Uit documenten die zijn vrijgegeven in antwoord op een inzageverzoek van een lid van de Nederlandse Tweede Kamer blijkt dat de Nederlandse regering samenspant met het Wereld Economisch Forum om “The Great Reset” uit te voeren, schrijft Expose-news.com.

“Nederland is de trotse gastheer van het Global Co-ordination Secretariat (“GCS”) voor het wereldwijde netwerk van Food Innovation Hubs”, schreef Foodvalley; de leidende Europese innovatiehub in dit netwerk.

“Het was geweldig om deze week steun te krijgen voor het initiatief van Foodvalley-leden Mengniu Dairy, DSM en Unilever tijdens de online panelsessie van het WEF in Davos over de transformatie van voedselsystemen,” zei de Nederlandse minister-president Mark Rutte op 26 januari.

Het artikel van Foodvalley vervolgt:

“Meer dan 20 organisaties werken al samen als Food Innovation Hubs in Colombia, India, Europa, Zuid-Oost Azië en verschillende landen in Afrika. De Bill & Melinda Gates Foundation heeft meerjarige steun verleend voor de ontwikkeling van een Food Innovation Hub in India en verschillende partners uit de openbare en de particuliere sector hebben middelen in natura toegezegd om de ontwikkeling van hubs in verschillende regio’s te ondersteunen.”

Wat Foodvalley niet vermeldt, is dat Nederland gastheer was voor de GCS omdat de Nederlandse regering van plan was die te financieren.

Foodvalley vermijdt ook te wijzen op het feit dat het initiatief “speciale aandacht heeft voor de ontwikkeling en implementatie van sleuteltechnologieën, bv. Digitalisering Kunstmatige Intelligentie, Internet of Things, biotechnologie en micro- en nanotechnologie in de Agri-Food sector.”

Pepijn van Houwelingen, lid van de Tweede Kamer, heeft op 21 september 2021 42 schriftelijke vragen gesteld aan de Nederlandse premier Mark Rutte. Op 17 december heeft Tom De Bruijn, Nederlands minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, antwoord gegeven op de vragen 10 en 12.

  Postgenderisme: De weg naar de transhumanistische technocratie

De desbetreffende vragen luiden:

Vraag 2: Kan er een lijst komen met de status van de kabinetsleden op het WEF?

Vraag 10: Uit het antwoord op vraag 2 over de vorige reeks vragen over dit onderwerp blijkt dat kabinetsleden benaderd worden door het WEF, hoe worden zij benaderd? Gebeurt dit op persoonlijke uitnodiging van Schwab zelf?

Vraag 12: Kunnen wij die uitnodigingen ter inzage krijgen?

Ervan uitgaande dat de Nederlandse regering in grote lijnen op dezelfde manier werkt als de regering van het Verenigd Koninkrijk, kunnen parlementsleden via schriftelijke vragen, of vragen die een schriftelijk antwoord vereisen, informatie vragen over de werkzaamheden, het beleid en de activiteiten van de regeringsdepartementen, aanverwante organen, en de administratie van het Parlement. Zij worden door de parlementsleden gebruikt om meer gedetailleerde informatie van de regering te krijgen dan praktisch zou zijn in een mondeling antwoord.

Het Europees Parlement heeft een soortgelijk systeem, waarbij vragen met verzoek om een schriftelijk antwoord door elk lid, fractie of parlementaire commissie kunnen worden gesteld. Hoewel het Europees Parlement half november zeer ontevreden was over de manier waarop de Europese Commissie haar schriftelijke vragen beantwoordt. “Die antwoorden komen vaak te laat en zijn opzettelijk vaag, onvolledig, ontwijkend of zelfs volledig bezijden de waarheid,” meldde het AD.

Het antwoord van De Bruijn op de vragen 10 en 12 van van Houwelingen bevatte een lijst en 7 reeksen bijlagen bestaande uit correspondentie van het World Economic Forum (“WEF”) met:

 • Minister-President Rutte (2016 – 2021);
 • Minister Koenders van Buitenlandse Zaken, Minister Zijlstra en Minister Blok (2017 – 2018);
 • Minister Ploumen, Minister Kaag van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking en Minister De Bruijn (2016 – 2021);
 • Minister Schippers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en minister Bruins van Medische Zorg en Sport (2016 – 2021);
 • Minister van Economische Zaken en Klimaat Wiebes en Minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit Schouten (2019 – 2021);
 • Minister van Financiën Hoekstra (2017 – 2021); en,
  minister Van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat, staatssecretaris Van Veldhoven en staatssecretaris Van Weyenberg (2019 – 2021).
  Wol over onze ogen

Hieronder vindt u het antwoord van De Bruijn van 17 december met een opsomming van de correspondentie tussen het WEF en de Nederlandse regeringsfunctionarissen, zoals hierboven samengevat.

De eerste 8 bladzijden van de eerste reeks bijlagen (download HIER) bevatten correspondentie in verband met de oprichting van het GCS in Nederland voor het wereldwijde netwerk van Food Innovation Hubs.

De Nederlandse regering schreef een brief aan het WEF “namens de Nederlandse ministers van Economische Zaken en Klimaatbeleid en Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit samen met het Regionaal Voedselagentschap Oost NL” voorafgaand aan de officiële ondertekening van de intentieverklaring.

“Wij zijn er vast van overtuigd dat de vestiging van het GCS in Nederland voor beide partijen voordelig zal zijn en een bewijs zal zijn van grote voordelen voor de doeltreffendheid en de impact van het wereldwijde netwerk van Food Innovation Hubs,” aldus de brief.

Correspondentie World Economic Forum, brief voorafgaand aan ondertekening intentieverklaring

De intentieverklaring is op 8 december 2020 ondertekend door Eric Wiebes, Nederlands minister van Economische Zaken en Klimaatbeleid, en op 5 januari 2021 door het WEF.

In de intentieverklaring staat onder meer:

“Het Nederlandse innovatie- en landbouwbeleid sluiten nauw aan bij de thema’s die door het WEF van cruciaal belang worden geacht voor de transformatie van het voedselsysteem … Er zijn missies gedefinieerd in lijn met de SDG waarin thema’s als duurzame circulaire landbouw, veilig, gezond en betaalbaar voedsel voor iedereen klimaatneutraliteit, alsook consumentengedrag aan bod komen. Er is speciale aandacht voor de ontwikkeling en toepassing van sleuteltechnologieën, zoals digitalisering kunstmatige intelligentie, internet van dingen, biotechnologie en micro- en nanotechnologie in de agrovoedingssector.”

  Nederland: Meer dan twee derde van de gevaccineerden is niet van plan een booster te nemen - "Het vertrouwen is geschonden"

De intentieverklaring concludeert dat “het verwachte resultaat voor beide deelnemers de oprichting van het WEF GCS in Nederland is.”

Op 11 mei 2021 heeft Wiebes het WEF een financiering van EUR 651.000 toegekend voor de oprichting en ontwikkeling van het GCS in Nederland. De eerste tranche van 217.000 euro is rond 22 juni 2021 betaald. De Nederlandse regering zal in 2022 en 2023 gelijke tweede en derde termijnen betalen.

Correspondentie Wereld Economisch Forum, Eerste reeks bijlagen, blz. 8

Bladzijde 8, is het besluit van de Nederlandse regering betreffende het verzoek van het WEF om financiering. U kunt het volledige besluit lezen in de bijlage hieronder.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Vooraanstaand viroloog en mRNA pionier Dr. Robert Malone voorspelt Great Awakening als antwoord op Great ResetVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWij worden allen geregeerd door psychopathische debielen
Volgend artikelHet plan “Rusland verkrachten” slaat terug
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

48 REACTIES

 1. En wat gaat er gebeuren met deze info? Dit zou koren op de molen van van der plas moeten zijn. Maar die loopt inmiddels ook steeds meer op de middenlijn. Er gaat dus niks met deze info gebeuren. De bevolking ligt al op de slachtbank. Nu alleen nog effies wachten tot het hakbijltje valt

  • Van der Plas is het nieuwe schoothondje van Rutte zij heeft haar tafeltje al gedekt met het vele geld dat zij uit het WEF zal krijgen voor de boeren te verraden.

 2. vandaag is de dollar gelijk en onder de euro gekomen…..dat is een verlies van ruim 20 van de waarde van de dollar in zes maanden waarvan het grootste verlies in de laatste twee maanden. Die LNG leveringen gaan zo stoppen, en onze munt instorting is ook heel dichtbij nu. Dat betekend dat niemand meer normaal voedsel kan gaan kopen, enkel met goud, zilver en wat verder gewenst is….
  Dat het WEF en onze regering samen spannen is puur verraad, immers ze zijn verkozen op hun partij programma en niet op dat van het WEF. Maakt als eindresultaat dat de regering openlijk bedrog pleegt en ons als land uitlevert aan een sekte. Sektes doden, de geschiedenis is grotendeels gevuld met doden door sekte geweld.

  Het oipe3nbaar ministerie had nu moeten ingrijpen, bij Wilders drukten ze aangiften voor om het de mensen makkelijk te maken, ik verwacht deze week dat ze voorgedrukte aangiften hebben tegen Rutte en co voor verraad aan het eigen volk…en anders is het openbaar ministerie selectief in vervolging.

  Opstand en revolutie zijn om de hoek nu.

  • Het OM (Openbaar Ministerie) doet niets met de 70.000 aangiftes tegen prikpooier Hugo de Jonge. Grapperhaus had tijdens zijn huwelijk in 2020 schijt aan de aan ons opgelegte 1,5 meter afstand maatregel. Viruswaarheid heeft alle kort gedingen tegen de coronamaatregelen verloren en de enige keer, dat een rechterlijke uitspraak in hun voordeel was op 10.02 vorig jaar over de invoering van de avondklok heeft het demissionaire kabinet-Rutte III dit binnen enkele uren middels nieuwe wetgeving ‘gerepareerd’. Iemand als hoogleraar Staats- en Bestuursrecht aan de Universiteit Leiden Wim Voermans onthield zich natuurlijk van commentaar, maar dit terzijde.
   Ouders/verzorgers die een kort geding tegen de overheid aanspanden over het verplicht dragen door hun kinderen/pupillen van een mondkapje op school trokken ook aan het kortste eind.
   Deze lijst is verre van volledig, maar wel een overduidelijk bewijs, dat de rechtsstaat – mocht-ie ooit bestaan hebben – volledig op z’n gat ligt.

 3. Dus : WIJ DE BEVOLKING VAN NEDERLAND; zijn dus al verkocht aan het World Economic Forum.

  DIT IS HOOGVERRAAD VAN ONZE REGERING ‼️

  • Helemaal juist!
   De regering heeft gewoon lak aan ons.
   Het laat hun volledig koud hoe wij hierover denken maar volgen gewoon de agenda van vrijmetselaarsloges, de satanische pedo elite.
   Je moet maar het lef hebben, nietwaar?

  • Trutte kan mijn soeverijn nooit verkopen omdat ik hem nooit daarvoor toestemming heb gegeven. Hij kan dat proberen op papier zoveel hij wil, maar mijn soevereiniteit is van mij. Ik ben geen slaaf van hem. Ik draag geen masker hoid geen afstand, geen vax…….ik ben een vrije burger of hij dat nu leuk vind of niet. Hij heeft geen ene reet over mij tezeggen. Dat zijn hallucinaties waar ik niet in mee ga.

   • Greet, we leven in een democratie… 50% schapen zijn genoeg, zodat jij helemaal niets meer te zeggen hebt…

    En er zijn 80% schapen…

    • Let op stem niet op peter Omtzigt en ook niet op Van Der plas het zijn linkse duivels Jaap 21is uit het zelfde hout gesneden allemaal mee lopers van Rutte en maar hopen dat zij ook in het kabinet mogen meedoen om hun eigen zakken te vullen wel te verstaan, Hage is een lafaard je ziet echt dat dit allemaal mensen zijn die niet deugen.

   • Dat is echt niet goed voor ons klimaat Harry!
    Al die zielen of geesten blijven eeuwig bekvechten in de hemel en hierbij komt heel veel energie vrij. Dat warmt de planeet op en laten de ijskappen smelten…
    Denk aan de toekomst van je (klein)kinderen Harry, neem je geest mee in je graf.

 4. Ik heb contact gehad, en nog steeds in contact met o.a. de Draco reptillians en hun achterban.
  En dat is mij niet goed bekomen.
  Ze hebben mij volgestopt met technologie dat mij alleen maar ziek en depressief houdt, ik ben een wrak, ben tot niets meer in staat.
  Ook mijn pijnappelklier hebben ze gecorrumpeerd waardoor ik niet meer in staat ben om te astraal reizen, mijn dromen zijn in zwart wit en met een tunnelblik.
  Ik kan dus geen contact meer maken met de Galactische Federatie.
  Maar uhm… mijn oren suizen, mijn huid voelt aan alsof het in brand staat, ik ben helemaal de draad kwijt omdat ze mijn gedacgten op een loop hebben gezet en ik telkens weer opnieuw de zelfde zinnen blijf herhalen.
  Ook hebben ze mijn geslacgtsdeel volledig kapot gemaakt door de zwellichamen te fuseren door middel van een of andere radiogolven of zo.
  Ik moet nu de zwaarste pijnstillers nemen om het een beetje te kunnen uithouden.
  Mijn leven is een hel, en ik vrees dat er meer volgen zodra ze vanalles in ons eten kunnen gooien zonder dat daar toezicht op is.
  Ze zijn medogenloos en minachten elk ander ras of cultuur buiten dat van hunzelf.
  Ze zitten zelfs naast mij dag en nacht, zijn bij mij ingetrokken, om alles dat ik denk en doe te monitoren.
  Ook hebben ze een of ander apparaat op mijn neus gezet waardoor 24 uur per dag een of ander gas stroomt dat mij volledig verwoest.
  Ook word ik constant ingestraalt met iets waardoor ik eveneens geestelijk en fysiek een wrak ben.
  Ik weet niet waaraan ik het verdiend heb, maar mijn leven is een hel.
  Zodra zich de mogelijkheid voordoet om ons vol te kunnen proppen met technologie dat van ons slaven maakt en tevens liefdevolle gevoelens creeren tegenover onze slavenmeesters.
  Ze beschikken over technologie dat onze hele gevoelsleven kan beheersen zodat wij niet meer in staat zijn gelukkig te zijn zonder hun druk op een knopje.
  Ik ben een wrak, en heb spijt tot in het diepste van mijn wezen dat ik ooit gezwaait heb naar die vreemde livhtjes in de lucht.

 5. De dommigheid van het westen (aangestuurd door het Khazarien syndicaat) kent geen grenzen !!
  Amen in het kwadraat !!!!!!!!!!!!!!

  https://operationdisclosureofficial.com/2021/10/27/history-of-the-khazarian-mafia-part-1/

  Hebben eeuwige wraak gezworen tegen diegene die hun macht ontrustend hebben.
  Als je je daarin verdiept en je leest goed dan vallen alle kwartjes automatisch op hun plaats en dan weet je ook gelijk wie Bill Gates is en soortgenoten.
  Houd U staande want het licht zal altijd overwinnen van de duisternis. ALTIJD !!!!!
  Maar kost moeite en tijd !!

  • Je bedoeld zeker het geld en het kwade dat altijd zal winnen want er zullen nu altijd slaafjes moeten blijven bestaan wie veegt Rutte anders zijn reet af.

 6. Ze memmen maar over regimes elders in de wereld.
  Rusland, Islam landen, China, Cuba, dictatorale regimes, schending van mensenrechten… noem maar op.
  Joepiejahee wij zijn een democratie 🙂 is er eigenlijk een verschil ???? 🙂 🙂

  • Zij verdienen dezelfde behandeling als gebroeders de Wit in 1672…..

   Er wordt hier en daar vermeld dat NL communistisch geworden zou zijn.
   Was dat maar waar.
   In de jaren 50 werd Chroetsov afgezet als partijleider.
   De leden hadden meer macht dat de leiding van de partij

   Bij NL is het anders; daar heeft de leiding meer macht dan de leden; dus meer Stalinistisch of nazi stijl, a la Hitler.

   • CCP-partijleider Nikita Chroesjtsjov (1894 – 1971) is op 14.10.1964 afgezet door het politbureau, een paar dagen nadat cabaltijger David Rockefeller (1915 – 2017) een bezoek aan Moskou had gebracht.
    Rockefeller heeft tientallen malen malen de Bilderberg-conferentie bezocht, was betrokken bij de oprichting van de Trilateral Commission (TR) in 1973 & was tussen 1967 en 1981 CEO van de Chase Manhattan Bank.

     • Zeker, maar dan zal het volk als een man achter mekaar moeten gaan staan maar het volk houd van dat tuig de elite en het is juist wat dokter dood zij, straks is iedereen gelijk en even rijk hoe zou het dan gaan voor koning krijg hij ook het zelfde bedrag als wij en Bill moet hij en die andere 3000 rijkste der aarde ook alles afgeven schaapjes ?.

 7. Volgens mij , maar ik kan mij vergissen, volgens mij is een democratie iets waar leiders de bevolking ten dienste zijn en niet op alle vlakken leegplukken, kapot maken en verkopen.

  Die ene vonk die alles in beweging zet, dat is waar we op wachten. Had die jongen van 16 in die tractor wel geraakt geweest dan was er absoluut een weerslag geweest zoals we niet eerder hebben gezien. Dit land is een kruitvat met smeulende lonten links en rechts….er is niet veel voor nodig om dat kruit te laten ontploffen, en Rutte en consorten denken dat ze daarmee vrij spel hebben…maar zoals alles is het toekomstbeeld niet per definitie de werkelijkheid.

  Rutte is een rot ei in ene mand met weel ander spul vet over datum, of alles gaat verloren of iemand haalt de rottigheid eruit….praten is een station dat al lang is gepasseerd en altijd werd gedemoniseerd en genegeerd.

  De botsing is het gevolg.

 8. Rutte is klein en homo.
  Dus op de lagere school zal hij wel gepest zijn; dat maakt–samen met :gereformeerd” een S5 als een onverdiend compliment.

  Hij wil wraak; ook voor het verleden van zijn familie.
  Hij is volledig geestelijk gestoord, en een landverrader.
  Hij verdiend het opgehangen te worden.

  Ik doe mijn best, maar ik kan niks positiefs aan die lamlul vinden
  Zelfs over de grens, wordt er schande van zijn landverraad gesproken;er is ook niemand die het begrijpt–zelfs niet van die millieu gekkies.

  Hij, Trudeau, Leyten, Johnson, Biden,Macron, Zelensky: het zijn devianten die in een gesloten inrichting thuis horen.

 9. Met het oordeelgebed van Aartsengel Michael (zie aartsbisschop Viganò)
  over alle lowlives die ons kwijt willen, en het gebruik van het violette vuur (het spirituele vuur dat het goede met rust laat en het slechte verzengt: zie het verhaal van de bijbelse braamstruik) door voldoende mensen is het rap gedaan met rutte en co.

  Voor meer informatie over het violette vuur: zie de Saint Germain Foundation, ook in Europa.

 10. en: kalm blijven is de boodschap: ‘ze’ willen alleen meer dat we in paniek raken: dus doe dat niet!

 11. In al die jaren van mijn leven zelden zulke in en in verrotte politici gezien.
  Landverrader.
  Pinokkio, zo ga je de geschiedenis in. Je moet er maar zin in hebben. Binnenkort duizenden doden op je geweten.
  Massamoordenaar.

 12. Nog steeds Haagse bluf en noemen ze Plutonische leiders die denken dat ze alles kunnen maken en hebben we weinig geleerd na 2 eeuwen in gedrag https://youtu.be/sitNu91I_KY en is opkomen voor jezelf als je deze leest en in 2011 door de kerk werd overgeheveld in een wereld die van ons allemaal is Taking Care Off en niet SCARE OFF is dieper afdalen in jezelf waar dit gedrag vandaan komt = ego die de meest fragmentarische onzin verzint wat lijdt tot dit Als “ambtenaren” zich beroepen op de positive rechtspraak, erkennen ze in feite hun onmacht door de onwettigheid van positief recht. Het zijn verzonnen regels gebaseerd op het angstgelovige deel van onze perceptie. De doodzonde van dienstdoende ambtenaren is het tegen alle wetten en regels in vastklampen aan de macht die zij onwettig uitoefenen over de mensheid. https://herstelderepubliek.wordpress.com/2022/06/20/de-144-waarheden-een-dagvaarding-voor-de-valse-elite/

  MAW. zij verzinnen dus zelf die regels die hen goed uitkomen ten gunste van zichzelf.

  Iedereen kan dit doen als je maar genoeg achterban hebt en niet laat zien dat we bang zijn.

  Vermannen met zijn allen en een vuist maken en hoe dat gaat zie je hier:

  THERE IS ONLY ONE WORLD AND IS OURS AFTER 2000 YEARS WE ARE IN A NEW CYCLE AQUARIUS The Earth is Forcing you to Evolve. 8 billion people no longer believe in government but more in theirselves for the next 2000 years when the previous cycle is ending with a lot of water as the name suggesting and was already announced in 2009 and 2012 as The Great Mother for restore from yang to yin is ascension in nature is evolution from desire to intelligence en belanden we met heel de wereld in een nieuwe cyclus waarin de macht bij het volk ligt die “NU” anders wil is vechten voor ons eigen bestaan en nieuwe paden bewandelen.

  A Higher State Of Consciousness That Has Been Largely “LOST”
  https://youtu.be/9D81LthVL7A

 13. Waarom wordt die acteur, die landverrader nog Mark Rutte genoemd?
  Als men Wilders en Baudet afschilderen als Hitlers, dan die acteur, die landverrader Seyss-Inquart genoemd te worden.

  Als het over de tweede wereldoorlog schreeuwt men “nooit meer”!
  De huidige situatie was niet mogelijk zonder landverraders!
  Iedereen had kritiek op de huidige Seyss-Inquart, maar hij is nog altijd de hoofdrolspeler.
  Herr Hugo, die van 1 frikandel + 1 frikandel zijn 2 frikandellen.
  Herr Hugo, die het niet van intelligentie moet hebben en daarom op Pipo schoenen loopt.
  En de huidige acteur die voor de minister van volksgezondheid speelt, Ernie die Sesamstraat heeft verlaten!

  Misschien dat er binnenkort iemand constateert dat de bezuinigingen in de zorg, onverwachte sporen voor Nederland heeft.
  Die idioten hadden toch nooit de rol mogen hebben, die ze hebben.

  Ik bedacht me laatst, hoe de hoogste hond bij “wef-wef” Seyss-Inquart noemt?
  Mark of Marijke?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in