Screenshot YouTube

Exponentieel wordt gedefinieerd als een toename of uitbreiding in een snel tempo. In de wiskunde zou u kunnen denken aan het gehele getal 2 tot de 5e macht, waarbij 2 x 2 x 2 x 2 x 2 al snel 32 wordt. Dit is een perfect voorbeeld van wat de spike-eiwitinjecties doen om ontstekingen in het lichaam te katapulteren en reeds bestaande aandoeningen exponentieel te verergeren, tot het punt waarop mensen “uit het niets” door bloedklonters, kankertumoren, vitale orgaanfalen, hartaanvallen en beroertes dood neervallen. Het heet SADS, of “sudden adult death syndrome“, en de hoofdschuldigen zijn de COVID-19 prikken – de gegevens bewijzen het zelfs, bericht S.D. Wells.

De bijwerkingen en ongewenste bijwerkingen van vaccins omvatten ONTSTEKING, omdat veel van de hulpstoffen, adjuvanten, kweekstoffen en emulgatoren die gebruikt worden om vaccins te maken, matige tot ernstige allergische reacties veroorzaken, waaronder GMO’s, pinda-olie, zuivel, dierlijk bloed, menselijke abortuscellen, formaldehyde, MSG, giftige spike-eiwitten, en de lijst gaat maar door. Kijk maar eens op de eigen website “pink-book” van de CDC, waar al deze ingrediënten van de meeste vaccinaties op een rijtje staan.

Chronische ontsteking na-Covid vaccinatie wordt nu zelf een “pandemie

De meeste Amerikanen lijden al aan chronische ontstekingen door hun dagelijkse, giftige voedsel- en drankkeuzes, om nog maar te zwijgen van giftige medicijnen en verzorgingsproducten. Een derde van alle Amerikanen heeft overgewicht, en de helft van die mensen is zwaarlijvig. Een derde van alle Amerikanen worstelt momenteel ook met één of meer van de volgende ziekten: kanker, diabetes, en/of hartziekten. Al deze ziekten en aandoeningen worden aangedreven door één grote gemeenschappelijke factor – chronische ontsteking.

  Jouw lichaam... hun slagveld: COVID "vaccins" zijn biologische oorlogsvoering via 5 grote fronten

Nu hebben de meeste van deze mensen overal in hun bloedvatenstelsel miljarden microscopisch kleine bloedverstoppende deeltjes, spike-eiwitten genaamd, die vitale organen vervuilen, waaronder het hart, de hersenen, de lever, de nieren en de alvleesklier. Chronische ontsteking is een reactie van het immuunsysteem die kan voortduren lang nadat u een injectie met spike-eiwitten hebt gekregen, hetzij door payload (J&J), hetzij door mRNA (Pfizer en Moderna).

Spike-eiwitten verstoppen het vaatstelsel van elke geïnjecteerde mens, waardoor acute ontstekingen en auto-immuunziekten ontstaan. Het immuunsysteem van het lichaam herkent alle spike-eiwitten, ongeacht waar ze zich in het lichaam bevinden, als een vijand, omdat ze op een virus lijken. Wanneer de giftige spike-eiwitten bijvoorbeeld naar de alvleesklier reizen, valt het immuunsysteem de alvleesklier aan, en wanneer de giftige spike-eiwitten naar de baby in de baarmoeder van de zwangere moeder reizen, valt het immuunsysteem van de moeder de baby of de placenta aan, waardoor een spontane miskraam ontstaat.

Langdurige blootstelling aan irriterende stoffen veroorzaakt chronische en acute ontstekingen, waardoor levensbedreigende gezondheidsproblemen ontstaan en bestaande ziekten en aandoeningen verergeren

Het is dus niet zo dat het COVID-virus rechtstreeks gebieden treft, het is de door het vaccin veroorzaakte ontsteking door de spike-eiwitten (giftige irriterende stoffen en prionen) die zich over het hele vaatstelsel en de vitale organen verspreiden, die reeds bestaande gezondheidsklachten verergert. Dat is de reden waarom kanker, diabetes en hartziekten in SADS veranderen. Hart- en hersenontstekingen zijn enorme problemen en niet ongewoon door COVID-prikken, ook al doen de mainstream media en het vaccin-industriecomplex hun best om dat allemaal in de doofpot te stoppen.

  Duitse minister van Volksgezondheid roept op tot onmiddellijke gedwongen vaccinatie van de hele bevolking

Aangezien de spike-eiwitten klonteren en het vaatstelsel verstoppen, krijgen slachtoffers van de klonterinjecties vrijwel onmiddellijk, slechts uren, dagen of weken na de injectie, levensbedreigende problemen. Ernstige allergieën steken de kop op nadat COVID-19 “vaccins” de lichaamssystemen verontreinigd hebben. Myocarditis is overal in het nieuws bij slachtoffers van de klonterprik, zelfs het mainstream nieuws kan er niet omheen. De doofpot zelf komt bloot te liggen, en de ware “pandemie” zijn de ziekten en aandoeningen die nu op de voorgrond treden als gevolg van de spike-eiwitinjecties.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Catastrofe scenario: De vaccins werken als een vergif op middellange tot lange termijn van een niet te stoppen soort voor meer dan een kwart van degenen die ze gekregen hebbenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelImperium breidt NAVO uit als antwoord op oorlog die door NAVO-uitbreiding wordt veroorzaakt
Volgend artikel“Iedereen die vaccinletsel meldt, wordt ontslagen” – Piloten beginnen terug te vechten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  • Begin van het einde van de prikken!
   Hieruit kun je ook concluderen dat de Jonge dus ook verantwoordelijk was, want de EMA heeft vanaf het begin slecht een “ voorlopige goed keuring” voor noodgevallen gegeven. !!!!
   En er moest een “ Informed consent “ zijn en dit is bij niemand gebeurt….
   Kortom het is één grote fraude.

 1. Mijn dochter is twee keer gevaccineerd en gaf ons het virus …Ik had lichte hoofdpijn gedurende 3 dagen en een snotneus gedurende ongeveer één week …Ben genezen door specerijen …

  Zijn vaccins en geneesmiddelen dat vergif ? Wie weet ?

   • Wat nu wordt ingespoten zijn geen vaccins maar is genetische gemanipuleerde rotzooi die in je cellen je eigen DNA veranderd en, omdat het lichaamsvreemd is, voor die ellenlange lijst van bijwerkingen en zelfs doden zorgt.
    Ze zijn nog steeds niet goedgekeurd en bevinden zich in het experimenteel stadium, dat houd dus in dat iedereen die zich laat inspuiten gratis meedoet aan dat experiment op EIGEN RISICO! (mede daarom durven ze het niet te verplichten)
    Denk dus heel goed na voor dat je er aan begint, en trap zeker niet in de propaganda “dat je het voor een ander doet’ want dat is dubbel kassa voor big pharma, plus dat ze nog veel geld gaan verdienen aan de bijwerkingen. Dubbel kassa dus.

  • Ja het vaccin is wel vergif, de dochter van mijn buurvrouw kreeg een week na de eerste prik al hartklachten in die mate dat ze er pillen voor moest slikken, en nog steeds een jaar later. Ze is moe en kortademig. Ow ja en 16 jaar. Je bent een dom rund als je toestaat dat jou kinderen het vergif nemen. Dat is mijn mening. Je hebt ze toch verdorie niet op de aarde gezet zodat vill gates ze kan dood vaccineren. Geen enkele vax is safe. 1 op de 5 kinderen krijgt autisme binnen twee weken na hun vacinatie als kind. Tja….doe onderzoek hiernaar zou ik zeggen en bescherm je kinderen ook al moet je ruzie met ze maken . Heb ik ook gedaan. Heb gezegt als dat vergif gaan halen ik ze zelf liever doodsla🤨
   Ik heb ze niet gebaard om naar de verdoemenis te zien gaan door een gifprik🙅‍♀️En ze zijn 32 en 22 hoor, moeders vecht voor ze.

  • Gelukkig was je dochter gevaccineerd. Zo heeft ze het aan jou kunnen doorgeven!
   En je hebt het bewijs dat je er omzeggens niet ziek van was.

   Wat wil je nou nog meer ?
   Pech voor je dochter, die zal wel haar lot ondergaan, eigen schuld dikke bult

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in