Screenshot video Died Suddenly.

Veel COVID-vaccinsceptici meldden een ongebruikelijk aantal “plotselinge sterfgevallen” de laatste tijd.

Zulke meldingen worden altijd afgedaan als “bevooroordeeld”. En misschien zijn ze bevooroordeeld. Ik moet toegeven dat ik ook bevooroordeeld ben, en dat weerhoudt mij ervan om Covid-vaccins de schuld te geven van verschillende geïsoleerde incidenten die ik ken, schrijft Igor Chudov.

We hebben nu echter Peter Hotez, een van de meest rabiate promotors van Covid-vaccins, die zich ongewild bij de “ongebruikelijke plotselinge sterfgevallen” club heeft gevoegd.

De tweet van professor Hotez van vandaag betreurt het plotselinge overlijden van zijn “naaste collega’s en vrienden”. Peter vermeldt dat ze “nog actief waren toen ze overleden”, dus hij bedoelt plotselinge sterfgevallen.

Zijn plotseling overleden vrienden waren “voorvechters van wereldwijde gezondheid”; onvermoeibare voorvechters van Covid-vaccins zoals hijzelf. Professor Hotez weet niet zeker waaraan hij de schuld moet geven. Overwerk? Uitputting? – vraagt hij.

Ik weet het ook niet zeker; misschien is het de klimaatverandering of de stress die zijn vrienden ervoeren toen ze online misinformatie over vaccins zagen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Sportverslaggever Bob Rathvun krijgt stuiptrekkingen op tv; en andere video’s van instorting, of plotselinge dood, uit Puerto Rico, Qatar, Singapore, Zuid-Korea en Ecuador, met VIJF uit India



Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Het Coronavirus-vaccin kan je AIDS geven, zeggen wetenschappers
Vorig artikelHenry Kissinger: AI zal mensen binnen 5 jaar vervangen
Volgend artikelBugs R Coming & u zult ze eten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

  • Of …
   die ga constant bellen via een “wake up’ dienst in india ofzo
   En lekker vaak sms’en via een bot
   Vooral als je weet dat tie een 5G televoon heeft.

   :^)

 1. Die laatste opmerking is helemaal het toppunt. “Stress ervaren van misinformatie over het vaccin” in het kort komt het erop neer dat men toch aan het twijfelen is gegaan over de gevolgen van het vaccin want anders zou men geen stress ervaren. Maar men geeft desalniettemin de schuld aan de verspreiders van dit voor hen slechte nieuws.
  De pro vaxxers hebben wel meer volstrekt kromme redeneringen moeten maken om hun keuze voor het vaccin te rechtvaardigen zoals: Ik wil niet bij iemand in de buurt zijn die niet is gevaccineerd, kortom je hebt jezelf laten vaccineren maar erkent dat je niet beschermt bent want je wil niet bij een ongevaccineerd persoon in de buurt zijn. Erger nog, je verwacht van de ongevaccineerde dat deze zich ook laat vaccineren met dat vaccin waarvan je zelf indirect toegeeft dat het niet werkt.

 2. Hoe is het mogelijk dat zulke lieden oorzaak en gevolg niet meer willen of kunnen zien, en dan de meest vreemde capriolen uithalen om toch de schuld bij iets anders te leggen.

 3. “voorvechters van wereldwijde gezondheid”…????

  Dat zal dan wel de reden zijn dat zij gezamelijk alle bekende, zeer effectieve en met de Nobelprijs bekroonde anti-virale medicijnen VERBOTEN hebben verklaard?

  Ik denk dan toch meer aan gehypnotiseerde hoererende “medici” en mindphuckende maniakken die zich door de Big-Pharmaffia hebben laten misbruiken en vele onschuldigen burgers van het leven hebben beroofd. Met opzet vermoord door de massamoordende useful idiots, die denken dat zij de wereld zullen redden…

  “Trust the $cience” is dan ook niets anders dan het geloof in Sinterklaas.

 4. Er is een wereldwijde staatsgreep geweest, die alle bestaande wetten en wetgeving in alle landen hebben afgeschaft. Zodat ze van iedereen hun eigen zelfbeschikkingsrecht over zijn/haar lichaam vernietigd hebben, zodat met dwang mandaten die euthanasie injecties bij iedereen opgedrongen kon worden. Anders verloor jij je baan/inkomen en/of werd je uitgesloten om deel te nemen aan de maatschappij. Werd je verplicht opgesloten in je eigen huis, om elke interactie met je medelanders te kunnen elimineren. Eigenlijk om zo iedereen in zijn eigen betaalde isoleercel te plaatsen. Met deze psychologische kwelling vanuit de criminele politici, zijn vele mensen als nog gezwikt voor de dwang mandaten.

  • Dat heb je zeer goed verwoord.. Dankje!
   Zo’n tekst zou ik nou graag aan mijn voormalig beste vrienden sturen.. Helaas zijn ze állemaal meerdere malen geprikt, totaal niet openstaand voor mijn keuze waarvan ik destijds nog vol vertrouwen en openlijk de gevaren ervan heb uitlegd aan hen.. Tot op heden zijn ze nog steeds in de ontkenning. Nog steeds geen woord van sorry, of, je had eigenlijk wel een punt..
   Soms schreeuwt het nog in mij om zo’n soort tekst, als de jouwe, voor hun voeten te smijten, maar ik bedwing mezelf.. Het is te laat.

 5. Qua dodelijke, en verminkte slachtoffers is dit de Huidige oorlogen heel ver vooruit, en het is op het moment nog meer aan het uitbreiden..dan tot hiertoe..je kan er geen naam voor verzinnen…de Slechtheid van de pharma-mafia-industrie, en hun volgelingen.. pharmaceutical is het misdadigste woord van de eeuw.. amerikaanse misdaden zijn niet meer te tellen…

 6. Mijn hoogbegaafde zoon stelde het zo: ‘Dit (het nemen van een ko-fit vaccin) is een inteligentietest. Zo blijven alleen de slimmere mensen over’

  Daar had hij zeker een punt! Wij en mijn kinderen hebben het vakter niet genomen. Als ik hoor in de klas van de middelbare school maar mijn zoon zat waren er slechts enkele die niet het vaccin had genomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in