De sancties die door leiders over de hele wereld, zoals Johnson en Biden, zijn ingesteld, hebben enorme prijsstijgingen veroorzaakt voor brandstof, energie, en voedsel. Waarom worden Biden, Johnson en anderen niet als oorlogsmisdadigers behandeld? schrijft Dr.  Vernon Coleman.

Op het eerste gezicht lijken de aan Rusland opgelegde sancties deel uit te maken van een nieuw soort oorlogsvoering – bedoeld om onschuldige Russische mensen te straffen. Poetin en zijn makkers zullen door de sancties niet gekwetst worden, maar de gewone mensen wel. Politici en journalisten klagen verbitterd wanneer burgers gebombardeerd worden, maar lijken zich niets aan te trekken van burgers die verarmen of verhongeren.

Het kan politici en journalisten ook niet schelen dat de sancties ook bedoeld waren om een wereldwijde recessie teweeg te brengen die miljarden doden tot gevolg zal hebben. De sancties die door leiders over de hele wereld, zoals Johnson en Biden, zijn ingesteld, hebben enorme prijsstijgingen voor brandstof en voedsel veroorzaakt. De sancties zullen de meeste schade toebrengen aan de allerarmsten in Afrika en Azië. Enorme aantallen zullen in Afrika en Azië sterven als een direct resultaat van deze sancties, die ontworpen zijn door krankzinnige, slechte, gevaarlijke mensen. Waarom worden Biden, Johnson et al niet als oorlogsmisdadigers behandeld?

De regeringen hebben een perfecte storm voor de reizigers gecreëerd. Vluchten zijn geannuleerd vanwege de miljoenen mensen die niet kunnen werken omdat ze verkouden zijn of denken dat ze een ziekte hebben die “long covid” heet (waarvan goed onderzoek heeft uitgewezen dat het ofwel simulatie ofwel hypochondrie is). De brandstofprijzen zijn gestegen tot de hoogste prijs ooit, en automobilisten kunnen of willen niet genoeg brandstof kopen om hen verder dan een paar kilometer van huis te brengen.

  Normaal zijn in een krankzinnige samenleving

Zelfs wanneer automobilisten het zich kunnen veroorloven om brandstof te kopen is er misschien geen brandstof beschikbaar, omdat de raffinaderijen gesloten zijn door krankzinnige en jammerlijk onwetende en egoïstische demonstranten, die de mensen net zo ellendig willen maken als zij zijn en de economische ondergang willen bewerkstelligen. (Merkwaardig genoeg schijnt de politie niet in staat te zijn de demonstranten erg efficiënt te verwijderen).

Ik weet niet of dat komt omdat de demonstranten te dik zijn om zonder hijswerktuigen verplaatst te worden, of omdat de politie de opdracht heeft gekregen om alleen die demonstranten te verwijderen die zich bezig houden met het vertellen van de waarheid over de covid-fraude. Tenslotte is het weer kouder en miserabeler dan ooit. Het toeval wil dat er de laatste tijd heel wat chemtrails in de de lucht zijn. Oh, en iedereen die erover denkt om naar het buitenland te gaan, moet zijn paspoort al hebben, want het paspoortbureau adviseert reizigers om tien weken de tijd te nemen om een nieuw paspoort te krijgen.

De investeringen in olie en gas zijn ingestort omdat banken en regeringen te bang zijn om geld te lenen aan oliemaatschappijen. Het resultaat is dat de vindplaatsen van olie en gas op het laagste peil sinds 75 jaar staan. Wij zullen zeer snel door onze olie en gas heen zijn.

Het Verenigd Koninkrijk en Europa importeren nu vloeibaar aardgas uit de Verenigde Staten. Het ingevoerde gas is geproduceerd met behulp van fracking. Dit zal ongetwijfeld in de smaak vallen bij de sekteleden die vinden dat wij ons allemaal warm moeten houden door te bibberen.

Sunak, de Britse minister van Financiën, heeft zitten zeuren over de kritiek op de financiële zaken van zijn vrouw. Met verbazingwekkende brutaliteit heeft hij het verhaal omgedraaid om zichzelf en zijn gezin tot slachtoffer te maken! Het grootste deel van de media heeft zijn gezeur gesteund.

  Transhumanisme horror: Elites willen kinderen in de baarmoeder genetisch veranderen

The Times merkte op dat het melden van de belastingzaken van zijn vrouw een potentieel strafbaar feit is. Met een beetje geluk zal Sunak snel uit het openbare leven verdwijnen. Hij is een rampzalig kanselier geweest en zal niet gemist worden. Zelfs in het rioolwater van het openbare leven is hij een schande.

De Franse regering heeft sinds 2018 particuliere consultants 2,4 miljard euro betaald voor advies. Toen de Fransen daarover werden ondervraagd, was hun verweer dat de Britse regering in dezelfde periode ongeveer 100 miljard pond aan particuliere consultants heeft uitgegeven. Als het leger van hoogbetaalde ambtenaren een deel van het werk zou doen waarvoor ze betaald worden, zouden de Britse belastingbetalers 25 miljard pond per jaar besparen.

Tot de regeringsambtenaren die feestjes bijwoonden tijdens de lockdown behoorden Helen MacNamara, de vroegere adjunct-kabinetssecretaris en Whitehall’s hoofd ethiek (die een karaoke-machine ter beschikking stelde voor een `bijeenkomst’) en Kate Josephs, die de directeur-generaal was van de covid-19 werkgroep en die de verordeningen schreef die de bijeenkomsten illegaal maakten.

Wij weten niet of een van beiden een boete heeft moeten betalen, maar als dat zo was dan zullen de boetes niet meer dan £50 geweest zijn (minder dan een parkeerboete bij ons in de buurt). Eens te meer zien wij dat de bevoorrechten anders behandeld worden. ‘Gewone’ mensen die bijeenkomsten bijwoonden tijdens lockdowns, en sommigen die een sneeuwballengevecht hielden in een park, kregen boetes van maximaal 10.000 pond.

Bitcoin-mining (misschien wel de meest nutteloze van alle menselijke activiteiten) gebruikt ongeveer 0,5% van het wereldwijde energieverbruik.

  Ontvolking door massale verhongering - Eén van de vele massavernietigingswapens van de Elite om menselijke genocide te plegen

Er wordt onder de linkse lummels veel gepraat over vrije meningsuiting op social media – meer bepaald Facebook, Twitter, YouTube enzovoort. De waarheid is natuurlijk dat er op geen enkele van deze sites sprake is van vrije meningsuiting. Het zijn allemaal onderdrukkende, faux-communistische platforms waar alleen de geketenden mogen spreken. Deze sites behoren de vijand toe.

De bereidheid en het vermogen om regels te overtreden is wat vrije mensen van slaven onderscheidt. En zoals velen in het verleden al gezegd hebben, is het de plicht van iedere vrije man en vrouw om zich uit te spreken tegen slechte wetten en onrechtvaardigheid. In de Nieuwe Wereldorde zal ons niet gezegd worden wat wij niet mogen doen, maar wat wij wel mogen doen. Dat is alle verschil van de wereld.

De wereldeconomie is opzettelijk ondersteboven gekeerd, binnenstebuiten en van achter naar voren. Beleggingsmaatschappijen en pensioenmaatschappijen hebben voor 18 biljoen dollar aan obligaties gekocht die onder nul staan. Dat zijn obligaties met een negatieve rentevoet – dus de beleggers en gepensioneerden die ze bezitten, betalen regeringen en bedrijven voor het voorrecht om hun geld te bewaren.

Een aantal bankiers van Goldman Sachs (door mij vaak uitgeroepen tot één van de kwaadaardigste bedrijven ter wereld) hebben dit jaar elk een bonus van $30 miljoen gekregen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Dr. Coleman: Dezelfde mensen die nu over Rusland schreeuwen, zijn dezelfde zelfingenomen idioten die kleine kinderen dwongen met gif ingespoten te wordenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOh boy … Het lijkt erop dat Rusland begonnen is met VEEL grotere bommen te gebruiken in Oekraïne
Volgend artikelDe Transhumanistische Agenda is uw gegevens aan het vastleggen en uw geest aan het beïnvloeden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Als Hun de echte misdadegers als misdadegers zullen worden gezien gevangen genomen en gestraft
  Wie gaan de makke lammetjes dan afslachten ?
  Die aan hersenloze fokkerijen beginnen ?!
  Er moeten echte mensen opstaan die het volk wil dienen
  Zo een Gandhi Persoon
  Die al zijn rijkdom afstaat aan de Burgers
  Als die maar voedsel kleding onderdak krijg en reis vergoeding
  Daar genoegen mee nemende
  Daarboven
  Alle Rijken wederom doet terug keren met bijde benen op Moeder Aarde
  Dus Alle rijkdom ook aan hun ontnemen en onder de bevolking verdelen
  Iedereen gelijk aan elkaar
  Geven om elkaar
  Niks opleggen
  Dit alles over de geheele Aardbol bewerkstelligen

  Dank U

 2. Ik stel voor dat regeringsleiers en politici op elkaar gaan schieten als zij het niet met elkaar eens zijn en oorlog willen. De burger staat dan aan de zijlijn en moedigt hun favorieten aan.

 3. In het Verenigd Koninkrijk werden een stijging van de energieprijzen en een daling van de publieke steun voor anti-Russische sancties geregistreerd. Dat blijkt uit de resultaten van een enquête van Redfield en Wilton Strategies, gepubliceerd op 16 april in de krant The Sunday Telegraph.

  “Het aantal burgers dat bereid is meer te betalen voor brandstof als gevolg van zware westerse sancties tegen Rusland voor de maand daalde van 50 naar 36%”, aldus de publicatie.

 4. Rusland raakt zijn gas prima kwijt. Die sancties tegen Rusland slopen heel Europa maar dat is ook de bedoeling van de Cabal.

 5. De burger moet aan de ketting van overheid en elite dat is de doel…en de gewone burger zit te slapen….de meerderheid van de mensen zijn te simpel om dit niet te kunnen zien

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in