Vaccinoorlogen – Geneesmiddelenlobby wil landen straffen die pleiten voor goedkope vaccins

Big Pharma vecht voor een strakke controle over de productie van het Covid-19 vaccin, waardoor de beschikbaarheid globaal wordt beperkt terwijl er miljarden worden geoogst.

0

De geneesmiddelenlobby heeft de Amerikaanse president Joe Biden gevraagd om landen zoals India, Zuid-Afrika, Chili, Colombia en Hongarije te straffen omdat zij de productie van Covid-19 vaccins willen verhogen zonder uitdrukkelijke toestemming van de grote farmaceutische bedrijven.

De geneesmiddelenlobby strijdt voor een strenge controle op de productie van vaccins en wil sancties voor landen die streven naar goedkope vaccins.

De geneesmiddelenindustrie heeft documenten ingediend bij het Trade Representative Office van de V.S. waarin het vermoedelijke risico wordt geschetst van pogingen om “fundamentele intellectuele eigendomsbescherming” uit te dagen in reactie op Covid-19. De geneesmiddelenlobby bekritiseert elke poging om technologische kennis te delen voor de productie van vaccins of vaccin octrooien.

De geneesmiddelenindustrie heeft scherpe kritiek geuit op elke poging om octrooien op vaccins of de technologische kennis die nodig is om ze te produceren te delen, ondanks de globale behoefte. Volgens schatting hebben rijke landen die slechts 16 procent van de wereldbevolking vertegenwoordigen al meer dan de helft van alle contracten voor Covid-19 vaccins in de wacht gesleept. En uit de huidige prognoses blijkt dat een groot deel van de middeninkomenslanden en de ontwikkelingslanden pas over enkele jaren op grote schaal zal kunnen vaccineren. Sommige prognoses voorspellen dat landen met lage inkomens zoals Mali, Zuid-Soedan en Zimbabwe wellicht pas begin 2024 een significant niveau van vaccinatie zullen bereiken.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Big Pharma: Covid is een biljoenen-dollar industrie en degenen die ervan profiteren zullen ervoor zorgen dat Covid nooit weggaat

  Vaccin miljardairs en menselijke proefkonijnen
Vorig artikelIerse dokter onthult ‘Great Reset’ agenda achter Covid-hoax in indrukwekkende video
Volgend artikelDokter waarschuwt voor experimenteel Covid-‘vaccin’, in werkelijkheid een “gevaarlijke gentherapie”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in