Als de burgers van Nederland om 07:00 uur op 15 december 2029 hun radio of tv aanzetten, zijn ze geschokt. De verslaggever meldt dat de illegale regerende coalitie bestaande uit de Verenigde Partijen voor heel het land de noodtoestand heeft uitgeroepen.

Sinds Nederland lid werd van de Europese Unie is de democratie uitgehold en zowel vrijheid als welvaart van burgers zijn ernstig afgenomen. Maar niet alleen dat. Omdat de massa-immigratie een feit was, heeft de Unie beslissingsbevoegdheid gekregen over de verdeling van asielzoekers in de EU-landen.

De werkloosheid is onder de inheemse bevolking sterk gestegen, onder meer door catastrofale beslissingen van de Unie, maar vooral als gevolg van de massale immigratie uit moslimlanden.

Dit heeft niet alleen geleid tot een enorme toename van de werkloosheid voor de burgers van Nederland, maar ook tot een aanzienlijke verslechtering van welvaart en welzijn, zodanig dat Nederland niet meer kan worden beschouwd als een welvaartsmaatschappij. Onzekerheid en angst zijn sinds 2006 elk jaar gegroeid, door een forse toename van criminaliteit, moord, geweld, diefstal, verkrachting, groepsverkrachting, enz. Deze verhoogde criminaliteit kan grotendeels worden toegeschreven aan immigranten uit niet-Europese landen. Vuurwapens en explosieven zijn gemeengoed geworden, moord en doodslag zijn een dagelijks tafereel.

De Unie heeft steeds meer de karaktertrekken van een dictatuur overgenomen. Een groot deel van de natuurlijke rijkdommen zijn geprivatiseerd en verkocht aan buitenlandse eigenaars. Iets wat de burgers geloofde wat nooit zou gebeuren, is dat de watervoorraden nu geprivatiseerd zijn en de kosten van het water exorbitant is gestegen.

De regering heeft besloten dat Nederland troepen moet bijdragen aan verschillende conflictgebieden in de derde wereld, voor volledig zinloze oorlogen. Tot nu toe zijn 505 Nederlandse meisjes en jongens in zwarte lijkzakken thuisgekomen. Op bevel van de Europese Unie.

  Varken levend geslacht en gevlamd op parkeerplaats – Migranten BBQ

Na de laatste verkiezingen accelereerde de woede van de bevolking. Dit leidde tot de vorming van een nieuwe partij, “Volk Bepaalt Toekomst”, (VBT). De trigger was de massa-immigratie die enorm veel resources verslindt en tot een stijging van criminaliteit leidt zoals Nederland nooit eerder heeft meegemaakt.

De religie, ideologie, cultuur wat de meeste van de ‘cultuurverrijkers’ met zich meebrengen, werden steeds meer militant en ze veroverde steeds meer terrein in de maatschappij. In plaats van te accepteren en te voldoen aan de constitutionele waarden van hun gastland, eiste ze de barbaarse onbeschaafde wetten uit hun thuisland en vestigde zich in parallelle samenlevingen die als paddenstoelen ontpopte. De immigrant die bereid was te integreren, werd geïntimideerd door bedreigingen en mishandelingen. Wat ooit een welvaartsstaat was, is nu op weg naar naar een derde wereld land. Onderwijs, gezondheidszorg belanden op de bodem van de barometers van internationale onderzoekbureau’s.

Als gevolg van de enorme kosten van de immigratie, moest drastisch in de pensioenen van oudjes worden gesneden, om de culturele samenleving op been te houden. De arbeidsdeelname onder de “nieuwkomers” is uitzonderlijk laag. De helft werkt op zijn vroegst na tien jaar, de rest zal nooit werken.

Mensen die kritiek op de massa-immigratie hadden, werden door de mainstream media verkettert en beschimpt, ondanks dat ze alleen maar gebruik maakten van hun grondwettelijke recht om de ontwikkelingen verbaal te bekritiseren. Van hun kant kwam er geen geweld aan te pas. Maar toen gebeurde er iets waar al veel critici voor gewaarschuwd hadden. Wat de media, politici, en overheid probeerden te verbergen.

  Migrant is trots over zijn 7-man groepsverkrachting van een Duits meisje dat nog maagd was

Sinds lange tijd gaan jonge radicale immigranten die al vele jaren in Nederland wonen naar islamitische oorlogsgebieden in Afrika en Azië. Daar sluiten ze zich aan bij extreme terroristische groeperingen die een religie/ideologie uitdragen waarvan het doel is om degenen die niet sympathiseren met hun barbaarse ideologie te vernietigen.

Veel van hen leggen het loodje op het slagveld in hun thuisland, maar nog veel meer komen er terug. Deze vergiftigde fanatieke oorlogsmisdadigers zoeken hun heil bij hun landgenoten in de getto’s en parallelle samenlevingen, wat de overheid ongehinderd in een aantal steden en voorsteden laat ontstaan.

Zoals altijd zijn het de mensen die onderaan de economische ladder staan die de lasten moeten dragen. Het walgelijke cynisme van de deugmens met de beschuldiging van racisme terwijl hun levensstandaard naar beneden keldert moet ondragelijk zijn. Zowel financieel, sociaal, als op het vlak van onderwijs, ouderzorg, en medische zorg. Met een stijging van moord, roof, verkrachting, tot groepsverkrachting toe. Onder gejuich van de politiek correcte deugkerk.

Al deze ellende was de aanleiding tot het oprichten van de VBT. Bij de verkiezing van 2025 kreeg de partij meer dan 35 procent van de stemmen. In plaats van te luisteren naar deze stemmen, verzamelde zich de overige partijen in een coalitie van ‘Verenigde Partijen’, en vormt een nieuwe regering. De nieuwe regering is slechts een marionet van de Europese Unie.

In verloop naar 2029 escaleert het geweld steeds meer en groepsverkrachtingen zijn orde van de dag. Bij de verkiezingen in 2029 krijgt de VBT een meerderheid van 57 procent van de stemmen.

De huidige regeringscoalitie weigert af te treden. De motivatie is dat de VBT een politiek programma heeft wat in strijd is met de mensenrechten en het beleid van de Europese Unie.

  De nieuwe IKEA-catalogus: Vaarwel Zweden - van het verlies van stukje spiritueel vaderland

Wanneer de niet-legitieme regering zich realiseert dat opstandige burgers over de straten marcheren, vraagt het om hulp van de Europese Unie. Volgens de radio begeven zich op dit moment tanks uit Roemenië richting binnenstad van Amsterdam.

Op dit moment zijn er 15 000 buitenlandse soldaten binnen de grenzen van Nederland aanwezig. De EU troepenbeweging wordt ondersteund door de NAVO zee- en luchtmacht. Hoeveel Nederlandse slachtoffers zijn gevallen is nog niet bekend. Volgens geruchten weigert het Nederlandse militaire personeel te strijden tegen de Nederlandse bevolking en heeft zich aangesloten bij de VBT volksbeweging.

07.00 op 17 december. De Nederlandse media vermeldt dat Duitse parachutisten Schiphol hebben bezet en de Nederlandse atoomcentrales veiliggesteld.

07.00 op 18 december. De Nederlandse media vermeldt dat een groep dissidenten die werkzaam zijn in de atoomcentrales de volksopstand steunt en dreigt de kernreactoren op te blazen als niet onmiddellijk de buitenlandse troepen het land verlaten.

Groningen en Friesland doen een oproep aan de U.N. om dit probleem op te lossen.

VBT vormt een overgangsregering en eist als eerste een volksreferendum over afscheiding van de Europese Unie. De huidige ondemocratische regering die heeft ingestemd met bezetting van buitenlandse militairen, wordt berecht en onmiddellijk van hun functie ontheven.

De nieuwe regering gaat ook een blacklist opstellen waarin alle politici vermeld worden die misdaden hebben begaan tegen de Nederlandse bevolking en toegestemd hebben met de coup van de Europese Unie.

EU Commissie: Nederland kan 8 miljoen migranten ontvangen – en de hele EU 3,3 miljard

Vorig artikelKalifaat Eurabia: het Avondland sterft een stille dood
Volgend artikelDuitsers gingen weer met lege handen naar huis: 100 gloednieuwe laptops voor illegalen in Duitsland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Daarna werden alle landverraders (politici, media en hun handlangers) door een volkstribunaal veroordeeld tot de doodstraf, welke een dag later werd voltrokken !

  2. Zojuist bereikt mij het bericht dat het gebouw van de Europese Unie in Brussel door een bomaanslag is opgeblazen, het gebouw is totaal vernietigd er rest allen een diepe krater, alle EU parlementariërs en ambtenaren zouden zijn omgekomen !

  3. SATIRE !!
    Zojuist bereikt mij het bericht dat het gebouw van de Europese Unie in Brussel door een bomaanslag is opgeblazen, het gebouw is totaal vernietigd er rest alleen een diepe krater, alle EU parlementariërs en ambtenaren zouden zijn omgekomen !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in