Geloofwaardige wetenschappers die waarschuwen voor de mogelijkheid van prionziekten na een COVID-19 vaccin zijn door de mainstream media weggewuifd, schrijft Rairfoundation.com.

In een recente nieuwsuitzending in Frankrijk kwam een man aan het woord wiens vrouw ernstig ziek werd met prionziekte na haar tweede dosis van het Pfizer-vaccin. Tijdens de uitzending bevestigde een arts dat de overgrote meerderheid van de bijwerkingen van de mRNA-injectie niet worden gemeld.

Marc Doyer is met zijn verhaal naar buiten getreden en gelooft stellig dat het geen toeval is dat zijn vrouw stervende is als rechtstreeks gevolg van het vaccin. In de door de RAIR Foundation USA vertaalde videoclip, zegt Doyer onder andere:

Simpel gezegd, we kunnen niet meer over toeval spreken, want als je een ziekte ontwikkelt die één geval op een miljoen is, die ook nog eens agressief is, met minder dan 12 gevallen per jaar in Frankrijk en als je de eerste symptomen 15 dagen na de tweede injectie van het vaccin krijgt, die je voorheen niet had, dan kunnen we het ons niet meer veroorloven om over toeval te spreken. Het is onmogelijk.

De heer Doyer zei ook dat hun arts een andere patiënt heeft met soortgelijke symptomen.

Bekijk de clip met Marc Doyer (volledige transcriptie hieronder):

France: Wife Critically Ill with Prion Disease after mRNA Vaccine

Dr. Martin Blachier: De meeste bijwerkingen van het mRNA-vaccin worden niet gerapporteerd

Dr. Martin Blachier was ook te zien in de Franse uitzending. Blachier is in Frankrijk bekend geworden als deskundige op het gebied van het coronavirus. Blacier verklaarde dat het een bekend feit is dat bijwerkingen niet worden gerapporteerd. Hij zegt dat er “een verhouding is van 1 op 10 of zelfs 1 op 100!”

Kijk (volledige transcriptie hieronder):

Dr. Martin Blachier: Adverse Reactions to mRNA Vaccine are Not Reported

Zijn dodelijke prionziekten geassocieerd met het COVID-19 vaccin?

  Corona-vaccinatiecampagne veroorzaakte 338-voudige toename van kankergevallen en AIDS

Volgens de Amerikaanse gezondheidsautoriteit Centers for Disease Control (CDC), zijn prionziekten “een familie van zeldzame progressieve neurodegeneratieve aandoeningen die zowel mensen als dieren treffen”. Hoewel de prioneiwitten “niet volledig worden begrepen,” worden ze “het meest aangetroffen in de hersenen.” Een voorbeeld van een prionziekte is de ziekte van Creutzfeldt-Jakob (CJD).

De CDC vervolgt:

De abnormale vouwing van de prioneiwitten leidt tot hersenbeschadiging en de kenmerkende tekenen en symptomen van de ziekte. Prionziekten zijn meestal snel progressief en altijd dodelijk.

Zoals reeds eerder in mei op Frontnieuws gemeld, waarschuwde Nobelprijswinnaar Luc Montagnier dat het COVID-19 vaccin zou kunnen leiden tot “neurodegeneratieve ziekten:”  Professor en Nobelprijswinnaar Luc Montagnier waarschuwt dat COVID-19 vaccin kan leiden tot slopende ‘Neurodegeneratieve ziekten

Montagnier stelt dat er “sequenties zijn die lijken op de prionsequenties in het RNA van het coronavirus” en derhalve “de natuurlijke eiwitten in de hersenen zouden kunnen ontregelen, waardoor zij worden gemodificeerd om prionen te maken”.

Montagnier uitte ook zijn bezorgdheid over mogelijke toekomstige problemen als gevolg van het vaccin die zich “pas na vijf tot tien jaar” zouden kunnen manifesteren.

Marc Doyer met zijn vrouw (foto via Twitter)

In september uitte MIT-wetenschapster Stephanie Seneff ook haar bezorgdheid over een mogelijke toename van prionziekten zoals de ziekte van Creutzfeldt-Jacob (CJD) als gevolg van het vaccin. Seneff voorspeldde ook “dat we binnen een paar maanden in een situatie zullen verkeren waarin gevaccineerden in het nadeel zijn ten opzichte van ongevaccineerden:” MIT wetenschapster “We vergiftigen in feite alle mensen die geïnjecteerd worden met spike-eiwitten”

Geloofwaardige wetenschappers die waarschuwen voor de mogelijkheid van prionziekten na het COVID-19 vaccin zijn door de mainstream media weggewuifd.

Clip #1 Transcript

We kunnen niet naar iedereen luisteren, maar hier is een getuigenis die representatief zou kunnen zijn, ik denk dat Marc Doyer aan de lijn is met ons? Hallo mijnheer Doyer.

  Ongevaccineerde bloedbanken? Lees meer over de groeiende beweging voor schone transfusies

— Ja, hallo.

Uw vrouw ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis na haar vaccinatie. Ik heb Dr. Martin Blachier uitgenodigd om hier bij ons aanwezig te zijn.

Ze heeft een prionziekte opgelopen na de tweede inenting met het Pfizer-vaccin.

— Ja.

Allereerst, kan ik me voorstellen dat dit moeilijk moet zijn voor u en uw vrouw.

Het is een catastrofe, zeker. We kunnen alleen maar meeleven en hopen op een zo snel mogelijk herstel voor haar. Is er een verband tussen de vaccinatie en deze Prion-ziekte?

Ik ben er niet mee bekend.

— Ze wordt verpleegd in een speciaal ziekenhuis, omdat haar geval te gecompliceerd is voor een traditioneel ziekenhuis.

Voordat ik naar voren kwam, heb ik veel onderzoek gedaan, want het is belangrijk om het onderwerp te begrijpen en precies te zijn.

Allereerst is het belangrijk te weten dat dit een ziekte is die één op een miljoen voorkomt.

Ik heb besloten naar voren te komen, niet alleen vanwege mijn eigen geval, maar helaas is de toestand van mijn vrouw hopeloos en is er geen genezing mogelijk. Het is een zeldzame aandoening en er is geen behandeling voor. Simpel gezegd, we kunnen niet meer over toeval spreken, want als je een ziekte ontwikkelt die één geval op een miljoen is, die ook nog eens agressief is, met minder dan 12 gevallen per jaar in Frankrijk en als je de eerste symptomen 15 dagen na de tweede injectie van het vaccin krijgt, die je voorheen niet had, dan kunnen we het ons niet meer veroorloven om over toeval te spreken. Het is onmogelijk.

Met wat ik zeg, kan ik me voorstellen dat dit andere mensen kan overkomen, maar ik hoop van niet. Het is belangrijk te vermelden dat de dokter van mijn vrouw er lang over heeft gedaan, ongeveer anderhalve maand, om te beslissen dit als een verdacht geval [van bijwerking] te verklaren, omdat er veel elementen van haar toestand zijn die het onmogelijk maken om van toeval te spreken.

  Twintig grimmige realiteiten blootgelegd door lockdowns

Onze arts heeft een andere patiënte, een andere dame, die soortgelijke symptomen heeft als mijn echtgenote, die gelukkig voor haar niet erger zijn geworden. Het spijt me, ik ben niet erg ontspannen want ik zit in een uiterst gecompliceerde situatie.

Clip # 2 Transcript:

Een ander ding dat ik wil zeggen is: er zijn gevallen van ernstige bijwerkingen met dit vaccin.

Iedereen zegt het. Dus het wordt niet verborgen gehouden. Er is myocarditis, pericarditis en gezichtsverlamming. We weten dat en het is toegegeven door Europese, Amerikaanse en Franse medische instanties. Niemand zegt dat er geen ernstige bijwerkingen zijn. Je kunt ze vinden. Hoewel er veel minder bijwerkingen worden gemeld dan er in werkelijkheid zijn, omdat niet elk geval wordt gemeld.

Dat is gewoon de realiteit. Niemand heeft ooit geprobeerd om dat te verbergen.

— Dus we zijn terug bij voordeel versus risico

in deze gevallen.

— Toch, het is enigszins verborgen

— Er zijn er enkele, misschien een dozijn gemeld aan de ASN. Voilà! Extreem weinig.

Dan zegt men dat niet alle gevallen gemeld worden. Dat is ook zo. We weten dat in de farmacovigilantie, niet alle gevallen worden gemeld. Er is een verhouding van 1 op 10 of zelfs 1 op 100!


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het sterven van de gevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAmerikaanse staatsimmunoloog Fauci financierde wrede puppy-experimenten waarbij zandvliegen hen levend opaten; stembanden afgesneden
Volgend artikelDe waarheid over ‘doorbraakinfecties’ – de Amerikaanse Ministerie van Defensie studie die ze niet willen dat je ziet
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Prion ziektes zijn niet alleen gevaarlijk voor de patiënt: tot vlak voor de prik moest je nog een hazmat suit aan om in de buurt van een patiënt te komen.
  Het was al meerdere keren aangegeven dat deze experimentele gen therapieprikken prion ziektes kunnen veroorzaken. De conclusie die je hieruit kan trekken is dat het helemaal nooit over “gezondheid” of “veiligheid” heeft gegaan. Dat was toen al duidelijk (ruim een jaar geleden), het zou nu algemene kennis moeten zijn bij mensen die hierover moeten beslissen. M.a.w. wie nu nog de prik promoot is op ‘heterdaad’ betrapt en zou terstond gehangen moeten worden voor misdaden tegen de mensheid.

 2. “Covid-19-vaccin van Pfizer bevestigd dat het hersenbeschadiging en neurodegeneratieve ziekte veroorzaakt.

  Gepubliceerd in het tijdschrift Microbiology & Infectious Diseases , onthult het artikel dat de Pfizer-prik het potentieel heeft om op prionen gebaseerde ziekten te veroorzaken, die volgens de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) neurodegeneratieve ziekten zijn die de hersenen beschadigen.”

  https://www.ottawabusinessdaily.ca/2021/05/11/covid-19-vaccine-from-pfizer-confirmed-to-cause-brain-damage-neurodegenerative-disease/

  Dit is dus allang bekend maar men prikt meedogenloos door met de biologische wapens van o.a de Pfizer vaccins.
  De mensheid wordt bewust vermoord via de vaccins.

 3. Nu ook al vormen van “gekke koeien ziekte` Helaas zullen de schaapjes van Hugo eerst moeten voelen eer ze dat geloven.
  Je kunt wel van alles schrijven en vertellen aan de schapen maar de meesten zijn dermate geindoctrineerd dat het te laat is om ze nog te redden……

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in