dus …….

  • JUIST , Karton . Die (vuur)wapens heb je niet voor de sier….daar hebben ze mee leren omgaan…GEBRUIK ze dan ook… En als de Italiaanse politie zegt ” Niet te weten hoe men die illegalen/raddraaiers moet stoppen” , dan ben je m.i. het NIET waard om agent / militair te zijn. Beetje initiatief tonen , stelletje mafklappers.

   • Ken je de serie “hallo, hallo…” nog? Daarin wordt het gedrag van italiaanse politie en leger duidelijk beschreven

    • @ Pierre HM v.d. K.
     Natuurlijk ken ik die serie en óók alle herhalingen ! Evenals “Dad’s Army” waarin de draak wordt gestoken met het Engelse “leger”.
     Beide series berusten niet op waarheid, bovendien ligt het gebeuren en de tijd waarin e.e.a. gebeurde, reeds een mensenleven achter ons, er is wel ’t één en ander veranderd in die tijd, @Pierre enz.

    • @Pierre HM van de Kletersteeg oktober 12, 2020 at 08:32 Jazeker ken ik die serie nog…leuk om te zien…afhankelijk van de episode…. zelfde als “Dad’s Army” …Ook leuk….En m.i. ietwat meer mijn ding in vergelijk met Hallo Hallo…. Inderdaad , in die serie krijg je een prima indruk van hoe de Italiaanse politie zich gedraagd tegenwoordig. Zulke gasten , zijn het uniform niet waard . Maar dat zal wel aan mij liggen.

 2. Die vuurwapens zijn om eigen burgers mee te intimideren….in Parijs werd een politiebureau aangevallen, filmpjes op onder andere RT.
  In fuckin Zweden word “politie” met en bveiligings firma naar en van het bureau naar elders gebracht….
  Hoer ramt de politie bejaarden in puin, Taserd een vast gebonden hond tot pulp en als een stel Erdoknuffelaars een optocht begint komen ze fuckin thee en koekjes brengen.

  “ZE”…..is een woord dat uit het woordenboek moet.

  “ZE” zijn gewoon vervangbare arbeiders van de elite die net als ieder ander de Tyfus kunnen krijgen als het de “elite” past….of als ze niet meer voldoen door allerhande redenen, dan zijn “ZE” ook gewoon wegwerp artikel.

  “WIJ” moeten de koppen bijeen steken. En als “WIJ” alleen “IK” blijkt te zijn gaan “IK” en “MIJ” er wel op, en wat komt komt. Sterven is beter dan kruipen, en aan doden om te overleven is niets mis, aan toekijken, nietsdoen en ondergaan is alles mis.

  Groeten vanuit het met fijnstof en Cojona waanzin verziekte zuiden. Duchesne

  • 100% mee eens geachte Duchesne. Het is dat ik ge-emigreerd ben en derhalve dus ook niet meer in het Korps Mariniers ben. Maar als ik nog in NL zou zijn en dan ook in het Zuiden….Ik zou een soort van militie beginnen / opzetten , die zich kan en zal verweren etc etc etc…. (btw , groetjes aan Robert)

  • @ Duchesne.
   Volledig mee eens !
   Hopelijk maak ik de komende revolte nog mee ; ik zal glimlachend over de verspreid op straat liggende gefusilleerde dictators heen springen, indien ik nog tot springen in staat zal zijn, qua leeftijd.

 3. Wat moeten wij met deze gasten die lak hebben aan onze cultuur, onze normen en waarden ??? ZONDER form van proces
  Onmiddellijk terug sturen !!

 4. Ik weet het wel, schieten, raak graag! Er zal schande over worden gesproken, maar wat moeten we anders? Landen van herkomst willen ze niet terug en hier willen we ze ook niet…

  Het kan toch echt niet waar zijn dat dit zooitje de boel hier even komt afbreken! Ergens moeten toch bellen gaan rinkelen, zelfs bij de EU. Straks hebben ze geen EU meer, dat wordt deskundig afgebroken door alles wat ze van buiten maar naar binnen blijven laten komen…

  • @ Claudia M.
   Bij de EUSSR gaan de bellen nóóit rinkelen !
   De EUSSR is een door de “elite” in ’t leven geroepen instituut, teneinde hun eigen toekomst te verzekeren ten koste van de “normale” mens, zoals u en ik.
   Het geheel stelt geen ene moer voor en is volledig mislukt , iedereen ziet én weet dat behalve dat zootje zélf.

 5. Als die Italianen enig lef hadden: Tunesiers zijnuit veilige landen. Met politie ofleger bij elkaar drijven, op een boot, op het strand van tunesie eraf gooien.
  En NOOIT meer uit veilige landen toelaten; dat zijn alleen criminelen met criminele intenties.

  Ik heb hetzelfde; ben niet meer in NL; zou ik in mijn geboortestad zijn, had ik allang een groepje bijelkaar–een baseball club–opgericht.
  Raad eens wat we als bal gebruikten?

 6. Maar zolang die linkse hufters daar Salvini voor de rechter zetten en ze kennelijk geen kloten hebben, is er geen hoop.

  • @ Pierre enz.
   De linkse hufters in Nederland doen exact hetzelfde met hún politieke tegenstanders , wegens een vraag van de heer Wilders loopt er al járen een zaak tégen hem, een viespeuk als Demmink, die 2 twee kleine Turkse jongetjes misbruikte, worden géén stappen ondernomen; het liegen en bedriegen door vele “politici” blijft ongestraft, mensen die géén Nederlander zijn worden geacht het NL-volk te vertegenwoordiger in de Kamer.
   En zó’n land, Nederland dus , noemt zich “democratisch’en óók nog eens “transparant”.
   Nederland is het lachertje van de EUSSR.

 7. Juist! De wapens die ze dragen moeten gebruikt worden!!!
  En je zult zien dat de houding van die vreemde rotzakken snel zal veranderen!!
  Ze proberen zo ver mogelijk te gaan… Houd ze tegen met wapens!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in