Image by Freepik

Het Duitse multinationale elektriciteitsbedrijf E.ON heeft onlangs bitter nieuws voor zijn consumenten aangekondigd – het voert binnenkort een forse prijsverhoging in waardoor die twee keer zo hoog zal uitvallen.

“Consumenten die verwarmen met elektriciteit en in het basisleveringsgebied van E.ON wonen, hebben tot nu toe kunnen profiteren van relatief lage prijzen voor de basislevering van elektriciteit voor verwarming, ondanks de energiecrisis. Maar dat is binnenkort voorbij,” aldus het consumentenadviescentrum van Noordrijn-Westfalen (NRW). De opzegtermijn is twee weken nadat het bedrijf bestaande klanten heeft voorzien van het Alternatieve Tariefaanbod, bericht Belle Carter.

NRW gaf ook belangrijke tips voor degenen die wilden vertrekken. “Aangezien de keuze aan verwarmingselektriciteit [rates] kleiner is dan bij huishoudelijke elektriciteit, raden we aan om eerst een langere contractduur van maximaal 24 maanden toe te staan in de filterinstellingen. Een kortere looptijd van slechts twaalf maanden wordt echter aanbevolen,” legde Mueller uit volgens de in het Engels vertaalde site. “Om een geschikt [rate] voor verwarmingselektriciteit te vinden, moeten consumenten weten hoe de verwarmingsstroom bij hen wordt gemeten, wat betekent welke elektriciteitsmeters zijn geïnstalleerd.” Ze zei ook dat het zinvol zou zijn om lokale providers te vragen naar rate-opties, omdat niet alle rate-opties te vinden zijn op de vergelijkingsportalen.

De rate waartegen elektrische energie wordt geleverd aan een consument staat bekend als een tarief. Hoewel tarieven de totale kosten van het produceren en leveren van elektrische energie plus de winst moeten omvatten, kunnen ze niet voor alle soorten consumenten hetzelfde zijn.

Ondertussen beweerden rapporten dat de Duitse gasbevoorrading beter is dan nadat Rusland vorige winter de bevoorrading stopzette. De baas van E.ON benadrukte dat de instabiliteit in het Midden-Oosten de reden is dat de energieprijzen de pan uit rijzen. “Er is veel voor nodig om deze winter gastekorten te krijgen,” vertelde CEO Leonhard Birnbaum aan de krant Rheinische Post. Hij merkte op dat de voorraden vol waren en dat China, de grootste afnemer van vloeibaar aardgas (LNG), nu minder afneemt. En omdat veel van het LNG waar Duitsland nu op vertrouwt uit de Golf komt, zou instabiliteit daar een impact hebben, merkte hij op.

  Deze kinderen ervaren de hel op aarde zodat groene deugmensen een elektrische auto kunnen rijden

“Als er een escalatie is, zou dat gevolgen hebben voor alle energiemarkten,” zei hij. “Ze zijn meer met elkaar verweven dan voorheen: niet alleen de olieprijs, maar ook de gas- en elektriciteitsprijzen. De Perzische Golf is de centrale route voor olie en LNG.” Birnbaum voegde eraan toe dat er geen vooruitzicht is dat de uit bedrijf genomen Duitse kerncentrales ooit weer in bedrijf worden genomen, iets waar politici van de oppositie om hebben gevraagd sinds Isar 2, de laatste centrale van Duitsland, in april werd stilgelegd. “Isar 2 zal niet meer online gaan,” zei hij. “Hij wordt al ontmanteld. Technisch is het niet eens meer mogelijk.”

E.ON opent groot innovatiecentrum voor elektromobiliteit om “groener” te worden

De activiteiten van het elektriciteitsbedrijf lijken het goed te doen ondanks de bewering dat er een energiecrisis is, want vorige week opende het bedrijf een nieuw, ultramodern test- en innovatiecentrum voor oplaadtechnologieën en duurzame energieoplossingen. De verhuizing zou deel uitmaken van de uitbreiding van publieke en private laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen in Duitsland en Europa.

Op de nieuwe locatie in Essen test en onderzoekt E.ON laadoplossingen op een oppervlakte van ongeveer 10.000 vierkante meter. Het testlab heeft 25 stations en er zijn digitale testomgevingen beschikbaar voor het testen van voertuigen, laadstations, wallboxes en accessoires. Het heeft ook vijf speciale klimaatkamers waarmee ingenieurs van E.ON alle temperatuuromstandigheden kunnen simuleren die overal ter wereld voorkomen, van vrieskou tot extreme hitte.

“Energietransitie, schoon vervoer, klimaatbescherming, dit alles kan alleen slagen als elektromobiliteit nog meer aan kracht wint. We zullen elk jaar minstens 1.000 extra openbare oplaadstations bouwen in heel Europa, om de transformatie van verkeer en vervoer verder te versnellen. Met ons nieuwe test- en innovatiecentrum creëren we de nodige capaciteit om aan de groeiende vraag naar laadinfrastructuur te voldoen. Hierdoor zijn we ideaal gepositioneerd voor de dynamische marktontwikkeling van elektrische mobiliteit,” aldus Patrick Lammers, lid van de Raad van Bestuur van E.ON.

  "Wetenschapper" wil een asteroïde vangen en de zon ermee blokkeren

Volgens Petrol Plaza is het testlab van E.ON de enige faciliteit in Europa waar snelladen in zware voertuigen kan worden getest met een vermogen tot drie megawatt. Het bedrijf is van plan om minstens 1.000 nieuwe ultrasnelle laadstations per jaar te bouwen in zijn Europese markten. In Duitsland zal E.ON ongeveer 140 nieuwe oplaadlocaties bouwen met meer dan 1.200 oplaadpunten voor het federaal gesubsidieerde Duitse netwerk, waardoor het een van de grootste exploitanten van het landelijke snellaadnetwerk wordt. Dit komt bovenop de laadinfrastructuur die E.ON bouwt voor haar klanten in heel Europa.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Daar gaan we weer: Wetenschappers stellen radicaal ‘zonnescherm’ plan voor om ‘klimaatverandering’ te bestrijdenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet is een bloedbad voor de mainstream media
Volgend artikelPopulistische rechtse partijen zullen domineren bij Europese verkiezingen, voorspellen nieuwe peilingen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Dus wij wekken tegenwoordig met zonnepanelen zelf energie op, maar alles wordt duurder???

  Tijd dat de directies van dit soort bedrijven ook een plekje bij in de kerkers krijgen. Overal waar crisis uitbreekt, wordt een crisis gecreëerd. De grote bazen zijn de grote verraders, allemaal corrupte slaven van de satanische sekte die de mensheid wil uitroeien.

   • @Frans en Sandra…

    Ik bedoel dat heel veel mensen zonnepanelen hebben en dat mensen dus zelf de energie opwekken die de energiebedrijven weer duur verkopen. Ik spreek voor mezelf als ik zeg dat WE keihard driedubbel, achterstevoren, binnenstebuiten en op de kop, genaaid worden.

    En nee… ik doe ook niet mee aan de zonnepanelen psyop.

     • @Adriaan…

      WE worden genaaid Adriaan. Of dacht je dat jij niet in deze draaikolk wordt meegesleurd? Jou energierekening wordf straks ook gewoon onbetaalbaar… dus het lijkt me heldet dat WE worden genaaid. Gaan WE nou moeilijk doen over het woordje WE of gaan WE realiseren dat we allemaal worden genaaid… allemaal Adriaan.

      Jij en ik betalen de hoofdprijs voor stroom die wordt opgewekt door je medemensen. WE worden genaaid. Het is anno 2024 en alles holt achteruit.

  • Juist.
   De datacenters, die per stuk zo veel stroom nodig hebben als een stad, rijzen op als paddestoelen.
   En allemaal voor onze controle.
   Elke cent die in of uit gaat wordt gecontroleerd.

 2. Reclame.

  De koning at van de week een burger met wormen bij een insectenkwekerij.
  Een voorbereiding op zijn volgende stap in evolutie.

  • Hij nam een klein hapje en zei de smaak is goed, maar hij had het niet over de textuur, de geleider van de smaak. Met kruiden kun je heel veel rommel een smaak geven, voorbeelden: frikandel, knakworst etc.

  • Is nog maar de vraag of het broodje meelwormen wat willempie demonstratief een hapje probeerde of het ook werkelijk meelwormen waren, ik geloof er persoonlijk niets van aangezien zoiets altijd tevoren met de eetkraam besproken is, en dan kan veel gefaked worden om het voetvolk zover te krijgen dat visvoer ook te doen vreten.

   We weten ook dat deze elite pipo’s althans een aantal de gifspuit lieten plaatsen , of het was een fakespuit zonder naald (moeilijk oo afstand te zien) of er zat een goedje in met vitamines of zoutoplossing een zogenaamde placebo.

 3. Ik zag het filmpje ook Tigron, had medelijden met hem. Had ik al eerder gepost maar ik kwam er niet doorheen, waarschijnlijk fout e-mail adres. Staat voor moderatie denk ik. Nu vanaf de vertrouwde plek. Kijken of het nu wel lukt.

 4. Ach, het is allemaal theater. Net zoals her koningshuis. Sinds het vertrek uit NEDERLAND met de oorlog heeft het koninkrijk ophouden te bestaan. Eerst een deelstaat van Duitsland onder Seysinquart en daarna als onderdeel van België. De Staturen van de Staat der Nederlanden is in handen van België, Nederland is een NGO.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in