Groepen wetenschappers ontwikkelen momenteel “zelfverspreidende vaccins” die anderen van gevaccineerde naar ongevaccineerde mensen of tussen gevaccineerde naar ongevaccineerde dieren zouden kunnen infecteren, aldus National Geographic.

Het experiment is opgezet om het vaccin te verspreiden onder ongevaccineerde mensen in de nabijheid van gevaccineerde personen.

“Het idee is dat in plaats van dat een vaccin in het lichaam van één persoon blijft, het vaccin zelf hen zodanig zou infecteren dat zij de vaccinatie aan anderen in hun omgeving zouden kunnen doorgeven, ongeveer zoals zij anders een ziekte zouden doorgeven. Wetenschappers zouden één persoon of dier in een gemeenschap kunnen inenten, en de inenting zou zich verspreiden naar de mensen om hen heen,” aldus Newsbreak.

Volgens het rapport ontwikkelen wetenschappers momenteel “besmettelijke vaccins” voor Ebola, rundertuberculose, en Lassa-koorts, een virusziekte die door ratten verspreid wordt.

De wetenschappers zijn ook van plan hun studies uit te breiden tot andere zoönotische ziekten, waaronder rabiës, West-Nijlvirus, de ziekte van Lyme, en de pest.

De vaccins maken gebruik van cytomegalovirus (CMV’s), een groep die tot de herpesfamilie behoort. Volgens de Mayo Clinic houdt uw lichaam, eenmaal geïnfecteerd met het virus, het virus levenslang vast.

“CMV verspreidt zich van persoon tot persoon via lichaamsvloeistoffen, zoals bloed, speeksel, urine, sperma en moedermelk. Er is geen genezing, maar er zijn wel medicijnen die de symptomen kunnen helpen behandelen.”

National Geographic bericht:

Stelt u zich een geneesmiddel voor dat even besmettelijk is als de ziekte die het bestrijdt – een vaccin dat zich in het lichaam van een gastheer kan vermenigvuldigen en zich naar anderen in de nabijheid kan verspreiden, zodat een hele bevolking snel en gemakkelijk tegen microbiële aanvallen wordt beschermd. Dat is het doel van verschillende teams over de hele wereld die het controversiële onderzoek om zelfverspreidende vaccins te ontwikkelen nieuw leven inblazen.

Onderzoekers ontwikkelen momenteel zelfverspreidende vaccins tegen Ebola, rundertuberculose, en Lassa-koorts, een virusziekte die door ratten wordt verspreid en jaarlijks meer dan 300.000 infecties veroorzaakt in delen van West-Afrika. De aanpak zou kunnen worden uitgebreid tot andere zoönotische ziekten, waaronder rabiës, West-Nijl virus, de ziekte van Lyme, en de pest.

Voorstanders van zelfverspreidende vaccins zeggen dat zij een revolutie in de volksgezondheid teweeg kunnen brengen door de verspreiding van besmettelijke ziekten onder dieren te verstoren voordat er een zoönotische overloop kan optreden – waardoor de volgende pandemie kan worden voorkomen.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het grote sterven: “Enorm aantal sterfgevallen door vaccin en het wordt nog veel erger” – Dr. Pierre KoryVolg Frontnieuws op Telegram

  Wetenschappers concluderen dat COVID vaccins het Immuunsysteem herprogrammeren waardoor Lymfocyten vitale organen aanvallen
Vorig artikelDuitse regering is van plan dwangvaccinatie sancties op te leggen: Van verplichte inenting tot 5 jaar gevangenisstraf!
Volgend artikelAlleen al het Pfizer vaccin heeft 1.291 bijwerkingen!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Tijd om veel van die ‘donkere’ wetenschappers een welverdiende lange slaap te geven als nutteloze eters, zij hebben géén enkele meerwaarde voor het menselijk leven!

 2. ah , vandaar James Bond.
  heb me steeds afgevraagd waaróm ze die gifprik campagne stopten en niet doordrukten [je krijgt immers mensen niet zo gek om er nóg eens voor te vallen] , maar dit dus ..

 3. Theorie van Stefan Lanka, Andrew Kaufman e.a. Virussen bestaan niet het zijn toxines die ons ziek maken. Ofwel het grootste deel van het vaccin bestaat uit Grapheen Oxide. De spaanse studie inmiddels in het engels vertaald en besproken dr Jane Ruby op Brighteon en elders. Ken Caldera. We kunnen pathogenen aan regen toevoegen en op onze vijanden laten regenen. Biolabs in Ukraine. Soros twee in Servie en ongeveer 400 verspreid in Europa. De geheime militaire labs niet meegeteld. Wat maken zij. Voor het slapende volk natuurlijk makkelijker een virus te hypen wat besmettelijk is. Velen worden nu al ziek na nabijheid van gevaccineerden. Dus waar Duitsland begin vorig jaar toestemming voor gaf, bestaat dat al lang misschien? d m s o de ultieme ontgifter????

 4. Laat je niet gek maken. Dit is precies wat ze willen. Geen verbinding, geen liefde, geen seks. Ik ga al 2 jaar om met zowel gevaccineerde als ongevaccineerde mensen. Ook als ze ziek zijn help ik hen. Ik vertrouw op mijn natuurlijke immuniteit. Tot nu toe een paar keer klachten, maar was met de nodige supplementen en rust snel weer op de been. Als mijn natuurlijke immuniteit het definitief laat afweten weet ik dat mijn tijd is gekomen. Ik ben er niet bang voor. Ik heb met name in het afgelopen jaar een enorme rust in mij gevonden en geniet van iedere dag. Ik raad het iedereen aan.

 5. Dan laat ik mij terstond vaccineren en ga handjes geven aan politiekers, ceo’s, koning en al wie mij niet aanstaat hihi 🙂

 6. Allemaal bangmakerij/volksverlakkerij…
  Dit is een veel te gevaarlijk wapen waarmee degenen die er belang bij zouden hebben ook door getroffen worden…
  Dit doen ze niet….

 7. Toch knap als ze besmettelijke ‘vaccins’ kunnen maken als de ‘besmettelijke’ ziekten waartegen deze injecties zouden moeten werken niet eens bestaan.

  Voor geen enkel ‘virus’ of ‘besmettelijke’ ziekten is wetenschappelijk bewijs; we kunnen elkaar niet aansteken met ziekten: geheel niet.

 8. Met andere woorden een nieuwe ziekte waartegen de farma razendsnel een klassiek vaccin zal ontwikkelen, want waar is het verdienmodel bij een besmettelijk vaccin? Gratis toch? Nou, die sciëntist ontvangt geen fondsen en bij het lab dat zoiets ontwikkelt koop ik geen aandelen. Tesla achterna, jeweetwel gratis draadloze elektriciteit. Zo’n wetenschappers neigen naar een roemloos einde in schrijnende armoede.
  Trouwens, de Russen komen eraan en die zouden ook snode plannetjes hebben. Straks gebeurt er wat waarna iedereen de ander als dader aanwijst en zijn we vertrokken voor het volgend mediacircus.

 9. Verdomme is er dan HELEMAAL NIEMAND die deze gewetenloze geestelijk gestoorden een halt toeroept ? Stopzetten van IEDERE financiele ondersteuning , het eventueel sluiten van onderzoeks laboratoria die dit soort “onderzoek / experimenten doet ….. en desnoods met politie-/militair geweld zulke instituten en wetenschappers verwijderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in