Duitse meisjes heten de vrouwvijandige moslimmannen welkom

In het geval dat iedereen moet worden getest in bepaalde potentiële “risicogroepen” – bijvoorbeeld vakantieterugkeerders, of werknemers van (recentelijk onder algemene verdenking gestelde) landbouw- of vleesverwerkende bedrijven – wordt het door zowel de autoriteiten als de mainstream media voorgesteld als een vervelend maar noodzakelijk kwaad. Vooral als het overwegend de lokale bevolking en de Duitsers treft.

Moslims, buitenlanders, migranten of ‘vluchtelingen’ hebben echter in tijden van de racismespook-debatten een onverslaanbare troef in handen: zij kunnen, geheel naar willekeur, hun toevlucht nemen tot de rol van slachtoffer en de beschuldiging in de wereld slingeren dat “etnische profilering” of “discriminatie” de reden is voor de statelijk dwangmaatregelen wanneer het hen zijn die daardoor getroffen worden, schrijft Anonymousnews.

Aangezien – en niet alleen in de Berlijnse antidiscriminatiewet – zelfs het geringste vermoeden van ongelijke behandeling, vooroordelen of zelfs racistische wrok in dit land onderworpen is aan de omkering van de bewijslast (en de klager dus als schuldig geldt), is er meestal geen adequaat tegenargument voor dergelijke beschuldigingen.

De Beierse Vluchtelingenraad is uiteraard op de hoogte van dit vertoog-mechanisme en heeft nu kritiek geuit op de “uitgebreide Corona-testpraktijk voor asielzoekers”. Volgens de krant Süddeutsche Zeitung (SZ) is de achtergrond van deze kritiek een besluit van de Beierse deelstaatregering om vanaf nu zonder concrete verdenking vaker in asielcentra te testen op het Coronavirus. Stephan Dünnwald, de woordvoerder van de Vluchtelingenraad, klaagt dat “dit een ongeëvenaard gebrek aan respect is”; meer testen is “in principe goed”, maar iedereen die met kniepijn naar de dokter gaat, verplichten om een test te ondergaan “is een belediging”, vertelt Dünnwald aan de SZ.

  Burgemeester vaardigt decreet uit om Duitse vaccincritici dood te schieten

Voor Duitse vakantiegangers is het vanzelfsprekend, voor asielzoekers “een brutaliteit”

Volgens de wil van de Beierse deelstaatregering moet – om heel goede redenen, gezien de vaak precaire omstandigheden in de accommodaties – elke asielzoeker die een doktersafspraak heeft in een van de ankercentra in de Beierse deelstaat in de toekomst routinematig worden getest op Sars-CoV-2, ongeacht de verdenking van het virus en de reden van het bezoek aan de dokter. Dit bevalt de vluchtelingenlobbyisten natuurlijk niet, voor hen is het basisgebruik van “discriminatie” wanneer het zich om asielzoekers handelt het criterium.

Als deze houding consequent zou worden gevolgd, zou uiteindelijk niemand worden getest – behalve natuurlijk de zuiver bio-Duitse bratwurst Franz, oude blanke mannen en etnische Volksduitsers die hier in de vijfde generatie wonen zonder enige migratie-achtergrond, aan wie zonder problemen verplichte tests kunnen worden opgelegd, omdat ze gegarandeerd geen aanspraak kunnen maken op discriminatie. Zelfs niet als ze hard op weg zijn een etnische minderheid in hun eigen land te worden.

In de trein: “Duitsland is niet langer jullie land, vergeet dat niet”

Vorig artikelBloedig gevecht over mondkapje op KLM-vlucht naar Ibiza
Volgend artikelBlack Lies Matter, deel 1
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in