Foto Credit: The Exposé

Dr. Reiner Füllmich is vanuit de gevangenis doorgegaan met het analyseren van bewijs van de misdaden tegen de mensheid die hij en de Corona Commissie sinds 2020 aan het licht proberen te brengen. De corruptie wordt wereldwijd steeds meer gezien en “Hun kaartenhuis stort in elkaar” volgens Reiner, “en wij als internationale advocaten zullen ons best doen om dat proces te versnellen en ervoor te zorgen dat Gerechtigheid geschiedt.” Hij voegt eraan toe: “De vensters van de waarheid die wereldwijd opengaan en het licht dat door deze vensters schijnt, is in het proces van het identificeren van iedereen die verantwoordelijk is, niemand zal aan gerechtigheid ontsnappen,” bericht Patricia Harrity.

Reiner Füllmich legde deze verklaring af tijdens een onderbreking van zijn proces vanwege de paasvakantie die volgde op acht dagen in de rechtszaal. Hij heeft nu een samenvatting kunnen geven van de strafzaak tegen hem en concludeert dat Hoffman en Antonia Fischer alleen geïnteresseerd waren in ‘het in handen krijgen van de donatie van de Corona-commissies’. Hij beweert dat ze ‘door ‘fraude en afpersing’ ongeveer 1,5 miljoen euro van het geld van hem en zijn cliënt in handen hebben gekregen’.

Viviane Fischer heeft echter in de rechtszaal bevestigd dat ze allebei leningen hebben afgesloten om de donaties van het Corona Comité veilig te stellen die gevaar liepen door een “aanval van de overheid”, maar dat ze allebei in staat waren om het geld terug te betalen.

Dit betekent dat de beschuldigingen dat Reiner geld van het comité zou hebben verduisterd ongegrond zijn. In feite lijkt er helemaal geen reden te zijn om de man in de gevangenis te houden en hij gelooft, net als veel anderen, dat de strafzaak een poging is om hem het zwijgen op te leggen en hem in de gevangenis te stoppen en ziet dat de ‘zaak van de officier van justitie, dood in het water is.’

Reiner lijkt daarom positiever te zijn over de toekomst, wat te horen is in zijn verklaring die je volledig kunt beluisteren in de video van de audio hieronder. Ik heb de audio-opname echter ook woordelijk getranscribeerd en onder de video toegevoegd voor degenen die geen video’s kunnen afspelen.

Verklaring van Dr. Reiner Füllmich 22 maart 2024

Transcript.

Beste vrienden, vanwege de paasvakantie is er een pauze van twee weken in de strafzaak tegen mij.

Dit geeft me de kans om de huidige status, de status quo van die procedure samen te vatten, maar het geeft me ook de kans om verder te kijken dan deze procedure naar een zeer positieve ontwikkeling die in de werkelijkheid plaatsvindt in die werkelijkheid die de achtergrond vormt van de pogingen om mij het zwijgen op te leggen en mij in de gevangenis te stoppen.

  Amerika is de volgende: Amerikaanse truckers mobiliseren konvooi naar Washington DC, Witte Huis "in volle paniek"'

Het lijkt erop dat de corona-pandemie, die mij de ogen heeft geopend en mij bewust heeft gemaakt van een tot dan toe onvoorstelbaar web van leugens, zich nu aan het ontrafelen is en zelfs officieel ontrafelt als een planemie.

De vensters van de waarheid die wereldwijd opengaan en het licht dat door deze vensters schijnt, is bezig al diegenen te identificeren die verantwoordelijk zijn, niemand zal aan gerechtigheid ontsnappen.

Zonder wetenschappelijke basis

1:09 Een nieuw artikel van de Duitse journalist Paul Schreyer, in de publicatie Multipolar, is gebaseerd op intensief onderzoek en een aantal rechtszaken die zijn aangespannen onder de Duitse versie van FOIA. de Freedom of Information Act.

En het laat duidelijk zien dat, dit artikel laat duidelijk zien dat het Duitse equivalent van het CDC, het RKI, dat tot 16 maart 2020 op basis van echte wetenschap het publiek had geïnformeerd dat het Coronavirus niets anders was dan griep, van de ene op de andere dag van toon veranderde toen op 16 maart een hooggeplaatst lid van het RKI, dat nauwe banden had met een plandemische industrie en haar spreekbuis, de WHO, samen met een groot deel van de rest van de westerse wereld natuurlijk, besloot dat er nu reden was om de tot dan toe ongevaarlijke situatie te laten escaleren tot een pandemie en de bevolking de stuipen op het lijf te jagen om hun gehoorzaamheid te testen.

Dit gebeurde zonder enige wetenschappelijke basis, het was puur gebaseerd op een politiek signaal van de pandemische industrie en haar spreekbuis de WHO.

(Bron toegevoegd door auteur Expose.)

Hoewel Paul Schreyer in dat artikel stelt dat de naam van de persoon die het ‘vuile werk’ voor de WHO in Duitsland opknapte niet bekend is, lijkt het me heel duidelijk dat hij precies weet wie het is, en wij ook.

Trouwens, dit zal natuurlijk van enorm belang zijn, zelfs in de Duitse rechtbanken en gerechtshoven, aangezien zij tot nu toe blindelings en zonder vragen te stellen bij alles wat van het RKI kwam, als vanzelfsprekend aannamen dat er een gevaarlijk nieuw Coronavirus was dat verantwoordelijk was voor een pandemie.

Nu is het duidelijk dat het RKI corrupt is en het ziet ernaar uit dat soortgelijke ontwikkelingen wereldwijd te zien zijn.

Het kaartenhuis stort in elkaar

Een van de mensen die me schreef en informatie gaf, vertelde me net dat Fauci in de Verenigde Staten schijnt te hebben toegegeven dat er geen enkele basis was, laat staan een wetenschappelijke basis voor de sociale afstand en de voorgeschreven afstanden voor sociale afstand.

  Rechtszaak in Duitsland: AstraZeneca weigert vergoeding voor vaccinschade - gevaccineerden hebben zelf schuld

Hun kaartenhuis stort in elkaar en wij als internationale advocaten zullen ons best doen om dat proces te versnellen en ervoor te zorgen dat er gerechtigheid geschiedt.

De strafzaak tegen hem

Wat de strafzaak tegen mij betreft, is het heel eenvoudig: de belangrijkste getuigen van de aanklager, de vreemde advocaat Mr. Hoffman en mijn voormalige medepresentatrice Viviane Fisher, wier optreden in de rechtszaal dat van Mr. Hoffman evenaarde, zijn ondervraagd.

Ze legden hun getuigenis af, de heer Hoffman kwam over als een zeer agressief, ongecontroleerd persoon wiens onverklaarbare en ook niet opgehelderde haat tegen mij, Viviane Fischer en eigenlijk de hele wereld ze moest toegeven, dat er absoluut geen basis was voor de massale beschuldigingen dat ik hem op talloze rare manieren zou hebben bedreigd, onder andere met een Winchestergeweer, of door de leden van de politieke partij waarvan ik een tijdje medevoorzitter was, te radicaliseren.

Een van de meer bizarre beschuldigingen die hij uitte was dat hij zich door mij bedreigd voelde vanwege zijn quote unquote ‘etnische achtergrond’. Toen we hem vroegen wat dit betekende, verklaarde hij dat hij een Ashkenazische jood was. Welnu, als dat waar is, en ik weet niet of dat zo is, dan zou het, zelfs als ik het had geweten, voor mij totaal irrelevant zijn geweest.

Hoffman – is “gewoon een idioot”

De enige reden waarom ik hem had laten zien, inderdaad mijn totale gebrek aan respect voor hem, dat ik hem zelfs verachtte, is dat ik erachter kwam dat hij zowel professioneel als op persoonlijk vlak gewoon een idioot was.

Viviane Fischer bevestigde dat noch de heer Hoffman, noch Antonia Fischer die we hadden opgenomen in de Corona Onderzoekscommissie als plaatsvervangers voor twee wetenschappers, enige rol speelden in het werk van de Corona Onderzoekscommissie en alleen geïnteresseerd waren in de donaties.

We vonden het echter nogal bizar dat Viviane Fischer nog steeds bereid lijkt te zijn om met deze mensen samen te werken, ondanks het feit dat deze twee en hun dubieuze partner door middel van fraude en afpersing grofweg 1,5 miljoen euro van het geld van mij en mijn cliënt in handen hadden gekregen.

Ondanks het feit dat deze mensen, met de hulp van de officier van justitie, nu proberen om alle donaties van het Corona Comité in handen te krijgen, alleen maar om het werk van het Comité stil te leggen.

Heel vreemd. Ondanks het feit dat het bewijs toeneemt dat de officier van justitie schuldig is aan belemmering van de rechtsgang, nu dit een misdaad is en niet slechts een overtreding, geloof ik niet dat de rechtbank onder controle staat van degene die achter deze procedure zit, maar we zullen zien.

  Wat zou uw keuze zijn?

Viviane Fischer bevestigde Leningen Waarborg Donaties

Heel nuttig in feite, cruciaal voor mijn zaak, is dat dit, en Fischer bevestigde ook dat we de leningen aangingen om een deel van de donaties van de staten die beslag legden op onze bankrekening veilig te stellen, maar dat er een dreigend en toenemend risico was dat dit zou gebeuren en dat we natuurlijk allebei bereid en in staat waren om de leningen terug te betalen.

Dit betekent dat de zaak van DA dood is. Sterker nog, als we niets hadden gedaan om het geld te beschermen tegen moedwillig beslag door de staat, zouden we schuldig zijn geweest aan het schenden van onze fiduciaire plicht om voor de donaties te zorgen.

Voor de rechtbank en voor degenen die geïnteresseerd zijn, zullen we een gedetailleerde beoordeling indienen van Viviane Fischer en Mr. Huffman’s, op zijn minst gedeeltelijk bizarre getuigenis in de rechtszaal.

Een vreemde vertoning in Duitsland

Ondertussen ontvouwt zich hier in Duitsland een nog vreemdere vertoning voor onze ogen op de reguliere televisie. Iedereen die durft te pleiten voor vrede in Oekraïne wordt er door degenen die zichzelf politici en journalisten noemen bijna hysterisch van beschuldigd Poetin te helpen de oorlog te winnen.

Ze eisen in alle ernst dat Duitsland zoveel mogelijk geld en zoveel mogelijk wapens aan Oekraïne levert. Met welk doel? Om zoveel mogelijk mensen te doden, heel erg vreemd.

Bedankt

Bedankt voor jullie brieven en de soms zeer persoonlijke berichten. Trouwens, niemand behalve ik leest ze, de enveloppen zijn gesloten als ze bij mij komen. ze worden pas vernietigd als we ze openen en ik de brieven krijg.

Ik kijk er erg naar uit om weer samen te zijn met mijn vrouw, onze honden, mijn familie en vrienden en om door te gaan met ons werk met de internationale groep advocaten, met de hulp van jullie allemaal natuurlijk.

Er zal gerechtigheid zijn, er is geen andere manier voor de mensheid om te overleven.

Hier zijn nog een paar van mijn favoriete nummers, een is Lindsay Buckingham, voorheen Fleetwood Mac, zijn nummer is “Trouble,” geweldig nummer. David Bowie, “Heroes” en “China girl” Christopher Cross “Ride Like A wind” en Elton John, “I’m Still Standing.”

TOT ZIENS ALLEMAAL.

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Reiner Füllmich en 50 Advocaten twijfelen niet meer: “De vaccins zijn ontworpen te doden en planeet te ontvolken”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoetin roept op tot ‘humanisme en barmhartigheid’ na terreuraanslag in Moskou
Volgend artikelMeerderheid Amerikanen zou niet dienen in geval van een nieuwe wereldoorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Dat Reiner Fuellmich onschuldig is aan wat hem ten laste wordt gelegd is overduidelijk.

    Hij is de Luis in de pels van de mensen die verantwoordelijk zijn voor de corona hoax en de gifprikken die inmiddels al veel slachtoffers hebben geëist.

    Met elk nieuw slachtoffer worden er tientallen wakker en dat zal uiteindelijk de doorslag gaan geven.

    De WAARHEID zal winnen!

  2. De Waarheden liggen in miljoenen, onder de grond…en behalve de Farmaceutische industrie.. IEDEREEN INBEGREPEN.. zijn bijna Alle overheidsinstantie’s… alsook zowat Alle Handelaars en Natuurlijk de Regeringen Medeschuldig.. in’t kort Bijna IEDEREEN…. Alleen Karma kan hun Straffen…👹👹👹

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in