De gerenommeerde Duitse epidemioloog Dr. Sucharit Bhakdi heeft de Britse premier Boris Johnson krachtig gewaarschuwd tegen het COVID-19 vaccineren van kinderen in het Verenigd Koninkrijk, omdat dit mogelijk ernstige langetermijnschade zou veroorzaken, bericht Bles.com.

In een video die op 16 september op verschillende platforms is geplaatst, verzet hij zich specifiek tegen het gebruik van de injectie bij kinderen en stelt hij dat “het vaccineren van Britse kinderen misdadig is”.

“Boris Johnson, BBC: vaccineren van Britse kinderen is crimineel. We zijn momenteel getuige van de grootste misdaad die Groot-Brittannië ooit in zijn geschiedenis heeft begaan, omdat het tegen zijn eigen volk is.”

Hij roept Johnson ook op om andere bekende en zeer effectieve geneesmiddelen tegen het virus te gebruiken, zoals al maanden wordt bepleit door Dr. Peter McCullough, om de pandemie komende herfst en winter te bestrijden.

Bhakdi doet ook een beroep op het gezond verstand van het Britse volk om zich bewust te zijn van de duidelijke onregelmatigheden in de inentingscampagne.

“Brits volk: Jullie behoren tot de meest eerbare, intelligente en opgeleide mensen ter wereld, hoe kunnen jullie dat nog geloven?” zegt Bhakdi.

Dr. Sucharit Bhakdi, nu met pensioen, was emeritus hoogleraar medische microbiologie en immunologie en voorzitter van het Instituut voor Medische Microbiologie en Hygiëne van de Johannes Gutenberg Universiteit in Mainz, Duitsland.

In februari 2021 waarschuwden hij en verschillende van zijn collega’s het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) voor het potentiële risico van bloedstolsels en cerebrale veneuze trombose bij miljoenen mensen die experimentele op genen gebaseerde injecties kregen.

Sindsdien zijn twee van de vier vaccins in Europa en de VS juist om deze reden opgeschort of uit de handel genomen, of zijn er waarschuwingsetiketten op aangebracht.

  Allesandro en Vittoria Campo: Gevaccineerde broer en zus sterven twee maanden na elkaar aan hartaanval na COVID-19 prik, aanklager stelt onderzoek in

Professor Bhakdi legt uit wat de wetenschappelijke achtergrond is van dit probleem, dat zich niet beperkt tot de vaccins die werden afgeschaft, en waarom het op den duur zou kunnen leiden tot een gevaarlijke overactiviteit van het immuunsysteem bij miljarden nietsvermoedende mensen.

Volgens zijn concept zorgen de vaccins ervoor dat het immuunsysteem “in actie komt om het virus te bestrijden”, waardoor tegelijkertijd bloedstolsels worden gevormd die potentieel levensbedreigende gevolgen kunnen hebben, zoals blijkt uit een video die op 29 mei is vrijgegeven.

“We waren altijd erg bezorgd dat deze explosie een kettingreactie zou veroorzaken die de vorming van bloedstolsels in je vaten zou versnellen, stolsels die niemand kan zien maar wel gevoeld kunnen worden als ze zich in de hersenen vormen,” waarschuwt Bhakdi.

In dit verband waarschuwt Dr. Bhakdi degenen die het Covid-vaccin willen nemen met klem voor het geneesmiddel, vooral bij kinderen.

“Geef het niet aan kinderen, want zij hebben geen kans om zich te verdedigen, als je het aan je kind geeft, bega je een misdaad.”

Dringende waarschuwingen zoals die van Bhakdi worden zeer vaak gegeven door medische beroepsbeoefenaren over de hele wereld, en dat is de reden waarom een hoog percentage van de wereldbevolking nog steeds niet besluit zich te laten vaccineren.

Anderzijds zijn er talrijke ernstige bijwerkingen, waaronder de dood van tienduizenden gevaccineerden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Immunoloog: Pfizer, Moderna vaccins kunnen langdurige chronische ziekte veroorzaken die pas na jaren aan het licht komenVolg Frontnieuws op Telegram

  Nieuw onderzoek toont aan dat gevaccineerde moedermelk vervuild is met mRNA
Vorig artikelSchokkende COVID-gegevens uit Israël
Volgend artikelAustralië’s Covid Concentratiekampen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Oproep is goed.
  Men gaat niet luisteren.
  De Nieuwe Wereld Orde gaat over lijken, ook over die van kinderen.
  Vandaag video gezien van Doctor ProfessorTheo Schetters.
  Laat aan duidelijkheid niets te wensen over.
  Nederland?
  Beetje zeuren met Kaag, Ruute en Hoekstra.
  Grote afleidingsmanoeuvre.
  Binnenkort Australische toestanden hier.
  Gaat spanwnend worden.

  • Tenzij 4 miljoen ongeprikten alles plat leggen want de neefjes van Pinocchio,de jonge en Rutte, gaan gewoon door zoals in Australië en wat dacht je van Zweden trekt €4 miljoen uit om de ongeprikten op te sporen en stevig woordje toe te spreken als het daarbij blijft bij mij komen ze niet verder dan drie meter van de voordeur.????

 2. Ik zou een reactie willen plaatsen, een reactie in het Duits.
  We moeten eenheid uitstralen, eenheid als Europees volk, eenheid als Globaal volk!
  Daarvoor moet er met een taal gesproken worden en de taal van het fascisme, is Duits.

  Volgens mij is het lachen om Boris Jonson te zien spreken in een andere taal, of een van die andere Europese nazi kopstukken!
  Merkel, die Frans gaat praten of Guy Verhofstadt, die steenkool Engels spreekt.
  Het zijn allemaal volksverraders, die genegeerd dienen te worden.

  Als ik me moet gaan gedragen als Mark Rutte, dan schrijft hier de winnen van de Rotterdamse marathon van het volgend jaar!
  Ik die moeilijk kan lopen!

  De Fatsoens Fascisten zien hun kans schoon!
  De Fatsoens Fascisten, die altijd problemen hebben om de zorg van Nederlandse-Nederlanders die zorgbehoevende zijn te financieren.
  Maar nooit problemen hebben als het de zorg van niet-Europeanen betreft!

 3. Een stukje afleiding van Rutte om mensen te vertellen dat hij in gevaar is, was het maar zo personen als hem hebben hun recht verspeeld en daarom zou het beter zijn als onze rechtstaat hem zou oppakken en niet zo makkelijk eraf komen.

 4. Mensen jullie zijn aan zet ik kan het niet alleen tegen houden met ons allen kunnen wij dat varken je wel wassen geen medelijden hebben met dat tuig.
  Mijn vraag is wat willen ze van ons wij willen geen test spuit wij willen vrijheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in