Wetenschappelijke studie: “COVID-19 virus heeft een Chinese vingerafdruk” – werd in de doofpot gestopt

2

Het COVID-19 virus dat de Coronapandemie heeft veroorzaakt, heeft geen natuurlijke oorsprong in een ander natuurlijk virus. Het werd door Chinese wetenschappers in een laboratorium gecreëerd en toen het uitlekte, probeerden zij hun sporen uit te wissen door andere virussen te creëren zodat het ontsnapte virus eruit zou zien alsof het een natuurlijke voorganger had en afkomstig was van vleermuizen. Dat zegt een team van wetenschappers in een studie die naar verluidt al meer dan een jaar stilligt.

Het nieuws komt slechts enkele dagen nadat de Biden-regering in het Amerikaanse Witte Huis had besloten de inlichtingendienst CIA een onderzoek te laten verrichten naar berichten dat COVID-19 werd veroorzaakt door een virus dat was gecreëerd door wetenschappers in een laboratorium in Wuhan, China. De theorie doet al langer de ronde, maar werd door de mainstream media gebrandmerkt als een complottheorie nadat president Donald Trump zich voor de theorie had uitgesproken.

Facebook verbood gebruikers de gegevens op zijn platform te bespreken, maar nadat de Biden-regering van gedachten was veranderd, heeft het zijn ban opgeheven en staat nu toe om berichten over de Chinese labtheorie te plaatsen.

Met zijn windvaan-houding wordt Facebook beschuldigd van het steunen van kwesties van de Democratische Partij in plaats van politiek neutraal te zijn en op te komen voor de vrijheid van meningsuiting.

Nu is bekend geworden dat wetenschappers reeds meer dan een jaar geleden bewijsmateriaal hebben gepresenteerd waaruit blijkt dat het COVID-19 virus niet, zoals wordt beweerd, een gemuteerde variant is van een virus uit het dierenrijk, waarbij onder andere vleermuizen werden aangeduid. In plaats daarvan vertoont het virus volgens de wetenschappers achter de studie duidelijke tekenen dat het door genetische manipulatie in een laboratorium is geproduceerd.

  Opnieuw een waarschuwing van Dr. Sucharit Bhakdi over hoe COVID vaccins "de wereldbevolking zullen decimeren"

Het rapport, van de hand van de Britse professor Angus Dalgleish en de Noorse wetenschapper Dr. Birger Sørensen, werd in de doofpot gestopt, en pas nu heeft het onderzoeksduo het groene licht gekregen om het te publiceren in het wetenschappelijke tijdschrift Quarterly Review of Biophysics Discovery, hetgeen binnenkort zal gebeuren, bericht dailymail.co.uk.

Volgens de studie heeft het COVID-19 virus een “vingerafdruk” die erop wijst dat het door Chinese wetenschappers in het laboratorium van Wuhan is gecreëerd in een zogenaamd “Gain of Function”-project. Dit is genetische manipulatie die erop gericht is varianten van een virus te produceren die zo gevaarlijk en besmettelijk mogelijk zijn, hetzij voor gebruik als biologisch oorlogsmiddel, hetzij om effectievere vaccins te produceren.

Het virus zou vervolgens uit het laboratorium zijn gelekt door een gebrek aan veiligheidsprocedures. Eén spoor zou een van de werknemers van het lab zijn die al in 2019 symptomen van COVID-19 zou hebben vertoond en de infectie vervolgens zou kunnen hebben doorgegeven.

Wetenschappers geloven dat het virus niet kan zijn ontstaan als een natuurlijke mutatie van het virus dat bij vleermuizen wordt aangetroffen. Actieve genetische manipulatie in het laboratorium is nodig geweest en heeft plaatsgevonden om het vleermuisvirus om te vormen tot een COVID-virus dat dodelijk kan zijn voor de mens.

Dalgleish vertelt de Daily Mail ook dat het meeste bewijs suggereert dat nadat het ongeluk plaatsvond en de pandemie uitbrak, China probeerde zijn sporen uit te wissen. Dit is gedaan door omgekeerde genetische manipulatie om een virus te creëren dat vervolgens kan worden voorgesteld als de natuurlijke oorsprong van het COVID-19 virus. Zij geloven dat de vele mutaties die zich sinds de eerste uitbraak hebben voorgedaan, in feite door de communistische dictatuur zijn gecreëerd en over de wereld verspreid.

  Gevaccineerden als superverspreiders: wie zijn hier de echte egoïsten?

Zij hebben ook kritiek op de manier waarop hun bevindingen en die van anderen die in dezelfde richting wijzen tot nu toe zijn verzwegen en gewantrouwd, en op de manier waarop “deskundigen” eenzijdig hebben beweerd dat de enige geloofwaardige hypothese voor de oorsprong van het virus is dat het op natuurlijke wijze van dier op mens is overgesprongen en gemuteerd, hoewel zij weten dat het tegendeel waar is.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Tucker Carlson: Fauci, WHO & MSM liegen al een jaar over COVID laboratoriumlekVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelProfessor Bhakdi over COVID-19 vaccinaties: We stevenen af op een ramp
Volgend artikelEen nieuwe religieuze cult is opgedoken: De Covidianen Sekte
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Ik heb mijn twijfels hierover. Waarom ineens geen ban van FB?
  Ik denk eerder dat er geen virus is (niet geïsoleerd) en dat kan niet verkocht worden dus moet er nu toch iets zijn.
  Dat het lab in Wuhan dubieus is dat is wel zo maar toch.

 2. Allemaal fake nieuws.Is totaal geen bewijs voor.
  Alternatief nieuws lijkt soms wel MSM geworden.
  Een virus is er wel degelijk,maar 90 tot 95% van de wereld bevolking is totaal niet vatbaar
  voor Covid-19 (Griep). Er spelen heel andere belangen zoals,
  Het imperium (het westen)is aan het imploderen,en ze geven zich niet zonder slag of stoot over.
  Desnoods met wereldoorlog 3 (hoogstwaarschijnlijk virtueel) of een nieuwe reset.De hegemonie,dus de industrieéle wereld komt ten einde,en de digitale wereld openbaart zich steeds meer.
  Een nieuw tijdperk is aangebroken.Allen liefde bestaat en zal ons redden van de ondergang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in