Beste, Ik maak me grote zorgen dat je blijkbaar niets hebt gelezen van wat ik je heb gestuurd.

Je bent slim en als je het had gelezen, zou je weten dat alle centrale verhaalpunten over dit virus leugens zijn. Dat is waarom ik beweer dat je het zeker niet gelezen hebt. Ik nodig mensen altijd uit om de zwakste twee beschuldigingen van leugens te kiezen en ze te weerleggen. Dat heb je niet gedaan, als je er al naar gekeken hebt, omdat je zelfs de zwakste beschuldigingen van leugens niet kunt weerleggen, bericht t.me/robinmg/6247.

Lees dit stuk van een volledig onafhankelijke wetenschapper in Noord-Amerika. Hij zegt wat ik zeg. Hij geeft onweerlegbaar bewijs voor verschillende van de onwaarheden.

Bedenk eens, hoe kan het dat tientallen landen tegelijkertijd hun draaiboeken voor een pandemie hebben weggegooid en deze, dezelfde reeks nieuwe leugens in de geschiedenis van 2020, hebben aangenomen?

Er is, het spijt me het te moeten zeggen, absoluut geen ruimte voor twijfel. Er is een internationaal gecoördineerd en kwaadaardig plan om overdreven en valse ideeën over het virus te gebruiken.

De gevolgen zijn overal om ons heen te zien. Omdat het niet langer een natuurlijk fenomeen is, zal het niet ophouden totdat degenen die dit willen hun doel bereikt hebben, wat dat ook moge zijn.

Je weet waarschijnlijk wat ik vrees, gebaseerd op observaties & logica.

Als slimme mensen zoals jij en ik niet opstaan en samenwerken, vrees ik dat we op korte termijn zullen meemaken dat vrije democratische samenlevingen veranderen in permanente totalitaire dictaturen. Dat is de beste eindtoestand die er momenteel is. Niets dat de normaliteit benadert zal ooit worden hervat.

  Gynaecoloog-deskundige zegt dat Covid-19 gevaccineerde personen een impact kunnen hebben op ongevaccineerde vrouwen

De vrijheden van mijn kinderen en ook jouw kinderen zullen voor altijd verloren zijn. Zoals Huxley ons waarschuwde, in tegenstelling tot politieke dictaturen, hebben wetenschappelijke dictaturen geen natuurlijk einde.

Zelfs wat er overblijft van ons leven zal nooit hervat worden.

Een ding. Misschien herinner je je dat je ooit in The World At War een fragment met korrelige beelden uit nazi-Duitsland hebt gezien. Mannen met een bleek gezicht knielen aan de rand van een loopgraaf. Een nazi officier loopt de rij af en schiet een kogel in het achterhoofd van elke man. Ze gaan naar beneden, als lappenpoppen. Als jonge tiener vroeg ik pa: “Waarom vechten ze niet terug?”
Hij zei dat hij het niet wist.
Ik weet nu waarom niet.
Mensen zijn te bang om deze vreselijke gedachten een plek te geven.

Nou, ik ben nog steeds die jonge man, schreeuwend naar mensen om van hun knieën af te komen.
Ik laad de geweren.
Het is vijf voor twaalf.
Als vaccinpaspoorten worden ingevoerd in een gebied, is er geen weg meer terug.

En ze zullen worden ingevoerd als wij (jij en ik) niet opstaan. Ik vind het niet erg om de wapens te laden. Ik heb een goed leven gehad. Als genoeg van ons hun medewerking intrekken, kan deze misdaad stoppen.

Lees dit artikel, alsjeblieft.

Als ik niets van je hoor, zal dit de laatste mededeling zijn die je ooit van me zult horen.

Liefde en verdriet,

Mike

Hier is een diepte-interview dat ik een paar maanden geleden gaf. Begint 1u30min in. Excuses dat het zo lang is, maar het behandelt mijn denken en alle leugens in detail.

  Zuid-Korea begint miljoenen uit te betalen aan slachtoffers van mRNA-prikken - zonder vragen te stellen


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Mike Yeadon: “Dit zijn geen vergissingen, goedbedoelde fouten, het nemen van een voorzichtige beslissing, of iets dergelijks, ze zijn opzettelijk” Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr. Peter Mccullough – Dringende waarschuwing over giftige COVID-19 injecties
Volgend artikelLeugens en absurditeiten die de reactie op de COVID-pandemie hebben geschaad
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Ik heb ook familie die doof zijn voor de realiteit, ze zijn blind en kijken elke dag weer naar de media die de leugens verspreid over de onzin die ze rond bazuinen, hoe ik ook mijn best doe om ze te overtuigen, ze willen niet de andere kant van de medaille zien, nu laten ze niets meer horen alsof ze boos op mij zijn dat ik hun wil overtuigen van de werkelijkheid, ik geef het op omdat de energie die ik er aan besteed ik beter zelf kan gebruiken, in principe zijn ze zelf schuld als hun wat overkomt, ik heb hun gewaarschuwd.
  Ik vind het jammer dat na meer als 65 jaar een familie band zo door deze onzin is kapot gegaan, ik reken dus die gene die deze onzin hebben veroorzaakt heel erg aan.
  Graag wil ik van mijn mede wakkere mensen weten of ze ook dit mee maken.
  Het is triest en jammer genoeg verschrikkelijk.

  • Mijn zus heeft dochters die schamen voor haar omdat ze wappie is en laten haar nu links liggen. Overal hoor je dit om je heen. Blijf sterk en voet bij stuk houden want weet dat de wereld mens zoals jij nu hard nodig heeft.

 2. Ik sluit me hier helemaal bij aan, zelf heb ik dit ook al diverse keren gesteld, ook in ‘Gestoorde Roofridders’ stel ik dit. Naar mijn smaak, en ik zie dit bevestigd in deze brief, is onze enige hoop dat een deel van die elite gaat inzien met wat voor waanzin men bezig is om zich dan af te keren van de gekken en zich aan te sluiten bij ons. Maar of dit nog op tijd gaat gebeuren? Of moet er eerst een bijna periode van totale vernietiging in de geschiedenis van de mensheid worden bijgeschreven? De elite die de zaken nog kan keren wordt helaas met heel veel geld verwend! Ik vrees dus het ergste! Ik vrees terreur en genocide op een niveau zoals we dit nog nooit hebben gezien en we zelfs in onze ergste nachtmerries niet kunnen/konden voorstellen. Maar ja , ik ben natuurlijk een doemdenker, tja….

 3. Heb even opgezocht wat ik schreef

  Samen met schatrijke globalisten gaan de nepsocialisten de wereldstructuur drastisch veranderen, ze gaan de wereld verbeteren. Wie dit gelooft is naar mijn idee echt dwaas. Als een buslading dictators die niets goeds in de zin hebben dreigen Soros en Gates types de volledige macht over de wereld en mensheid te grijpen, iets waar door de eeuwen heen al heel wat dictators van hebben gedroomd. De computertechnologie kan dit helaas voor de huidige dictators wel eens mogelijk maken. Gates droomt hardop van het chippen van iedereen waarna men de mens als een machine kan besturen. Als dit gebeurt zal het leeuwendeel van de mensheid vanaf die dag leven in slavernij, en als die werkmieren gedrild worden. Als door neplinks tot fascist, nazi en racist benoemd democraat hoop ik vurig dat de coup van deze onmensen tegen democratie en tegen vrijheid mislukt. Maar wie stopt hen? Wie houdt hen tegen?
  De enige hoop die ik nog heb is dat een deel van hun butlers en bedienden die zich onze elite noemt tot inkeer komt en inziet waar deze geestelijk gestoorde multimiljardairs op aansturen en dat zij alsnog de kant van gezond denken, democratie, vrijheid en de wereldbevolking kiezen. Als dit uitblijft zie ik het somber in.

 4. Rene Tom, zeer herkenbaar en helaas voor die anderen maar ik heb de moed opgegeven en ga er ook minder energie in steken. Alleen nog voor diegene die twijfelen wil ik iets doen, maar de slaafse burgers niet meer.
  Sterkte en ja nogmaals, zeer herkenbaar

 5. Beste René Tom, helaas heel herkenbaar! Had vorig jaar afscheid moeten nemen van een vriendin, die niets meer met mij te maken wilde hebben.
  Ik heb aan het begin van het vaccineren nog 1 x geprobeerd om oa vader, moeder en vrienden te waarschuwen. Iedereen heeft ze toch genomen. Toen besloten, dat ik er mee stop en dat iedereen recht heeft op zijn eigen keuze hierin. 2 weken geleden trapte ik er toch weer in. Mijn moeder zei; ja maar de besmettingen lopen weer op, waarop ik zei; gek hè, je moet voor elke deur waar je doorheen wil, getest worden. Toen was het de schuld van de jongere…ik hoorde letterlijk een echo van Hugochenko dus ik ging los en alles wat ik niet gezegd heb het afgelopen half jaar kwam eruit! Mijn moeder zei op een gegeven moment; wil het gewoon niet weten! Kon haar ogen wel uitkrabben en ben weg gegaan. Ik ben 2 dagen zo pissig geweest. En dat is het mij gewoon niet waard. Dus prent mezelf steedsmaar weer is; iedereen heeft recht op zijn eigen keuzes en bijt volgende keer mijn tong wel af!
  Heel veel sterkte??

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in