Drieënnegentig artsen zijn onlangs in Canada het slachtoffer geworden van een plotselinge dood – die allemaal plaatsvond na de invoering van de Covid-19 injectie, bericht Vigilantfox.

“Dit is niet alleen ongebruikelijk. Dit is ongehoord,” merkte de bekende gezondheidsonderzoeker Dr. Paul Alexander op terwijl hij sprak met de Canadese arts en kankeronderzoeker Dr. William Makis.

Dus waarom zijn het artsen die het meest getroffen lijken te zijn?

“Aanvankelijk leek er een enorme druk te zijn op artsen om de COVID-vaccins te nemen,” verklaarde Makis (eerder in het interview).

Zij waren de eersten die in de rij stonden om de COVID-vaccins te nemen. Zij waren ook de eersten in de rij om de boosterprikken te nemen. En toen, eind 2021, kregen we natuurlijk die zeer onethische vaccinatiemandaten die werden opgelegd aan alle gezondheidswerkers in Canada, in heel Canada. Geen enkele provincie stond op tegen de vaccinatiemandaten. Alle gezondheidsleiders in elke provincie drukten de COVID-vaccin-mandaten agressief op al hun gezondheidswerkers door.”

“En de meeste artsen hebben inmiddels vier COVID-inentingen gehad – sommigen zelfs vijf,” onthulde Makis in een gesprek met Laura-Lynn Tyler Thompson op 18 november.

Dr. Makis vertelde Alexander dat de sirenes afgingen na de eerste boosterprik:

“Ik begon op te merken dat de artsen stierven na de boosterprik, omdat sommige van die sterfgevallen zich voordeden vlak nadat de boosterprikken werden uitgerold. We hadden enkele zeer opvallende plotselinge sterfgevallen. En toen leek dat alleen maar te versnellen.

Deze zomer werd de tweede booster uitgerold, dus de vierde prik. En toen zagen we een groot aantal sterfgevallen in juli 2022 – artsen die links en rechts stierven. En zelfs McMaster University (in Hamilton, Ontario) gaf toe dat zij deze zomer drie van hun jonge coassistenten hebben verloren – gestorven op 25-, 27- en 32-jarige leeftijd.

En dus heb ik al deze plotselinge sterfgevallen bijgehouden. En het staat nu op 93 – 93 plotselinge sterfgevallen van actief praktiserende Canadese artsen die geen duidelijke eerdere aandoeningen hadden vóór de invoering van het vaccin. En dit is sinds de uitrol van het vaccin; 93 plotselinge sterfgevallen van Canadese artsen.”

En dus heeft Dr. Makis wat onderzoek gedaan.

  Spike-eiwit shedding & Toxiciteit

Hij werkte samen met een groep mensen om een database samen te stellen, waarin ze ongeveer 1900 sterfgevallen van artsen door alle oorzaken in de afgelopen vier jaar ontdekten, met behulp van de website van de Canadian Medical Association, website van de koninklijke colleges van medische scholen en andere bronnen.

En als je kijkt naar de toegenomen sterfte sinds de uitrol van de vaccins, is er een toegenomen sterfte in ALLE leeftijdsgroepen. Maar “Het lijkt erger te worden hoe jonger je bent.”

Artsen van alle leeftijden sterven veel sneller. Maar als je onder de 50 jaar komt, is het sterftecijfer sinds de invoering van de vaccins dubbel zo hoog. Maar hoe jonger je gaat, hoe hoger het sterftecijfer.

Als je überhaupt kijkt naar alle artsen onder de 40 jaar, is het sterftecijfer vier tot vijf keer hoger dan in 2020 of 2019. En bij de jongste artsen, artsen onder de 30 jaar, dus dit zijn arts-assistenten, springt dat naar acht keer, achtvoudige sterfte in vergelijking met vóór de uitrol van het vaccin. En die sterfgevallen in die leeftijdsgroepen zijn zeer, zeer zeldzaam. In het verleden waren ze zeer zeldzaam. En nu komen ze plotseling veel vaker voor. En dat is echt een veiligheidssignaal.

Iedereen die mij hierover probeert aan te vallen, zeg ik: “Zie dit als een veiligheidssignaal. U kunt het negeren als u dat wilt.” Maar als arts zijn dit mijn collega’s. Ik maak me zorgen – ik maak me zorgen over al mijn collega-artsen in Canada. Ik wil niet dat ze plotseling sterven; ik wil niet dat ze op mijn lijst terechtkomen. En ik wil niet dat ze dit negeren, want ik denk dat het een zeer ernstig veiligheidssignaal is.”

Persoonlijk zou ik dit omschrijven als MEER dan “een zeer ernstig veiligheidssignaal”. Als er vier tot vijf keer meer artsen onder de 40 sterven, is dat geen veiligheidssignaal. Dat is een DOODsignaal. En over de hele wereld stijgt het sterftecijfer. Onze gezondheidsambtenaren, wier taak het is om naar deze cijfers te kijken, hadden allang alarm moeten slaan.

  Voormalig hoofdarts van Pfizer zegt dat experimentele Covid-19 vaccins "gebruikt kunnen worden voor massale depopulatie"

Op dit punt is het een doofpotaffaire. En het is criminele nalatigheid, want zij zien precies wat wij zien – en andere landen beginnen het te stoppen. Dus hoe langer dit doorgaat, hoe meer we kunnen zeggen dat het crimineel is.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Immunoloog professor spreekt duidelijke taal: Coronavaccinatie is een gewetenloos experiment op mensenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelCardioloog Dr. Thomas Binder gedwongen opgenomen in Zwitsers psychiatrisch ziekenhuis omdat hij publiekelijk waarschuwde tegen covid lockdowns
Volgend artikelWaren de voorstellen van Poetin aan de NAVO onredelijk?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Het wordt vervelend om het steeds weer te herhalen, maar toch;
  BLIJF de WAARHEID VERTELLEN.
  Alleen met de waarheid in de hand, kunnen we straks weer in het licht leven.
  Het is bitter dat er zoveel leed word geleden, maar dat is blijkbaar nodig om de satanisten te kunnen vernietigen.
  Love you all 🔥🥰🪓.
  Stay your ground.

 2. Elke arts die tijdens zijn studie opgelet heeft bij het vak medische geschiedenis weet dat de vrijmetselaar Louis Pasteur het “virus” heeft verzonnen. Dus zich te laten “vaccineren” tegen een niet bestaand “virus” is een kunstfout, laat staan dat je anderen inspuit, dan is het een misdaad.

 3. Zouden al die verantwoordelijken voor dit biowapen wat een ware slachting aanricht wereldwijd ooit vervolgd gaan worden? Dit is democide op ongekende schaal en het gaat gewoon door en de media kijkt weg want onderdeel van dezelfde club. Diep treurig.

  • Ik geloof niet in vervolgen of veroordelen van schuldigen.
   Voor mijn eigen ziel te beschermen, denk ik eerder: hoe stoppen we satan?!
   Hoe voorkomen we dat de mensen als vee worden vernietigd?
   Schuld aan deze tijd hebben we allemaal.
   Het verschil is dat jij en ik eerder wakker zijn geworden.
   Maar ook wij hebben het eerst wel zover laten komen.

   • We zijn lang roepende in de woestijn geweest maar vrijwel iedereen stopte zijn oren toe plus de ongekende censuur van Big Tech en Brussel. Rechtszaken worden allemaal door het corrupte rechtssysteem geseponeerd. De Cabal is overal. Het zit tot in de kleinste haarvaten van de samenleving. Dat is het probleem.

 4. Ik heb geen enkel medelijden met welke arts dan ook en de meesten zijn nog te stom om uit hun eigen gat te schijten.

  Dit soort mag en moet zelfs worden uitgedund en snel ook.

  Dat ze onze ouderen en kinderen mee aan het VERMOORDEN zijn zal ik geen enkele zogenaamde “arts” ooit nog vergeven.

  Mensen…..doe mij aub een lol……bekijk deze video eens en liefst helemaal. Hij wordt door de arts (nog een van de weinige echte!!!) gelijk van het Engels in het Duits vertaald maar is toch te bekijken en zeer zeker waard.
  https://www.bitchute.com/video/2bbgeFc5E1aK/

  De idioot welke ik in de 2de slaapkamer van theater den haag telkens maar weer info aandraag is op stom geschakeld dus dat zet ook geen zoden meer aan de dijk.

  Het wordt nu tijd voor wat minder lieve actie, wat ongehoorzamer dan FvD denk te moeten prediken en dus ben ik me aan het beraden wat nu te doen.

  Kom er op terug……dit moet stoppen…..dit zál stoppen……ze vermoorden godverdomme mijn mensen hier in MIJN eens zo MOOIE land……dit vuile weftuig……en zijn ons met enorme spoed aan het vervangen…..maakt mij niets uit maar ik ga dit niet meer goed vinden…..

  Mijn bloed hebben ze inmiddels op een kookpunt gekregen en dat geouwehoer over Oekraïne en verder nog inflatie, hoge fucking gasprijzen, voedseltekorten (ik ben er eerst ook ingetrapt echter na hier en daar wat lege rekken te hebben waargenomen krijgt de plaatselijke supermarkt de spullen er zelfs niet meer in geladen en de meeste rekken puilen uit met vreten en zuipen…..pure bullshit geweest dus!!)…..allemaal AFLEIDING…..capiche….afleiding en niets anders.

  Als iemand het koud heeft of te weinig te eten of te drinken…..welcome in my House……..heb meer dan voldoende en dat zal ik ALTIJD HEBBEN nu en in de toekomst!

  Ongelooflijk dit….werkelijk ongelooflijk.

  Oekiepoekiland kan achter het behang geplakt…….de rest ook allemaal…..het enige wat telt zijn de G I F S P U I T E N !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De GIFSPUITEN…..maken het sperma kapot, vermoorden ONZE kinderen IN de buiken van de moeders, de oudere door bloedklonters en hartinfarcten en explosies van honderden soorten KANKERS……wat logisch is…maar dat leg ik nu ff niet uit…..(kanker is al ruim 40 jaar te genezen alleen is het verschil tussen genezen en NIET genezen ervan een NETTOWINST van ongeveer 200 MILJARD per jaar…..en zo liggen de FEITEN!)

  Hetzelfde tuig wat altijd achter alles zit wat ons BEESTEN kapot wil krijgen en ons ziet als beesten die….nou ja…..moet ik het spellen of!!!

  Gladiator
  DIT GAAT STOPPEN….en wel links of rechtsom!

  • Oh ja, nog ff vergeten te vragen,

   Ik ben op zoek naar een LICHTKRANT (lopende tekst!!) en 27 MC apparatuur……

   Dit uiteraard tegen vergoeding indien redelijk! Moet namelijk nogal wat hebben hiervan!!!

   Groet,

   Gladiator

  • @Gladiator, Jammer dat we geen 2nd amendement hebben hier. Het is wel altijd
   verfrissend een guerilla burgeroorlog ff die woke gestoorde klimaat hoaxers en hun psychopaten wef aanhangers ruimen,snap niet dat deze nog niet woedt in dat zieke Amerika overigens. Laf kutvolk…(Sorry fammilie Florida)

 5. ZO gestudeert,ZO slim,ZO dom!Hoe achterlijk kan een mens zijn met het vermogen om dokter te worden.En dan toch neem je zon fokking spuit.Kom ik aan met mn huishoudschooltje.LMFAO.

  • Veteranen kunnen er ook euthanasie krijgen.
   Mijn familie in Canada heeft nu spijt van hun emigratie uit Nederland. Maar ja.. geen weg terug.

 6. “Cause Unknown”
  The Epidemic of Sudden Deaths in 2021 & 2022
  Ed Dowd, Robert Jr. F. Kennedy, Gavin de Becker

  ´2020 zag een piek in sterfgevallen in Amerika, kleiner dan je zou denken tijdens een pandemie, waarvan sommige konden worden toegeschreven aan COVID en aan initiële behandelingsstrategieën die niet effectief waren. Maar toen, in 2021, ontspoorden de statistieken die mensen verwachtten. De CEO van de verzekeringsmaatschappij OneAmerica maakte openbaar dat in het derde en vierde kwartaal van 2021 het overlijden onder mensen in de werkende leeftijd (18-64) 40 procent hoger was dan vóór de pandemie. Veelzeggend is dat de meerderheid van de sterfgevallen niet werd toegeschreven aan COVID.

  Een toename van 40 procent in sterfgevallen is letterlijk wereldschokkend. Zelfs een toename van 10 procent in oversterfte zou een gebeurtenis van 1 op 200 jaar zijn geweest. Maar dit was 40 procent.

  En daarin schuilt een verhaal – een verhaal dat begint met voor de hand liggende vragen:

  Wat heeft deze historische piek in sterfgevallen onder jongere mensen veroorzaakt?
  Wat heeft de verschuiving veroorzaakt van oude mensen, van wie verwacht wordt dat ze zullen sterven, naar jongere mensen, van wie wordt verwacht dat ze blijven leven?

  Het is natuurlijk geen COVID, want we weten dat COVID geen belangrijke doodsoorzaak is bij jongeren. Verschillende belanghebbenden denken over wat deze epidemie van onverwachte plotselinge sterfgevallen zou kunnen veroorzaken, maar “OORZAAK ONBEKEND” is niet van mening of speculeert niet. De feiten zijn gewoon, en de wiskunde is gewoon.

  Het boek begint met een nadere blik op de werkelijke menselijke realiteit achter de statistieken, en als je de mensen ziet die worden vertegenwoordigd door de droge termOversterfte, is het moeilijk om zoveel onverwachte plotselinge sterfgevallen van jonge atleten te accepteren, waarvan bekend is dat ze de gezondste onder ons zijn. Evenzo, wanneer veel gezonde tieners en jongvolwassenen zonder duidelijke reden in hun slaap sterven, instorten en sterven tijdens een familie-uitje, of dood neervallen tijdens het sporten, roept dat op zichzelf al een onmiddellijk probleem op voor de volksgezondheid. Althans, dat was het vroeger.

  Vraag jezelf af of je je herinnert dat je dit soort dingen tijdens je eigen leven hebt zien gebeuren – in de junior high? Op de middelbare school? Op de universiteit? Hoe vaak in je leven heb je gehoord van een artiest die halverwege de voorstelling dood op het podium viel? Je eigen levenservaring en intuïtie zullen je vertellen dat wat je gaat zien niet normaal is.

  Of in ieder geval was het voor 2021 niet normaal.´

  https://www.skyhorsepublishing.com/9781510776395/cause-unknown/

 7. Nice, 93 assholes minder op deze aardkloot die anderen niet meer om zeep kunnen helpen.

  Buiten de vaxx hebben we nog de onder het tapijt geschoven dossier “medische missers” wat de hoofdmoot aan overlijdens is. Dus we missen er niets aan, aan deze prutsers met 0 intellect.

  Rest In Pieces

 8. laten alle schuldigen elkaar injecteren met dit geweldige WEF EU UN WHO IMF BIS NATO RIVM OMT ig farben wondermiddel met alle brusselsse elites als Timmermans von derLeyen en consorten, dan ruimt karma alles mooi op en neem die dochters en zonen van al dat tuig ook meteen mee, dezelfde dodelijke batches die het volk ook krijgt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in