In de slechtste nieuwsweek voor het moeizame presidentschap van Biden kwam er onverwacht een verhaal bovendrijven dat miljoenen Amerikanen in vervoering bracht. Het voedde de ademloze media-aandacht die een enorm rookgordijn voor de regering Biden creëerde.

Het merkwaardige verhaal omhulde en overstemde lelijke politieke ontwikkelingen zoals de afkeuring van Adam Schiff, de stemming over de afzetting van Joe Biden en de getuigenis van een klokkenluider van de IRS die zowel Joe als Hunter Biden in verband bracht met een afpersingszaak met een Chinese zakenmagnaat, bericht Beckernews.

Nog schokkender is dat de klokkenluider onder ede getuigde over de pogingen van het Ministerie van Justitie om de misdaden van Biden in de doofpot te stoppen, het recht te belemmeren en bewijs te verbergen voor onderzoekers. Als dit waar blijkt te zijn, en de bronnen zowel geloofwaardig als betrouwbaar zijn, dan zou dit het einde van het presidentschap moeten betekenen. Het zou ook minstens jaren achter de tralies moeten betekenen voor de zoon van de president.

Tijdens een nieuwscyclus die onder elke Republikeinse president zou hebben geleid tot onophoudelijke berichtgeving over opkomende schandalen, werd de berichtgeving overspoeld met het noodlottige verhaal van de Titan-onderzeeër. Het piepkleine geïmproviseerde vaartuig had vijf rijke mensen diep in de Atlantische Oceaan gebracht om het wrak van de beroemde gezonken Titanic te bekijken.

Helaas ging er iets vreselijk mis, en dus werd het Amerikaanse volk verblijd met dagenlange Titan-verslagen die de digitale media en het kabelnieuws overspoelden.

Maar op donderdag plaatste de Wall Street Journal een provocerend verhaal dat de non-stop verslaggeving over de redding van de Titan van zondag tot donderdag in de war stuurde. Ondanks de obsessieve berichtgeving van de nieuwsmedia over de schijnbaar wanhopige reddingspoging, was de onderzeeër waarschijnlijk al geïmplodeerd… op zondag.

  De toenemende heerschappij van de idiocratie in het Westen

“De marine begon bijna meteen naar de Titan te luisteren toen de onderzeeër de communicatie verloor, volgens een Amerikaanse defensiefunctionaris. Kort nadat de duikboot zondag was verdwenen, detecteerde het Amerikaanse systeem wat het vermoedde dat het geluid van een implosie was… en rapporteerde het zijn bevindingen aan de kustwachtcommandant ter plaatse,” vertelden Amerikaanse defensiemedewerkers aan de Journal.

“De Amerikaanse marine voerde een analyse uit van akoestische gegevens en detecteerde een anomalie die overeenkomt met een implosie of explosie in de algemene omgeving van waar de Titan onderzeeër opereerde toen de communicatie wegviel,” zei een hooggeplaatste functionaris van de Amerikaanse marine in een verklaring. “Hoewel deze informatie niet definitief is, werd deze onmiddellijk gedeeld met de Incident Commander om te helpen bij de lopende zoek- en reddingsmissie.”

Het verontrustende bericht dat de Titan vermoedelijk al dagen voor de media-aandacht geïmplodeerd was, was voor veel Amerikanen de ultieme “rode pil”. Dus, wie had er schuld aan? De nieuwsmedia voor hun bizarre berichtgeving die ertoe leidde dat ze hun plicht verzaakten om verhalen van nationaal belang onder de aandacht te brengen, of de Amerikaanse regering voor het achterhouden van de kritieke informatie?

Maar het Titan-verhaal wordt nog bizarder. Het lijkt erop dat het Amerikaanse reddingsteam Britse aanbiedingen voor hulp bij de vermeende zoektocht heeft afgewezen.

De Amerikaanse regering heeft naar verluidt voorkomen dat een op afstand bedienbaar voertuig (ROV) zich aansloot bij de reddingsmissie om de gestrande onderzeeër Titan in de Atlantische Oceaan te bergen, aldus The Telegraph.

Een team van Magellan Limited, experts in diepwateroperaties, stond sinds maandagavond klaar om te vertrekken vanaf een vliegveld op de Kanaaleilanden, maar werd geweigerd.

  Een inleiding voor de gepropagandiseerden: Angst is de geestdoder

Magellan, gevestigd op Guernsey, kreeg vorig jaar erkenning voor het maken van de eerste uitgebreide digitale scan van het wrak van de Titanic, een project waarbij 700.000 beelden werden vastgelegd met behulp van twee onderzeeërs.

Bretton Hunchak, voormalig president van RMS Titanic, Inc., dat samenwerkte met Magellan, verklaarde dat het bedrijf cruciale apparatuur en expertise bezit die zouden kunnen helpen bij het lokaliseren van de vermiste Titan-onderzeeër van OceanGate, die aan het duiken was om het wrak te bekijken van het luxe passagiersschip dat in april 1912 zonk in de Noord-Atlantische Oceaan.

Hoewel Magellan klaarblijkelijk toestemming heeft gekregen van het Britse Ministerie van Defensie om het Britse luchtruim te verlaten, wordt beweerd dat de Amerikaanse regering nog geen toestemming heeft gegeven voor hun verzoek om deel te nemen aan de reddingsoperatie die 435 mijl ten zuiden van St. John’s, Newfoundland plaatsvindt.

Volgens Hunchak hebben Amerikaanse functionarissen een voorkeur uitgesproken voor het gebruik van een in New York gevestigd vaartuig dat dieptes van 3000 meter kan onderzoeken, terwijl de ROV van Magellan op diepten tot 5000 meter kan werken.

Hij legde verder uit dat de ROV van Magellan over unieke capaciteiten beschikt, waaronder een lier waarmee objecten uit de oceaanbodem gehaald kunnen worden en de mogelijkheid om signalen op te vangen en naar de oppervlakte te zenden.

De vijf bemanningsleden, die allemaal ijzersterke afstandsverklaringen van kosten bij overlijden hadden ondertekend, waren zondagavond ongetwijfeld dood. De Amerikaanse regering liet de Amerikanen dagenlang geloven dat ze misschien nog in leven waren. De nieuwsmedia speelden het spel mee.

  "Langzaam maar zeker zal het volk wakker worden en dat is waar deze plutocratische elites het meest bang voor zijn"

Er zijn weinig goede redenen voor deze surrealistische berichtgeving over het Titan-incident, die toevallig de rol speelde van het afzwakken van negatief nieuws. De regering Biden kan maar beter gaan uitleggen waarom ze het Amerikaanse volk cruciale informatie over de Titan lijkt te hebben onthouden tijdens een week die in het teken had moeten staan van de vermeende schandalen van de president.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Cabalistische duikbootvaarders botsen met de werkelijkheidVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDuitse Leopard 2A6 en Bradleys blijven genadeloos vernietigd worden (Video)
Volgend artikelBedank Poetin voor het stoppen van de COVID-hoax
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

25 REACTIES

 1. Waar zijn de bewijzen en beelden van de “gevonden Titan wrakstukken” op de zeebodem? De liegende ratten denken dat we dit verhaal nu gewoon slikken? Wanneer krijgen we te horen dat ook dit verhaal een LEUGEN blijkt te zijn? Ook hier geldt weer: “Er klopt iets niet!”

  Deze ‘onderzeëer” was duidelijk NIET geschikt om zo diep te duiken! Het was bekend dat er eerder met dit type problemen zijn geweest. Waarom heeft de top van OceanGate dit dan WEL laten gebeuren? Waarom werden de meest ervaren duiktechnici op het laatst vervangen en is ook een belangrijke privé-persoon afgehaakt om in te stappen??

  Dat gebeurde exact 111 jaar eerder precies hetzelfde, toen de befaamde bankier JPMorgan NIET inscheepte op de Titanic en zo het watergraf bespaard bleef, maar dat een aantal andere gezaghebbende Elite uit de financiele wereld wel het leven heeft gekost. Concurrenten van Morgan die tegen de oprichting waren van de meest corrupte financiele instelling ter wereld, de Federal Reserve Bank in de VS, waren zo ‘uitgeschakeld’.

  Waarom gebeurd dit allemaal in de week waarin de meest vernietigende getuigenissen en bewijzen boven tafel komen tegen de Biden crime family waarbij zogoedals niemand van de corporate media daar iets over publiceert…

  Door de schijnbaar tegenstrijdige en verwarrende info begint dit verhaal steeds meer op een False-Flag set-up en verdwijningstrategie te lijken waarbij we ons moeten realiseren dat ze bezig waren de LEUGENS van het officiele Titanic zonk door ijsberg-verhaal te gaan onthullen en met onderwaterbeelden van het wrak aantonen dat het “ijsberg” drama nooit heeft plaatsgevonden. Een ijsberg is NIET in staat om 4 cm staal als een conservenblikje open te ‘scheuren’! Getuigen van destijds spreken over een “ontploffing” in de buik van het schip. Dat doet denken aan de getuigenissen over het neerhalen van de WTC torens…

  We zullen het nooit weten want alle activiteiten naar en rond de resten van de gezonken Titanic zullen nu worden voorkomen/verboden. De tand des tijds zal het wrak doen vergaan en dan is al het bewijs uitgewist.

  • De Titanic was in werkelijkheid het zusterschip de Olympia, die in slechte staat verkeerde, ze hebben ze verwisseld om een hoge verzekeringspremie op te strijken.

    • @ Gerard juni 25, 2023 at 11:49,
     De Olympia was eerder gereed en heeft bij haar proefvaart een aanvaring gehad met een marineschip. Waardoor o.a. de aandrijf lijn beschadigd was geraakt. Toendertijd was het gebruikelijk om die aandrijfas uit een geheel te maken. Met als gevolg dat je die aandrijfas er nooit meer uit het schip kunt halen, om het te willen vervangen. Toen hebben ze besloten om van de toen nog in aanbouw zijnde Titanic te kannibaliseren en om te katten. Dat gebeurde toch al regelmatig in de scheepsbouw, dus zo uniek was dat niet. De omgekatte Olympia naar de Titanic had dan ook een lichte trilling in het schip doordat de aandrijfas beschadigd was. Er waren maar een paar details verschil tussen deze grote schepen, zodat het vele het niet eens opgevallen is.

  • De leugens van Hitler derde rijk was een propaganda om de soldaten te motiveren om te strijden nu word het het vierde rijk

 2. “De regering Biden kan maar beter gaan uitleggen waarom ze het Amerikaanse volk cruciale informatie over de Titan lijkt te hebben onthouden tijdens een week die in het teken had moeten staan van de vermeende schandalen van de president.”

  Juist, maar de Biden-Gate wordt met de dag groter meer dan 300 miljoen Amerikanen zijn lamgeslagen door de steeds strakkere regie van de MSM welke onder zionistische bevelvoering staan en daardoor de criminele Bidens beschermen.

  De acteur die Biden speelt heeft wat mij betreft een Oskar nominatie verdiend, Biden net zoals Rutte en andere Westerse regeringsleiders moeten blijkbaar hoe dan ook hun smerige WEF werk afmaken en mogen niet gehinderd worden.

  • Adriaan: Inderdaad dit is een “ goed getimed rookgordijn” .
   Zal nu eindelijk alle corruptie, schandalen wandaden van de familie Biden en de daarbij behorende KLIEK IN WASHINGTON, nu eindelijk, een shet “ volle daglicht gaan zien “
   Ik mag het hopen.
   De amerikan brengen MET HUN DOMME CORRUPTE WAN BELEID DE WERELD OP EEN AFGROND EN NOG WEL EEN NUCLEAIRE.‼️
   Laten we hopen dat wanneer de corruptie in Amerika wordt blootgelegd ook Europa zal volgen……
   Want in Europa / Nederland stinkt het net zo.

  • Of alles was een hoax een afleiding van de arrestatie van trump. Alles in scene gezet met voorbedachte raden. Wie weet waar dat duikbootje nu ergens verstopt staat. Alles is mogelijk als de cia er bij betrokken is.

   • @Anna & Greet

    Gewoon tenenkrommend om toe te moeten kijken naar criminelen die een eens zó mooi land, afgezien van de criminelen die als maden in het spek leven iedereen besodemieteren, onwijs grote bedrijven die op de stoel van God gaan zitten en de mening hebben dat ze het klootjesvolk wel even een lesje in nederigheid willen leren.

    Eén citaat van Generaal Patton zei het verlossende woord waarvoor hij o.a. werd vermoord.

    Er is een zeer duidelijke Semitische invloed in de pers. Ze proberen twee dingen te doen: ten eerste, het communisme implementeren, en ten tweede ervoor zorgen dat alle zakenlieden van Duitse afkomst en niet-joodse antecedenten uit hun baan worden gegooid. Ze hebben de Angelsaksische opvatting van rechtvaardigheid volkomen verloren en vinden dat een man eruit kan worden gegooid omdat iemand anders zegt dat hij een nazi is. Ze waren blijkbaar behoorlijk geschrokken toen ik hen vertelde dat ik niemand eruit zou schoppen zonder het succesvolle bewijs van schuld voor een rechtbank.

  • De ramp met de Challenger vond plaats op 28.01.1986 – – > 2 + 8 + 1 = 11 en dit is het laagste meestergetal van de sinds 1776 door de illuminati geïnfiltreerde vrijmetselaars. Een ander voorbeeld: Trix van Amsberg (1938) kondigde haar aftreden af op 28.01.2013.
   Haar zoon Friso ‘overleed’ op 12.08.2013 op paleis huis ten bosch – – > 1 + 2 + 8 = 11.

  • Wat ik nergens kan vinden:
   Wat is de reden dat Nasa dit doet?
   Bv. Het bedrog bij de Titanic is goed onderbouwd, dat mis ik bij de Chalanger.

 3. Dat hebben ze van rutte geleerd. Die weet ook al heel lang hoe je de staatsomroep en gekochte media moet gebruiken om onwelvallige zaken de kop in te drukken.
  Uiteindelijk komt toch alle shit naar boven drijven, maar daar zijn ze te stom voor om dat te snappen.

 4. Meest voor de hand liggende verklaring die ik heb gehoord:
  De marine heeft een of ander nieuw onderzees bewakingssysteem langs de kust gelegd tegen Russische onderzeeers. Ze wilden dit liever verborgen houden.

  • ocean-gate is in ieder geval een goede naam.. letterlijk en ps dit duur bootje is wel degelijk vergaan…laat u niets wijsmaken…

 5. Ook al zou de Titan tijdig zijn gelokaliseerd dan kostte het nog dagen van voorbereiding om de duikboot boven water te krijgen.
  M.a.w de inzittenden waren uberhaupt reddeloos verloren i.v.m de zuurstofvoorraad.
  Het zou dus ook kunnen zijn dat de aanwezigen in de Titan langzaam zijn gestikt…
  Maar voor de nabestaanden en de MSM het implosie verhaal ten tonele werd gebracht!
  En om die reden de VS internationale hulp cq pottenkijkers afwees.
  Het bergen en vernietigen van de duikboot zal m.i eveneens een geheime operatie zijn.
  Waarbij de echte waarheid over de ondergang van de Titan voor altijd in de doofpot zal blijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in