Een anonieme natuurgeneeskundige met 1600 patiënten, van wie velen zijn gevaccineerd voor Covid, heeft informatie verzameld van haar eigen cliënten, andere artsen, verpleegkundigen, immunisatie-specialisten en virologie-artsen. Haar analyse van al deze verzamelde informatie en gegevens betreft de eerste twee doses van het Covid-vaccin en de booster prikken, schrijft S.D. Wells.

Op dit moment is de natuurarts nog niet klaar om “naar buiten te treden”, maar deelt ze haar informatie onder de overkoepelende naam T.A.O. – Together As One. De klokkenluidersinformatie van deze arts wordt echter gepresenteerd in een 5 minuten durende video met uitstekende diagrammen.

Shocking! Natural Doctor Describes What The Vaccines Do!

Volgens deze analyse bevat de eerste Covid-vaccinatie verschillende giftige ingrediënten die catastrofaal zijn voor je cellulaire systeem. Deze toxines verminderen het vermogen van uw immuunsysteem om witte bloedcellen te produceren met maar liefst 50 procent. Dat is nog maar de eerste injectie.

Het menselijk lichaam maakt een nieuwe generatie van witte bloedcellen aan in ongeveer 8 weken, en deze dokter zegt dat dit de reden is waarom de tweede dosis injectie is vastgesteld voor 8 weken na de eerste, om het aantal witte bloedcellen opnieuw te verlammen, terwijl het nog steeds ernstig aangetast is. Dit vermindert de aanmaak van witte bloedcellen met nog eens 25 procent.

Bij elke vaccinatie wordt de zoutverhouding van het vaccin verlaagd, en worden de giftige bestanddelen verhoogd. Dat is een verlies van 75 procent van het aantal witte bloedcellen, en dit is voor eventuele booster injecties. De boosterprikken bevatten meer dan 80 vreemde bacteriën die de menselijke bloedcellen nog nooit zijn tegengekomen. Dat is wanneer de chronische ontsteking begint.

  Hoe de injecties zullen worden gebruikt om degenen die nog niet zijn ontvolkt tot in het graf te controleren

Bij iedereen met aanleg voor gezondheidsproblemen, zal het zwakke punt verergeren door deze aanval van vreemde ziekteverwekkers. Of je nu al problemen hebt met je spijsvertering, luchtwegen, kankercellen, huidaandoeningen, etc., die gebieden zullen ontstoken raken tijdens deze chronische ontstekingsstaat. Met slechts 25 procent capaciteit van het immuunsysteem, zal dit catastrofaal blijken te zijn.

Daarna komt uw tweede Covid ADE/HIV “boostervaccin” en dan nog vele, vele meer
De tweede booster voor Covid bevat acht HIV-strengen die het vermogen van het lichaam om witte bloedcellen aan te maken, volledig uitschakelen. Alle zout is verwijderd uit de booster shots, dus ze worden dodelijk voor de patiënt, omdat de slachtoffers rondlopen met nul immuniteit. De arts voorspelt een sterftecijfer van 20 tot 30 procent onder de booster-slachtoffers.

De volgende set van drie boosters zal nodig zijn voor de geïnjecteerde massa om te overleven, op de manier waarop een diabeticus afhankelijk wordt van insuline-injecties. Deze arts getuigt op deze video ook dat alle dieren bij het testen van deze afschuwelijke “vaccins” stierven.

Giftige Covid booster-injecties – de dodelijkste “ingrediënten” van de pandemie zijn hier

Maak je klaar voor de ADE tsunami. De FDA is op dit moment bezig om ieder kind in Amerika te laten vaccineren met deze giftige gen-muterende Covid injecties. Farma beweert dat de boosters “extra bescherming” zullen bieden, wat waar is, omdat de spike-eiwit injecties vernietiging van het immuunsysteem veroorzaken die leidt tot afhankelijkheid van boosters.

Een man die een niertransplantatie kreeg (van zijn vrouw), meldde dat artsen hem vertelden dat zijn lichaam GEEN Covid-antilichamen aanmaakte nadat hij in september een booster-prik had gekregen.

  De Covidiaanse Cultus (Deel III)

De heer Covid zelf, frauduleuze Fauci, heeft al toegegeven dat de vaccins totaal nutteloos zijn, en dat is omdat het tijd voor hem is om de dodelijke boosters door te drukken. Hier is een citaat van hem: “Ze zien een afnemende immuniteit, niet alleen tegen infectie maar ook tegen ziekenhuisopname en tot op zekere hoogte de dood, die nu alle leeftijdsgroepen begint te betreffen. Het zijn niet alleen de ouderen.” Misschien is de “afnemende” immuniteit niet alleen omdat de Covid-injecties nutteloos zijn, maar omdat ze witte bloedcellen vernietigen in het proces.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De echte reden dat de regering wil dat je elke 3 maanden een COVID-19 Booster Prik krijgt is omdat de gevaccineerden een nieuwe vorm van AIDS ontwikkelenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNegatieve Vaccin Effectiviteit is gearriveerd!
Volgend artikelCOVID-infectieniveaus na vaccinatie versus natuurlijke immuniteit
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Niet lullig bedoeld maar deze natuurarts komt op mij nogal ongeloofwaardig over. Zij claimt;
  – 80! nooit in de bloedbaan aangetroffen bacterieen in de boostershot
  – In de tweede booster zitten maarliefst 8 HIV strengen (plus zie de heer Kennedy zijn expose over AIDS in zijn boek the real dr Fauci en dat deze alleen in Israel worden gezet)
  – Exact weet wat het effect is op witte bloedlichaampjes.

  Om dit te kunnen meten heb je vrij specialistische apperatuur nodig. De kans dat een natuurgeneeskundige dit soort apperatuur heeft of toegang tot heeft acht ik zeer laag. Dit aangezien een natuurgeneeskundige op de natuur vertrouwd en niet de medische ”wetenschap”.

  Ook is de toegang tot de flacons met injecties heel lastig. Aangzien ze, zover ik weet, alleen in Israel zijn begonnen met de uitrol van de 2e booster is het zo goed als onmogelijk dat een natuurarts daar haar handen op kan leggen. Plus nog alle analyses kan uitvoeren die geclaimd worden in dit stuk is heel ongeloofwaardig.

  Tot slot is een laatste zwaktebod in dit stuk is dat de conclusies mede getrokken worden op basis van ”ze heeft informatie verzameld van haar eigen cliënten, andere artsen, verpleegkundigen, immunisatie-specialisten en virologie-artsen.” Kortom, geen idee van wie en geen mogelijkheid om dit te controleren.

  Dus, dit stuk zegt analyses the hebben gedaan die ze zeer onwaarschijnlijk kan hebben doen want tegen natuurarts princiepes in. Met aperatuur die ze zeer waarschijnlijk niet heeft. Deels gedaan op de injecties die ze zeer onwaarschijnlijk in het bezit heeft. Met name de 2e booster. En tot slot toegeeft dat ze veel info van niet genoemde derden heeft.

  Ik sla deze over om als geloofwaardig aan te nemen. Helaas zijn, in mijn optiek, sommigen die aan ”onze” kant staan bereid om alles te doen om maar wat aandacht? (of zo) te krijgen en zo denken te helpen. Of weet ik wat voor andere motivatie. Ik sluit niet uit dat ”fact checkers” met dit soort stukken komen om goede analyses ed onderuit te schoffelen.

  Groeten,
  Hugo

  • misschien heb je (gedeeltelijk) gelijk mbt haar onderzoek, maar dat dit van factcheckers af komt is zeer onwaarschijnlijk, omdat als iets iemand van de boosters afhoudt, dan is het wel een artikel als dit. dat zou compleet tegen de doelstelling in gaan.

   • Hoi Cas,

    Ik heb niet gestelt dat dit van ”fact checkers” komt en dan zal ik ook nooit zeggen. Wat haar motivatie is om dit stuk te schrijven zal ik nooi weten.

    Wat ik wel zeg is dat dit stuk mogelijk! gebruikt zal worden door fact checkers om ”de belachelijke ideeen” te exposen die ze willen exposen.

    Het gaat er niet meer om wie gelijk heeft. Het gaat erom wie welke informatie geeft welke geloofd wordt. Ik wil prima even de rol van een zogenaamde ”fact checker” aannemen.

    Begin maar met de argumenten die ik heb genoemd te weerleggen. Je lult je helemaal vast en dan wordt je afgemaakt. Heb ik helaas mogen meemaken en dus ervaren / ondergaan.

    Ik bedoel dit echt niet lullig maar ik heb in een postie van enige macht gezeten. Als je geen bewezen verhaal hebt met bewezen professionals ben je de lul in het huidige debat. En dat is het optimistisch gesteld gezien al die pro’s die gecensureerd worden

    Lijk ook even naar Geert van den Bossche, Luc Montange om er twee te noemen inclusief hun CV

    Groeten,
    Hugo

    • hoi hugo,

     ik ben een (autodidact) wetenschapper, en ga alleen af op feiten en steekhoudende argumenten.
     daarom beschouw ik dit soort artikelen als mogelijkheden, en niet als vaststaand. vooral omdat er info in staat die nog niet eerder vermeldt is.
     maar in de huidige situatie is het altijd verstandig van het ergste uit te gaan, dus ik hou dit wel in m’n achterhoofd.

     aan de andere kant kwam ik in jouw commentaar iets te veel aannames tegen.
     en dat vind ik nog veel gevaarlijker dan een onderzoek dat nog maar waar moet blijken, omdat veel mensen het gevaar daardoor kunnen bagatelliseren.

     vriendelijke groet,

     cas

 2. Of ze nu gelijk heeft of niet, het blijven ongezonde praktijken die shots. Genocide! Maar niet ineens , dat zou opvallen ( alhoewel) dus in etappes eerst de “vaccins” om de mensen ontvankelijk te maken
  en het idee te geven dat het voor het goede doel is, bv bescherming van de ouderen en kwetsbaren, en dan vrijheid terug . Dan komen ze aan met varianten van het ‘virus’ NOG besmettelijker etc. ( want de angst moet er wel in blijven natuurlijk) dan de oplossing brengende boostershots om het af te maken! Zo denk ik erover.

 3. Eindelijk!!! FN bedankt voor het delen.. Deze video deel ik zoveel als mogelijk ook op YouTube (uiteraard veelal verwijderd) maar ook hier als reacties gestuurd… deze video is duidelijk en precies wat het is!!

  • Hoi Lee1990 ,

   Voor het eerst zijn we het helemaal oneens (smile). Wat mij betreft helemaal prima en ik blijf je tof vinden!

   Groeten,
   Hugo

 4. Ik ben niet gevacineerd,woon in Brasil,en word er niet om lastig gevallen.O Heer,laat dit zó blijven……..Groet van een ”VolBloed”.

 5. Dat het aantal witte bloedlichaampjes daalt na vaccinatie ben ik in ieder geval het levende bewijs van. Het was te zien in mijn bloed. Ik ga de booster in ieder geval niet halen en de eventueel volgende boosters ook niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in