Freepik

Twee tienerjongens die een hartontsteking kregen na de Covid-injecties van Pfizer en daarna leken te herstellen, kregen maanden later een terugval, zo meldden Italiaanse onderzoekers, schrijft Alex Berenson.

Beide tieners vertoonden bewijs van nieuwe hartschade als gevolg van de recidieven, waaronder hoge niveaus van eiwitten van beschadigde hartspieren. Scans toonden aan dat één jongen nieuwe laesies in zijn hartwand had en hij moest bijna twee weken in het ziekenhuis worden opgenomen.

De onderzoekers konden niet vaststellen waarom de jongens de terugvallen kregen, die 8 tot 12 maanden na de eerste myocarditis episodes kwamen. Ze riepen op tot een strengere controle van iedereen die gediagnosticeerd was met door mRNA veroorzaakte myocarditis – en tot meer onderzoek om vast te stellen of jonge mensen die eraan leden, in de toekomst met ernstige complicaties te maken zouden kunnen krijgen.

Eind mei gepubliceerd in het tijdschrift Vaccine: X, lijkt de paper de eerste casus te zijn die aantoont dat mRNA-prikken terugkerende myocarditis, oftewel ontsteking van het hart, kunnen veroorzaken. Maar volksgezondheidsautoriteiten en de media, die sinds 2021 de cardiale bijwerkingen van mRNA-prikken hebben gebagatelliseerd, hebben dit genegeerd.

Myocarditis heeft vele oorzaken, waaronder virale infectie en mRNA Covid vaccinatie.

De diagnose wordt vaak gesteld wanneer mensen met pijn op de borst naar de eerste hulp gaan, maar het kan ook zonder symptomen voorkomen, waardoor mensen hartschade hebben die duidelijk te zien is op hartscans of in bloedtesten, maar geen pijn of koorts veroorzaakt.

Onderzoeken hebben aangetoond dat myocarditis waarvoor ziekenhuisopname noodzakelijk is, kan voorkomen bij wel 1 op de 3.000 tienerjongens of jongvolwassen mannen die een Covid-prik krijgen, met het hoogste risico na de tweede dosis. Veel onderzoeken tonen aan dat de prik van Moderna, die meer mRNA bevat dan die van Pfizer, een hoger risico heeft.

  Steeds meer berichten van ernstige bijwerkingen en sterfgevallen bij kinderen na COVID-19 vaccinatie

De onderliggende reden dat de mRNA’s myocarditis veroorzaken – en waarom jonge mannen er meer last van lijken te hebben dan anderen – blijft een mysterie.

Onderzoekers hebben veel verschillende mechanismen voorgesteld, waaronder directe schade door het spike-eiwit dat het lichaam door de mRNA-prikken aanmaakt, antilichamen van het immuunsysteem die per ongeluk het hartweefsel aanvallen in plaats van de spikes, of een meer algemene overreactie van het immuunsysteem. Tot nu toe hebben ze nog geen definitief antwoord gevonden.

(Terugkerende myocarditis. Dat is niet goed, toch?)

Bron

In 2021 en 2022 pushten volksgezondheidsdeskundigen en scholen en universiteiten – vooral in de Verenigde Staten – mRNA Covid-injecties bij tieners en jonge volwassenen die in wezen geen risico liepen op Covid.

Toen het verband tussen de mRNA’s en myocarditis duidelijker werd, bagatelliseerden ze de risico’s en noemden ze het mild en tijdelijk.

Maar onderzoeken uit Zuid-Korea, Qatar en het medisch onderzoeksbureau in Tokio hebben aangetoond dat mRNA myocarditis dodelijk kan zijn en heeft geleid tot tientallen plotselinge sterfgevallen onder jongvolwassenen in die landen. Het verband met de sterfgevallen werd over het algemeen pas ontdekt na autopsies of het bekijken van medische dossiers van sterfgevallen binnen enkele dagen of weken na vaccinaties.

De Verenigde Staten en de meeste andere landen met mRNA-vaccins hebben geen soortgelijke onderzoeken uitgevoerd, dus het totale aantal doden door myocarditis na de vaccinatie blijft een mysterie.

(Alles was in orde. Totdat het niet meer zo was.)

Een ander mysterie is de lange-termijn prognose van tieners en jonge volwassenen die een milde of meer ernstige myocarditis na de ziekte hebben opgelopen.

  Is het onchristelijk om zich te verkneukelen over het ongeluk van afschuwelijke mensen die uw waarschuwingen in de wind hebben geslagen?

Sommige onderzoeken hebben tot een jaar later veranderingen in de hartfunctie aangetoond, maar cardiologen zijn het er niet over eens of de littekens die op scans te zien zijn ernstig genoeg zijn om op de lange termijn een betekenisvolle invloed te hebben.

Maar het hart kan geen spieren aangroeien na een verwonding.

Alle schade die het oploopt is in feite blijvend, daarom is de mogelijkheid dat de mRNA’s herhaalde episodes van ontsteking of littekenvorming veroorzaken zo zorgwekkend.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vader vastbesloten om zijn 9-jarige kind in te enten, zelfs nadat zijn 14-jarige zoon hartontsteking had gekregen van het Pfizer-vaccinVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKolonel Macgregor: Sluit vrede, dwazen, voordat het te laat is
Volgend artikelGonzalo Lira, de SBU, en Informatie-Operaties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Dit moet ik even kwijt: lidmaatschap van BBB kost 66 euro per jaar en als je onder de 35 bent, betaal je 33 euro om het uithangbord van de mengvoederindustrie + Bayer/Monsanto met als boegbeeld het zwaargebouwde ReMarkAble deugmens te ondersteunen.

 2. Dus die spuit is gewoon een aanval op het hart van jonge mensen.
  Het zal me benieuwen of ze daar een afdoende antwoord op hebben. Mijn vermoeden, zolang die spuit niet geneutraliseerd is de problemen blijven komen.

  • En dat neutraliseren kan volgens mij dmv chelatietherapie.
   Het is een betaalbare oplossing voor de rotzooi die deze jonge mannen hebben ingespoten.
   En anders héél veel vitamine C.
   En dan bedoel ik niet mg maar grammen per dag.

   • Meerdere huismiddelen of zelfzorgmiddelen kunnen helpen.
    Vitamine C is tot 10gram redelijk veilig te gebruiken.
    meidoornbes is een goede die kan helpen. Beter is het om de oorzaak daarbij op te lozen, dat vergt een andere benadering. Maar niet onmogelijk. Ontgiften is daar 1 van.

    • Vitamine C (poeder, 100% vitamine c, zonder toevoegingen) kent geen onveilige limiet, daar kan je ook 200 gram per dag van innemen, zonder enig gevaar behoudens het vol schijten van je broek. De beste dosering is dan ook naar wat de endeldarm aankan (up to bowel tolerance).

 3. Vorige week las ik een artikel van een arts die beweerde dat binnen 10 jaar na de eerste myocarditis via de gifprik ontwikkeld 75% eraan dood gaat.

 4. 08/08/2023
  ´In Amerika wordt er hard gewerkt aan een jaarlijkse Covid-injectie om “up-to-date” te zijn met de nieuwste varianten. Hoogst waarschijnlijk is het een kwestie van tijd en Europa volgt. Maar er zitten nogal wat haken en ogen aan dit nieuwe beleid, zoals en ontbreken van een wetenschappelijke onderbouwing voor deze maatregel.. Het onderstaande artikel verscheen in The Vaccine Reaction De beleidsmakers lijken het contact met de realiteit volledig uit het oog verloren te zijn…´

  https://stichtingvaccinvrij.nl/de-jaarlijkse-covid-prik-is-onvermijdelijk/

  PLANDEMIC 3: THE GREAT AWAKENING

  ´Deze spraakmakende film legt verboden puzzelstukjes bij elkaar om het grote plaatje te onthullen van wat er werkelijk gebeurt in de wereld. The Great Awakening is bedoeld als vuurtoren om ons uit de storm te leiden naar een betere toekomst.

  De door Mikki Willis geschreven en geregisseerde docu The Great Awakening is het derde deel van de Plandemic-serie. De eerste twee delen richtten zich vooral op de ‘coronapandemie’. Dit derde deel heeft een meer overkoepelende benadering en kijkt naar de communistische infiltratie van naties tijdens de 20ste en 21e eeuw, waarbij de ‘pandemie’ en de woke agenda worden gebruikt als de laatste grote stap om hun totalitaire wereldregime te realiseren.

  De documentaire behandelt verschillende onderwerpen, zoals The Great Reset, Black Lives Matter, de ‘coronapandemie’, de Marxistische en totalitaire woke ideologie, het World Economic Forum en ESG-scores (Environmental, Social en Governance), die velen zien als een sociaal kredietsysteem voor bedrijven.

  Aan het woord komen onder meer dr. Robert Malone en dr. Vladimir Zelenko. Deze professioneel geproduceerde en goed onderbouwde documentaire houdt de aandacht van begin tot eind vast. De film is bovendien zeer geschikt om aan te bevelen aan je gezagsgetrouwe familie en vrienden! De docu is Nederlands ondertiteld.´

  https://stichtingvaccinvrij.nl/blckbx-plandemic-3-the-great-awakening/

 5. 09/08/2023
  Exposing Hate: Who’s Behind ‘The Disinformation Dozen?
  VERHAAL IN ÉÉN OOGOPSLAG

  ´Een van de meest invloedrijke instrumenten die werden gebruikt om het recht op vrije meningsuiting van het Eerste Amendement in de VS te onderdrukken, was het rapport “Disinformation Dozen” van het Center for Countering Digital Hate (CCDH), gepubliceerd op 24 maart 2021;

  De CCDH was een kleine, nooit eerder gehoorde Britse groep met geheime financiering, waarvan de bestuursleden ondubbelzinnige banden hadden met het militair-inlichtingen-industriële complex;

  AntiVaxWatch.org, een eenvoudige nieuwsaggregator zonder beursgenoteerde werknemers of financiering, sponsorde het rapport. De maker van AntiVaxWatch is Brandon Hill, medeoprichter van Be the Change, dat het verbindt met Eric Kessler van Arabella Advisors, een groot, bekend duister geldnetwerk dat progressieve doelen ondersteunt met onvindbare fondsen;

  In een rapport van 1 juni 2023 beschuldigde de CCDH Twitter ervan 99% van de haat gepost door Twitter Blue-geabonneerde accounts niet te censureren. Volgens Elon Musk zijn de beweringen van de CCDH “vals, misleidend of beide, en worden ze niet ondersteund door iets dat geloofwaardig onderzoek zou kunnen worden genoemd”;

  31 juli 2023, Twitter, nu omgedoopt tot X Corp, heeft een rechtszaak aangespannen tegen de CCDH, met het argument dat de CCDH “actief werkt om vrije meningsuiting te voorkomen” en “verontrustende en ongegronde claims verspreidt die berekend lijken om Twitter in het algemeen en zijn digitale advertentieactiviteiten in het bijzonder te schaden.” Musk wil ook weten wie de verzinsels van de CCDH financiert.´

  https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2023/08/09/elon-musk-ccdh-lawsuit.aspx
  https://media.mercola.com/ImageServer/Public/2023/August/PDF/elon-musk-ccdh-lawsuit-pdf.pdf

 6. De injectie verzwakt t immuunsysteem zodanig dat t niet meer kan herstellen waardoor een oude streptokokkenstam van 20-30 jaar geleden niet meer onderdrukt kan worden. Van streptokokken algemeen bekend dat ze ontstekingen aan t hart veroorzaken. Geen eigenwijsheid maar bevindingen van een arts die al tientallen jaren mensen doormeet mbv elektro acupunctuur en natuurlijke middelen voorschrijft om echt de oorzaak aan te pakken

 7. Arnon Wellens legt het allemaal helder uit: de pandemie werd gebruikt om financiering van de CBDC mogelijk te maken. Niemand protesteerde tegen het corona herstelfonds (klinkt goed toch), maar was nodig om vergaande digitalisering mogelijk te maken. Met steeds hogere klimaatbelastingen verdient het zichzelf weer terug. Daarom moet iedereen zo bang gemaakt worden, eerst voor een virus, nu voor klimaatverandering!

  Kijk nu het nog kan. Eind augustus gaat de Europese censuurwet in.

  https://m.youtube.com/watch?v=pxrMH7mZD20

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in