Al meer dan twee weken geleden vond er in de VS een ongelooflijke misdaad plaats, gepleegd door de Black Lives Matter-beweging. Maar de links georiënteerde mainstream media zwijgen erover.

Terwijl in de Verenigde Staten  Independence Day (“Onafhankelijkheidsdag”) werd gevierd, woedden er in Atlanta protesten tegen racisme en politiegeweld. Dit leidde tot een catastrofe: Secoriea Turner, een 8-jarig Afro-Amerikaans meisje, stierf in een dodelijke schietpartij, schrijft RT Deutsch op zijn YouTube-kanaal.

Secoriea zat in de auto van haar moeder in de buurt van een van de brandpunten van de recente protesten in de stad. Toen de auto op een parkeerplaats aankwam, die was geblokkeerd door gewapende BLM-mensen en ze er probeerden door te komen, openden men het vuur. Het meisje werd dodelijk geraakt door kogels.

Wat de Afro-Amerikanen elkaar zelf aan geweld op straat toebrengen is veel erger dan het geweld van politieagenten.

Bij een gezamenlijke persconferentie met de vader en de moeder van de vermoorde Secoriea Turner, uitte de getinte burgemeester van Atlanta, Keisha Lance Bottoms, scherpe kritiek op de Black Lives Matter beweging.

We schieten elkaar in deze stad in onze straten neer, en jij schoot en doodde een baby, en het was niet één schutter, het waren minstens twee schutters. Een 8-jarige baby! We doen elkaar meer pijn dan welke andere politieagent dan ook in deze gemeente. We hebben meer dan 75 schietpartijen gehad in de stad in de afgelopen weken. Dat kun je de politie van Atlanta niet kwalijk nemen. […]“

Aangezien de protesten, zei ze:

Ons noodoproepsysteem is gisteravond overspoeld. We hadden mensen die probeerden het hoofdbureau van de Georgia State Patrol in Atlanta af te branden gisteravond en mensen die in een van onze wijken marcheerden. Aangezien dit alles in één keer gebeurde, […] begon het onze resources te onttrekken, en daarom wil ik iedereen die geïnteresseerd is in deelname aan vreedzame protesten eraan herinneren. Dus als je deelneemt aan een protest of demonstratie die de verkeerde kant op lijkt te gaan, dan is het tijd om je terug te trekken omdat je geen deel meer uitmaakt van de oplossing…

Ondertussen is de politie op zoek naar de moordenaars van de 8-jarige, minstens twee Afro-Amerikaanse verdachten.

Trump supporters maken de balans op van 6 januari: "Dit gevecht is nog lang niet voorbij"

De vader van de achtjarige uitte ook ernstige beschuldigingen: “Ze zeggen dat Black Lives Matter. Je hebt de jouwe gedood, deze keer de jouwe”.

Inmiddels is er een beloning van $10.000 uitgeloofd voor aanwijzingen naar de moordenaars.

De politie zegt dat naast het 8-jarige meisje nog twee andere mensen werden gedood en dat meer dan 20 mensen tijdens het lange vakantieweekend gewond raakten bij schietpartijen en geweld.

Amerikaanse federale agenten rijden rond in burgerauto’s en trekken Antifa anarchisten van de straat

2 REACTIES

  1. Negers zijn het risicovan andere negers.
    BLM/Antifa hebbenin de eerste 90 dagen na de dood van die junk Floyd meer dan1160 negers vermoord, waaronder babies, kinderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here