Pixabay

Dr. Bryan Ardis gelooft dat de slangengif-eiwitten in de COVID-19 vaccins verantwoordelijk zijn voor de miskramen bij zwangere vrouwen.

Hij ging dieper op deze theorie in tijdens zijn presentatie op 16 augustus in de aflevering van “America Unhinged” op Brighteon.TV, waarbij gastpresentatrice Amy Schaffert de plaats innam van Dr. John Diamond. Volgens de chiropractor uit Texas hebben gynaecologen zoals Dr. Christiane Northrup en Dr. James Thorpe alarm geslagen over deze vaccins die zoveel miskramen hebben veroorzaakt, schrijft Vaccineinjurynews.

Ardis noemde een rapport waarin staat dat 60 procent van de zwangerschappen bij vrouwen die met de vaccins zijn geïnjecteerd, is mislukt. Hij vervolgde: “Canada rapporteerde op een gegeven moment dat meer dan 90 procent van de zwangere vrouwen hun baby verloor aan miskramen na het krijgen van de injecties. Dus dat hebben we ook nog nooit eerder gezien.”

De presentatrice van “The Dr. Ardis Show” wees erop dat in documenten van de website van de National Institutes of Health (NIH) staat dat de COVID-19 vaccins geen SARS-CoV-2 virus bevatten. De vaccinmakers beweren ook dat alleen geselecteerde genen van het SARS-CoV-2 spike-eiwit in de injecties zitten. Ardis vond deze onthullingen tegelijkertijd “interessant” en “vreemd”.

De “spike-eiwitgenen” bleken uiteindelijk slangengif-eiwitten te zijn. Onderzoeken in 2020 hebben ook de aanwezigheid van gifproteïnen van slangen en andere dieren in COVID-19 patiënten vastgesteld.

Slangengif in vaccins blokkeert verbinding die baarmoeder helpt bij hechting aan placenta

Volgens Ardis moeten mensen kijken naar gepubliceerde onderzoeken over slangengif en de elementen in het lichaam van zoogdieren die een zwangerschap in stand houden. Een stof in slangengif met de naam L-aminozuuroxidase blokkeert het vermogen van het menselijk lichaam om een zogenaamd syncytium aan te maken. Dit laatste is het basismateriaal voor een cel in het vrouwelijk lichaam genaamd syncytin, dat werkt als een klittenband dat de placenta tegen de baarmoeder drukt.

  Meerdere opmerkelijke rechterlijke uitspraken op één dag - Het stort in elkaar mensen

“Als je de aanmaak van syncytiumcellen in een zwangere vrouw stopt, kun je geen syncytin meer maken en begint het klittenband van de baarmoeder los te komen. Syncytin is het klittenband dat de placenta tegen de baarmoederwand houdt. Als die losraakt, krijg je een miskraam,” vertelde hij Schaffert.

“Maar voordat de placenta zich vasthecht, wordt de placenta gevormd door de syncytiumcel. Zonder deze cel kun je geen placenta maken. De placenta begint zich dus langs de baarmoederwand te vormen.”

Het syncytium zorgt er niet alleen voor dat de placenta aan de baarmoeder blijft vastzitten, maar geeft de baarmoeder ook het signaal om de bloedvaten te openen om de nieuw gevormde placenta binnen te dringen. De placenta heeft voedingsstoffen nodig die door de bloedtoevoer van de moeder worden geleverd, en syncytium helpt deze bloedvaten te vormen om deze kloof te overbruggen. Als de bloedtoevoer stopt, sterft de baby in de baarmoeder en krijgt de moeder een miskraam.

Ardis zei bovendien dat syncytium nodig is in het lichaam van de zwangere vrouw om syncytiotrophoblasts te maken. Deze cellen produceren het hormoon progesteron, dat belangrijk is om een zwangerschap uit te dragen.

Hij verwees ook naar een artikel uit januari 2017, gepubliceerd in het Journal of Venomous Animals and Toxins including Tropical Diseases, dat de vermeende antivirale eigenschappen van dierlijk gif aanhaalde. Volgens de chiropractor hebben onderzoekers beweerd dat gif van dieren over de hele wereld mensen kan helpen bij het bestrijden van griep en andere ziekten die door virussen worden veroorzaakt.

Gif van slangen, schorpioenen en andere dieren is nu gepatenteerd als vaccin.

  Vaccins falen in Singapore: Aantal gevallen stijgt ondanks 80% vaccinatiegraad

Bekijk de 16 augustus aflevering van “America Unhinged” hieronder. Stem elke weekdag om 9-10 uur en elke zaterdag om 8-9 uur af op “America Unhinged” met Dr. John Diamond op Brighteon.TV.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Farmaceutische slangen: Dertien onweerlegbare feiten over slangengif, Big Pharma en biologische wapensVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelExclusief: Helikopterpiloot gedwongen om COVID-vaccin te nemen aan de grond nadat hij zeldzame beroertes kreeg
Volgend artikelPepe Escobar: BRICS 11 – Strategische Tour de Force
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

  • @ the real deal augustus 25, 2023 at 15:37,
   Wat ik al eerder schreef, dat we een tijdperk in gaan waar geen vrouwen meer zullen zijn, die vruchtbaar zijn. Dan sterft binnen 1 generatie de gehele wereldbevolking uit. Dat is het plan. Daarom willen ze dat ieder die gifspuit in zich krijgt. Of via water en/of andere vloeistoffen via ons voedsel als nog binnen krijgen. De vee stapels zijn al geïnjecteerd ermee. De landbouwgronden en onze moestuintjes zijn er al mee besproeid door de chemtrails wereldwijd. Eveneens alle wild is er al mee besproeid. Zodat eigenlijk niemand weet of hij/zij er mee besmet is of niet. Daar ze zelf allemaal veilig ergens in de ondergrondse bunkers en steden vertoeven en zo onbespoten voedsel krijgen om te overleven. Daar ook in elk land de 5G torens als paddenstoelen uit de grond gestampt worden, zal er bijna geen ontkomen aan zijn. Dit alles is enkel mogelijk door de naïeve meelopers en de gehoorzamen onder ons. Die nog steeds overtuigd zijn dat hun regering het beste met hun voor hebben. Veelal zijn die de zogenaamde hogere opgeleide. Want hoger opgeleid betekent niet dat je intelligenter bent dan andere, maar dat jij gehoorzamer bent aan de autoriteiten dan andere.

 1. Slangengif en Covid vaccins: Vermenging met reptielen DNA al 5 jaar geleden in dit Nederlandse boek voorspeld

  Kan het zijn dat het plan om de mensheid genetisch te veranderen en onder totale controle te krijgen nòg duivelser is dan we al dachten?

  Lezers vroegen gisteren of ik aandacht wilde besteden aan de video ‘Watch the Water’, waarin onder meer dr. Bryan Ardis aan het woord komt. Hij kwam deze week met de beschuldiging dat het Covid-19 virus, de ‘vaccins’ en op zijn minst één Covid behandeling (Remdesevir) gebaseerd zijn op peptiden / proteïnen van slangengif (van de Koningscobra). Volgens Ardis zouden deze moleculen in het water of in de lucht kunnen zijn losgelaten om de Covid-19 angstpandemie te ontketenen. Aanvankelijk was ik vanwege het hoge potentiële ‘hoax’ gehalte nogal sceptisch en afwachtend – totdat ik in een Nederlandse boek van 5 jaar oud de nu exact zo uitkomende voorspelling las dat reptielen DNA met behulp van nanotech met het menselijke DNA zou worden geïntegreerd.

  In het interview linkt dr. Ardis slangengif aan geblokkeerde behandelingen met antilichamen (omdat daar een antigif stof inzit die Covid-19 blokkeert), vaccinproductie, en bijwerkingen die sterk zouden overeenkomen met die van de mRNA ‘vaccins’ en diverse Covid behandelingen. Iedere bijwerking van Covid-10 zou volgens hem zelfs een bekend gevolg zijn van blootstelling aan slangengif. >>>

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/slangengif-en-covid-vaccins-vermenging-met-reptielen-dna-al-5-jaar-geleden-in-dit-nederlandse-boek-voorspeld/

 2. @Qvic
  Quote” Veelal zijn die de zogenaamde hogere opgeleide. Want hoger opgeleid betekent niet dat je intelligenter bent dan andere, maar dat jij gehoorzamer bent aan de autoriteiten dan andere.”
  Deze opmerking kan ik schouder aan schouder met je beamen .
  Idd een ragfijn spel .
  Zo doorzichtig , ik geef de moed niet op maar gevoel van moedeloosheid is aanwezig .
  Wat ook opvalt er zijn weinig insecten de laatste tijd.
  Vlinders een common vlinder als de dagpauwoog ik heb er maar 1 gezien dit jaar .
  Normaal hebben veel verschillende soorten hier , weinig tot heel weinig.
  Ook hommels weinig tot niet . (bijen idem)
  De contouren van het bewuste verval is zo zichtbaar aanwezig !
  Het lijkt wel een zwaar kruis op je nek als zo bewust bent van het complete verval en ondergang .
  Er zit zo’n vervlakking in de mensen , de onverschilligheid is stuitend .
  De glans is eraf !!
  Wat ik op straat en de winkels zie is dof en uitgeblust !
  Het voedsel wat ze kopen is net nog geen vullus .
  2 lijkwit gesneden en zakje kadetten , en een gast met spriet armen en een air van kijk mij eens .
  Vrouwen ? Nee idd wat hier eerder voorbij kwam zo leeghoofdig en schimmig !
  Aye Qvic Misschien is het beter dat het de eindtijd is ?

 3. Er is een USA documentaire over slangengif in de ‘vaccins’. Ik ben de naam kwijt. Volgens mij is die docu van vorig jaar zomer. Goede docu, is met een slimme zoekterm wel te vinden.

 4. Ivermectine is nu legaal te verkrijgen meen ik gelezen te hebben of deze move van het Amerikaanse ‘RIVM’ Centrum For Decease Control te vertrouwen is betwijfel ik misschien zit in het ‘nieuwe’ Ivermectine een stof die het ziektebeeld sneller doet verergeren, vertrouw geen overheden zeker die van zio-yanken niet.

 5. En dan zijn er nog steeds die groepjes wetenschappers die menen aangetoond te hebben dat er helemaal geen eiwitten in de spuiten zitten maar alleen grafeenoxide met tal van andere verontreinigingen…Waarvan ik ook nog steeds geen weerlegging gezin heb…Wat nu eigenlijk te geloven ? Dat het volkomen onnodig kwakzalversvergif is was van met af aan wel duidelijk…Was alleen wat gezond verstand voor nodig….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in