© NoJab nojab.imgbb.com

In alle communistische en totalitaire samenlevingen is het gebruikelijk dat de onderdrukten doen wat zij denken dat hun leven gemakkelijker zal maken – zelfs als zij zich schamen en schamen voor zichzelf, schrijft Dr. Coleman.

Als u de overtuigingen van de mensen vernietigt, worden zij zwak, bang, vatbaar, kwetsbaar en bereid om te doen wat hun gezegd wordt.

Mensen die onzeker en angstig zijn worden plooibaar, zij laten hun zelfrespect varen en leiden een vals leven; altijd meegaand. Zij gedragen zich als gehoorzame schoolkinderen, gemakkelijk gehoorzamend aan de meest onverdedigbare regels. Zij worden pluimstrijkende hypocrieten.

Dit alles gebeurt nu – in mijn land en in uw land, waar u ook woont.

En het gebeurt omdat uw regering u als de vijand beschouwt.

En de media, die betrouwbaar en onafhankelijk zouden moeten zijn, hebben zich verkocht aan de samenzweerders – het Wereld Economisch Forum, de Verenigde Naties, de Bilderbergers. Het doelwit is de Grote Reset. Niets gebeurt per ongeluk. Alles gebeurt met opzet.

Onze politieke systemen zijn kapot en het is ons vertrouwen in het partijenstelsel dat ertoe heeft bijgedragen dat het kapot is.

Politieke partijenstelsels betekenen dat er weinig of geen onafhankelijke politici zijn. En dat betekent dat politici moeten doen wat hun gezegd wordt, als zij binnen het systeem hogerop willen komen. Het betekent ook dat de politici die in alle landen aan de top komen, drek zijn; een armzalig mengsel van psychopaten, megalomanen en krankzinnigen.

In de laatste decennia is het kaliber van de politici in bijna alle westerse landen dramatisch gedaald.

  2021 top artikelen - Tijdschema naar Tirannie

Vandaag worden wij geregeerd door een mengsel van onbekwamen, oplichters en charlatans.

Kijk maar naar de manier waarop de kwaliteit van de premiers de laatste jaren is gedaald.

Niemand dacht dat Groot-Brittannië een slechtere politicus kon hebben dan John Major – een man die geboren was om in een telefoonwinkel te werken.

En toen kwam Tony Blair. Een vertrouwensbedrieger die gecreëerd was om een internetzwendel te leiden met de verkoop van onbetrouwbare cryptocurrencies.

Wij vonden Blair het dieptepunt.

En toen kregen we Gordon Brown – een zielige, zeurderige, zelfingenomen Schot die eigenlijk hoofd van een vervallen basisschool in Glasgow had moeten zijn. (Ik heb een boek over Brown geschreven dat “Gordon is a Moron” heette. Ik werd belaagd door briefschrijvers die klaagden dat het boek oneerlijk was tegenover debielen).

Iedereen slaakte een zucht van verlichting toen Gordon Brown ging.

Maar wij kregen David Cameron – een man die geboren en getogen was om verzekeringen te verkopen voor een onbetrouwbaar bedrijf dat gespecialiseerd was in polissen die nooit uitbetaalden.

De opluchting die wij voelden toen Cameron met pensioen ging, werd snel weggespoeld toen Theresa May premier werd.

Zij ging – onder veel gejuich – nadat wij begrepen hadden dat zij haar limiet bereikt zou hebben als zij zich een baan als assistent-manager in een winkel met goedkope juwelen had bezorgd.

En toen kregen we Boris Johnson: de zwarthandelaar; een man wiens echte roeping in het leven is om goedkope horloges te verkopen uit een koffer op de markt van Petticoat Lane – horloges met de levensduur van een vlinder.

  Hoeveel Amerikaanse Congresleden zijn schuldig aan Epstein-style pedo-criminaliteit? Generaal Mike Flynn zegt dat het er veel zijn, en ze worden in het nauw gedreven door globalistische acteurs

We moeten dankbaar zijn, denk ik.

Kijk naar de egocentrische non-entiteiten die Schotland en Wales besturen. Zou u van één van hen een gebruikte vioolkist kopen?

Wat mij zorgen baart is het volgende: aangezien onze eerste ministers duidelijk steeds slechter worden, wie krijgen wij dan in godsnaam?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Staan onze politici voor hun Ceausescu-moment?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Ze hebben van iedereen het levensgeluk gestolen”
Volgend artikelDocumenten onthullen dat Nederlandse regering samenwerkt met Wereld Economisch Forum om “The Great Reset” uit te voeren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. En het gebeurt omdat uw regering u als de vijand ( en OVERTOLLIG) beschouwt.
  90% van de mensheid is volgens de WEFbende “OVERTOLLIG”
  Men wil gehoorzame slaven die braaf doen wat hun verteld wordt.
  Tijd om wakker te worden maar de massa dut liever verder in de overtuiging dat het wel goed komt.
  Hopelijk zullen de Russen morgen heel Oekraïne veroveren, zullen de beurzen instorten en kan je de euro gebruiken om een nieuw behang te plakken in je kamer.
  Terug vechten kan alleen als je niet aan de stompzinnige eisen van de regering voldoet.

  • Beste mensen

   Kijk met Ruim Zicht
   Een Open Blik en Zie

   Daar maakt / scoort de WEF een punt mee
   Groot gelijk
   Alleen de Aanpak is verkeerd

   Mensen neuken erop los
   Het Geheugen in het hoofd bij Grofvuil zettende
   Denk na Kijk
   Moeder aarde is echt niet in staat om nog meer van die Hersenlozen te dragen

   Laten wij onze hersenen Nuttig gebruiken

   Niet zoveel kinderen van Satan op Moeder Aarde bestellen
   Te weten kinderen Gods en de Duivels
   Dat zijn de twee Zuidpolen die verbeelden elkanders tegenpolen te zijn

   Neem een muntstuk en kijk ernaar
   Een volwaardig betaalmiddel

   Hierbij zijn de twee Noordpolen tegen elkaar gedrukt en vast geklemd met een ring
   De Zuidpolen – buiten kanten zijn beklad

   Valt dat vast klem ring weg dan is het geen volwaardige betaalmiddel meer

   Wat is dan belangrijk ?

   Ervoor zorgen dat die vastklemring er goed en stevig eromheen blijft zitten

   Oostelijke Halfrond / Westelijke Halfrond

   Probeer niet alles Westelijk te maken
   Laat het Oosten zijn voor wat die is
   &
   Blijft vooral Uzelf
   Westelijk
   Waar de Zon ten onder gaat

   U kunt er toch niet aan tornen
   Ookal denkt het Westen nog zo hard van nee het is niet zo
   De Zon komt in het Westen op en gaat in het Noorden ten onder
   Maar helaas
   Dat gebeurt toch niet
   Nooit niet

   Ookal zijn Westerlingen dan wel Master in het plegen van valsheid in geschriften
   Men kan een Ezel een Paard gaan noemen
   Maar daarmee word die Ezel geen Paard
   En een Paard kan weer wel een Ezels gedrag vertonen maar wordt geen Ezel

   Dank U

 2. En toen kregen wíj Rutte.
  Een aartsleugenaar, land- en volksverrader, extreem linkse infiltrant, onderdrukker, oorlogshitser, een gifslang die ook nog door velen gevoed wordt.

 3. Grijns…..Rutte…… een autoverkoper op een door hemzelf gerunde sloperij…die aan zijn onvermogen om dat te doen failliet gaat, en vooral een vervuild stuk grond achterlaat wat door anderen opgeruimd dient te worden. Hij is het type Hiep Hieper…de vooral op alle fronten onbetrouwbare volgeling van Bul Super….en beiden komen steeds maar niet verder dan een nering in lompen in vervallen achterafstraatjes…..in de boeken van Marten Toonder.
  Het hele zootje past er in. Professor Sickbok….een geit…..en de verpersoonlijking van de levensgevaarlijke want op macht azende wetenschapper. Burgemeester Dickerdak….een nijlpaard …doodsbang voor zijn wijf….en makkelijk om te praten als het om zijn positie gaat. Professor Prlwtzkofski…..de plaatselijke stadsfenomenoloog die alles onderzoekt en niets begrijpt. Commissaris Bulle Bas…. een grof gebouwde hond…..Argus de journalist…..een rat. Advocatenkantoor Woordkramer en Woordkramer….Drs Zielknijper ….. een schaap. Markies de Cantencler….. een haan, en het symbool van de louche adel. Dorknoper…..de belastinggaarder…..een nijdige hamster.
  Zo kon Toonder het hele plaatje invullen. Hij zag het allemaal. Die was briljant. En uiteindelijk is Rommeldam…. Nederland.
  …..en dan in dit stadium een droevige versie.
  Nee, ik zou er geen auto van kopen. Ik zou er van de héle handel niks kopen.
  Hoe nu verder ..?….. geen idee. We zullen van de grond af aan opnieuw moeten beginnen.
  Daar zullen we zelf bij zijn.

 4. nieuwe president van Engeland.!!!!!!een vrouw ? kijk maar om je heen.
  Schotland, Ierland, Zweden, Finland, Litouwen, Nieuw Zeeland, Nederland Kaag, Olengren, Canada, ook een op hoge post naast Trudeau , VS een aantal. enz….
  plus Transgender Zelinsky, Duitsland ging ons al voor.

  • Een toepasselijke fotomontage met Mark Rutte i.p.v. Adolf Eichmann tijdens het beroemde proces in Jeruzalem in 1960/1961. De SS’er Eichmann (1905 – 1961) was medeverantwoordelijk voor de deportatie van miljoenen Joden in bezet Europa.
   Harry – ik ben de Tweede Wereldoorlog – Mulisch (1927 – 2010) heeft het proces verslagen voor Elseviers Weekblad en zijn bijdragen zijn gebundeld in het boek ‘De Zaak 40/61’ & de Duits/Amerikaanse filosofe & politiek denker Hannah Arendt (1906 – 1975) schreef over dit ‘proces van de eeuw’ het boek ‘Eichmann in Jeruzalem: De banaliteit van het kwaad. Een reportage’.

   • bar-be-rism – n. the art of cramming 17 barbers, 17 benches, 60 to 70 naked women and children, and several SS guards into a 144-square-foot gas chamber in order to have a haircut before the gassing, like Abraham Bomba swore to Claude Lanzmann in the movie “Shoa”.

    meg-a-lo-na-zia – n. coll., 1. An attributed transmissible psycho-pathological condition; Teutonic deformity on general cognitive abilities, widely common to all German peoples; delusion of omnipotence and exalted feelings alongside a hunger for world-control. 2. Worst cases falsely known to be during the height of an unrelated and ironically mislabeled ubermensch-feever in the early 20th century of the zio-ascension struggle. 3. Currently with a virulent variant whereby same conditions under new and faulty arguments apply to all people of white skin, in particular Hitler apologists.

    crock-u-ment-ary – n. alleged documentary films that continue to be shown over and over, both on TV, and the Hololecture circuit (to lend some credence there to the incredible professional-witness sado-masochistic fantasies), despite the fact that they have been proven to be crocks of crap. Examples: 1 “Liberator,” with its false claims that all-black units liberated Dachau and Buchenwald. 2 The ubiquitous scenes of typhus victims at Bergen-Belsen being bulldozed into mass graves, with a voice-over about victims of gas chambers (it is now admitted that there were no homicidal gas chambers within pre-war German borders, thus none at Belsen).

    Ho-lo-wood – n. 1 the Mecca of The Holocaust movies 2 a magical wood found only in the forests of Poland, a single cord of which is said to be sufficient to reduce 3,000 or more Jewish corpses to less than a Zyklon can-full of ashes in the space of one terror-filled SS demons dancing wildly around the belching column of smoke laughing manically but otherwise ordinary Polish night, in violation of every law of thermodynamics and a couple of ordinary courtesies too

    Ho-lo-a-rith-mo-soph-is-try – n. 1 the science of adding any set of different figures and always getting 6 million 2 an eternal-debit based system of accounting wherein the combined institutional holdings of all poverty-stricken rural shtetl dwelling Eastern European Jews always comes out in excess of a billion dollars so long as their gold teeth are included. Once accepted, it can then be applied on a country by country basis with no diminution of outcome. Occasionally referred to by the slang term “money-mannah.”

    The privilege of opening the first trial in history for crimes against the peace of the world imposes a grave responsibility. The wrongs which we seek to condemn and punish have been so calculated, so malignant and so devastating, that civilization cannot tolerate their being ignored, because it cannot survive their being repeated.

    We must never forget that the record on which we judge these defendants today is the record on which history will judge us tomorrow.We must summon such detachment and intellectual integrity to our task that this Trial will commend itself to posterity as fulfilling humanity’s aspirations to do jewstice.

    —US chief prosecutor Robert H. Jackson
    Opening statement before the International Military Tribunal

    Article 19 of the Nuremberg Charter wrote:
    The Tribunal shall not be bound by technical rules of evidence… and shall admit any evidence which it deems to have probative value.

    Article 21 of the Nuremberg Charter wrote:
    The Tribunal shall not require proof of facts of common knowledge but shall take judicial notice thereof. It shall also take judicial notice of official governmental documents and reports of the United [Allied] Nations, including acts and documents of the committees set up in the various allied countries for the investigation of war crimes, and the records and findings of military and other Tribunals of any of the United [Allied] Nations.

    The ‘holocaust’ storyline is one of the most easily debunked narratives ever contrived. That is why those who question it are arrested and persecuted. That is why violent, racist, & privileged Jewish supremacists demand censorship. Truth needs no protection from scrutiny.

    Denial, in ordinary English usage, has at least three meanings: asserting that any particular statement or allegation is not true[1] (which might be accurate or inaccurate); the refusal of a request; and asserting that a true statement is not true.

    In psychology, denialism (sic!) is a person’s choice to deny reality as a way to avoid a psychologically uncomfortable truth.

    In psychoanalytic theory, denial is a defense mechanism in which a person is faced with a fact that is too uncomfortable to accept and rejects it instead, insisting that it is not true despite what may be overwhelming evidence.

    As opposed to lying, the person sometimes believes what they are saying. Denying reality can be dangerous in some cases because it enables people who have committed crimes or other wrongdoing to avoid responsibility for their actions.

    de-ho-lo-caust-o-lith-i-fi-ca-tion – n. The art of comparing and making a point about whopping big infallible Holocaust facts that were once written in stone to different infallible Holocaust facts that are currently written in stone.
    Example: Auschwitz-Birkenau infallible 4,000,000 once written in stone reduced to a current infallible 1,000,000 now written in stone.

    sack of shit – n., coll. 1 jocular term used by other Jewish prisoners to describe the result of solving the problem of infrequent toilet breaks while in the throes of dysentery by tying cords around the bottom of one’s pant legs (see Des Pres reference under “Holo shit!!!”) 2 less than jocular term that might be applied to anyone who claims to have ushered their wife and children into a gas chamber without so much as whispering to them because while “Many of us saw our children, wives and other loved ones among the victims,” they were in serious danger of incurring “…a whipping or death . . . so we obeyed without grumbling.” (Role Model: Yankiel Wiernik and other references). 3 propagator and corroborator of dangerous falsehoods esp. concerning zi-o-na-zo-chism – n. coll., The combination of ziodism and nazochism, in particular the deriving of pleasure, especially mindf*ck gratification, from inflicting or submitting (willfully or not) to physical or emotional abuse, in name of mythical and holy holo nazi crimes.

    • sack of shit – verspreider en bekrachtiger van gevaarlijke onwaarheden en/of hardnekkige ontkenner van overweldigend bewijs voor de weerlegging daarvan.
     bijv. vooral betreffende zi-o-na-zo-chism – n. coll., De combinatie van ziodisme en nazochisme, in het bijzonder het ontlenen van plezier, vooral mindf*ck gratificatie, van het toebrengen of onderwerpen (al dan niet opzettelijk) aan fysiek of emotioneel misbruik, in naam van mythische en heilige holo nazi-misdaden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in