In december 2020 waarschuwde ik dat de mRNA covid-prikken een groot aantal ernstige ongewenste bijwerkingen kunnen veroorzaken – waaronder myocarditis, hartaanvallen en beroertes.

De waarschuwing, de eerste in de wereld geloof ik, werd grotendeels genegeerd. Artsen hoonden en negeerden het en factcheckers ontkenden het – ook al was de waarschuwing gebaseerd op bewijs van de Amerikaanse regering, schrijft Dr. Coleman.

En een paar maanden geleden onthulde ik bewijs dat het verband aantoont tussen de covid-prikken en myocarditis.

De video had alleen al op Brand New Tube meer dan een miljoen views.

Maar opnieuw negeerde de mainstream media het bewijs.

Nu kunnen de mainstream media eindelijk niet langer negeren wat er aan de hand is.

Sportprofessionals, zo fit als je maar kunt zijn, hebben hartproblemen gekregen. Er zijn zoveel hartproblemen onder schoolkinderen dat er wordt opgeroepen om op alle scholen defibrillatoren te plaatsen.

Maar de mainstream media waarschuwen niet, zoals je zou verwachten, dat de covid-prikken myocarditis en hartaanvallen veroorzaken.

Ze hebben andere, soms bizarre, verklaringen gevonden voor deze nieuwe epidemie van hartziekten.

De Evening Standard in Londen zegt dat tot 300.000 mensen te maken krijgen met hartkwalen door iets dat Post Pandemic Stress Disorder heet. Het heeft zelfs een acroniem PPSD, zodat je weet dat het echt is.

Tahir Hussain, een chirurg, wordt geciteerd als zou hij onlangs een grote toename van trombotische gerelateerde vasculaire aandoeningen hebben gezien.

Ik wed dat hij dat heeft.

Trombotisch gerelateerde vasculaire aandoeningen zijn een bekend probleem bij de covid-prikken.

Wales Online meldt dat tv-arts Amir Khan, die ik eerder in een video heb behandeld, zegt dat de enorme stijging van de energieprijzen verantwoordelijk is voor de toename van het aantal hartaanvallen en beroertes. Als het 1 april was, zou ik denken dat dit een 1 aprilgrap is.

  Dr. Coleman: Vragen en antwoorden nr. 1

Misschien wil Khan tijdens een van zijn live tv-optredens met mij in debat gaan over deze en andere covid kwesties. Of misschien ook niet.

De Daily Record zegt dat paracetamol, de pijnstiller, het risico op hartaanvallen en het risico op beroertes verhoogt. Dus misschien is dat de oorzaak van al die voetballers die omvallen.

Aan de andere kant zou de Daily Express gelijk kunnen hebben. Ze hadden een kop die luidde: “Hartaanvallen: Verhoogt het overslaan van het ontbijt uw risico?”

De Daily Mirror in Sri Lanka zegt dat de Delta-variant van covid hartproblemen kan veroorzaken bij patiënten zonder voorgeschiedenis van problemen.

En de Daily Mirror in het Verenigd Koninkrijk zegt dat er nu een nieuw wondermiddel is om duizenden levens te redden door hartaanvallen te voorkomen. Maak ze ziek met een prik en genees ze met een andere. Dat is een standaard beleid van de farmaceutische industrie. De Mirror lijkt dezer dagen erg gesteld te zijn op de farmaceutische industrie.

ABC7 in Los Angeles meldt dat dokters gewaarschuwd hebben dat de Super Bowl wedstrijden hartaanvallen kunnen opwekken – hoewel ze geen verklaring geven voor de hartaanvallen die tussen de Super Bowl wedstrijden plaatsvinden en om eerlijk te zijn betwijfel ik of al die mensen die instorten met myocarditis ziek zijn geworden door een teleurstelling in een Super Bowl wedstrijd. Maar je moet het ze nageven dat ze het geprobeerd hebben.

De Mayo Kliniek in de VS zegt dat stress en chaos hartkwalen kunnen veroorzaken. Nou, wow. Ik wees daar voor het eerst op in 1978 in een boek genaamd Stress Control. Ik werd alom verguisd omdat ik dat zei. Maar nu lijkt het erop dat stress amok maakt.

  COVID-propaganda: Zwaarlijvige Groene Partij-kandidaat eist nieuwe lockdowns, afgedwongen door het leger

The Sun meldt dat het klimaat hartaanvallen kan veroorzaken. Ik wed dat de klimaatveranderingscultisten daar dol op zijn.

Er is zelfs beweerd dat alle hartaanvallen worden veroorzaakt door mensen die te veel lekker eten.

En er wordt gezegd dat een tekort aan vitamine D problemen kan veroorzaken. Interessant genoeg heb ik daar in het begin een video over gemaakt. YouTube heeft het natuurlijk weggehaald, waarschijnlijk omdat het levens had kunnen redden.

Scientific American zegt dat covid-19 kan leiden tot hartschade bij mensen die helemaal geen symptomen hebben. Niets. In het geheim. En het grote probleem is myocarditis. Goh.

National Geographic zegt dat covid hartkloppingen, pijn op de borst en bloedstolsels kan veroorzaken.

En Bayer, een farmaceutisch bedrijf, beweert dat Long Covid de hartproblemen vergroot.

Nu is dat interessant omdat een Franse studie onder 26.000 mensen suggereerde dat de symptomen van Long Covid eigenlijk door andere dingen dan covid worden veroorzaakt – en grotendeels psychologisch zijn. Zelfs de ellendige factcheckers zijn het daarmee eens.

Dat maakt het rapport dat 25% van de bedrijven nu zegt dat Long Covid een belangrijke oorzaak is van langdurig personeelsverzuim best interessant.

Wat een verrassing. Mensen die een jaar vrij hebben genomen met behoud van salaris willen nu niet meer aan het werk. En ze geven Long Covid de schuld van al die aanvallen van myocarditis en andere hartproblemen.

We moeten Long Covid natuurlijk geen veinzerij noemen. Ook al is het dat grotendeels wel.

Regeringen kan het niet schelen. Het is allemaal onderdeel van het Great Reset plan om de wereldeconomie te vernietigen. Waar het op neerkomt is dat vermeende Long Covidlijders de samenzweerders helpen.

  Vader lanceert billboard-campagne om de wereld te vertellen dat zijn zoon gedood werd door het Pfizer vaccin

Het verbazingwekkende is dat ondanks al deze soms bizarre theorieën, voor zover ik weet geen enkele grote krant, tv-station of radiostation waar ook ter wereld heeft toegegeven dat al deze hartproblemen, beroertes en andere ziekten worden veroorzaakt door de verdomde prikken.

Als je iemand kent die eraan twijfelt dat de prikken de hartproblemen veroorzaken, vraag hem dan om naar twee video’s te kijken.

Ten eerste degene die ik maakte in december 2020 met de waarschuwing dat er grote problemen zouden zijn met myocarditis enz.

En ten tweede de video die ik vorig jaar maakte om het verband tussen de covid-prik en myocarditis te bewijzen. Die video heette Eindelijk! Medisch bewijs dat de covid-prik moord  is, zie Frontnieuws Eindelijk! Medisch bewijs dat de covid-prik “moord” is – en die werd gepubliceerd op 22 november 2021.

Degenen die werken voor de mainstream media zullen, vermoed ik, de waarheid – dat de covid-prikken verantwoordelijk zijn voor al deze hartproblemen – liever blijven onderdrukken en bizarre redenen blijven verzinnen voor de epidemie van hartziekten die plotseling de wereld overspoelt.

Wat dacht je hiervan.

Alle mensen die het afgelopen jaar hartproblemen hebben gehad, droegen schoenen.

Wat denkt u, Dr Khan? Kan het dragen van schoenen de oorzaak zijn van al die hartproblemen?

Of maakt het kijken naar u op tv de mensen ziek?

Myocarditis Cover-up Exposed

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

DR. COLEMAN DOSSIER

20 feiten over vaccinatie die je dokter je vergat te vertellenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelInternationaal Onderzoeksjury toont aan dat globalistische psychopaten covid gebruikten om “misdaden tegen de mensheid” te plegen
Volgend artikel38-jarige Canadese vrouw krijgt bloedstolsels, stuiptrekkingen na één Pfizer mRNA-injectie, sluit zich aan bij #FreedomConvoy om anderen te waarschuwen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Hoeveel sporters zullen tijdens olympische winterspelen een infarct krijgen en zullen ze dat tonen op tv of zijn er voorzorgsmaatregelingen getroffen zoals een tijdsinterval tijdens live uitzendingen ?

  2. Long covid = hypochondrie (net als CVS, hypersensitiviteit en andere ingebeelde ziekten) en elke arts weet dat je een hypochonder nooit mag zeggen dat het tussen de oren zit, al zit het daar wel, want dan wordt het nog erger.
    Wat betreft de bijwerkingen, een document met links naar peer-reviewed studies, de wetenschap weet het al dat dit de allerschadelijkste en dodelijkste vaccins ooit zijn:
    https://herstelderepubliek.files.wordpress.com/2022/02/updated_peer_reviewed_medical_papers_submitted_to_various_medical.pdf

  3. Hetzelfde gebeurt nu met de vele slachtoffers van de booster prik. Naar verluidt is dit de killer voor je immuun systeem. Hoe handig is het dan dat er nu een HIV variant opduikt die nog besmettelijker is. En wat doet HIV met je immuunsysteem? Precies, hetzelfde als wat de prik met je immuunsysteem doet. Ze zijn doofpotten aan het creëren en laten “hun wetenschappers” het allemaal verklaren. Maar ik vertrouw hun wetenschappers niet en geen enkele die de afgelopen twee jaar niet is opgestaan om fel te protesteren tegen deze praktijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in