Weer een partij van de “beste” tanks ter wereld die een slechte dag hebben in Rusland. Trek uw eigen conclusies. Waar zijn de Challengers, vragen Russische piloten van Ka-52’s en Mi-28’s zich af, net als de bemanningen van Khrizantemas en andere mensen die Kornet ATGM’s of 152-mm Russische artillerie met Krasnopol-munitie bedienen.

En de Britse regering heeft geen antwoorden – ze weten hoe ze weerloze burgers moeten doden, hoe ze valse vlaggen moeten doen, hoe ze chemische wapens moeten gebruiken, hoe ze kinderverkrachters moeten steunen en hoe ze arme katten moeten doden – dat weten ze – echte oorlog voeren? Vergeet het maar, niemand in Sandhurst weet het. Dus, het nieuws is – ze houden de Challengers tanks diep achterin. Wel, Perfidious Albion lijkt een correcte definitie te zijn. Churchill wilde de Russen tot radioactief stof bombarderen, u weet wel – Operation Unthinkable, schrijft Andrei.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Video 18+: Resultaat van Russische luchtaanval op groep Oekraïense soldaten – Vreemd gedrag van cameramanVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

In video: Hoofd Wagner PCM onthult geheim van succes in Soledar
Vorig artikelVideo bevestigt dat Prigozhin Rostov verlaat, Kremlin zegt dat hij “naar Wit-Rusland gaat” als onderdeel van de deal
Volgend artikelHet bizarre ‘Titan’-verhaal is nog vreemder geworden: Amerikaanse ambtenaren schijnen ontdekking van implosie in de doofpot te hebben gestopt
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

8 REACTIES

 1. Je kunt wel zeggen dat ze aardig de ruimte hebben om oorlog te voeren. Geen huis te zien en ach Zolang het beroepsmilitairen/huurlingen zijn denk ik “ laat ze maar spelen” daar hebben ze voor gekozen. Je kunt ze ook niet hun leven op de kazerne houden. De testosteron moet er ook af en toe uit.

  Op deze manier maak ik me nog lang geen zorgen om WO3.

 2. Zou het kunnen dat het grootste deel van de minutie voor de Challengers al preventief vernietigd is en ze daarom in de achterhoede worden ingezet?

  • Ik heb even gekeken op Wikipedia, die dingen zijn gewoon troep. Ik denk eerder dat Kiev ze niet aan de praat kan krijgen.

   • Het is / was ook alom bekend dat ze veel onderhoud nodig hebben.
    En men twijfelde in het westen of Ukraine wel in staat zou zijn dit uit te kunnen voeren.
    Het blijkt niet eens nodig, ze worden snel opgeruimd.

 3. Nogal dom van de Oekraïners om de tanks zo dicht op elkaar te plaatsen. Zo is het voor de Russen een kwestie van: één raket voor vier tanks.
  En de Oekraïners denken: “ach, wat maakt het uit. We hoeven alleen maar om nieuwe westerse tanks te vragen en deze worden moeiteloos -zonder hiervoor te moeten betalen- geleverd”.

 4. Ach, de Leopard was ook klote, totdat DAF hem onder handen nam.
  Maar geen enkele bescherming tegen anti tank wapens……

  Maar zoals ik al lang geleden zei: tanks zijn een obsolete wapen.
  Doodskisten op rupsen

 5. Pierre … Je weet duidelijk niet waar je over praat … DAF ?? .. geen Anti tank bepantsering?
  Een tank is een goed wapen voor diegene die daar tot het vervelende toe mee getraind zijn en hoe dat ze worden ingezet .. tactisch vermogen is cruciaal bij het inzetten van tanks .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in