Een video die is opgenomen door de partner van een aanstaande moeder die in het ziekenhuis op de bevalling wacht, is vrijgegeven. Daarop is te zien hoe verpleegkundigen van de NHS (National Health Service) de moeder intimideren om hen toestemming te geven een PCR-test op Covid-19 uit te voeren zodra de baby geboren is, bericht dailyexpose.co.uk.

De aanstaande moeder, die duidelijk overstuur is over het verzoek, krijgt van de ziekenhuisverpleegsters te horen dat zij de PCR-test op de baby zullen uitvoeren omdat deze niet langer haar eigendom is als het kind niet meer in haar buik zit.

De indringende PCR-test houdt in dat een wattenstaafje zo ver mogelijk in de neus wordt gestoken en is een uiterst oncomfortabele procedure voor volwassenen, laat staan voor pasgeboren baby’s.

U kunt de video hieronder in zijn geheel bekijken…Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Peter McCullough: COVID-19 vaccins doden baby’s in het eerste trimester met een verbazingwekkende snelheid… een “gruweldaad ” om aanstaande moeders te vaccinerenVolg Frontnieuws op Telegram

  BOOSTER SYNDROOM: Natuurarts vertelt over Covid-vaccins die de witte bloedlichaampjes bij elke injectie meer en meer doen dalen, en gevaccineerden in AIDS-achtige patiënten veranderen
Vorig artikelDodelijke injecties! Voormalig Pfizer medewerkster bevestigt vergif in COVID ‘vaccin’
Volgend artikelStudie: kunstmatige COVID vaccin “immuniteit” neemt na slechts zes weken reeds af
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

31 REACTIES

 1. Walgelijk! Dat is het enige dat ik hierop kan zeggen. Maar past natuurlijk precies in de duivelse plannen.
  Trouwens…. als ik het goed begrepen heb, is iedereen die zich inmiddels heeft laten inspuiten met de gentechinjectie ook niet meer een autonoom persoon. Hij of zij is vanaf dat moment eigendom van de farmaceut, wiens middel is ingespoten. Horror.
  Een pasgeboren baby een staaf in het neusje stoppen. Diegene die dat doet, zou ter plekke moeten neerstorten.

  • Het volk begrijp niet wat er aan het gebeuren is ze gaan dat pas begrijpen als het kind straks zonder pardon weg wordt gehaald Hitler was maar een kleine moordenaar wat nu komt en gaat gebeuren zal vele malen erger zijn.

  • Ik zou acuut naar een ander ziekenhuis verhuizen en de tent daar verbouwen. Deze ziekelijke idioten aan de hoogste schandpaal opknopen is de beste oplossing.

 2. Waar zijn ze mee bezig!!
  Waarom zou je pasgeboren baby’s een pcr test moeten laten afnemen???
  Je zou maar een gehandicapt kindje krijgen omdat ze te ver zijn gegaan
  Of is dat wat ze willen,hoe minder kinderen,hoe beter!!

 3. ” omdat deze niet langer haar eigendom is als het kind niet meer in haar buik zit. ”

  Wat gaan we nou krijgen.
  Dat pas geboren kind willen testen is al walgelijk, maar zo iets te horen krijgen is nog veel erger.
  Dus vanaf de geboorte is het staats eigendom geworden of zo iets, niet maar eigendom dus.
  Ik zou maken dat ik daar weg kwam direct na de geboorte.
  Stelletje mafkezen. Heeft die vader ze niet meteen tegen de vlakte geslagen.
  Dit pik je toch niet, van helemaal niemand.

 4. Ik zeg je; er gebeurd meer dan alleen maar testen met zo`n PCR-test.
  Men is er zo op gebrand mensen te testen dat ik er van overtuig raak
  dat ze iets achterlaten op je bloed-brein barrière. Een soort voorbereiding
  op je injectie.

  • Zeefbeen kapot maken en pijnappelklier gebruiken om de hersens te bereiken dan is het kaassie voor de injectie inspuiter om de bloedklonters te maken in je hersenen,

 5. Gewoon naar een ander land verhuizen voor de rechter met de hamer slaat dat het kind niet van jouw is. Schrijf je uit je land waar je woont en laat ze barsten.

 6. Ik heb al oudere kinderen, maar als het nu zou gebeuren, dat een verpleegster op mijn pasgeboren baby een Covid-19 test wil zou ik haar duidelijk maken dat dit voor haar een levengevaarlijke handeling zal worden. Wij hebben zeggenschap over de baby en niet de verpleegster, ook niet de overheid en er wordt niet getest. Doe je dat wel ervaar de consequenties.

 7. Dat eigendom is wel een dingetje, want zodra jij of je vrouw of iemand in het ziekenhuis jouw geboren kind aangeeft bij de gemeente instantie, dan wordt op dat moment het kind staatseigendom en hebben de ouders er inderdaad eigenlijk geen 100% zeggenschap meer over. (zou jij je kind niet willen aangeven bij de gemeente, dan is het een vrij mens en geen staatseigendom) Maar als ik in die situatie zou zijn, zou ik waarschijnlijk die verpleegsters heel duidelijk maken van wie het ook probeert het met zijn dood moet bekopen zonder pardon. Bij verdediging is elke poging tot moord toe gestaan bij de wet. Daar in de PCR testen ook grafeenoxide aan het wattenstaafje zit, deze komen vrij als de minuscule hole glashaartjes afbreken bij het rond draaien van de wattenstaaf in de neusholte en de kans aanwezig is dat de desbetreffende die de test afneemt het hersenvlies beschadigd. Dan is het kind voor zijn leven getekend. Deze zeer pijnlijke behandeling doe je geen enkel kind aan, tenzij een kinderhater bent en moet je niet op een kraam afdeling gaan werken.

 8. Dus eerst toestemming vragen om vervolgens te zeggen dat ze geen toestemming nodig hebben? Vaag. Ik heb niet het filmpje bekeken. Maar op basis van de beschrijving klopt er niets van die intimidatie.

 9. Ik kan me niet voorstellen dat zo iemand een echte verpleegster is. Veel eerder geïntegreerde satanisten in een verpleegster outfit. Daar heeft de cabal club jaren de tijd voor gehad denk ik.

 10. Plankgas uit dat ziekenhuis naar een privee kliniek, en aangifte wegens bedreiging tegen dit ziekenhuis met eis tot schadevergoeding. (kosten kliniek

 11. Zullen we er anders even voor klappen ,dat heb ik altijd al de grootste onzin gevonden ze doen overal aan mee (ervaring ) en houden zo de leugen in stand .voelen zich zoooo belangrijk ,er zijn gelukkig ook goede tussen maar ik heb nu het gevoel dat dat er niet zoveel zijn

 12. Dat is wat ik al jaren lang meermaals gelesen heb .
  En ook de ontwerp daarvan maar nu word het heel duidelijk dat alles daarom gaat dat wij bezit zijn !!
  Barbara Sectre een Joodse Vrouw voorzittende in Schweden van de Joodse Vereniging zij het volgende .
  WIJ ( zionistische Joden !!!) Ik denk dat de meeste hier wel weten welke families bedoeld zijn )zijn DE KINDEREN van God daarom zeggen wij hoe het loopt en wat er gebeurd .
  En de normale mensen worden geboren van God om ons te dienen ( Slaven )
  Nu gaan ze openlijk zeggen hoe zij het zien wat zij werkelijk denken !
  Wij weten dat dit Draaiboek al lang is geschreven en zij het nu ten einde willen verfilmen !
  De duivel is aan het werk ?

  • “God’s chosen people”, maar de vraag is dan uitverkoren voor WAT?

   Iets kan ook tot doel gekozen worden in de trant van: “Kijk dit is een eigenwijs stuk iets en mijn liefde is zo groot dat ik er alsnog iets van wil maken”. Daar kun je ook een voorbeeld mee stellen.

   Dus hoezo het beste volk? Lees de torah er maar op na en je zult nergens vinden dat het Joodse volk het beste is.

   Misschien in de talmud. Maar die heeft niets met goddelijke liefde te maken.

 13. Zo lang er nog geen geboorteaangifte is gedaan en daar 42 dagen niet op is gerageerd MOGEN DE VERPLEEGKUNDIGEN NIETS DOEN!!! (ucc law)

 14. Als zij dat met een kind van mij zouden doen dan had de verpleger niet meer lang te leven daar ben ik heel zeker van, ik mag mijn eigendommen met alle middelen verdedigen en rechters die er achter staan en dit goed vinden waren hun leven ook niet meer veilig.

 15. j. coolen, als ze jou oppakken met 4 man, ben je ook niet meer veilig…….wanneer gaan we spijkers met koppen slaan, i.p.v. blijven mauwen hier? Word het niet tijd , dat we allemaal ons geboortetrust ontmantelen, en het burgerslavennummer, doorspoelen.

  • Verknipt je id ,rijbewijs,paspoort en stuur het terug naar de eigenaar de overheid of in denhaag en vraag geen nieuwe aan dan ben je illegaal en kunnen ze niets meer met je .

  • Ik zit vast in het systeem met mijn 40-jarige overheidsdienst en daaraan gekoppeld pensioen. Ik kan mijn achterste tegen de krib ingooien, dan verlies ik mijn inkomen en dat gaat me te ver, heb ook nog een gezin te onderhouden. Ben je aan het begin van je werkzame leven dan heb je weinig of niets opgebouwd maar daartegen dus ook weinig levenservaring met daaraan gekoppeld een weloverwogen besluit voor je verdere leven. Groepsweerstand tegen de gevestigde orde zie je nu heel langzaam groeien in de vorm van politieke keuzes maar slapende struisvogelschapen zijn er nog teveel die de zaak traineren. Dus wat is wijsheid? De gevestigde media is de grootste boosdoener en dient ontmanteld te worden. Hopelijk vormt zich het juiste kabinet om dit op te pakken maar ik heb er een zwaar hoofd in.

 16. Wat een gebakkelei, de verpleging en de ouders.
  Bij zo’n aanrader van vroedvrouwen of wie dan ook, was ik onmiddelijk vertrokken.

  De bedreigingen overtuigen niet, een hoop loos gezwam om een soort van gelijk te halen, intussen de moeder intimideren die finaal over de rooie gaat.

  Het is tuig v.d. richel.
  Zoiets begeleid een geboorte?
  Hoe diep kun je zinken?
  Fatsoen en zelfrespect kent dit soort “verpleegkundigen” niet.

  Wat een afgang.

  Ik wens de ouders van het kind veel sterkte, en raad ze aan de natuur zijn gang te laten gaan.

  Meer keus lijkt er voor patiënten niet te zijn.
  Zelf heb ik nooit een groot geloof in artsen en medicatie gehad.
  Ik ben destijds ingeent voor pokken en rode hond en heb beiden gehad toen ik zo’n 8 – 10 jaar was.
  Mijn beide kinderen exact hetzelfde, als ik bij de geboorten had geweten wat ik nu weet hadden ze de inentingen nooit gekregen.

  Nu in dit tijdperk is “niets” meer te vertrouwen met de eu-genetica fanaten.
  De megalomanen met veel teveel geld en macht.
  Ze denken dat ze alles voor de mensen moeten regelen.
  Transhumaniesatie de gekken.
  Zuivere bloedlijnen?
  Zuiver geweten?

  Ik denk dikwijls als ik die bloedlijnen bestudeer aan inteelt, wat de hersenenen aantast, en zoiets beslist over alles.

  Het word tijd dat dat tuig aangepakt word, samen met hun lakeien.

  Het idealisme dat zij erop nahouden, zal resulteren in totale vernietiging van deze ozo mooie wereld, zonder dat schorem.

 17. Als deze mevrouw de “prik” heeft gehad, dan is ze genetisch gemodificeerd en ligt er een patent op haar en haar nakomelingen. En heeft ze weinig meer te zeggen over haar baby / kind. Het klinkt absurd en dat is het helaas ook voor een normaal denkend mens…… Ik heb mensen proberen te waarschuwen en voel verdriet voor de ouders die dit gaan ondervinden en de kinderen, dat deze waarschuwing niet is gelukt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in