Een leidinggevende van Pfizer gaf tijdens een hoorzitting van Covid toe dat het vaccin nooit was getest om verspreiding te voorkomen. Dus de uitspraak “u doet het voor een ander” was altijd al een leugen.

Uit de stijgende cijfers blijkt dat verreweg de meeste Covid-patiënten in het ziekenhuis meer dan eens zijn gevaccineerd. Van de ziekenhuisopnames in België in de afgelopen twee weken was bijvoorbeeld 91 procent gevaccineerd, waarvan 67 procent een booster heeft gekregen. Bijna alle Corona-doden waren ook gevaccineerd, bericht Uncutnews.ch.

We moeten onmiddellijk de contracten met de vaccinfabrikanten opzeggen, eiste Europarlementariër Mislav Kolakusic in het Europees Parlement. “Ze hebben ons nepvaccins verkocht”, zei hij.

Het parlementslid is ervan overtuigd dat de 2,5 miljard euro die tot nu toe is uitgegeven, moet worden terugbetaald. Hij roept ook op om Pfizer en andere vaccinfabrikanten te vervolgen.

“Anders maken we ons schuldig aan de aankoop en verkoop van namaakgeneesmiddelen”, aldus Kolakusic. “Wanneer worden de contracten beëindigd?”

Iedereen die beweert dat vaccins de verspreiding van het virus voorkomen, moet ter verantwoording worden geroepen, schreef het parlementslid op Twitter.

Maar dat was niet genoeg. Verder waren er opruiende toespraken van parlementsleden over de vaccinatieschandalen. Opvallend is het stilzwijgen van de mainstream media. Aan wie zijn zij trouw?

  De volgende. Die zal de aandacht van de mensen trekken - Herfst 2024

Donderpreken over EU-vaccinschandalen: zwartgemaakte contracten, valse gegevens en verhoogde sterftecijfers – Wat hebben ze te verbergen?

Europarlementariër Cristian Terheș heeft een recente donderpreek gehouden over COVID-vaccinaties.

Met het oog op de EU-contracten met de farmaceutische bedrijven, waarvan slechts delen openbaar zijn gemaakt, vroeg hij: “Wat staat er precies in die contracten? Wat hebben ze precies te verbergen?”

Een ander schandaal dat tijdens de ondervraging naar buiten kwam, was dat Pfizer zijn vaccin niet had getest om te zien of het de verspreiding van het virus zou stoppen.

“Mensen werden gedwongen zich te laten vaccineren met het medische product om hun grondrechten te kunnen uitoefenen! (…) En nu, na meer dan een jaar, komen we erachter dat de speciale vergunning voor het in de handel brengen die ze hebben aangevraagd, het vaccin niet heeft getest om te zien of het de verspreiding van het virus tegenhoudt. Dus ik vraag het opnieuw, en wij vragen het opnieuw: wat proberen ze te verbergen?”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Alleen die met zuiver bloed zullen de vaccinholocaust die tegen de mensheid wordt losgelaten overleven … het spike-eiwit in vaccins veroorzaakt genetische DESINTEGRATIEVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEU-aanklager start strafrechtelijk onderzoek naar COVID-19 vaccin
Volgend artikelThe Economist: De Europese economie krimpt – terwijl Rusland stijgt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

  • Mensen zijn heel erg bang maar niet dom zij leven in de wereld van de elite en hopen het te overleven, maar dat kunnen ze wel vergeten de feiten zijn inmiddels zo duidelijk dat wij bedonderd zijn en ons lijf met gif is in gespoten en verder vind ik dat de daders allemaal tegen de muur op moeten en Pfizer Jansen en Jansen en overige misdadigers helemaal leeg geroofd moeten worden en vervolgen ge woon ook tegen de muur.

 1. De rol van veel kerkgenootschappen , zou men daar ook eens wat aandacht kunnen besteden.
  Ik vraag me af of ze de bijbel wel goed begrijpen.
  Pharma vertaald uit het Grieks betekend toch tovenarij,hoe kun je daar dan in meegaan .

  • Check de tweet van Marc van Ranst:
   https://stichtingvaccinvrij.nl/vu-de-foutste-universiteit-van-amsterdam/

   Ex. 20:16 Gij zult geen valse getuigenis spreken tegen uw naaste. (Statenvertaling)
   De Basisbijbel is geschreven in gemakkelijk leesbare taal.

   Alle wegen leiden naar Rome. De kleine hoorn. (Dan. 7:8)
   Vicarius Fillii Dei (666) d.w.z. ´Vertegenwoordiger van de Zoon van God´. Wat een arrogantie!
   Ca. 500 jaren geleden na een bloederige revolutie werd de Bijbel vrijgegeven. Sinds 1965 (!!) is het katholieken toegestaan een Bijbel te bezitten. Zowel Rome als de V.N. bemoeien zich op grote schaal met de diverse kerkenraden van verschillende nominaties. Enigszins ingewikkelde, maar imo boeiende / essentiële materie voor degenen die geïnteresseerd zijn / het aangaat.

 2. In het rrclameblok op radio wordt er wrer jacht hrmaakt op grzonde mensen om nieuwe medicijnen te testen. (Tegen kleine vergoeding). En inwisselen van je gezondheid.
  Maar dat vergaten ze te vermelden .

 3. Ze proberen “genocide” te verbergen.
  Nog voor deze door de pharmaceuten ontwikkelde, door hen “vaccin” genoemde gen-tech injecties, wisten ze wat ze maakten.

  De eu- genetica aanhangers, willen de wereldbevolking tot een half miljard terugbrengen.
  En dan willen ze de overgeblevene, door regelmatige injecties zodanig, onzelfstandig maken, dat het geestelijk volgzame slaven worden.

  Dat gaat niet lukken, de mens is natuur, en zal zijn weg vinden uit deze goddeloze zooi.

  I.d.d. velen horen verantwoording af te leggen en berecht te worden.
  Dat zal echter, niet gebeuren men houd angstvallig aan het narratief vast, de angsthazen.

  Ze weten wat ze gedaan hebben, en zullen hun misdaden nóóit toegeven.
  Ik vraag me af welke garanties ze van de hogere macht hebben gekregen om hier ongeschonden onderuit te komen.

  Een ding is duidelijk, vanaf de promotie v.d. z.g.n. vaccinaties, hebben ze zich dóór de promotie v.d. z.g.n. vaccinaties chanteerbaar gemaakt.
  Vaccineren is intussen bewezen een misdaad tegen de mensheid.

  De personen in het artikel gebruiken nog steeds bedekte termen, dus schrijf ik het onomwonden.

  Deze meps ben ik dankbaar, al vrees ik dat de EU betrokkenen tot over hun oren in de shit v.d. NOW zitten, en eventueel daardoor beschermd zijn tegen rechtszaken.

  Dan ben ik weer blij met organisaties als CICI waar vele advocaten dit enorme onrecht aanvechten in de rechtbanken.

  Hoe dit eindigd,

  Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald hem wel.

  Dat is wat nu gebeurd.

 4. Mensen denken nog steeds dat dit een “vaccin” was. Dat was het niet, en dat was het nooit. ‘Ze’ zijn al jaren bezig om het “leven” te begrijpen – veroudering, voortplanting, hersenactiviteit, denken, en dat soort dingen die het creatuur in stand houden. Waar komt “bewustzijn” vandaan, is ook zo’n vraag. CERN is daar ook mee bezig. Deze mRNA giftroep is gericht op de (goed doorbloedde)pijnappelklier en de andere belangrijke kliertjes daar om heen. Noem het maar de “central processor”. Deze ontvangt licht en energie en is van invloed op vele processen in het lichaam, onder meer de fertiliteitsprocessen. Gates aast al heel lang op vermindering van de bevolking, en als jij weet hoe je dat centraal in het lichaam van een mens kan oplossen, dmv eoa injectie, dan is dat toch mooi beantwoord? Verder experimenteert je medemens met andere troep, om te zien of je iemand geleidend kan maken, en gevoelig voor man-made vibraties, wat te maken heeft met die Musk Starlink waanzin.

  Dat er doden bij vallen, dat is klaar als een klontje, want je kan niet zomaar gaan rotzooien met iets dat al heel lang onveranderd voortbestaat in het menselijk systeem, onvervanderd door de natuur zelf. Maar dat heeft niks te maken met massamoord door gifspuit, dat heeft te maken met het experiment. En dat weten die klootzakken, want op dieren werkte het niet – die gingen allemaal dood kennelijk. Bij mensen werkte het wel, er stierf er maar eentje in de testen van een klein aantal mensen, kennelijk. Dus het experiment moest nu op de hele wereld toegepast worden. En het mooie excuus was de griep die iedereen elk jaar weer krijgt. (en daar staat de broken record dus nu stil: bij die tot covid omgedoopte griep en die door een nietbestaand ‘virus’ met vele reincarnaties veroorzaak wordt, en de vax die niet werkt.)

  Zolang mensen blijven doordreunen op de broken record, zal men nooit vat krijgen op de waarheid. En die heeft te maken met het fundamenteel veranderen van het mensdier, en niks anders. De hele geoengineering waanzin heeft daar direct mee te maken.

  Neem nog een booster, schaapje, en denk nergens over na….

 5. Geweldig hoe deze man het tuig wil aanpakken ,ik hoop dat vele hem gaan steunen zodat kutjes dokter Opoe Tjobbe voor altijd verdwijnt samen met cokesnuiver Hugo de Jonge

 6. Tja er is genoeg over geschreven zodat al het materiaal dat op het net is verschenen over het fenomeen mRNA “vaccins” het is echter onomstotelijk vast komen te staan dat het Gentherapieën zijn, het doel om de bouwblokken van de mens voorgoed te veranderen, tevens worden 2,2 miljard mensen in de nabije toekomst erg ziek en sterven binnen een bepaalde periode na toediening, 20 miljoen mensen zijn u voorgegaan.

 7. Wie het interesseert kan hier de volledige zitting van het EU-covid commitee eens bekijken:
  https://multimedia.europarl.europa.eu/en/event_20221010-1430-COMMITTEE-COVI_vd?start=20221010123015&end=20221010160945
  Er werden niet minder dan negen prikken voor elke Europeaan (kinderen en baby’s incluis) besteld, tien prikken voor elke Europeaan na de Brexit. Bewijs dat in het begin al geweten was dat deze bliksemsnelle noodvaccins niet gingen werken, en omdat ze niet werken krijg je aan het einde van de zitting weer uitspraken als “niemand is veilig vooraleer IEDEREEN gevaccineerd is.” De hele wereldbevolking.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in