Als topborstkankerchirurg dacht ik dat ik de ziekte begreep – maar toen kreeg ik het. In 2015, toen ik net veertig was, kreeg ik de diagnose borstkanker stadium drie en plotseling was het mijn beurt om een borstamputatie en implantaatreconstructie te ondergaan. Ik ben bang om geopereerd te worden. Heel veel mensen zijn dat. Maar het is moeilijk om dat toe te geven als je borstchirurg bent zoals ik – opereren is mijn leven.” (klik hier) – 13 juli 2023.

Dit artikel is onlangs geschreven door een Britse borstkankerchirurg, Dr. Liz O’Riordan, bericht Dr. William Makis.

Hier is haar Twitteraccount (klik hier).

Hier is haar website (klik hier):

Ze is onlangs uitgeroepen tot een Top 20 Oncologie-influencer op Twitter (de 4e om precies te zijn):

Als Top Oncoloog moet Dr. O’Riordan op het snijvlak van Turbokankeronderzoek zitten – zij slaat toch zeker alarm over COVID-19 mRNA-vaccin geïnduceerde kankers?

Haar borstkanker is net terug:

Mijn mening…

Ze is een Top Borstkankerchirurg en een Top 20 Oncoloog Influencer op Twitter.

Volgens mijn telling heeft ze de afgelopen twee jaar minstens 4 COVID-19 mRNA-vaccins en 2 griepprikken genomen.

Haar borstkanker is vorige week teruggekomen. De prognose is slecht.

Ze promootte onlangs een nieuw mRNA-vaccin voor borstkanker (klik hier).

COVID-19 mRNA-vaccins veroorzaken turbokanker, evenals kankerrecidieven bij mensen die in remissie waren. (klik hier)

Er is geen enkele aanwijzing dat zij, zelfs als “Top Borstkankerchirurg” en “Top 20 Oncoloog Influencers”, enig idee heeft dat mRNA-vaccins kanker veroorzaken.

Aangezien ze geen baan of medische licentie te verliezen heeft, lijkt het erop dat ze een echte big pharma believer is.

Veroorzaken geïnjecteerde nanotechnologieën de absoluut bizarre gedragingen in deze video's?

Ze is stervende, zeer waarschijnlijk aan de zeer experimentele mRNA-technologie die ze vier keer heeft gebruikt en nog steeds promoot.

En ze is niets wijzer geworden.

Dit zijn onze beste medische experts.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Vaccin VEROORZAAKT TURBOKANKER: T-cel-leukemie kan snel vorderen door mRNA-boosterprikVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom is het Westen zo zwak (en Rusland zo sterk?) De rol van het menselijk kapitaal en Westers onderwijs
Volgend artikelFrontnieuws filmpscoop – Gehavende Ukrop heeft boodschap voor zijn familie
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

51 REACTIES

  • Ik sinds eind 2006 na een voorval ook niet meer, niet dat ik daarvoor zo maar naar zo’n iemand ging, nope.

   maar na dat voorval en hoe de medische wereld nadelig veranderd was en alles meer verbonden was (its all connected zeg maar) en ik toen nog wakkerder werd en beter inzag, vanaf toen zeker niet meer.

   natuurlijk werken er ook nog goede mensen met het hart op de juiste plek, maar kan jij aan hun uiterlijk zien wie dat zijn? ik niet, het is als Inhumane Roulette… vroeger ging je voor zeg een breuk oid naar 1 of 2 specialisten, tegenwoordig sturen ze je door naar wie ze maar kunnen binnen bv het ziekenhuis, zeg dat je naar 6 tot 8 specialisten zou moeten, 2 daarvan zijn heel goed en oprecht voor de mens, echter die anderen verpesten het en brengen bv schade aan of verhogen de kosten onnodig enz enz.

   dus ja er zijn natuurlijk goede lui tussen, maar welke en als je naar 6-8 zou moeten voor iets vergroot je het risico enorm, stel dat er 4 goede zijn van die 6-8 dan zit je toch nog met 2-4 slechte/corrupte/dombo’s/onnodige zeg maar, de medische wereld = connected to the big system, het is niet meer persoonlijk man to man, maar het systeem tegen de mens.

   grof gezegd.

   • Ik heb slechts nog enig vertrouwen in de orthopedische tak, die je poot kundig aan elkaar kunnen flanzen als je de boel gebroken hebt.

 1. Onze beste medische experts werden behandeld alsof ze familie waren van josef mengele, zware misdaden hadden gepleegd. Zonder toestemming ivermectine of hydroxychloroquine voorschrijven, dat mag zomaar niet! Ook vragen stellen bij het officiële medische overheidsbeleid werd medogenloos afgestraft. Licenties intrekken, rechtszaken, formele waarschuwingen van medische ambtenaren-uitvreters-clubjes, dreigen met gevangenisstraffen, politie aan de deur en een paar nachten in de cel (hallo Jan Bonte, Els van Veen, Rob Elens), alles was mogelijk.
  Ik heb dan ook werkelijk geen enkel medelijden of mededogen met zo’n horende dove en ziende blinde domme sufkut die zich tot 4x toe een ongetest gif in de donder laat spuiten.
  Het bewijst maar weer eens dat kennis en intelligentie twee totaal verschillende dingen zijn.

  • Ik heb een klant welke huisarts is, een groot gezin èn allemaal gevaccineerd. Hun dochter kreeg borstkanker waar ze nu van genezen is. Ik sprak de moeder welke vertelde dat die bewuste dochter momenteel een beetje depri was. Waarom? Vroeg ik. “ze heeft net haar beste vriendin naar het kerkhof gebracht en dat was haar vierde vriendin dit jaar!”. Ik heb het maar niet over die covid prikken gehad. Ze zijn, denk ik te dom om de link te leggen. Kan natuurlijk ook zijn dat ik zelf een tunnel visie heb?

   • triest idd, ik heb een zuster (ja meerdere) die is zo ‘blind’ en kan die connectie niet leggen en wordt boos als je wat anders zegt dan haar beeld is/was op haar werkvloer waar er velen overleden, aan covid natuurlijk en ja heel ernstig en ze weet het toch wel beter dan ik (zo praat ze althans) en pfff, magoed, ik heb het dan weer ff gezegd en ga dan snel over na een ander onderwerp hahah, ik drijf mijn dingen namelijk niet op, maar wil ze wel informeren, van kijk eens wat verder, leg de eventuele connecties enz.

    op klimaat gebied is ze (die ene) precies hetzelfde, ja ze heeft iets toch met eigen ogen gezien!! (excursie lol) waar ze haar op wezen en ze was daar eerder hahahah echt, die zijn niet te redden, dus doe ik dan ook niet verder, hooguit heel kort in een gesprek lichtjes iets opvoeren en dan snel weer verder, zodat we geen ruzie oid krijgen, want dan gaan personen bv nog verder uit elkaar staan, want verder kunnen we met z’n allen goed overweg wanneer we wat gaan ondernemen oid.

  • Hmm, er ging iets mis. Maar dat is het probleem niet. Dit in antwoord op jouw reactie, Ik heb een bootsman gehad welke op zijn laatste reis, twee dagen voor we in Nederland arriveerden over boord is gestapt! Had zijn gehele leven gevaren! Hij kon het niet accepteren dat hij de zee nooit meer zou mee maken! Ik bedoel maar, zij was Arts en moest zich laten vaccineren wilde ze door blijven werken! Werken was haar leven! Ik ken wel meer mensen die zo zijn, Werken en ambitie. Ik ben nu al zeker al twintig jaar niet meer op zee geweest en dat blijft kwellen net als alcohol is voor een alcoholist of heroine voor een junk. Soms hèèl soms benijd ik die bootsman?

   • Ga jachten van rijke lui verhuizen. Van de Antillen terug, of naar de Antillen en andere exotische bestemmingen. Alles wordt betaald, zoals verblijf, vliegtickets, etc.

  • Dat ziet u verkeert:

   Als je je ziek voelt ga niet naar de dokter maar vraag een politicus om goede raad !
   Als je financieel zwak staat ga niet naar de bank maar vraag een politicus om goede raad !
   Als je vragen heb hoe je kinderen op te voeden ga niet naar je moeder maar vraag een politicus om goede raad !
   Als je je dieet wil omgooien voor de gezondheid ga niet naar de dokter maar vraag een politicus om goede raad !
   Als je word opgeroepen voor het leger en daarna naar het front moet ga niet naar je officieren voor de beste taktiek maar vraag een politicus om goede raad !

   Een politicus weet het altijd beter

 2. Ik heb een klant welke huisarts is, een groot gezin èn allemaal gevaccineerd. Hun dochter kreeg borstkanker waar ze nu van genezen is. Ik sprak de moeder welke vertelde dat die bewuste dochter momenteel een beetje depri was. Waarom? Vroeg ik. “ze heeft net haar beste vriendin naar het kerkhof gebracht en dat was haar vierde vriendin dit jaar!”. Ik heb het maar niet over die covid prikken gehad. Ze zijn, denk ik te dom om de link te leggen. Kan natuurlijk ook zijn dat ik zelf een tunnel visie heb?

  • Hier idem dito. Ik zwijg voortaan ook. Mensen vertellen heel serieus over heel ernstige ziek en overleden familie kennissen . Gister ook weer eentje, die vertelde dat zijn voet weg aan het rotten is. Ik vroeg heb je suiker, nee zei die. Zijn zwager overleden en diens vrouw ook. nu de vrouw van zijn andere zwager net pas overleden en de zwager had het aan zijn hart sinds een jaar en kon niet meer werken zo erg. Hijjzelf had een maand na de tweede prik ineens last van rottende wonden aan zijn voet. Ik heb doorgezucht toen die dat vertelde en nadien toen die weg was dachten mijn vriend en ik beiden aan de gifprik. Bij ons word het steeds erger, we zijn de jongste niet meer maar zien er veel ziek worden en overlijden om ons heen en we horen deze enge verhalen zoals van die beste man zo toch ook een keer per maand. Zo een serieuze miserie allemaal. Ik ben te overpowerd vaak om er op te reageren. Dat mesen zo moedwillig gifprikken halen en het niet willen weten als ze er ziek van worden. Mijn vriend zegt het ook steeds, ik zeg al tijd niks meer want had ze meerdere malen op mijn werk mijn collega’s gewaarschuwd ,bij de eerste prik, toen daarna de tweede prik en nu zijn er veel collega’s doodziek. Hij zegt ook,ik heb zoveel discussies aangegaan en geprobeerd hun ogen te openen maar helaas. Hij ziet nu echt heel veel zieken terug met langdurige ernstige kwalen niet bekwaam meer om te werken. Onze nicht is zwanger 2 x gevaxt 3 x geboosterd manlief ook, het mag een godswonder zijn als dat kindje al geboren word en dan ook nog gezond. We vrezen ervoor maar zeggen niks meer. We hebben hun gefeliciteerd en hopen maar dat het toch goed zal verlopen .

   • Ja Greet, zo zit ik er ook in. Laat maar, zoek het lekker uit. Hoor ik dat er wéér iemand overleden is vraag ik “prikje gehad?” en we gaan weer door.

  • neen bang tot in de dood..Pfizer en co, contract mee in de eeuwigheid..ik zie het hier ook..ze verdommen het om toe te geven…by by vlug vergeten we ze..tja covid hé..de nieuwe keizer, op naar Jeruzalem 🕳️

 3. Ik kan het nog steeds niet bevatten dat mensen in zo een functie geen gedegen onderzoek doen. Zowel wat ze hun patiënten geven als zichzelf. Vandaag sprak ik een verpleegkundige die op een revalidatie afdeling werkt. Hij gaf aan dat de onderbezetting zo groot is (ook ivm vakantie), dat familie wordt gevraagd bij te springen om hun familielid bijvoorbeeld te wassen. En dan vraag ik mij af of er dan zoveel zorgpersoneel uitvalt door de prik die ze hebben genomen of dat iedereen gillend weg loopt uit de zorg, of iets anders. Wel typisch dat er ineens zo’n personeelstekort is in verschillende branches.

  • Ella augustus 4, 2023 at 18:13

   Naar schatting bijna 40% waarvan het dienstverband wordt beëindigd, blijft werken in zorg en welzijn. Circa 60% verlaat de sector of het is nog onbekend. Deze groep heeft nog geen ander werk. Als de werkgever het dienstverband beëindigd, dan is de belangrijkste oorzaak vaak langdurige ziekte/arbeidsongeschiktheid.

   Onderzoek: tekort aan zorgpersoneel op lange termijn alleen maar groter

   In 2031 zal het tekort aan zorgpersoneel naar verwachting oplopen naar 135.000 werknemers. Dit blijkt uit onderzoek van ABF Research in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS).

   46% van de werknemers verpleeghuis- en thuiszorg komt maandelijks geld te kort

   Verloop onder zorgmedewerkers neemt steeds verder toe

 4. Och ja, in de beginperiode van de prikken appte ik in een clubje om hiervoor te waarschuwen. Verder alle “regels gevolgd”, want ja zelf ziek worden of een ander dat aandoen….
  Schande, kreeg ik indertijd te horen, was toch een privacy zaak. Ieder uit dat groepje heeft zich tenminste 2x laten prikken en de meesten ook een booster. Een persoon liet me weten dat zij haar zoon over de “vaccins” vertrouwde, want hij werkte ook in het ziekenhuis, ik weet niet meer wat hij doet. en kan zijn kennis over dit onderwerp dus ook niet inschatten.
  Wel liet ze onlangs weten een “stil hartinfarct” te hebben gehad en op meer onderzoek en katheterisatie wachtte.
  Het was lastig, maar ik heb m’n mond gehouden.

  • Aanvulling: tekst is beetje verwarrend geschreven. Er staat “Verder alle “regels gevolgd”, want ja zelf ziek worden of een ander dat aandoen….” Het lijkt alsof ik dat was, maar dit betrof dus de mensen uit het appclubje die zo supervoorzichtig waren.
   Sorry voor de verwarring.

 5. Het is mij al jaren bekend dat zo een 70% van de oncologen zelf nooit de kuur zouden nemen die zij hun patiënten aanbevelen/opdringen. Ik zeg expres opdringen omdat ik weet hoe ze na een zogenaamde diagnose je direct zo bang maken dat als je niet direct het sloopproces instapt want dat is het je kansen heel erg klein worden.

  Maar de onverklaarbare gevallen waar de behandelende artsen en de wetenschap nooit een verklaring voor kunnen vinden ligt bij de mensen die of de kuur stoppen of die hem nooit beginnen. Legio verhalen van mensen die dachten, als het medicijn je zo ziek maakt dat je niets meer kunt en toch doodgaat dan maar geen kuur en nog een redelijk leven tot aan mijn dood die overleven het in veel gevallen..

  En dat weten ze maar al te goed maar deze domme gans ziet blijkbaar niets en gaat helemaal op in de leugen die zij ook anderen voor houdt. Dus nah, ik kan er niet mee zitten, deze heks is verantwoordelijk voor het verwoesten van vele levens waarbij zij zich zelf vast ook nog heel belangrijk vind. En de retarded groep schaapjes stond aan het begin van de covid nog te klappen voor deze “helden” die nog niet eens de meest suffe dansjes goed konden doen.

  Nee laat dit soort maar lekker afsterven, de wereld wordt er een stuk beter en gezonder van.

  Nou en als het einde er eindelijk is voor deze moordenaar dan zeg ik: R.I.P.
  Oftewel Rest In Peaces you retarded medical influencer/murderer..

  Doeggie

   • Dom ? Nee gehersenspoeld in de opleiding tot arts! Alleen de door Big Pharma gesponserde opleiding is de waarheid waar je je aan moet houden! Een andere weg is er niet! Gelukkig zijn er ook goede artsen die daar vraagtekens bij zetten!

   • Denk dat het beter is om te zeggen, heel Naïef, ze had beter moeten weten, echter de medische wereld waarin zei opgroeide was niet zo verwoven met het systeem zoals dat nu al vele jaren is.

    Ze geloven nog steeds in het goede, de opleiding waar ze zelf voor hebben gekozen, meestal voor een ander te redden, niet te doden, krijg dat maar eens uit de meesten van hen, das lastig.

    net zoals wij de oudjes als kind opgevoed te horen kregen dat artsen en tandartsen en doktoren enz als een soort ‘goden’ zijn, zo moest je ertegen aankijken, zij weten het beter enz enz, als kind stribbelde ik al tegen, ik zag te veel, maja hoorde telkens van het is goed en je moet ze geloven enz enz, dus ook dat triggerde, een gevecht als een wakkere in de kudde.

 6. Ook heel veel kanker diagnoses om mij heen. En vrij snel dat het zich uitbreidt, inderdaad super turbo kanker.

  De dood komt eraan voor de gevaccineerde. Ik las eerder al dat we inmiddels de resources hebben verbruikt en dat we eigenlijk 1.7 aardes nodig hebben om in de behoeften te blijven voorzien.

  Bill regelt wel dat de wereldbevolking zal minderen

  • Sjaak steeds meer hoor ik verhalen, ook van dichtbij, dat mensen voor hun kanker wormpillen voor honden gebruiken. Daarmee bewerkstelligen ze hun genezing van kanker…………. Niemand die weet wat in die rare chemo’s zitten.

   • Als je redeneert dat kanker een ingekapseld parasiet kan zijn, die vervolgens jonkies krijgt die uitzwemmen (verspreiden) is het nog niet zo gek. Hierom kunnen wormpillen voor grote honden prima werken.

    • Er zijn hele therapieën op gebaseerd. In mijn omgeving is een goed voorbeeld hoe iemand is verbeterd na verwijdering van parasieten en zware metalen uit het lichaam. Daarnaast nog wat meer gedaan aan voeding. Reguliere therapie in 2020 afgewezen. Verwachting was uitzaaiingen, in 2023 NIET aanwezig! Urologen verbaasd over gemaakte keuze, maar accepteerden het wel. Gevolg voor hen wel een lager inkomen door geen dure reguliere behandelingen.

     • ze zijn nu bezig met vitamine C injecties oid, blijken goed tegen kanker te zijn oid? ja de medische wereld big pharma zit daar niet op te wachten natuurlijk en zal er veel aan doen om zoiets weg te drukken, but hey, ik kwam dat laatst vd week dacht ik tegen.

      • Dit gebeurt /gebeurde al tientallen jaren in klinieken in Duitsland. Ook voor andere ziektes wordt/werd dit daar intraveneus toegepast, met succes!
       Mensen uit NL gingen/gaan daarvoor speciaal naar DE. Ik bedoel niet die van de koffie 🙂 🙂

     • Greet augustus 4, 2023 at 21:53

      Fenbendazol en Joe Tippens

      Fenbendazol of FenBen is een ontwormingsmiddel of anthelminticum in de familie van geneesmiddelen die benzimidazolen worden genoemd (ik noemde het Benz), die al ongeveer zes decennia veilig als anthelmintica worden gebruikt.

      Breedspectrum anthelmintica omvatten drie hoofdgroepen (benzimidazolen [BZ] en probenzimidazolen, imidazothiazolen en tetrahydropyrimidinen, en avermectines en milbemycinen); ze zijn zeer effectief tegen de meeste rondwormsoorten. De meeste anthelminthica met benzimidazoolcarbamaat voor veterinair en klinisch gebruik bij mensen werden bijna 50 jaar geleden goedgekeurd.

      Er zijn drie leden in de benz-familie, en ze zijn fenbendazol, mebendazol en albendazol.

      Fenbendazol is een anthelminticum voor dieren. De ervaring met menselijk gebruik van fenben is zeer beperkt. Ik vond slechts 2 gepubliceerde gegevens in 1976. (Ann Trop Med Parasitol. 1976 Jun;70(2):205-11. Effectiviteit van enkele doses Fenbendazole Hoe 88I tegen Ascaris, mijnworm en Trichuris bij de mens; Bruch K, Haas J. Fenbendazol in doses van 1,0 g en 1,5 g per persoon was effectief tegen Ascaris en zorgde voor een aanzienlijke vermindering van het aantal eieren tegen mijnworm (voornamelijk Necator americanus). PMID: 779682). Mebendazol daarentegen heeft een lange weg van veiligheid bij mensen, zelfs voor langdurig gebruik bij mensen.

      Dr. Mukhopadhyay van MD Anderson ontdekte voor het eerst dat mebendazol krachtige antikankeractiviteit heeft in laboratoriumexperimenten in 2002.

      Joe Tippens-protocol

      Joe Tippens was een pionier in het menselijk gebruik van FenBen. Tippens gebruikt Panacur C van Merck Animal Health. Elke gram Panacur C bevat 222 mg fenbendazol.

      Panacur C één pakje poeder (bevat 222 mg fenbendazol) elke dag gedurende drie dagen, en daarna vier dagen vrij. U neemt de fenbendazol met of zonder maaltijden.

      Commentaar: Hoewel we geen gegevens over mensen hebben, lijkt het veilig bij deze dosis, maar nogmaals, raadpleeg uw arts.

      Vitamine E: 400-800 mg per dag. Tippens gebruikt Gamma E van Life Extension of Perfect E van Vitamin Discount Center.

      Commentaar : Ik zal de dosis Vit E verlagen tot 200 mg of IE als u een hartaandoening heeft.

      Curcumine : 600 mg per dag. Tippens gebruikt het product Theracurmin HP van Integrative Therapeutics.

      Commentaar : Over het algemeen veilig. Ik gebruik BCM-95®CG (Biocurcumax™) in mijn kliniek, simpelweg omdat het in klinische onderzoeken is onderzocht.

      CBD- olie 25 mg per dag.

      Commentaar : Ik gebruik Green Road CBD-oliecapsules in mijn kliniek. Deze capsules bevatten 25 mg breedspectrum CBD-olie. U kunt één capsule per dag innemen.

      THC is niet nodig als onderdeel van een behandelplan voor kanker. Maar dit kan veranderen als er nieuwe gegevens naar voren komen.

      https://i2b.us/fenbendazole-from-md-anderson-to-joe-tippens/

   • Ik las ergens dat bepaalde chemo’s gebaseerd, of afgeleid zijn, van de stoffen die in WOII in de gaskamers werden gebruikt. Geen wonder dat mensen er doodziek van worden. En heel sterk (moeten) zijn om deze stoffen te (kunnen) weerstaan.

 7. Ik kreeg op een gegeven moment de politie op me af, op een verlaten weggetje waar ik altijd langskwam op de fiets naar huis, een kilometer daarvoor was een binnenwater dat besmet is met algen. Een Nederlandse vrouw op een camping had aangifte gedaan dat ik haar had gestalkt, ze liep daar inderdaad met haar vriend weleens rond bedacht ik me, en ik had me in het voorbijgaan afgevraagd wat dit nu weer is, zonder discriminerende signalen af te geven. Ze zag er net zo uit als op de foto hierboven, met een kaal dan wel kaalgeschoren hoofd. Zo kreeg ik meer inzicht in de achtergronden van kanker.

 8. Dr Liz O’Riordan is ook een klem gestudeerd arts/chirurg alle wijsheid geleerd uit de collegebanken, stage lopen enfin de hele reutemeteut geleerd, het enige wat deze gestudeerde bollebozen niet hebben is het belangrijkste in het leven van de mens is intuïtie, dat doe je niet zomaar even op daar gaat bijna een heel leven aan voorbij, vooral als deze mensen in hun eigen sociale kringetje blijven socialiseren.

 9. Het zijn veredelde mecaniciens…….en hebben géén verstand van de definitie van gezondheid. Het zijn onderdelen vervangers….. cg slagers…..en die hebben ook geen idee van de functie van de blinde darm.

  Je vraagt aan een automonteur óók niet om de definitie van gezondheid.

 10. Het meest opvallende is dat geen enkele medici iets promoot om ellende te voorkomen.
  bijvoorbeeld lymfeproblemen familiare belasting . Daar zou je helmkruid tinctuur voor kunnen gebruiken. Parasieten belasting is al helemaal geen belangstelling voor.

 11. The TRUTH About the Schumann Resonance (Earth’s Vibrational Frequency) https://youtu.be/RnRSKVny1eE

  Typische yang woorden zijn: buiten, doen, denken, presteren, verandering, hard en snel.

  De Leeuwenpoort-energie heeft haar hoogtepunt op 8 augustus en is misschien wel het krachtigste kosmische portaal van dit jaar waarmee je je eigen groei kunt ondersteunen als we in Yin komen aanbeland. Typische yin woorden zijn: binnen, rust, voelen, rond, zacht en langzaam.


  Bemerk in de comments die ik lees extra veel feedback over hoe mensen zich voelen.
  Samengevat, zou ik het als “door elkaar gerammeld” typeren.

  Mijn lichaam dat om rust vraagt. De rem erop.
  Want de energieën zijn dit jaar naast zeer hoog ook niet mals om te verwerken.
  Velen met mij snakken naar rust en vrede terwijl de wereld om ons heen sneller en sneller draait.
  Voel ik de laatste weken dat mijn energetische lichaam sneller dan mijn fysieke lijf in een nieuwe tijdlijn schiet. Dat voelt als een korte duizeling. Niet prettig maar het is vooral even wennen.

  En ik droom veel meer dan normaal.
  Onder dat alles zitten emoties en oude pijn die dieper gezien en gevoeld willen worden. 

  Liefde en vernieuwing….en in het bewustzijn van de aarde voel: “Alles is liefde en alles wordt als nieuw”.

  En hier ligt de sleutel tot meer eigenliefde.
  De terugkeer naar de onschuld van onze ziel vraagt niet alleen om een energetische opruiming in ons fysieke lijf. Het vraagt vooral om het loslaten van oude verhalen en durven ontdekken wie je bent zonder oude pijn en zonder angsten.
  Dat gaat met horten en stoten terwijl er ontzettend veel heftige emoties en andere energieën op aarde rondgaan die je, als je niet voldoende aanwezig bent in je lijf, kunt voelen alsof ze van jou zijn.

  You body is already perfect = The film delves into our history with stress, how we got to where we are today, and where we go from here. You have to let go old patterns https://youtu.be/ahU2FP_b9OQ the body heals itself

 12. Het is je verteert voelen door wrok, rancune of diep leed; onverwerkte trauma bij opgelegd gedrag ondermijnd ieders eigen gezag. Zelfontkenning = jezelf ‘verloren’ hebben in een ‘bedreigende maatschappij.

  In hoeverre ben dan tegen jezelf gekeerd om die reden? Meer belangrijker is in hoeverre ben je dan wel geworteld in jezelf? Is absolute zelfkennis en weten wie je bent en je lichaam met gevoel erkent.

  2 centuries of slavery, false doctrines, destructive indoctrinations, absurd ideas, children’s stories about God, education, medicine and love and lasted until the end of 2019 with these ingredients: blaming others, appropriation without any right, law and regulation, perpetrator Imposing your own will and maintaining control are/were the ingredients of the previous cycle that is slowly changing.

  Signs of a Toxic Person
  https://www.webmd.com/mental-health/signs-toxic-person
  OR Our planet is evolving into a coalescence of collective race fields which create Group Consciousness and this is not a choice, it is a fact during the Ascension Cycle. This means we will need to become aware of what Group Consciousness means and how it impacts us in our day to day life, as well as every relationship we have on this planet. https://energeticsynthesis.com/library/planetary-stewardship/2906-group-consciousness

  Is the Purification of earth and started 2012 -2030 = The energy of the photon belt may account for:
  -Global Warming
  -Sun’s decrease in magnetics
  -The shift or change of all planets in our solar system
  -The birth of indigo and crystal children
  https://www.nieuwetijdskind.com/watermantijdperk-opkomst-vrouwelijk-christusbewustzijn/
  -The breaking up of the illluminati/satanic worldwide control network (banking/drug/weapons/uranium/mind control/chemtrails/media/education) that is currently festering humanity like a parasite or a virus.

  What can you expect from the Age of Aquarius?

  Think of how you feel after doing a big detox: At first you feel a bit…low. It’s all those toxins surfacing! This is exactly what all of us are going through – a massive collective detox……..

  We might feel pain, there might be struggle, but at the end of it all we come out completely renewed and ready to take on the world……

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in